SILVAN - Odense Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Roersvej 33, 5000 Odense, DK

Oceniono na 2 z 5

Defekt udstyr og mangelfuldt tjek ødelagde mine arbejdsplanerJeg har haft en utrolig ærgerlig oplevelse med Silvans udlejning i Odense, hvor manglende kontrol af maskiner har kostet mig masser af spil... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Værktøjsudlejning Betonsliber Odense C + god værktøj, slitage var inkluderet + super pris + venlig medarbejder + ukompliceret bookingsprocess uden kaution men med MitID - booking var ikke mu... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jeg skulle bruge en kædesav til en enkelt opgave. Desværre var jeg ikke opmærksom på at den skulle bestilles og betales på Silvans hjemmeside. Det fik jeg først at vide i butikken. En flink medarb... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Click and collect fungerede perfekt - 15 min efter bestilling blev varen meldt klar. Nem at hente og superfin betjening 😊

1. Skład materiałów budowlanych

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 8007

Napisz recenzję

Kun godt at sige

Kun godt at sige. Alt forløb perfekt.

8 maja 2025

Odpowiedź od SILVAN - Odense

Vi er glade for, at alt forløb perfekt. Tak for din feedback!

Oceniono na 5 z 5

Hurtig og god betjening i farve…

Hurtig og god betjening i farve afdeling da vi skulle have farveprøver

5 maja 2025

Odpowiedź od SILVAN - Odense

Vi er glade for, at I oplevede hurtig og god betjening i vores farveafdeling. Tak for jeres positive tilbagemelding!

Lånte tæpperenser

God service af pigerne ved kassen. Meget serviceminded og høflige. Og tæpperenseren gjorde absolut sit. Fantastisk oplevelse

4 maja 2025

Odpowiedź od SILVAN - Odense

Vi er glade for at høre, at du havde en fantastisk oplevelse med vores service og tæpperenser. Tak for din positive feedback!

Desværre må jeg give 1 stjerne

Desværre må jeg give 1 stjerne. Lejer en tæpperenser. Som smider så meget vand ud på mit uldtæppe,da jeg starter den. At jeg måtte fjerne tæppet. Jeg fik penge tilbage for udlejning. Men det bliver en dyr fornøjelse med nyt tæppe.

28 kwietnia 2025

Odpowiedź od SILVAN - Odense

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os.

Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Mange tak for din tid.

Ingen styr på “click og college” i Odense

Dårligt at man ikke kan bestille noget i en silvan butik til en anden silvanbutik, (fra Odense til Svendborg)

Jeg måtte bestille 4 stk. Stolpehatte på Silvans hjemmeside, og selv afhente i Odense, man kan ikke engang få den tilsendt, selvom man vil betale porto.!

Da jeg så 5 dage senere vil afhente varen, (efter jeg har modtaget en mail om at varen var pakket og klar til afhentning i butik)
Kan de ikke finde den, og vil give mig pengene retur…! Men jeg har ligget og kørt fra svendborg til Odense!

Ekspedienten kigger en sidste gang, og finder den så. Pakket i et andet navn end mit!!

Det stod jeg så og ventede 30 minutter på!..

Virkelig dårlig service!

27 kwietnia 2025

Odpowiedź od SILVAN - Odense

Silvan sender ikke varer i mellem vores butikker.

Vi beklager meget fejlen i forbindelse med afhentningen af din ordre.

Oceniono na 5 z 5

Ifm fejl på en stol blev jeg mødt med…

Ifm fejl på en stol blev jeg mødt med meget stor imødekommenhed fra medarbejderne, som straks valgte at give mig en ny stol. Det er god altid, jeg får meget fin service hos Silvan.

26 kwietnia 2025

Odpowiedź od SILVAN - Odense

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har fået god service og en ny stol. Vi sætter pris på din støtte og håber, du besøger os igen.

