Skaarup VVS & KLOAK Aps Recenzje 81

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,6

Oceniono na 5 z 5

Super Service. Vi mistede varmt vand da vores gamle gasfyr valgte at stå af. Det var meget kritisk, men Skaarup VVs fandt hurtigt en løsning til os, og vi har nu varmt igen. Virkelig søde og ordentli... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Fik skiftet reservedele i cisternen på vores toilet som var kalket til. Selve servicen var fin nok, men de priser på reservedelene de angiver på regningen er useriøst høje. Dobbelt så dyre som vejl. p... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fra start til slut har forløbet med Skaarup VVS været en fantastisk oplevelse. Deres montør, Oliver, kom til tiden, hvilket alene er en stor bonus. Han var en sand fornøjelse at have besøg af – utro... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Akut nedbrudt gasfyr, så kan jeg anbefale Skaarup VVS. Kom indenfor 1/2 time, var igang med arbejdet inden 2 timer. Havde varme og varmt vand inden de gik hjem 1.dag. 2.dag var mit facadeaftræk l... Zobacz więcej

4,6

1 gwiazdka

Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Som atlid super service af Skaarup af VVS

Vi fik skiftet alle vores brugtvandsrør i kælderen.
Noget af en process fordi vi undervejs fandt lidt aspest.

Men som altid var det en super service.
Det er virkelig, virkelig en god korrespodance og guidance man får af Christian.
Og det er nogle rigtig flinke fyre de sender ud.

Så hvis I står og skal have lavet noget VVS så hermed de varmeste anbefaling til Skaarup VVS fra vores side.

22 sierpnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Super tilfreds med service og udført…

Super tilfreds med service og udført arbejde. Mega effektivt på en kompliceret opgave.
Jeg bruger helt sikkert Skaarup VVS til fremtidig VVS arbejde

16 czerwca 2023

Hej Rikke
Tusind tak for anmeldelsen, dejligt vi kunne afhjælpe problemet :-)
Dbh Christian Skaarup

Varmepumpe installation

Vi har haft en fantastisk god oplevelse med installationen af vores nye Bosch luft til vand varmepumpe.
Nedtagning af gasfyr og installation af varmepumpe startede mandag den 27 feb. Kl 8 og tirsdag morgen var elektrikerne igang med deres del og omkring kl 12 var opstarten af den nye varmepumpe igang og det hele på plads tirsdag eftermiddag. Meget flot og super effektivt !!!!
Henrik Møller

27 lutego 2023

Hej Henrik
Tak for din flotte anmeldelse , den er vi rigtigt glade for :-), jeg skal sørge for rosen kommer videre. Vi prøver netop at effektivirere så meget som muligt, med forberedelse så installationstiden bliver så kort som muligt & derved til så lidt gene som muligt , Du siger naturligvis til hvis der skulle være andet vi kan være behjælpelige med, Dbh Christian Skaarup , Skaarup VVS & Kloak

Kompetent VOLA montør

Havde tidligere forsøgt at få repareret et VOLA brusearmatur af en anden VVS'er som ganske vist skiftede en reservedel men ikke løste problemet. Ved kontakt til Skaarup blev problemet hurtigt løst på bedste kompetente vis og til en yderst rimelig pris.

28 kwietnia 2022

Hej Svend
Tak for din flotte anmeldelse, den er vi rigtig glade for:-) vi har pt 2 dygtige Vola montører som har Vola certifikat, du siger naturligvis til en anden go gang hvis vi kan være behjælpelige med noget, fortsat go dag
mvh Christian Skaarup / Team Skaarup

Oceniono na 5 z 5

Professionelt firma med dygtige…

Professionelt firma med dygtige medarbejdere - både med hensyn til tilbud og udførelse af opgaven - akut udskiftning af defekt gasfyr forløb perfekt og alle tidsfrister overholdt.

