Super god service vi har brugt dem flere gange når vi skulle købe Licenser Ahmad Salari går enormt langt for sine kunder, og har styr på tingene samt flere gange reddet os ud af uheldige situationer... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hurtig levering. Desværre rigtig dårlig brugsanvisning med... Men fik rigtig hurtigt svar på mine spørgsmål, over mail, endda i weekenden. Alt i alt en god handel og oplevelse 😀
Reakcja na opinię
Fantastisk firma. Først fik vi grundig, kompetent og tålmodig vejledning om produktet. Det blev sendt til min mor, men da hun ikke var hjemme ved leveringen, blev pakken afleveret i den lokale pakkesh... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super tilfreds med Sikshop :-) Har fået personlige råd og vejledning mht. valg af hardwareleverandør, og har installeret det hele, 12 røgalarmer, 8 vandalarmer, samt 12 andre enheder på under 3 tim... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi er din betroede leverandør af innovative og højkvalitets teknologiske løsninger. Vores mål er at tilbyde et bredt udvalg af produkter, der gør dit liv nemmere, sikrere og mere forbundet. Fra GPS-trackere, tyverialarmer og overvågningskamera til smarte hjem og sikkerhedsløsninger – vi har alt, hvad du har brug for. Både når det kommer til abonnementsfrie løsninger, men og angår drift sikkerheden.
Frederikssundsvej 202C, 2700, Brønshøj, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Man får nærmest stress når man handler ved sikshop
Man føler faktisk at man kun lige har afsluttet ordren, for dernæst at se en kurér køre ind af indkørselen.
Sikshop har bare styr på det, jeg havde en fantastisk oplevelse super service.

Bestilte et DeWalt målebånd på 5 meter og fik et på 8 😪

Odpowiedź od Sikshop
Super tilfreds med Sikshop :-)
Har fået personlige råd og vejledning mht. valg af hardwareleverandør, og har installeret det hele, 12 røgalarmer, 8 vandalarmer, samt 12 andre enheder på under 3 timer.
Super enkelt og effektivt, ret godt 👍🏻
Dbh Jannik

Odpowiedź od Sikshop
Let at finde rundt på deres hjemmeside og finde det man skal bruge og en hurtig levering

Odpowiedź od Sikshop
Jeg bestilte et Dahua kamera hos SikShop efter at have fået hurtig og kompetent hjælp via deres livechat.
Dagen efter blev jeg ringet op, da den model jeg havde valgt, kun fandtes med brudt emballage – i stedet fik jeg tilbudt en bedre model uden ekstra omkostning.
Hurtig levering, men jeg havde udfordringer med installationen. Trods mails frem og tilbage, lykkedes det mig ikke. Til min store overraskelse ringede deres support dagen efter og tilbød at komme forbi. På få minutter fik de kameraet til at virke. Det er en service langt over det forventede, og jeg kan varmt anbefale SikShop!

Odpowiedź od Sikshop
Utrolig hjælpsom og sender hurtig ny vare hvis man har behov for det.

Hurtig levering.
Alt i alt en god handel og oplevelse 😀

Odpowiedź od Sikshop
Super hjælpsom købet et lækkert skruetrækker sæt fra Wera ,2 dag efter havde jeg det 👍💪

Odpowiedź od Sikshop
Det var supernemt at bestille. Pakken kom hurtigt, og varen var af god kvalitet. Jeg vil helt sikkert bestille herfra igen.

Odpowiedź od Sikshop
Jeg købte en GPS tracker, men den kan kun Bluetooth. Det har intet med GPS at gøre.
Kald den ikke GPS hvis den ikke har Global Position System i sig☹️

Odpowiedź od Sikshop
Jeg ringede ind angående nogle kameraer jeg havde købt som krævede en bagdåse hvis de skulle hænge på en mur. Jeg for et nr hvor jeg kan slå dem op og en pris. Jeg spørger om man kan få en regnhætte også, det vidste han ikke umiddelbart om man kunne. Jeg for bestilt de her bagdåser, men bliver så ringet op at han har fundet nogen med kombinerede dåse og regnhætte. Dem ville jeg gerne have, og spørger om de er dyrere, det var de men måtte gerne få dem til samme pris. For afvide han kan få dem hjem næste dag, og ville så sende dem. Dagen efter for jeg en sms at jeg ville modtage dem, de blev leveret personligt af firmaet, da de lige var på vejen. Dejlig personlig service, så ikke sidste gang jeg bestiller noget ved jer 🤗

Odpowiedź od Sikshop
Vi anbefaler Sikshop. Vi købte Alax alarm, det fungerer som det skal og meget nem opsætning. Vi havde et par spørgsmål vi hurtigt fik besvaret via telefonen. Alt i alt rigtig god service fra start til slut.

Odpowiedź od Sikshop
Hurtig levering og fint de sender en dansk brugsanvisning inden pakken nåede frem… Hyggeligt der fulgte en lille chokolade med

Odpowiedź od Sikshop
Super god service. Der var god dialog gennem hele processen. Bestilte en julegave,og blev pr. mail informeret om, at min ordre desværre var i restordre fra leverandøren. Sikshop tilbød muligheden for at annullere ordren. Jeg beholdte ordren og fik tilsendt varen. Sikshop har en professionel og kundevenlig tilgang.