SILVAN - Slagelse Recenzje 167

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,5

Nordvej 1, 4200 Slagelse, DK

Oceniono na 5 z 5

Jeg har netop været i Silvan Slagelse, idet jeg søgte en reservedel til en pavillon, som tidligere var købt i Silvan. Den erfarne og altid servicemindede Tage kender "sit" lager og fandt hurtigt den... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Fair pris på produktet, men ALT for dyr fragt. Synes det er dårligt at man ikke kan få leveret til butikken, men kun kan vælge hjemme levering. Det kan ikke være de eneste produkter i får fra den lev... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg blev idag betjent af Jens i Silvan i Slagelse og modtog den bedste service og største hjælpsomhed jeg kan mindes i nogen butik. Tusind tak Jens! Jeg har tidligere handlet i butikken og er der... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte på click and collect ved Silvan Slagelse. 7 ruller tagpap og søm. Billigst på pricerunner! 20 min efter bestilling ringede de at det var klar til afhentning. Da jeg kom, hjalp de også med at... Zobacz więcej

1. Skład materiałów budowlanych

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Varene var klar,hurtig betjening

Varene var klar,hurtig betjening

15 lipca 2025

Odpowiedź od SILVAN - Slagelse

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores service og personale.

Oceniono na 3 z 5

Servicen ved aflevering af lånt…

Servicen ved aflevering af lånt gulvsliber og kant sliber + returnering af overskuds materialer var helt i top ,der blev spurgt ind til om jeg fik løst min opgave tilfredsstillende og de fejl jeg påpegede på maskinerne ,blev mødt med fortåelse.
Ved hentning af af slibemaskiner blev jeg mødt af en lidt irriterende, nærmest muggen dame ,hvor man nærmest følte man var stenen i skoen.
Ved ikke hvem og der bliver lavet tjek og service på maskiner inden de bliver lejet ud igen ?
Kunne være dejligt hvis der fulgte en slags sækkevogn på gummihjul med Ved leje af lidt tunge maskiner ,hvor hjul på maskine skal køre på underlag der ikke skal grisses ellet ridses ,nu man bumler ud på P-plads for at læsse i bil/trailer.

11 lipca 2025

Odpowiedź od SILVAN - Slagelse

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.
Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.
Mange tak for din tid.

Service

Hurtigt levering af varer og god service

11 lipca 2025

Odpowiedź od SILVAN - Slagelse

Tusind tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du er tilfreds med vores service og leveringen.

Meget tilfreds

Stor kundevenlige og hjælpsom

8 lipca 2025

Odpowiedź od SILVAN - Slagelse

Vi er glade for at høre, at du oplevede vores kundeservice som hjælpsom og kundevenlig. Tak for din positive tilbagemelding.

Effektiv og professionel betjening

Effektiv og professionel betjening i Slagelse. Jeg indtastede click & collect nummer, og 3 minutter efter var jeg på vej ud af butikken med mine varer. Ganske fantastisk.

8 lipca 2025

Odpowiedź od SILVAN - Slagelse

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores Click&collect service. Vi sætter pris på din feedback😊

Oceniono na 5 z 5

God service og den lejede maskine…

God service og den lejede maskine fungerede helt efter forventning.

5 lipca 2025

Odpowiedź od SILVAN - Slagelse

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores service og at den lejede maskine fungerede godt.

Oceniono na 5 z 5

Fin kundeservice da jeg ville fortryde…

Fin kundeservice da jeg ville fortryde et net køb. Jeg fik beløbet retur med det samme, da jeg var i en fysisk butik.

3 lipca 2025

Odpowiedź od SILVAN - Slagelse

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med returneringen af dit online køb i butikken. Tak for din positive feedback.

Brugte Click & Collect

Brugte Click & Collect - og det virkede upåklageligt. Fedt at slippe for at tonse hele butikken rundt efter det jeg skulle bruge.

1 lipca 2025

Odpowiedź od SILVAN - Slagelse

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med din Click&collect ordre.

Nemt at bestille

Nemt at bestille. Fin levering til aftalt sted og tidspunkt.

24 czerwca 2025

Odpowiedź od SILVAN - Slagelse

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du fandt det nemt at bestille, og at leveringen forløb tilfredsstillende.

Oceniono na 2 z 5

ikke meget hjælp at hente.

Normalt får jeg udemærket service hos Silvan i Slagelse. Men denne gang var undtagelsen. Jeg blev sendt hjem uden ret meget hjælp, med beskeden om jeg skulle skaffe varenummeret på det jeg skulle bruge, før de vile hjælpe mig :-(

23 czerwca 2025

Odpowiedź od SILVAN - Slagelse

Tak for at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at dit besøg hos os ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os på at give alle en god og hjælpsom service – og når det ikke lykkes, lytter vi ekstra nøje.
Vi tager din feedback med os i det videre arbejde, så vi hele tiden kan forbedre os. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Oceniono na 5 z 5

Ingen problemer da jeg skulle bytte en…

Ingen problemer da jeg skulle bytte en vare, sød og venlig ekspedient.

18 czerwca 2025

Odpowiedź od SILVAN - Slagelse

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med returneringen og vores personale. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Oceniono na 5 z 5

Lejet en plæneklipper og alt fungerede…

Lejet en plæneklipper og alt fungerede til et 12 tal. Super sympatisk mand ved udleveringen og samme ved afleveringen.
Bedre kan det ikke gøres tak. 🤩

22 czerwca 2025

Odpowiedź od SILVAN - Slagelse

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med leje af plæneklipper. Tak for din positive feedback om vores service og personale! Vi sætter stor pris på din tilbagemelding.

Odpowiedź od SILVAN - Slagelse

Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores service😊

Dejlig service

Dejlig service - venlige medarbejdere- smil og god guidning 😊👍
Tusind tak

13 czerwca 2025

Odpowiedź od SILVAN - Slagelse

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores butik og personale.

Oceniono na 5 z 5

Virkelig god service fra Silvan…

Virkelig god service fra Silvan Slagelse. Henning hjalp med fremskaffelse og forsendelse af vare til mig i Odense - tusind tak

11 czerwca 2025

Odpowiedź od SILVAN - Slagelse

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service og forsendelse. Vi sætter pris på din feedback og støtte😊

Hurtighed

Super hurtig betjening via online kolleckt

3 czerwca 2025

Odpowiedź od SILVAN - Slagelse

Tusind tak for din positive anmeldelse😊

Meget hjælpsom og venlig service

Meget hjælpsom og venlig service
TAK

6 czerwca 2025

Odpowiedź od SILVAN - Slagelse

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at du oplevede vores service som hjælpsom og venlig.

Silvan

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej