Click and collect fungerede perfekt - 15 min efter bestilling blev varen meldt klar. Nem at hente og superfin betjening 😊
Lokalizacja
Zmień lokalizacjęRoersvej 33, 5000 Odense, DK
Mohammed giver den bedste service i Odense C, vi skulle bruge et tørrestativ han gik hele lager igennem og fandt det efter 30min kæmpe service af ham
Reakcja na opinię
Jeg skulle bruge en kædesav til en enkelt opgave. Desværre var jeg ikke opmærksom på at den skulle bestilles og betales på Silvans hjemmeside. Det fik jeg først at vide i butikken. En flink medarb... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Værktøjsudlejning Betonsliber Odense C + god værktøj, slitage var inkluderet + super pris + venlig medarbejder + ukompliceret bookingsprocess uden kaution men med MitID - booking var ikke mu... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18
Napisane przez firmę

Roersvej 33, 5000, Odense, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Hurtig levering og gode og billige varer
Der er en af lederne som trækker den…
Der er en af lederne som trækker den ene stjerne ned ellers har jeg kun positivt at sige
God service og hurtig levering
Hurtig og kompetent betjening
Nem at hente og superfin betjening 😊
Ingen hjælp til at bære meget tung…
Ingen hjælp til at bære meget tung plæneklipper ud til bilen. Medarbejderen havde endda bedyret, at plæneklipperen sagtens kunne være i bilen! Jeg kørte 45 km forgæves! Og måtte så bestille den til levering.
Det er anden gang at man oplever en af…
Det er anden gang at man oplever en af mandlig personalet ikke taler eller svarer ordentligt til kunder i Silvan, Odense C, Ikke særlig god kommunikation. Det er som om at kunder skylder ham noget!
Może korzystać z AI, aby udzielać odpowiedziCzytaj więcej
Mohammed giver den bedste service i…

Hvis de kunne få 1 stjerne fik de det
Hvis de kunne få 1 stjerne fik de det.
Jeg var den 19 juni 2026 i silvan for at købe en ramme. Der er en medarbejder der finder en ramme til mig, og jeg køber den. Da jeg skal bruge rammen tager jeg selfølgelig ikke kvitteringen da jeg ikke tænker det er nødvendigt.
Jeg kommer så hjem og opdager at medarbejderen har givet mig en kridttavle. Jeg kører derned i dag den 20 juni 2026 og forklarer situationen med kridttavlen stadig i original emballage og kan fremvise konto udtog på bank. Jeg forklare at de jo har fundet mig en forkert varer, men ingen penge retur da jeg ikke havde kvittering. Simpelthen ikke oplevet noget ringere.

Odpowiedź od SILVAN - Odense
Besøgte Silvan i under en time
Besøgte Silvan i under en time. Det kostede lige kr. 940 i P-afgiift, og det på deres, som det fremrtræder, egen p-plads.
Finder mig ikke i den slags mafiametoder, og besøger selvfølgelig ikke butikken igen.

Odpowiedź od SILVAN - Odense
Har i dag fået en super fin service af…
Har i dag fået en super fin service af Rasmus - Odense C.
Faglig dygtig, utrolig høflig og tålmodig 😀

Odpowiedź od SILVAN - Odense
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.