SILVAN - Odense M Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Rødegårdsvej 184, 5230 Odense M, DK

Oceniono na 1 z 5

Har aldrig oplevet SÅ rodet en plads. Skæve bredder, flere bredder væltet, plastikbånd lå og flød over alt. Poser med sten smidt. Og når ja så måtte vi også køre tomhændet hjem da lagestatus slet i... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi købte en sokkel maling i silvan i Odense. Farven havde en anden nuance end vi havde håbet på da vi kom hjem. Vi kørte tilbage næste weekend og fik en helt fantastisk service af en medarbejder i mal... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hurtig, effektiv og god betjening ved skranken - fin kommunikation. Havde købt blomster - de hang lidt med hovedet, så personalet gav mig det dobbelte antal med hjem.

Oceniono na 5 z 5

Kæmpe fornøjelse hos Silvan i 5230. Henrik, butikschefen, var meget behjælpelig med et indbygget reolprojekt hvor der skulle skæres i en masse mdf. Min 2 årige søn fik også lov til at køre lidt Gaffel... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 8078

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Incompetent og sjusket håndværk fra…

Incompetent og sjusket håndværk fra savværket skære skævt og langt fra mm. tolerance

Meget venlige medarbejdere men tydeligt ikke håndværkere med ordenligt erfaring

19 sierpnia 2025

Odpowiedź od SILVAN - Odense M

Vi stræber efter at give alle vores kunder en god og ordentlig service, så vi er kede af at høre, at det ikke er lykkedes. Vi vil meget gerne forbedre os og håber derfor, du har mulighed for at uddybe din oplevelse direkte til: kundeservice@silvan.dk

Tak for din feedback – vi håber at få mulighed for at byde dig velkommen i Silvan igen.

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Udstyret var klar til tiden og var velfungerende

17 sierpnia 2025

Odpowiedź od SILVAN - Odense M

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores udlejningsservice.

Oceniono na 1 z 5

Jeg bestiller “4 fuga softline 63”…

Jeg bestiller “4 fuga softline 63” rammer og ser når jeg kommer hjem fra click og collect at det er “soft” rammer.
Da jeg så kommer ud i butikken med min ordrekræftelse hvor der står softline 63, vil de ikke bytte dem til dem som jeg har bestilt med begrundelse at de har skrevet forkert og vare nummeret passer med dem jeg har fået.
Elendig service.

14 sierpnia 2025

Odpowiedź od SILVAN - Odense M

Vi er ærgerlige over at høre, at din oplevelse ikke var tilfredsstillende. Vi arbejder løbende på at blive bedre – og feedback som din er en vigtig del af denne proces.
Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Oceniono na 5 z 5

Husk jeres p skive folkens

OPDATERING:
Silvan har hjulpet med at få den annulleret. Tak!

Husk jeres p skive folkens. En eller god til til silvan bliver ødelagt når butikken vælger at havde en q park parkeringsplads istedet for deres egen. Så der kommer en bøde på 900kr selvom man handler i butikken.
Sikke gode kundeforhold.. det må I gøre bedre! Tager til konkurrenten fra nu af.

13 sierpnia 2025

Odpowiedź od SILVAN - Odense M

Vi er glade for at høre, at problemet er blevet løst.

jeg ER MEGET TIL FRES SILVAN ER EN GOD BUTIK

JEG HAR ALTIG HAFT EN GOD OPLEVELSE I SILVAND DVS SIGE JEG ER GODT TIL FRES

6 sierpnia 2025

Odpowiedź od SILVAN - Odense M

Vi er glade for at høre, at du altid har haft en god oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på din positive feedback og din tilfredshed. Tak!

Oceniono na 4 z 5

Produktet der var bestilt kom før tid

Produktet der var bestilt kom før tid, men ingen ordrebekræftelse eller kommunikation ang. leverings dato.

Men produktet var 100% i orden

11 lipca 2025

Odpowiedź od SILVAN - Odense M

Vi er glade for, at produktet levede op til forventningerne. Vi beklager meget manglen på ordrebekræftelse og kommunikation vedrørende leveringsdatoen.

Fin vare,meget hurtig levering

Fin vare,meget hurtig levering

4 sierpnia 2025

Odpowiedź od SILVAN - Odense M

Tak for de 5 stjerner! 😊 Vi er glade for, at du er tilfreds med varen og den hurtige levering.

Click og collect

Click and collect nemt og hurtigt

29 lipca 2025

Odpowiedź od SILVAN - Odense M

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med Click&Collect. Tak for din feedback!

Jeg elsker silvan

28 lipca 2025

Odpowiedź od SILVAN - Odense M

Vi er glade for at høre om din gode oplevelse! Tusind tak for din feedback og de flotte stjerner😊

Skulle hente clicandcollect

Skulle hente clicandcollect. Vejledning til at hente stod bag køen af mennesker og var dermed ikke ret synlig. Jeg stod derfor foran skranken til afhentning af pakker og blev ikke hjulpet.
Da jeg spurgte til hvorfor de ikke havde flyttet skiltet, så de blev synligt var svaret fra ekspedienten, det havde de spurgt chefen om, men han mener bare man skal kigge ordentligt efter

23 lipca 2025

Odpowiedź od SILVAN - Odense M

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os.
Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

2 dårlige oplevelser i træk

Havde en dårlig oplevelse. Fik en undskyldning. Gav dem en ny chance og oplevede desværre dårlig service igen. Kulturen virker til at være ødelagt, alle yder dårlig service derinde og udtrykker ingen glæde ved arbejdet eller engagement i kunderne.

Kommer ikke til at handle der igen. Og i særdeleshed ikke at oprette en erhvervskonto der ellers var tiltænkt.

19 lipca 2025

Oceniono na 2 z 5

Varer var ikke gjort klar og andre var…

Varer var ikke gjort klar og andre var forkerte ift bestilling

16 lipca 2025

Odpowiedź od SILVAN - Odense M

Tak for at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at dit besøg hos os ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os på at give alle en god og hjælpsom service – og når det ikke lykkes, lytter vi ekstra nøje.
Vi tager din feedback med os i det videre arbejde, så vi hele tiden kan forbedre os. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Oceniono na 1 z 5

Sidste gang jeg har handlet i Silvan

Sidste gang jeg har handlet i Silvan.
For det første er vareudbuddet reduceret og når Silvan så samtidig benytter Q-park til at kontrollere deres p-pladser, hvilket eks. Bauhaus ikke gør, så vil det, når uheldet er ude og man glemmer at sætte sin p-Skive, fordi man IKKE regner med at en kæmpe p-plads til en detail forretning er tidsbestemt, fordyrer handelen med 895kr.
Det er faktisk synd for medarbejderne, da de er meget servicemindede.

17 lipca 2025

Odpowiedź od SILVAN - Odense M

Vi beklager din oplevelse vedrørende parkering hos os.
Det har været nødvendigt at tilknytte parkeringskontrol til butikkerne, da parkeringspladserne på nogle tidspunkter blev benyttet som parkeringsplads af andre, og der var dermed få pladser til vores kunder. Der er dog altid 2 timers gratis parkering.
Hvis du sender en mail til kundeservice@silvan.dk med din kassebon samt parkeringsafgift, vil vi gerne se, hvad vi kan gøre for at hjælpe dig.

Oceniono na 4 z 5

Click and collect gik fint

Click and collect gik fint, men udefra er det ikke helt tydeligt hvad man skal gøre (de fleste skilter udenfor med, hvor man skal køre hen. Her måtte vi ind at spørge). Ellers forløb alt glat 👍

17 lipca 2025

Odpowiedź od SILVAN - Odense M

Tak for din feedback ang. skiltningen! Vi er glade for, at din click and collect gik fint😊

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god service meget venligt…

Rigtig god service meget venligt personale

16 lipca 2025

Odpowiedź od SILVAN - Odense M

Vi er glade for at høre, at du oplevede god service og venligt personale. Tak for din positive tilbagemelding.

Oceniono na 5 z 5

Super hurtig pakning af min ordre og…

Super hurtig pakning af min ordre og fin service👍🏻

14 lipca 2025

Odpowiedź od SILVAN - Odense M

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med den hurtige pakning og gode service.

Silvan

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej