SILVAN - Næstved Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Østre Ringvej 65, 4700 Næstved, DK

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte nogle varer via Klik og Hent i min lokale Silvan på nettet. Jeg betalte og så gik der vel under en halv time, så fik jeg en sms, hvor der stod at jeg kunne hente mine varer i butikken. Je... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg skulle finde forskellige småting. Spurgte en af de ansatte som straks viste mig disse. Samtidigt skulle jeg have skåret nogle melaminplade på mål og spurgte om det var hende jeg skulle henvende mi... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Generelt skide søde medarbejdere, der altid er glade og hjælpsomme. Dog skiller denne oplevelse sig særligt ud - Helt usædvanlig god service og virkelig søde medarbejdere, der trods Black friday og... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Fortsat den dårligste butik.... Jeg kan aldrig gå ind i denne butik og bruge mindre end 30 minutter pga. dårlig service. Jeg kommer her kun, hvis jeg ikke kan få en ting andetsteds. Jeg unde... Zobacz więcej

1. Skład materiałów budowlanych

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 8046

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Jeg bestiller en alarm til klik og…

Jeg bestiller en alarm til klik og hent.
Da jeg kommer hjem opdager jeg at 2 af æskerne har været brudt og er ødelagte. Den ene sensor fejler ikke noget men den anden har været monteret med skruer og klister + batteri drift sat igang.
Hvordan kan man tro at en ny kunde gider betale fuld pris for en brugt vare.
Jeg returnere varen og ønsker en ny
Men de har ikke flere.
Så til besværet med at få mine penge retur pga. Kvittering kun på mail.
Jeg spurgte om jeg ikke kunne ganbestille varen. Det var ikke muligt og han vidste ikke om den kom hjem igen.

10 lutego 2026

Odpowiedź od SILVAN - Næstved

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.

Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Mange tak for din tid.

Oceniono na 5 z 5

Jeg var i tvivl om en ting og fik…

Jeg var i tvivl om en ting og fik hurtigt svar af en sød og hjælpsom dame

4 lutego 2026

Odpowiedź od SILVAN - Næstved

Tusind tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Oceniono na 5 z 5

Virklig venlige og hjælpsomme betjening…

Virklig venlige og hjælpsomme betjening af en ung mand

3 lutego 2026

Odpowiedź od SILVAN - Næstved

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse med vores venlige og hjælpsomme betjening. Tak for din anmeldelse!

Super

Rigtig god pris. Levering perfekt.

27 stycznia 2026

Odpowiedź od SILVAN - Næstved

Vi er glade for, at du er tilfreds med prisen og leveringen. Tak for din positive tilbagemelding!

Præcis og hurtigt levering

Perfekt vare, god emballage og hurtig levering

16 stycznia 2026

Odpowiedź od SILVAN - Næstved

Vi er glade for, at du er tilfreds med varen, emballagen og leveringen. Tak for din anmeldelse😊

Oceniono na 5 z 5

Fik hjemme-levering (Så jeg ikke skal…

Fik hjemme-levering (Så jeg ikke skal bruge tid på pakke-boks) med post-nord flex (Hvor de bare stiller pakken uden at forstyrre), hvilket gik hurtigt og med en pakke der var pakket fint ind.

Så det er som det skal være :)

22 grudnia 2025

Odpowiedź od SILVAN - Næstved

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores hjemmelevering. Det er dejligt, at pakken kom hurtigt og var pakket fint. Tak for din positive feedback!

Fænomonal kundeoplevelse

Fænomonal kundeoplevelse, Mette gjorde virkelig købet til en oplevelse. Jeg gik fra Silvan med en pakke 3m dobbeltklæbende tape og en forelskelse rigere.

7 grudnia 2025

Odpowiedź od SILVAN - Næstved

Vi er glade for at høre om din gode oplevelse! Det lyder som et meget positivt besøg, og vi er taknemmelige for din fine feedback.

Oceniono na 5 z 5

Super service, fik en fantastisk betjening af Mette, og smilende ekspedient.

9 grudnia 2025

Odpowiedź od SILVAN - Næstved

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med go betjening og en smilende medarbejder.

Oceniono na 5 z 5

Click & Collect vare straks lagt til…

Click & Collect vare straks lagt til side til mig.

21 grudnia 2025

Odpowiedź od SILVAN - Næstved

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med Click&Collect. Tak for din positive feedback😊

Søde og imødekommende personale

Søde og imødekommende personale

21 grudnia 2025

Odpowiedź od SILVAN - Næstved

Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du synes, at vores personale er søde og imødekommende.

Meget dårlig oplevelse

Meget dårlig oplevelse. Ventede over 6 måneder på varen.

17 grudnia 2025

Odpowiedź od SILVAN - Næstved

Vi beklager meget forsinkelsen på denne ordre.

Vores leverandør bliver desværre ved med at udskyde leveringen, da de ikke kan få varen hjem. Vi kan dog se, at Silvan har informeret omkring forsinkelserne og tilbudt at annullere ordren grundet situationen.

Utrolig god service…

Jeg fik rigtig hurtig og nærværende hjælp fra personalet.
De var ekstremt løsningsorienteret og venlige!
Kæmpe anbefaling.

16 grudnia 2025

Odpowiedź od SILVAN - Næstved

Vi er glade for at høre, at vores personale var hjælpsomme og løsningsorienterede. Tak for din store anbefaling og positive feedback!

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og super god service ved afhentning

Ved afhentning af diverse yogaudstyr, som jeg bestilte lørdag aften og som allerede var klar til afhentning søndag morgen, fik jeg en særdeles imødekommende og professionel betjening. Jeg blev ekspederet af en meget venlig og sød Silvan-medarbejder, som havde indgående kendskab til produkterne og generøst delte sine egne erfaringer med dem.

Det var en fornøjelse at opleve en medarbejder, der tydeligvis går højt op i sit arbejde og formår at give kunderne en rigtig god oplevelse. Kæmpestor ros og tak for den fremragende service.

15 grudnia 2025

Odpowiedź od SILVAN - Næstved

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service og udstyr. Vi sætter stor pris på din positive feedback om medarbejderens ekspertise og hjælpsomhed. Tak for din ros😊

Oceniono na 5 z 5

God service, smil og godmorgen fra personalet 😊

17 grudnia 2025

Odpowiedź od SILVAN - Næstved

Vi er glade for at høre, at du oplevede god service og et smilende personale. Tak for din positive anmeldelse😊

Oceniono na 1 z 5

Kvindelige ekspedienter sure og umotiverede

Jeg kommer ind i Silvan Næstved, er glad og der er ikke så mange mennesker. Personalet to ældre kvinder får dog hurtigt vendt den oplevelse, til en noget negativ og ubehagelig tur i Silvan. De kikker arrogant og svarer utroligt nedladende. Hører det er ens for alle. Ingen kære mor, ingen service, ærlig talt virker de som om de ikke bryder sig om at stå og ekspedere. De svarer strengt og afvisende og man er faktisk i dårlig humør når man forlader butikken. Lagde mærke til to andre der også sagde højt, jamen det kan jo ikke være rigtigt... Og så gik de vrede derfra. Jeg vil aldrig handle i Silvan igen efter den oplevelse. Følte som sagt kølighed arrogance og at de ikke på nogen måder kunne finde på at vejlede en om produkt andet. Hvorfor faen er de der så?? Hvis man ikke må spørge dem om noget som helst?!!?? Hun svarede hoverende : vi ikke forpligtet til at besvare spørgsmål omkring produkter andet.. Næ det kan da godt være, men derfor kan man vel godt sige det på en venlig måde!!! Så folk ikke går derfra og føler ubehag. Synd de møder mennesker på sådan en måde, der trækker Silvan ned( i den tunge afdeling, hvor der absolut ingen service er, og meget dårlig stemning) de får en stjerne, da jeg ikke kunne give Nul og det kun for måden butikken er indrettet på

16 grudnia 2025

Mange tak for din tid.

Oceniono na 2 z 5

De bolte jeg skulle bruge hang ikke…

De bolte jeg skulle bruge hang ikke korrekt, men bag en anden vare, så den var lidt svær at finde.
Jeg ventede 20 minutter i kø for at betale, fordi den eneste person i kassen tog sig af pakkeudleveringer og ikke ekspederede kunder. Da nogle af de mange andre medarbejdere indfandt sig i kassen, kunne køen få lov at betale.

11 grudnia 2025

Odpowiedź od SILVAN - Næstved

Vi er ærgerlige over at høre, at din oplevelse ikke var tilfredsstillende. Vi arbejder løbende på at blive bedre – og feedback som din er en vigtig del af denne proces.
Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Silvan

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej