Vivanco SP76008-V38004 TV vægbeslag Med Tilt/ Svingbar Funktion Vesa 400, Vægafstand: 70cm Pisse fedt svingebeslag. Rå-solidt og troværdigt. Selv helt udfoldet til 70 cm vinkelret på væggen. D... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kan på ingen måde anbefale køb hos skiftselv.dk….har til dags dato aldrig oplevet lignende dårlig service…bestilte julegavegave i november for at imødekomme eventuel travlhed hos skiftselv.dk..vel og... Zobacz więcej
SkiftSelv gør det godt. Der er mange spændende produkter i webshoppen, hvoraf mange er til priser alle kan være med. Oplever man restordre eller udgået produkt får man hurtigt svar og gode alternative... Zobacz więcej
Torvegade 3, 8963, Auning, Dania
- -
- kundeservice@skiftselv.dk
- www.skiftselv.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Hurtig service
Bestilte et varmelegeme fredag omkring klokken 14. Lørdag morgen fik jeg en besked fra GLS at det kunne hentes i pakkeshoppen. 10/10 vil bestille herfra igen!
Hurtig levering :)
Bestilte en luftkøler (tror det var lørdag), og den blev sendt mandag, så jeg kunne hente den tirsdag :)
Så, ingen problemer herfra.
Konkurrencedygtige priser og sublim service
Ikke bare konkurrencedygtige priser og ekstrem hurtig levering - men generelt og på alle måder helt sublim service.
Tak for en virkelig god handelsoplevelse :-)
Super side
Super side, her finder du reservedele til produkter man ønsker at holde liv i længere. Hurtig levering
rod og bøvl, samt frem for alt ingen information.
der er slet ikke styr på systemerne, man kan ikke ringe for at blive informeret, og man bliver det ej heller automatisk selv om de en hel uge skriver at de har problemer. deres kundeservice virker ikke nærværende til sagen heller.
20 min efter de har pakket ordren jeg har ventet på, skriver de så at den er annulleret fordi jeg har sagt jeg ikke kan vente længere, og nu skal det hele startes forfra, fordi de ikke selv er vågne og næreværende.
alt i alt Elendigt!!
måske i skal stoppe med at tage ordre ind, indtil i kan følge med igen.

Odpowiedź od Skiftselv
Det har taget over 3 uger fra jeg…
Det har taget over 3 uger fra jeg bestilte et par småting men det har i åbenbart ikke kunne magte. Nu må man bare håbe på de måske kommer i morgen men det nok for meget at forlange.. Har jo læst det ikke er unormalt at man skal forvente MEGET lang leveringstid...Så uden at tvivle der mindste så det helt sikkert sidste gang jeg kommer til at købe noget fra...

Odpowiedź od Skiftselv
Har ikke styr på leveringsevnen
Hvordan kan det tage 10 dage at finde ud af at en vare ikke kan leveres, for så blot at annullere ordren

fantastisk sted at handle
fantastisk sted at handle
super god service
jeg bestilt vare af 2 omgange og på begge ordre var der en ting der ikke var på lager så jeg skrev og spurgte om de kunne sende det der var på laget også ligge det der ikke var på lage i samme ordre det var der ingen problemer med dejlig service og bestemt ikke sidste gang jeg handler der

Odpowiedź od Skiftselv
Første og sidste gang jeg handler hos…
Første og sidste gang jeg handler hos skiftselv bestilte en ups for snart 3 uger siden og stadig ikke kommet noget. Bliver ved med at sige den er forsinket. Sådan en dårlig oplevelse hos dem ALDRIG MERE HANDLEN HOS DEM 😡😡😡😡

Odpowiedź od Skiftselv
billigt og har næsten altid det man…
billigt og har næsten altid det man står og mangler :)

Odpowiedź od Skiftselv
Havde et amerikaner køleskab hvor der var et par smådele der var gået i stykker. De var super service mindede hos skiftselv og hjalp mig med at finde de rigtige dele. 5 stjerner herfra.

Rigtigt god kundeservice.
Rigtigt god kundeservice, fik hurtigt svar på om det var den rigtige reservedel og et par dage efter kunne jeg hente varen i pakkeshoppen.

Lager stemmer ikke.
Lager stemmer ikke.
Deres lager stemmer ikke, når du bestiller modtager du en standard restordre mail.
Sidste gang jeg handler her.
Svar til butikkens svar:
Hvis i mener en annullering er en god løsning, så bekræfter det mig blot i at jeres butik er ekstremt uprofessionel.
Det er måske en holdbar løsning for jer, men det kunne være i skulle begynde at tænke på jeres kunder.
Men dem kan der heller ikke være mange, når i driver forretning, som i gør og som sagt er der ihvertfald én mindre nu.

Odpowiedź od Skiftselv
Tak for fragtfri levering!
Tak for fragtfri levering, på grund af restordre :)

Odpowiedź od Skiftselv
Har fortsat ikke modtaget to pakker…
Har fortsat ikke modtaget to pakker Epson heavy Matt A3 papir, ved bestilling blev levering oplyst til 2-3 dage, der skete intet, hvorefter jeg skrev til Skiftselv.dk, de oplyser at så produktet er forsinket og vil blive leveret den 9/4, dette er heller ikke sket og Skiftselv.dk oplyser ikke selv at produktet er yderligere forsinket - hold jer langt væk

Odpowiedź od Skiftselv
Hade brug for at få anuleret en ordre
Hade brug for at få anuleret en ordre. Det var smertefrit og to kun 2 minnuter

Odpowiedź od Skiftselv
Var nem at finde en motor til en…
Var nem at finde en motor til en støvsuge. Købt flere ting også. Kan godt anbefale

Odpowiedź od Skiftselv
Fint produkt (bagerist) men 3½ mdr…
Fint produkt (bagerist) men 3½ mdr leveringstid, og 4 gange hvor beskeden var, der er fejl på vores lagerstyring, varen er i restordre, eller varen er afsendt - hvilket den så først blev 2 uger senere ifølge GLS.
Deres vare og pris fejler ikke noget, men derefter har det været en blandet fornøjelse.

Odpowiedź od Skiftselv
En fantastisk service og et meget flot…
En fantastisk service og et meget flot legehus til en rigtig god pris

Det hele spillede Max.
Det hele spillede Max.
Bestilte en reservedel til min miele støvsuger søndag aften, og kunne hente den tirsdag morgen i pakkeshoppen.
Ikke sidste gang jeg har handlet her 🙏
Gode priser - gode varer ✔️⭐⭐⭐⭐⭐