Jeg har netop været i Silvan Slagelse, idet jeg søgte en reservedel til en pavillon, som tidligere var købt i Silvan. Den erfarne og altid servicemindede Tage kender "sit" lager og fandt hurtigt den... Zobacz więcej
Nordvej 1, 4200 Slagelse, DK
Reakcja na opinię
Jeg blev idag betjent af Jens i Silvan i Slagelse og modtog den bedste service og største hjælpsomhed jeg kan mindes i nogen butik. Tusind tak Jens! Jeg har tidligere handlet i butikken og er der... Zobacz więcej
Man-fre: 9-19, lør-søn: 8-18, helligdage: 8-18
Napisane przez firmę

Nordvej 1, 4200, Slagelse, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Den erfarne og altid servicemindede Tage kender "sit" lager og fandt hurtigt den vare, som jeg søgte.
Michael, Slagelse

Odpowiedź od SILVAN - Slagelse
Bestilte på click and collect ved Silvan Slagelse. 7 ruller tagpap og søm. Billigst på pricerunner! 20 min efter bestilling ringede de at det var klar til afhentning. Da jeg kom, hjalp de også med at løfte det ind i bilen. Se det er god og lynhurtig service!

Odpowiedź od SILVAN - Slagelse
Alt I bedste orden og klar til levering aftalte tid 👍

Odpowiedź od SILVAN - Slagelse
Dejlig nemt og utrolig behagelig medarbejder og meget hjælpsom - helt igennem en rigtig posetiv oplevelse

Odpowiedź od SILVAN - Slagelse
God service og dejlig nemt at bestille.
Jeg har desværre ikke fået mine varer endnu.

Odpowiedź od SILVAN - Slagelse
Bestilte med click og collect, det virkede bare, varen hurtig klar, nem og hurtig betjening, samlet en god oplevelse ved mit køb. 😊

Odpowiedź od SILVAN - Slagelse
Jeg har tidligere handlet i butikken og er der også blevet mødt af andre søde og dygtige kollegaer, så jeg kan varmt anbefale at besøge dem.

Odpowiedź od SILVAN - Slagelse
Jeg lejer en terasse renser vasker alt og får af vide fordi det er lidt græs på den ene hjul vil jeg blive faktureret! Alt var rent 😞

Fin service i butikken
Hjælpsom personale..
Hurtig ekspedition 😊👍

Odpowiedź od SILVAN - Slagelse
Tak for bredt udvalg, søndag d.12/4 knækkede min “pooper-scooper” til kattebakken, den nærmeste dyrehandler i Slagelse ligger en bustur udenfor byen, jeg prøvede hos Silvan på Nordvej og sørme om de ikke havde en, det er så nemt at finde tingene da alt er angivet med tal hvor hvad findes, fik også støvmasker, så min søndag var reddet og jeg sparede buspengene, jeg vil nu tjekke jeres hjemmeside hver gang jeg mangler noget praktisk, tak og hilsen til hele det søde og hjælpende personale på Nordvej

Odpowiedź od SILVAN - Slagelse
Fin og hurtig ekspedition under afhentning af maskinen.

Odpowiedź od SILVAN - Slagelse
Jeg fik mine varer tidligere end de havde skrevet , så det var meget lækkert

Odpowiedź od SILVAN - Slagelse
Fair pris på produktet, men ALT for dyr fragt. Synes det er dårligt at man ikke kan få leveret til butikken, men kun kan vælge hjemme levering. Det kan ikke være de eneste produkter i får fra den leverandør. Når man så alligevel vælger at betale så høj fragt, giver det ingen mening at skulle vente i + 6 hverdage. Alle andre online butikker levere nærmest dag-til-dag

Odpowiedź od SILVAN - Slagelse
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.