Skaarup VVS & KLOAK Aps Recenzje 81

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,6

Oceniono na 5 z 5

Super Service. Vi mistede varmt vand da vores gamle gasfyr valgte at stå af. Det var meget kritisk, men Skaarup VVs fandt hurtigt en løsning til os, og vi har nu varmt igen. Virkelig søde og ordentli... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Fik skiftet reservedele i cisternen på vores toilet som var kalket til. Selve servicen var fin nok, men de priser på reservedelene de angiver på regningen er useriøst høje. Dobbelt så dyre som vejl. p... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fra start til slut har forløbet med Skaarup VVS været en fantastisk oplevelse. Deres montør, Oliver, kom til tiden, hvilket alene er en stor bonus. Han var en sand fornøjelse at have besøg af – utro... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Akut nedbrudt gasfyr, så kan jeg anbefale Skaarup VVS. Kom indenfor 1/2 time, var igang med arbejdet inden 2 timer. Havde varme og varmt vand inden de gik hjem 1.dag. 2.dag var mit facadeaftræk l... Zobacz więcej

4,6

1 gwiazdka

Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god service og pris til tiden

Vi fik udskiftet vores gamle gasfyr og varmtvandsbeholder. Vi fik anbefalet Skaarup af en ven. Vi indhentede 2 tilbud - det ene tilbud var fra Skaarup. Den første tilbud var uigennemskueligt og mindst 25% dyrere end Skaarup. Vi valgte Skaarup som holdt hvad de lovede - de levede op til alle vores forhåbninger. Jeg kan anbefale Skaarup VVS & El.

5 sierpnia 2016

Hej Søren

Tak for din flotte anmeldelse samt anbefaling , dejligt vi levede op til jeres forventninger hvilket vi naturligvis altid bestræber os på :-)
Du kontakter os naturligvis hvis der er yderligere vi kan gøre for dig, eller der skulle opstå spørgsmål med den nye gaskedel / styring

med venlig hilsen
Christian Skaarup / SKaarup VVS

Oceniono na 5 z 5

Udskiftning af gaskedel og varmtvandsbeholder

Montørerne kom på det aftalte tidspunkt - det var 2 omhyggelige og behagelige personer- de udførte et flot stykke arbejde - ryddede op efter sig og inden de kørte blev jeg af montøren instrueret i hvordan det nye fyr skulle betjenes.
Kan varmt anbefale firmaet

24 czerwca 2016

Særdeles tilfreds

Jeg har netop fået totalrenoveret badeværelset, fået nye vandrør, ny faldstamme i bryggers, ny isolering på loftet, ny inddækning af skorsten, udskiftet alle el-ledninger på 1.sal, ny el-tavle + kontakter, alt udført af Skaarup VVS/EL på bedst mulig måde, jeg er særdeles tilfreds.
Kommunikationen med mester Skaarup undervejs har været hurtig og behagelig, medarbejderne er absolut venlige og behagelige at omgås, det betyder meget i et længere forløb. Aftaler er overholdt og man rydder fint op efter sig.
Mit gasfyr er opsat af firmaet for år tilbage og bliver vedligeholdt på bedste vis af firmaet.
I bogholderiet sidder nogle søde damer.
Jeg kan absolut anbefale firmaet.

16 czerwca 2016
Oceniono na 3 z 5

Useriøst

Den 6. 4. 2016 kom der en for at lave service (tjekke) på vores 3 års gammel gasfyr. Da han var på vej ud af vores døre, fik vi at vide, at alt er i orden. Vi blev slet ikke informeret, at der blev udskiftet nogle ting, og efter 21 dage fik vi regning på 1000 dkk uden at få at vide om noget betaling. Det er efter min mening meget useriøst!!!

27 kwietnia 2016

Hej Jana

Tak for din anmeldelse

Vi er naturligvis kede af at du opfatter dit gasservicebesøg som useriøst, jeg kan se at du har fået lavet et gasservice servicekontrakt igennem Dong som du har indgået kontrakten med.

Når vi åbner en gaskedel er der nogen ting vi skal sikre os virker og stå inde for ikke bliver utætte efterfølgende, når man har åbnet brændkammeret skal man bla. skifte brænderpakning så man sikre dette er tæt igen.
Alt dette er naturligvis efter fabrikantens anvisninger og derfor standard.
Det fremgår også af din indgåede kontrakt med Dong at materialer ikke er omfattet af servicekontrakten

mht. ventetid på fakturaen er det desværre ikke os der fakturerer dette men Dong du har indgået aftale med
Jeg håber ovenstående har været med til at belyse vores servicebesøg bedre og du ikke finder vores besøg helt useriøst

Christian Skaarup / Skaarup VVS & El

Badeværelse

Vi har fået lavet et nyt badeværelse helt fra bunden, ALT er udskiftet!
Alle aftaler er blevet overholdt, der har ikke været slinger i valsen. Vi er ovenud tilfredse med kvaliteten af arbejdet og har kun haft besøg af superdygtige og særdeles kompetente medarbejdere.
Dialogen har været optimal, det har været en fornøjelse.
Vi tænker med gru på, hvad andre har oplevet med tvivlsomme firmaer.
Vi kan varmt anbefale Skaarup VVS !
Stig Norrbom og Hanne Barsdal

14 kwietnia 2016

Hej Stig & Hanne

tak for den flotte anmeldelse / anbefaling , ( jeg skal sørge for at rosen kommer videre ) vi er glade for at servicen samt resultatet lever op til jeres forventninger
de Bedste hilsner

Christian Skaarup / Skaarup VVS & EL

Oceniono na 5 z 5

renovering af vvs installationer incl. udskiftning af gasfyr

Vi har på bopælen haft fornøjelsen af at blive betjent af Skaarup VVS med Lars og Christian i spidsen siden 1993. Vi har i alle årene fået en særdeles positiv behandling af alle medarbejderne hos Skaarup VVS. Skaarup VVS har en meget høj faglig kompetence og eksekverer installationer og øvrige vedligeholdelses arbejder til fuld tilfredshed. Skaarup har overholdt alle aftaler, både mht. deadlines og indholdet i de enkelte installationer. Medarbejderne hos Skaarup VVS har en særlig evne og egenskab til at yde rådgivning og forklaring på et niveau, så normale brugere kan forstå dette og efterfølgende betjene de enkelte installationer.
Eventuelle løbende driftsproblemer bliver altid afhjulpet hurtigt og effektivt og der er simpelthen tryghed ved at overlade VVS installationerne til Skaarup VVS. Jeg kan kun medgive Skaarup VVS mine bedste anbefalinger.

3 lutego 2016
Oceniono na 5 z 5

Effektiv og professionel service ved opsætning af gasfyr

Vi har haft fornøjelsen af at anvende Skaarup VVS til udskifte vores oliefyr med et gasfyr. Og vi har kun rosende ord at fortælle om det arbejde, som de udførte samt den efterfølgende service.

Opgaven bestod i, at vores eksisterende oliefyr skulle udskiftes med et gasfyr samtidig med, at vi skulle have installeret en radiator. Oliefyret blev hurtigt afkoblet og efterfølgende kørt væk. Derefter påbegyndte de installationen af gasfyret og opsætning af radiatoren, hvilket foregik efter planen. Da arbejdet var færdiggjort, pudsede de væggen op og lappede de huller, der var opstået i forbindelse med flytningen af det oliefyret.

Udover kvaliteten i arbejdet var de også dygtige til at informere om status på opgaven blandt andet i forhold til hvilke dage de udførte arbejdet. Alle aftaler blev overholdt, og da installationen var overstået fik vi en god introduktion til, hvordan fyret fungerer.

Så vi kan kun anbefale Skaarup VVS til udskifte et oliefyr med et gasfyr.

Mvh Kenneth

29 listopada 2015

Super hurtig ekspedition og effektivt besøg fra Skaarup VVS

Vi fik inden vores ferie akut brug for en VVS'er til et tilsoppet afløb. Vi har ikke boet her i området så længe og søgte bare på nettet. Fandt hurtigt Skaarup VVS med en tillidsvækkende hjemmeside og fik hurtigt kontakt. Inden der var gået en halv time stod en montør hos os og fik klaret sagen. Mange tak fra Lise

10 sierpnia 2015

Hej Lise

Tak for din anmeldelse, Dejligt vi kunne afhjælpe problemet ( Skulle det være en anden gang :-)

Christian Skaarup / Skaarup VVS & EL

Oceniono na 5 z 5

Nyt gasfyr - hurtig levering og super service

Vores gamle fyr blev dømt til udskiftning tirsdag. Ringede til skaarupvvs og sendte billeder af den gamle installation. Fik et tilbud 20 minutter senere. Accepterede. Onsdag kl. 13.00 var det gamle fyr og aftræk udskiftet. Perfekt service og flinke folk. Selv prisen var i orden :-)

29 maja 2015
Oceniono na 4 z 5

Nyt gasfyr- Fin pris

Kom som aftalt for at opsætte nyt gasfyr. Færdig efter 4½ time. Ryddede op efter sig.
Skorstens rør samt ledninger til udendørsføler var opsat lidt sjusket.
Nu mangler jeg blot afslutningskrave til loft, som ikke er leveret / opsat endnu, selv om det er over 2 mdr. siden fyret er opsat.
Efter gentagne mails, har jeg intet hørt fra firmaet. Det er for dårligt, når ellers at det har fungeret godt. Håber på nyt derfra.
Dec.2014
SÅ er den lille indækning opsat og alt er I orden. Det må ha været en lille smutter hos firmaet.
Ellers kan jeg kun anbefale firmaet.

30 listopada 2014

Hej Henning
Tak for din anmeldelse, vi har prøvet flere gange at fange dig på telefonen men uden held , som det fremgår af vores autosvar på mail har vi meget travlt og beder folk om at ringe ind til kontoret dette skyldtes at dels er fyringssæsonnen gået i gang og derudover bortfalder håndværkerfradraget ifbm. årsskiftet og derved har skabt flaskehals i VVSbranchen vi vil naturligvis rigtig gerne afhjælpe vores kunder og derfor er alle vores folk ude og bestille noget ( også mester selv ) Loftkraven er som bekendt kommet hjem, desværre kunne montøren ikke nå det i mandags som tidligere aftalt! men kan forstå på vores kontorpige at i har fået fat i hinanden og truffet aftale på mandag
hvor Lars kommer ned og besøger dig.
skulle der være yderligere spørgsmål eller lignende er du naturligvis meget velkommen til at kontakte mig
vh Christian / Skaarup VVS & El

Hurtig, effektiv og pålidelig

Har valgt SkaarupVVS til at få skiftet til nyt Naturgasfyr.
Super hurtig tilbudsregning, behagelig mail-korrespondance, og nemt at finde rundt i skemaer og blanketter med hjælp fra deres instrukser.
Hurtig levering af fyret og meget pålidelige, unge fyre, der kom ud og satte det op. Jeg kan kun give firmaet mine bedste anbefalinger.

8 lipca 2014

Helt igennem super service

Vi havde set på HMN naturgas at Skaarup VVS var en af de VVS firmaer de anbefalede. Derudover så vi at Skaarup VVS var billigere end flere af de andre. Vi ringede og spurgte om det var fordi manglede noget i deres tilbud i forhold til de andre VVS firmaer. Det gjorde der ikke. Gasfyret blev sat op to dage efter af to venlige og behagelige unge mænd. Oprydning var også med i prise. Vi kan kun anbefale dette firma

6 kwietnia 2014
Oceniono na 5 z 5

Pålideligt, trygt - og bare rigtig god service!

Skaarup VVS er en del af HMN Naturgas' "Gasmestrene". Efter at vores naturgas fyr var blevet ødelagt af en anden VVS virksomhed trådte Skaarup VVS til med et rigtig konkurrencedygtigt tilbud - og med en meget hurtig leveringstid - hvilket var vigtigt for os, da vi som familie var uden vand og varme her i vinterkulden. Det viste sig så at de kunne levere endnu hurtigere end forventet - og dagen efter havde vi faktisk varme i huset igen. Umådelig god service - forklaret og fortalt hele vejen igennem - og ikke mindst meget kompetent.
Jeg kan kun give Skaarup VVS min aller bedste anbefaling - og jeg ved da nu hvor jeg har tænkt mig at lægge mine fremtidige VVS ordrer henne.

3 lutego 2014
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej