Virkelig god oplevelse i Silvan. Medarbejderen Frederik, der hjalp os, var utrolig venlig, imødekommende og tog sig god tid til at finde den rigtige løsning. Generelt var servicen i top, og vi følte... Zobacz więcej
Industrivej 26, 4000 Roskilde, DK
Reakcja na opinię
Bestille varer og betalt 45 min efter får jeg en besked at varer ikke er hjem. Men beløbet er trukket, efter 10 dage har jeg ikke fået mine penge KAN IKKE ANBEFALES
Reakcja na opinię
Vi var i Silvan Roskilde i dag for at hente diverse byggematerialer, og vi blev mødt af Frederik i Drive In, som simpelthen bare leverede topklasse-service. Super humør og hjælpsomhed. Tak for det.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Flot klaret, Casper fra Silvan Roskilde. Serviceminded, behagelig og behandler kunder, som man bør behandle dem – og giver lige det ekstra. Jeg skulle bruge en vare, som ikke var på hylden. Caspe... Zobacz więcej
Man-fre: 8-19, lør-søn: 8-19, helligdage: 8-18
Napisane przez firmę

Industrivej 26, 4000, Roskilde, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Tvær, mut, fåmælt ung medarbejder udleverede click og collect. Da vi blev stående og afventede evnt kvittering så han lige igennem os, selvom vi stod der længe. Måtte tilsidst selv spørge, om vi skulle have en kvittering med. Oplæring i kundeservice og kommunikation burde Silvan sætte på dagsordenen.
Da vi kom hjem, var det en forkert lampe, der var udleveret, så vi måtte vende tilbage og have den byttet. Den var så udsolgt så købte en tilsvarende i et konkurrerende byggefirma af en hjælpsom, smilende serviceminded ung medarbejder…….

Odpowiedź od SILVAN - Roskilde
Uklare beskeder fra kassen om hvor jeg skal henvende mig, dårlig angivelse af hvor mine varer befinder sig, lang tid før port bliver åbnet

Odpowiedź od SILVAN - Roskilde
Rigtig god betjening ved click og collect i Roskilde.

Odpowiedź od SILVAN - Roskilde
Virkelig god service, håndterede vores bestilling til fordel for os. Kunne ikke være bedre.

Odpowiedź od SILVAN - Roskilde
Det er bare nemt og gode priser. Nemt at få vare sat klar til afhentning, så man slipper for at gå rundt og lede - men husker dog altid lige en runde om der er noget spændende.

Odpowiedź od SILVAN - Roskilde
Første gang jeg har give 5 stjerner og samtidig måtte returnere det jeg havde købt.
Lang historie kort, så havde leverandøren til Silvan lavet en fejl, og Silvan Roskilde gik meget langt for at hjælpe og forsøge med andre muligheder, dog uden vi fandt den rigtige løsning. Men super god og ihærdig service fra Silvan Roskilde.

Odpowiedź od SILVAN - Roskilde
Click og hent - fungerede super fint og nemt. God information omkring afhentning. Rette vare til en acceptabel pris.

Odpowiedź od SILVAN - Roskilde
I rented an industry vacuum cleaner - it had not been cleaned by the previous user. The filer was clogged and hence it did not work. Went back to the store and got my money back, but still a waste of my time.

Odpowiedź od SILVAN - Roskilde
Betjeningen var præcis og venlig, jeg fik det jeg havde bestilt via c&c.

Odpowiedź od SILVAN - Roskilde
Super hurtig udlevering af for-bestilte varer

Odpowiedź od SILVAN - Roskilde
Click&Collect fungerede helt perfekt. Dette system vil jeg absolut benytte en anden gang