23 marca 2022

Hej Jens
Tak for den flotte anmeldelse, den er vi rigtig glade for :-)
Jeg skal sørge for rosen kommer videre til montørerne.
Du siger naturligvis til hvis vi kan være behjælpelige en anden go gang
mvh Christian Skaarup

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god service og projektledelse

Vi brugte Skaarup VVS til totalentreprisen i forbindelse med renoveringen af vores badeværelse. Alt fungerede optimalt, fantastisk koordinering af de forskellige håndværkere og hver især dygtige til deres fagområder. Alle var super venlige og udførte et super godt stykke arbejde. Vi vil til enhver tid anbefale Skaarup til både VVS arbejde og total entrepriser. Mvh Kirsten og Peer

6 lutego 2022

Hej Kirsten & Peer
Mange tak for den flotte anmeldelse, den er vi rigtig glade for, Jeg skal sørge for rosen kommer videre til de håndværkere / Montører vi har haft ude ved jer :-).
I siger naturligvis til hvis vi kan gøre noget for jer en anden go gang dbh Christian Skaarup

Hurtig og god service

Hurtig og god service. Bruger dem helt sikkert næste gang, vi får brug for en VVS'er.
Bodil

29 grudnia 2021

Hej Bodil

Tak for din fine anmeldelse, den er vi rigtig glade for:-)
Du siger bare til hvis vi kan hjælpe en anden go gang
dbh Christian Skaarup / Team Skaarup VVS & Kloak

Hurtigt - Ordentligt - Fantastisk

Opringning mandag - billeder af pumpe sendt mandag eftermiddag - ONSDAG MIDDAG - ALT KLARET af kompetent ung mand :-) HURRA

1 grudnia 2021

Hej Bodil
Tak for den fine anmeldelse, Jeg skal sørge for Rosen kommer videre til montøren
fortsat go dag vh Christian Skaarup

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk oplevelse med Skaarup vvs.

Fantastisk oplevelse med Skaarup vvs.
Havde et fyr der var gået i stykker og allerede samme dag tog firmaet sig tid til et møde og nyt fyr blev bestilt.
Der blev givet en pris og den hold trods store vanskeligheder med at få det eksisterende (rør gennem skorsten) ud.
Jeg er fuldt ud tilfreds og vil til enhver tid vælge Skaarup vvs igen.
Super profesionelle både i butikken og også dem der installerede fyret.

18 września 2021

Hej Casper
Tak for den flotte anmeldelse, jeg er glad for vi kunne hjælpe:-)
Du er selvfølgelig altid velkommen en anden go gang
mvh Christian Skaarup

Oceniono na 5 z 5

Jeg er ganske enkelt imponeret 😄

Mit naturgas fyr/kedel gik i “udu” så jeg havde en weekend med kun sporadisk varmt vand. Ringede til Skaarup mandag eftermiddag sent.
Sendte billeder og næste morgen lå der et tilbud.
Det blev accepteret.
Kedlen blev bestilt og skulle så skiftes torsdag ugen efter MEN om mandagen fortalte de at kedlen var landet..og om de så ikke lige skulle trylle og få den skiftet tirsdag så jeg kunne få varmt vand 🙏🏻
De arbejdede i 32 graders varme på meget lidt plads, kravlede på taget 🙈og hvad ved jeg. Super søde fyre - smilende, hyggelige og tog i stiv arm at de også liiige skulle afmontere et bord med en vask for de kunne komme til.😉..og jo de satte det op igen.
Jeg kan faktisk ikke rose dem nok.
Det har simpelthen været en stor fornøjelse.

30 czerwca 2021

tak til skaarup vvs

tak til skaarup vvs - vi har fået leveret en varmepumpe luft til vand - alt var fint - meget proff. udført arbejde, vi er meget tilfredse med det fine udførte arbejde - tak til de proff. wws svende - mange hilsener fra elisabeth og torben holtoft i søllerød -

15 czerwca 2021

Hej Torben
Tak for den flotte anmeldelse , den er vi rigtig glade for, jeg skal sørge for at rosen kommer videre til teamet der har været på opgaven, rigtig god sommer
Mange hilsner Christian Skaarup

Akut nedbrudt gasfyr, så kan jeg anbefale Skaarup VVS

Akut nedbrudt gasfyr, så kan jeg anbefale Skaarup VVS.
Kom indenfor 1/2 time, var igang med arbejdet inden 2 timer. Havde varme og varmt vand inden de gik hjem 1.dag. 2.dag var mit facadeaftræk lavet. Suverænt hurtigt og dygtigt arbejde til bedste pris af tre tilbud. Meget behagelige folk, at have gående i huset.
Mange tusind tak. Jeg ringer helt sikkert til jer næste gang og jeg har allerede anbefalet jer i vennegruppen.