Oceniono na 4 z 5

Gik efter hegn og stolper

Gik efter hegn og stolper. Lager af stolper ifølge. APP=23, virkeligheden var 0, det kan jo ske og efterfølgende lejede jeg et jordbord, fik at vide at det kun foregik over nettet, måtte gå igen og bestille denne vej , heller ikke super, men alt i alt god betjening og information , og det skal jo osse belønnes.

24 kwietnia 2025

Odpowiedź od SILVAN - Odense

tak for din feedback - det sætter vi pris på!

Der var ikke styr på lagerbeholdning

Der var ikke styr på lagerbeholdning
Skulle have en 80-100 l varme beholder
Der var kun en 50 l ifølge systemet
Jeg gik en tur i butikken bare for en sikkerheds skyld og der fandt jeg ikke 1 men 3 beholdere stå.
Jeg bad om at få ændret på ordre og der blev tilkaldt en medarbejder.
Der kom ikke nogen. Underligt når der var de første 10 medarbejdere der ikke lavede noget ,der var ikke nogen kunder i butikken.
Jeg stopper en medarbejder som henviser mig til den samme udleverings medarbejder
Og vupti ordre er lavet om.
Dårlig stil af Silvan medarbejdere. Dårlig service.
Generelt den oplevelse jeg får når jeg en sjælden gang er nød til at handle i Silvan.
Hvis det var muligt fik de ikke nogen stjerner af mig.
Mvh
Dennis

24 kwietnia 2025

Odpowiedź od SILVAN - Odense

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af butikkens ledelse for yderligere afklaring.

Tak for din tid.

Oceniono na 2 z 5

Efter at have stået i en lang kø og…

Efter at have stået i en lang kø og være den sidste i den, blev vi henvist til deres hjemmeside for at leje haveudstyr. Med besked på de godt kunne gøre det på deres komputer men det var bedre at bestille den over nettet. Med den undskyldning så kunne vi se om det var optaget eller ej.
Så kunne vi står der på en mobiltelefon på en hjemmeside som ikke fungerede optimalt :-(
Da det endelig lykkedes var personalet forsvundet i baglokalet....... Resten fungerede fint

27 kwietnia 2025

Odpowiedź od SILVAN - Odense

Silvan tilbyder udlejning af rigtig mange forskellige maskiner og er derfor nødsaget til at have alt oprettet i et IT-system, hvor der bookes via vores hjemmeside, så der er styr på hele processen.

God oplevelse

Det kører altid uden problemer - plug and play!

22 kwietnia 2025

Odpowiedź od SILVAN - Odense

Vi er glade for at høre, at det kører problemfrit for dig. Tak for din positive feedback!

Oceniono na 5 z 5

Alt gik præcis som det skulle

Alt gik præcis som det skulle. Jeg anbefaler Silvans udlejningsprodukter.

22 kwietnia 2025

Odpowiedź od SILVAN - Odense

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at alt gik som planlagt med vores udlejningsprodukter.

Manglende vare

Kører landet tyndt for at hente en vare som i har 8 på lager af jf. hjemmesiden. Det har I så ikke når man kommer til stykket. Medarbejder kunne hverken finde varen i butikken eller på lageret. Elendigt.

19 kwietnia 2025

Odpowiedź od SILVAN - Odense

Vi beklager meget, at du har haft en dårlig oplevelse. Vi er kede af at høre, at du forgæves kørte efter en vare, der ikke var på lager.

Vi vil anbefale at oprette en Click&Collect ordre, så kommer man ikke til at køre forgæves, hvis der imod forventning skulle være en fejl i lagerstatus.

Oceniono na 4 z 5

Der er generelt altid fornem service…

Der er generelt altid fornem service hos Silvan. Køb af produkter herfra anbefales.

10 kwietnia 2025

Odpowiedź od SILVAN - Odense

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft gode oplevelser med vores service. Vi sætter pris på din anbefaling.

Silvan

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej