Rødegårdsvej 184, 5230 Odense M, DK
Reakcja na opinię
God ekspedition. Varerne var pakket da jeg afhentede dem. Personalet var meget serviceminded. Hjælpsomme med en vogn til at køre tingene ud til bilen med.
Reakcja na opinię
Super god service & priser Vi købte gulvtæppe som blev skåret på mål, købte Laminatgulv og bestilte bademøbler / inventar til to badeværelse, vi er igang med en større husrenovering og køber gerne... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Skal hente en boremaskine som jeg har fået til click and collect. Da jeg henter den får jeg udleveret en dårligere maskine uden kasse og uden batteri som var det jeg købte. Jeg sætter derfor spørg... Zobacz więcej
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18
Napisane przez firmę

Rødegårdsvej 184, 5230, Odense M, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Varerne blev hurtigt klargjort til afhentning og var som forventet - Flinke unge mennesker i butikken.
Jeg sætter derfor spørgsmålstegn ved den overfor min mand der bekræfter det er en forkert udlevering. Han må så ud og bytte den og får den rigtige efter nogle samtaler frem og tilbage om hvorvidt det er den eller den han skal have. Meget utilfredsstillende service.

Odpowiedź od SILVAN - Odense M
Jeg måtte vente 30 min inden de fandt min bestilte ordre.

Odpowiedź od SILVAN - Odense M
Jeg havde hårdt brug for en Bosch, Oplader, AL 36V-20, som er lagerført i mange Silvan afdelinger, men ikke lige i Odense.
Ekspedienten i afd. Rødegårdsvej fortalte, at der var en på vej den følgende dag.
Jeg mødte op, men den var ikke kommet og ekspedienten kunne ikke sige hvornår den vil komme.
Men ved at bestille en og betale leveringsomkostningerne, så kunne jeg afhente den dagen efter i samme forretning.
Jeg finder det urimeligt, at kunden på den måde skal betale for Silvans interne transport og hører gerne argumentet herfor ...
Jeg ændrer gerne på bedømmelsen, hvis Silvan giver mig et passende argument ...

Odpowiedź od SILVAN - Odense M
God service. Blev kontaktet af en medarbejder, før afhentning af min Click og collect ordre, som var den sidste på lager men desværre havde en mindre defekt. Vi aftalte en ny pris. Alt godt.

Odpowiedź od SILVAN - Odense M
Varen kom som aftalt. Varen valgte jeg også at købe hos silvan da de havde den laveste omkostninger for at sende varen privat.

Odpowiedź od SILVAN - Odense M
Vi fik god og professionel hjælp i butikken og hurtig levering af vores varer.

Odpowiedź od SILVAN - Odense M
Stod ved clik collect noget tid før jeg fandt ud af jeg skulle ind i butikken men så gik det også hurtigt

Odpowiedź od SILVAN - Odense M
Kæmpe fornøjelse hos Silvan i 5230. Henrik, butikschefen, var meget behjælpelig med et indbygget reolprojekt hvor der skulle skæres i en masse mdf. Min 2 årige søn fik også lov til at køre lidt Gaffeltruck sammen med ham :-) Stor anbefaling herfra

Odpowiedź od SILVAN - Odense M
Produktet levede fuldt ud op til forventningerne, super sød og hurtig betjening

Odpowiedź od SILVAN - Odense M
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.