Mange hilsner herfra
Inge Vandal Olesen

29 marca 2021

Kære Inge
Tak for den flotte anmeldelse, Det er vi rigtige glade for, jeg skal sørge for at rosen kommer videre til montørerne, der var på opgaven
Du er selvfølgelig altid velkommen en anden go gang :-), rigtig god påske
De bedste hilsner Christian & Team Skaarup VVS

Oceniono na 5 z 5

Tak for veludført arbejde:-)

Tak for hurtige svar, gode priser og veludført arbejde til tiden.
Meget venlige og professionelle medarbejdere, der var klar med råd og vejledning fra start til slut.

11 marca 2021

Hej Lars
Tak for den flotte anmeldelse, jeg skal sørge for rosen kommer videre :-) , Rigtig god påske
Mvh Christian Skaarup

Rigtig god oplevelse

Vi har fået udskiftet en afspæringsventil på brugsvandsstikket. Trods det kun var en lille opgave har vi fået en rigtig fin behandling.
Både Jannie fra kontoret og vvs'eren der var ude hos os var begge meget hjælpsomme og servicemindet. Vi fik besøg få dage efter vi havde kontaktet Skaarupvvs og til aftalt tid.
Jeg glemte at bede om overslag på pris inden udført arbejde men det betød ingenting for faturaen var yderst rimelig. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

10 marca 2021

Hej Lea
Tusind tak for du brugte tid på at give os en anmeldelse , jeg skal sørge for rosen kommer videre til Jannie & Montøren, som var på opgaven, Dejligt vi kunne hjælpe & oplevelsen har været god
Du er selvfølgelig altid velkommen en anden go gang :-)
De bedste hilsner Christian , Skaarup VVS

Oceniono na 5 z 5

Fornem service og opfølgning.

Fornem service og opfølgning.
Jeg har købt et gasfyr og varmtvandsbeholder, med 5 års garanti. Efter godt 5 år er varmtvandsbeholderen utæt. Jeg forsøger at reklamere, og Skaarup behandler og videresender reklamationen, selvom garantien formelt er udløbet. De er hjælpsomme med dokumentation og dialog med fabrikanten, og det lykkedes at få udbedret fejlen pr. kulance.
Reparationen udføres af fabrikanten, så Skaarup tjener intet på hele sagen, men har en meget glad kunde.
Det er virkelig god service.

3 listopada 2020
Oceniono na 5 z 5

Super arbejde udført til aftalt tid & pris

Skaarup VVS har lige udført en del arbejde hos os. Alt er udført til UG med kryds & slange. Lige fra kontakten til firmaet, tilbud på VVS-artiklerne til udførelse af arbejdet.
Svendene kom til aftalt tid, de var utroligt effektive og lavede et pænt arbejde. Ved en fejl var der bestilt en forkert svingtud - det kan jo ske, men med optimal service tilbød Skaarup af et af svendene kunne komme forbi efter arbejdstid og montere den, når den var kommet hjem.
Faktura var efter aftale, endda med arbejdstimer i den "rigtige" ende i forhold til estimat.
Vi kan bestemt anbefale Skaarup, de er ikke som mange andre der "plukker" de gode anmeldelser på Trustpilot og undlader at bringe de dårlige. Og de få mindre gode/dårlige anmeldelser, har et snert af hysteri - bedøm selv.

29 października 2020

Hej Asger
Tusind tak for du gav dig tid til at lave den flotte anmeldelse, jeg skal sørger for rosen kommer videre til montørerne
Vi håber vi kan være behjælpelige en anden go gang
dbh Christian Skaarup

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god service til en rimelig pris.

Rigtig god service. Vi havde deperat brug for et firma der kunne komme hurtigt og hjælpe os. Det klarede firmaet uden problemer. At de så sendte en medarbejder der kun kunne tale engelsk, betød ingenting, da det var i skikkelse af en hyggelig skotte.
Tak for god service og let forståelig fatura med en rimelig pris.

26 czerwca 2020

Effektivt og professionelt arbejde

Effektivt og professionelt arbejde, og for første gang i mange år en faktura fra et vvs firma, som der ikke er noget at udsætte på. Det bedste er næsten, at det efter årtiers forsøg tilsyneladende er lykkedes at finde et dygtigt og pålideligt vvs firma.

27 maja 2020

Hej Iver
Tak for den fine anmeldelse, du er naturligvis
Altid velkommen en anden go gang, fortsat go sommer
Vh Christian Skaarup
Skaarup VVS & Kloak

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej