Vivanco SP76008-V38004 TV vægbeslag Med Tilt/ Svingbar Funktion Vesa 400, Vægafstand: 70cm Pisse fedt svingebeslag. Rå-solidt og troværdigt. Selv helt udfoldet til 70 cm vinkelret på væggen. D... Zobacz więcej
Har fortsat ikke modtaget to pakker Epson heavy Matt A3 papir, ved bestilling blev levering oplyst til 2-3 dage, der skete intet, hvorefter jeg skrev til Skiftselv.dk, de oplyser at så produktet er fo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kan på ingen måde anbefale køb hos skiftselv.dk….har til dags dato aldrig oplevet lignende dårlig service…bestilte julegavegave i november for at imødekomme eventuel travlhed hos skiftselv.dk..vel og... Zobacz więcej
SkiftSelv gør det godt. Der er mange spændende produkter i webshoppen, hvoraf mange er til priser alle kan være med. Oplever man restordre eller udgået produkt får man hurtigt svar og gode alternative... Zobacz więcej
Torvegade 3, 8963, Auning, Dania
- -
- kundeservice@skiftselv.dk
- www.skiftselv.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Yderst tilfreds med varerne
Alle varerne var pakket godt ind, og det blev leveret indenfor den tidsfrist de gav mig da jeg ordre tingerne.
Tak for fleksibilitetet :)
Fin Service og hurtig levering kan varm…
Fin Service og hurtig levering kan varm anbefale skiftsel. MVH Carsten Bech
Behandling af reklamation
Jeg reklamerede over en defekt ved et radiostyret vægur. Jeg har netop modtaget meddelelse om, at et nyt ur er på vej til mig. Jeg synes, at Skiftselv fortjener 5 stjerner.
Jeg har tit handlet med jer og det er…
Jeg har tit handlet med jer og det er første gang, at der er en vare som er så forsinket, at jeg vælger at opgive at få den.
Men I oplyser om at den er forsinket og I respekterer at jeg annullerer - og jeg ved fra de andre gange at jeg kan regne med jer - og da jeg lige nu sidder med en anden butik hvor man ikke kan regne med dem, så ville jeg bare lige at I skulle vide, at I gør det godt!
Bestilt i november 22, modtaget i marts 23
Har bestilt lagervare i november 22, modtaget det i marts 23.
Dårlig kundeservice.

Odpowiedź od Skiftselv
"Tilfældige designs afhængig af lager."
Jeg bestilte en brun plastictaburet iflg foto, men fik en højrød som slet ikke ligner - i en kæmpepakke, som er svær at få tilbage til udleveringsstedet. Jeg klager til Skiftselv over forkert vare, svaret var at der i annoncen står
"Vigtige oplysninger tilfældige designs afhængigt af lager."
Det står der - jeg var ikke opmærksom på, at det betyder, at Skiftselv sender den vare de har, ikke den, jeg har udvalgt via google. Den taburet, jeg har fået, ser væsentligt mere billig ud - og den er grim.
Fragt kostede 49 kr. - og kunden skal betale for retur.
Jeg har ikke hørt om noget lignende - tænk, hvis du bestilte en skjorte i str. L og fik str. S, som var på lager!
Jeg smider taburetten ud og køber en anden et andet sted. Sikke et spild af tid, penge og ressourcer.
Så pas på, hvad der står med småt - og husk, at du skal betale for returfragt hos Skiftselv

Odpowiedź od Skiftselv
Hurtig levering og produktet billigere…
Hurtig levering og produktet billigere end andre steder
Intet at sætte fingeren på
Intet at sætte fingeren på. Nemt at bestille og betale. Pakken var der mange opdatering på og den kom indenfor nogle dage.
God service og hurtig levering
Jeg bestilte nogle støvsugeposer
Jeg bestilte nogle støvsugeposer, som desværre ikke passede til min støvsuger. Jeg skrev til dem, og fik hurtig svar om, at de var i gang med at undersøge sagen. Efter jeg lige skulle sende lidt flere billeder, har jeg i dag modtaget mine nye støvsugeposer - og de passer. Jeg fik hurtig og super god service. Jeg handler gerne ved skiftselv.dk igen og kan kun anbefale dem.
Tak for god service !
Hurtig levering og reservedelen passede…
Hurtig levering og reservedelen passede perfekt.
Ovnen virker igen :-)
En god beskrivelse af varen..hurtig…
En god beskrivelse af varen..hurtig ekspedition og modtagelse. Kvaliteten synes i orden
En del køb - alt som det skal være
En del køb - alt som bestilt og fint leveret - alt som ønsket
forkert pakkeshop
de mener nærmeste pakkeshop er 12 km ?? nærmere på mig er min købmand med kun 800 m hilsen henrik .

Vivanco TV svingbeslag 70 cm
Pisse fedt svingebeslag. Rå-solidt og troværdigt. Selv helt udfoldet til 70 cm vinkelret på væggen. Dét betyder, at mit TV kan svinges næsten 360˚ om sit svinghængsels midterpunkt! Og derfor ses overalt fra i stuen! Amazing!
Og så var det halv pris ift andre netbutikker! Og 2 dages gratis levering. Smukt.
OBS: Brug et lidt mindre murbor end rawlplugsne.
Hurtig respons
Hurtig respons
Jeg bestilte flere ting hos Skiftselv men da pakken kom manglede der en af tingene
Jeg skrev til kundeservice og manglen blev udbedret med en kreditnota
Så jeg er super tilfreds
Tak
Kan desværre ikke handle ved jer
Kan desværre ikke handle ved jer, da i bruger GLS som leverandør.
Dem burde ALLE boykot.

Odpowiedź od Skiftselv
Stol ikke på denne hjemmeside!
Jeg bestilte en dukke til min datter, varen var anført som ‘på fjernlager’ 10-12 dages leveringstid. Jeg bestilte i god tid.
En uge efter får jeg besked om at varen I K K E er på lager og at den kan komme hjem halvanden måned efter hendes fødselsdag!
Handler meget på nettet normalt men det er bare så forkert at skrive man har noget på lager for at få salget, når man ikke har!