Iedereen zou bekend moeten zijn met de app van Skindr. Het is een laagdrempelige manier om snel advies of diagnose van een dermatoloog te krijgen. Een raar huidplekje kan heel wat ongerustheid veroor... Zobacz więcej

Zobacz, co mówią recenzenci
Supermakkelijke App, snelle consultatie is mogelijk en goede opvolging door dermatologen en daarna door hun assistentes. Aanrader!! Snel een antwoord krijgen zonder een half jaar te moeten wachten op... Zobacz więcej
Heel gemakkelijk om een vlek online te laten controleren via een foto. Binnen de beloofde tijd en je moet zelfs je huis niet uit.
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
- Producent oprogramowania
- również w kategorii:
- Dermatolog
Napisane przez firmę
Skindr enables you to get fast, reliable help from a real dermatologist. Simply upload a couple photos and describing your skin problem. You will receive a response within 48 hours on average. This includes a diagnosis, treatment plan and prescription. So, stop waiting for months to get an appointment, start to Skindr!
Dane kontaktowe
Kliniekstraat 27/A, 9000, Gent, Belgia
- care@skindr.com
- www.skindr.com
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Je kan vlot je klacht noteren en een…
Je kan vlot je klacht noteren en een foto uploaden. Het is erg duidelijk aangegeven.
Je krijgt snel advies, afhankelijk welke formule je kiest. Nadien kan je nog vragen stellen aan de assistente. Er werd steeds duidelijk geantwoord.

Zeer snelle reactie
Ik werd onmiddellijk geholpen met een uitgebreid skincare advies.

Odpowiedź od Skindr
De consultaties gaan heel vlot en de…
De consultaties gaan heel vlot en de medicatie die voorgeschreven wordt helpt ook

Odpowiedź od Skindr
Back up en second opinion
Ik twijfelde vlak voor lange reis naar een ander continent of de arts van de spoedeisende hulp de juiste medicatie had voorgeschreven voor een acuut probleem en of de diagnose juist gesteld was .
Snel een helder en deskundig antwoord gekregen met de mogelijkheid voor vervolg indien t probleem zou verergeren in het buitenland . Heel fijn zo’n deskundige back up !!

Très pratique et rapide
Très pratique et rapide, très bien pour des consultations qui nécessite pas de contact physique

FAST AND EFFICIENT SERVICE
FAST AND EFFICIENT SERVICE THAT BEATS THE DERMATOLOGISTS LENGTHY WAITING LISTS. IT IS HOWEVER A PITY THAT THE COSTS ARE NO LONGER COVERED BY THE MUTUALITY.

Snelle feedback
Snelle feedback! Vlotte communicatie en duidelijk! Gewoon top service.
De diagnose was helder en compleet
De diagnose was helder en compleet. Ook zeer fijne nazorg.
Ze weten waarover ze praten
Ze weten waarover ze praten, goede uitleg gekregen. Een aanrader 👌🏻
Ik vond het een positieve ervaring…
Ik vond het een positieve ervaring omdat ik geholpen ben op het moment dat het probleem zich voordeed. Het is immers quasi onmogelijk om met een huidaandoening bij een dermatoloog op consultatie te gaan zonder een hellelange wachttijd. Wat maakt dat vaak het probleem niet meer of onduidelijk te constateren is.

Controle diagnose
Je krijgt snel antwoord en je wordt snel geholpen, vriendelijke antwoorden, voorschrift op ID zodat je verder kunt. Jammer dat mutualiteit niet tussen komt, want nu vrij duur. Tweede opinie zou gratis moeten mogelijk zijn indien medicatie niet aan slaat. Want dan moet je opnieuw betalen. Omdat de diagnose aan de hand v foto's gesteld wordt, had ik toch verwacht dat de dermatoloog eens extra polste of de diagnose de juiste is geweest en dan evt aanpassen waar nodig

Snel en professioneel
Het is al de tweede keer dat ik de app gebruikt heb, ik kies altijd de goedkopere diensten, en toch vind ik dat ik snel geholpen wordt. Mijn extra vragen worden ook altijd snel beantwoord en heel professioneel.
Tot nu toe heel blij, momenteel bezig met een behandeling dus ik hoop binnenkort om nog een beter ervaring te kunnen doorgeven!

Doświadczenie Trustpilot