SILVAN - Odense Recenzje 192

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,1

Roersvej 33, 5000 Odense, DK

Oceniono na 5 z 5

Jeg skulle bruge en kædesav til en enkelt opgave. Desværre var jeg ikke opmærksom på at den skulle bestilles og betales på Silvans hjemmeside. Det fik jeg først at vide i butikken. En flink medarb... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Var i Silvan efter glas/bruse vægge til badeværelset, de var hurtige og hjælpsomme, så det tog ikke lang tid at finde dem frem. Flot butik og god kundeservice 👍🏻

Oceniono na 1 z 5

Forfærdelig kundeservice. Jeg ville købe en plaid i deres butik men fik af vide, at de ikke havde det pga fejl med lagerantal på hjemmesiden. Ekspedienten var tydeligt sur og ubehøvlet overfor m... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi havde købt terrassebrædder og oplyst at vi havde 60 stk - da vi kom hjem opdagede vi at vi kun havde 50 stk. Vores fejl, men vi ringede med det samme og fortalte det i silvan Odense - de var de s... Zobacz więcej

1. Skład materiałów budowlanych

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Oceniono na 5 z 5

Flot butik og god kundeservice

Flot butik og god kundeservice 👍🏻

16 maja 2026

Odpowiedź od SILVAN - Odense

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med at finde glas/brusevægge. Tak for din positive feedback om vores service og butik!

Nemt at bestille

Nemt at bestille, god information. Hurtig levering.

12 maja 2026

Odpowiedź od SILVAN - Odense

Vi er glade for at høre, at I er tilfredse med vores service. Tak for jeres feedback.

Oceniono na 2 z 5

Rodet butik

Rodet butik. Svært at finde varene. Bøvlet at komme rundt med en vogn

9 maja 2026

Odpowiedź od SILVAN - Odense

Vi er ærgerlige over at høre, at din oplevelse ikke var tilfredsstillende. Vi arbejder løbende på at blive bedre – og feedback som din er en vigtig del af denne proces.
Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Silvan Odense C

Forfærdelig kundeservice.
Jeg ville købe en plaid i deres butik men fik af vide, at de ikke havde det pga fejl med lagerantal på hjemmesiden. Ekspedienten var tydeligt sur og ubehøvlet overfor mig og andre kunder. Jeg havde på fornemmelsen, at hun ikke orkede at hjælpe og løj.

Jeg gik derefter ud af butikken og bestilte via Click and Collect. Efter 40 minutters venten kom mailen om, at jeg kunne afhente min plaid. Heldigvis blev jeg betjent af en venlig kollega der beklagede situationen, og jeg fik tilmed mit Click and Collect gebyr tilbage.

9 maja 2026

Odpowiedź od SILVAN - Odense

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.

Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Mange tak for din tid.

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god service i forbindelse med…

Rigtig god service i forbindelse med fejl på det produkt jeg købte. Det blev straks ombyttet uden en masse snak eller problemer.

6 maja 2026

Odpowiedź od SILVAN - Odense

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og den hurtige ombytning. Tak for din positive tilbagemelding!

Oceniono na 5 z 5

Fin og hurtig service i udlejningenn...

Jeg skulle bruge en kædesav til en enkelt opgave.
Det fik jeg først at vide i butikken.
En flink medarbejder guidede mig igennem forløbet på min telefon, hvorefter jeg kunne få saven udleveret.
Fin service.

7 maja 2026

Odpowiedź od SILVAN - Odense

Vi er glade for at høre, at du fik god hjælp i butikken. Vi sætter pris på din feedback.

Oceniono na 3 z 5

Bestilte vare skulle leveres dagen…

Bestilte vare skulle leveres dagen efter bestilling, (torsdag) har ringet og får af vide at der er forsinkelse de leveres først i starten af næste uge!😢
Nu er der så gået endnu en uge og varerne er efterlyst, for de er ikke kommet til forretningen hvor jeg havde fået afhentnings mail.

6 maja 2026

Odpowiedź od SILVAN - Odense

Vi beklager meget de to dages forsinkelse.

god service

1 maja 2026

Odpowiedź od SILVAN - Odense

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores service.

General dårlig kundeservice

General dårlig kundeservice. Fuldstændig mangel på serviceminded personale. Oplevet ikke bare én men tre gange

3 maja 2026

Odpowiedź od SILVAN - Odense

Vi stræber efter at give alle vores kunder en god og ordentlig service, så vi er kede af at høre, at det ikke er lykkedes.

Vi vil meget gerne forbedre os og håber derfor, du har mulighed for at uddybe din oplevelse direkte til: kundeservice@silvan.dk

Tak for din feedback – vi håber at få mulighed for at byde dig velkommen i Silvan igen.

God oplevelse

Lejede en betonfræser. Ingen problemer.

21 kwietnia 2026

Odpowiedź od SILVAN - Odense

Tusind tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores udlejningsservice.

Super kundeservice

Var på jagt efter en skrue med meget specielle mål. Standardskruerne i butikken passede ikke, men medarbejderen fandt en vinkelsliber og en fil frem, så vi fik en skrue med de rigtige mål!

24 kwietnia 2026

Odpowiedź od SILVAN - Odense

Vi er glade for at høre, at medarbejderen kunne hjælpe dig med at tilpasse en skrue til dine specifikke behov. Tak for din positive feedback.

Oceniono na 1 z 5

Har købt en vandvarmer 100L som koster…

Har købt en vandvarmer 100L som koster 1400kr og den stå i Odense og har sendt min kammerat for hente varen og de har givet en 30L anden mærke til ham og han har taget med til Slagelse!til sidst jeg blev nødt til retur 30 L vandvarmer til Odense og brugt 800kr extra til fram og tilbage pga deres fejl! Så dårligt oplevelse og extra regning på 1400kr

20 kwietnia 2026

Odpowiedź od SILVAN - Odense

Vi vil anbefale at sende en mail til kundeservice@silvan.dk, så denne sag kan undersøges nærmere.

Hyggelig tur

Mødte en sød mand der var meget hjælpsom og god til at hjælpe os med hvordan vi skulle bruge malingen når vi kommer hjem.❤️❤️

16 kwietnia 2026

Odpowiedź od SILVAN - Odense

Vi er glade for at høre, at du fik god hjælp og vejledning omkring brugen af malingen. Tak for din positive tilbagemelding😊

Bedste service

Bedste service
Butikschefen er verdensklasse

14 kwietnia 2026

Odpowiedź od SILVAN - Odense

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og vi sætter stor pris på din positive feedback om vores service.

Silvan

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej