Lokalizacja
Zmień lokalizacjęRødegårdsvej 184, 5230 Odense M, DK
Hurtig, effektiv og god betjening ved skranken - fin kommunikation. Havde købt blomster - de hang lidt med hovedet, så personalet gav mig det dobbelte antal med hjem.
Kæmpe fornøjelse hos Silvan i 5230. Henrik, butikschefen, var meget behjælpelig med et indbygget reolprojekt hvor der skulle skæres i en masse mdf. Min 2 årige søn fik også lov til at køre lidt Gaffel... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18
Napisane przez firmę

Rødegårdsvej 184, 5230, Odense M, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Vi købte en sokkel maling i silvan i…
Vi købte en sokkel maling i silvan i Odense. Farven havde en anden nuance end vi havde håbet på da vi kom hjem. Vi kørte tilbage næste weekend og fik en helt fantastisk service af en medarbejder i maler afdelingen. Han forsøgte flere gange at ramme den farve vi ville have og det endte ud med vi fandt den rigtige farve. Han hed Bjørn og kom oprindelig fra Svendborg afdelingen.
Click & Collect
Jeg havde i dag bestilt varerne på Click & Collect til afhentning, fordi jeg kun havde kort tid, inden jeg skulle videre til en anden aftale. Jeg modtog besked om, at varerne var klar til afhentning en time efter bestilling, så alt fint. Da jeg ankom, gav jeg besked ved kassen om, at jeg var klar til at afhente, men efter i alt 25 min. ventetid var der endnu ikke dukket en medarbejder op ved vareudleveringen.
Det skal siges, at jeg var den eneste i køen i hele perioden, og at jeg efter de første 15 min. gik tilbage til kassen for at informere om, at der endnu var dukket en medarbejder op. Butiksassistenten kaldte straks over højttaleranlægget, så jeg gik tilbage og ventede yderligere 10 min. uden resultat, hvorefter jeg var nødt til at vende tilbage til kassen endnu engang for at få mine penge retur, inden jeg skulle videre til min aftale.
Ingen tvivl om, at de få medarbejdere, der var tilstede i butikken, havde mega travlt, men jeg havde netop bestilt via Click & Collect, fordi SILVAN skriver “Det er en oplagt mulighed, hvis du vil have mest muligt ud af din tid”, så må man vel også kunne stole på, at varerne er klar til udlevering inden for max 5 min…
Det var ikke så fint
Det var ikke så fint. Click og hent medarbejder informere 2 være var ikke med og glemmer til sender vore penge tilbage. Min Man kommer tilbage og snakker med andre medarbejder da fikser problemet. Ikke sjov oplevelser!
godt service :)
Hurtig
Hurtig, effektiv og god betjening ved skranken - fin kommunikation.
Hurtig levering og sød betjening ved…
Hurtig levering og sød betjening ved afhentning af varer.😃
Może korzystać z AI, aby udzielać odpowiedziCzytaj więcej
God kundeservice
Det var problemer med en lejer maskine og der var ingen problemer med at få penge retur

Odpowiedź od SILVAN - Odense M
Tager ud til Silvan Odense M for at…
Tager ud til Silvan Odense M for at købe en parasol,
Vi køber den, og skal ha den udleveret i varemodtagelsen.
Her er der lang tid til en medarbejder reagere på klokken og kommer ud,
Han finder så parasollen frem,
Jeg siger til ham at jeg nægter at tro på at foden også er i den papkasse, for det kan fysisk ikke lade sig gøre,
Han mener at det er den altså og der er ikke mere til den,
Køre så lige 25 minutter hjem, åbner den selvfølgelig med den samme fordi jeg er mistroisk, og jep, ingen fod.
Så kan man lige bruge 25 minutter derud igen, - ny medarbejder får historikken. Finder så hurtigt foden, og udlevere til mig, men ikke den mindste mine eller beklagelse, så bruge man lige på den anden side af en time på et hente den fod

Mega ærgerligt
Mega ærgerligt, at man gang på gang finder en vare man ønsker at købe og at den så kun kan købes i webshop med et gebyr fra 250kr i fragt omkostninger.
De seneste gange har det drejet sig om regnvandstønde samt et Nortig curve spejl!

Odpowiedź od SILVAN - Odense M
Desværre ikke godt med blomsterløgene
Desværre ikke godt med blomsterløgene:
Liatris Spicata Blue
De gad overhovedet ikke at komme i gang med at gro ulig de andre typer blomsterløg jeg købte som der gror rigtig fint.
Ved nærmere undersøgelse skulle det også vise sig at alle løg hellere havde lyst til at gå i forrådnelse nede i jorden i stedet for, træls.
Så de Liatris Spicata Blue blomsterløg kan ikke anbefales.
7 Juli opdatering:
De Ixia Spotlight er vist også lidt af en lykkepose.
De er da godt nok sprunget ud, men farven på dem er ikke som vist på indpakningen at de skulle være cremefarvet med røde striber, i stedet er de helt gule.

Odpowiedź od SILVAN - Odense M
Varerne blev hurtigt klargjort til…
Varerne blev hurtigt klargjort til afhentning og var som forventet - Flinke unge mennesker i butikken.

Odpowiedź od SILVAN - Odense M
Skal hente en boremaskine som jeg har…
Skal hente en boremaskine som jeg har fået til click and collect. Da jeg henter den får jeg udleveret en dårligere maskine uden kasse og uden batteri som var det jeg købte.
Jeg sætter derfor spørgsmålstegn ved den overfor min mand der bekræfter det er en forkert udlevering. Han må så ud og bytte den og får den rigtige efter nogle samtaler frem og tilbage om hvorvidt det er den eller den han skal have. Meget utilfredsstillende service.

Odpowiedź od SILVAN - Odense M
Jeg måtte vente 30 min inden de fandt…
Jeg måtte vente 30 min inden de fandt min bestilte ordre.

Odpowiedź od SILVAN - Odense M
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.