Siemens Hvidevarer Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Jeg vil gerne advare alle om at købe Siemens EQ serie af kaffemaskiner. Lige som andre, har vi haft en EQ 9 (pris ca. 13-15.000,- vejl), som ikke holder mere end 3-3 1/2 år. Kaffekværnen kan... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vi har købt Siemens KF96DPPEA iQ700 Fritstående køl/frys med Rustfrit stål fronter og malede sider. Desværre er der produktionsfejl i fronterne, grundet brug af alt for tyndt materiale, som medfør... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Our IQ500 oven thermometer failed 3 weeks after our warranty expired. The oven became inoperable. Siemens offered a service technician to visit a week later. The call out fee would be DKK1.395,00 plus... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Så skete det igen, købte Siemens EQ9 fuldautomatisk kaffemaskine den holdte så til 7904 kopper kaffe privat hjem 2 voksne ingen firma eller noget andet forbrug lige knap 3 år gammel så ingen garanti... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 45

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Total katastrofe – maskinen ødelægger alt mit tøj!

Jeg er fuldstændig chokeret over, hvordan Siemens håndterer deres vaskemaskiner og kundeservice. Min maskine har efter ganske få vaske ødelagt en stor del af mit tøj – rifter, slid og huller opstår på præcis de samme steder igen og igen. Jeg følger alle anvisninger, vasker korrekt, bruger kun de rigtige programmer og doserer vaskemidlet præcist. Alligevel bliver mit tøj ødelagt!

At blive mødt med “forkert vask, for meget sæbe, forkert sortering” fra kundeservice føles som en hån. Jeg har forsøgt at forklare problemet grundigt, testet med enkeltdele og lavtemperaturvask, parfumefri vaskemiddel, ingen skyllemidler, andre vaske programmer og alligevel bliver mit tøj skadet. Dette peger helt klart på en mekanisk fejl, men jeg mødes med mistillid og afvisning.
Jeg har set flere lignende sager fra andre kunder – dette er åbenlyst ikke et enkeltstående problem. Det virker som om Siemens slet ikke tager ansvar for fejl, men vender alt til “brugerfejl”.

Jeg kan ikke anbefale Siemens – hvis du værdsætter dit tøj og vil have en maskine, der ikke ødelægger det, så gå et andet sted hen. Jeg forventer, at der sker noget hurtigt, for lige nu står jeg med en bunke ødelagt tøj og en maskine, jeg ikke tør bruge.

21 października 2025
Oceniono na 1 z 5

Siemens top serie i ovne

Siemens top serie i ovne. Viser wifi symbol i skærmen hele tiden . Dvs skærmen er hele tiden tændt.

Det kan kun gå for langsomt før den slukkes i en opdatering.

Opdatering - hvilken mail?

20 stycznia 2025

Hej Jesper
Dette problem er ikke noget, som jeg er støt på fra andre kunder. Så du må meget gerne sende os dine kontaktoplysninger til nedenstående mailadresse. Så vil vi lige undersøge det og vende tilbage til dig.

Siemens IQ vaske maskine - reperation og bærerdygtighed

Siemens IQ vaske maskine - bærerdygtighed!!
Kan det være rigtigt at lejet i vaske maskine går efter 7 år, med anvendelse til 2 personer? Og kan det virkeligt være rigtig at lejet ikke kan udskiftes, men man skal købe ny tromle - reparation 6000 kr. Og hvad med bæredygtighed, cirkulær økonomi. Stærkt utilfredstillende! Køb hellere en Miele. den holder 14 år.

Reference i Siemens system, 8 okt 14:52
Call Centre Denmark, BSH_NE/BA-CSC1

8 października 2025

Hej Henrik
Tak for din henvendelse.
Vi har prøvet at finde dig i vores system, men det har ikke muligt at finde noget historik dig i system. Så kunne det tænkes at denne reparationspris, som du nævner er fra en uafhængig reparatør. Hvis det er tilfældet, så er det ikke noget BSH skal stå på mål for. Men hensyn til levetiden på din maskine, så er der flere forskellige faktorer, som kan være afgørende for, hvor længe en maskine kan køre uden behov for reparatikon.

Oceniono na 1 z 5

Jeg har nu flere gange været i kontakt…

Jeg har nu flere gange været i kontakt med deres kundeservice og support og de vil ikke overholde lovgivningen om ombygning og garanti, og har snakket med jurister som bekræfter at jeg har ret, men de ville ikke overholde lovgivningen på området selv når dette bliver skrevet med lov paragraf!

I bekræfter ved skrivelse tor. d. 14. aug. 2025, at flowmeteret udskiftes, og at dette er dækket af reklamationsretten. Udgifter i forbindelse med en undersøgelse af maskinen, hvorefter I konkluderer, at flowmeteret er fejlbehæftet, skal dækkes af selv samme garanti, jf. købelovens § 78 a, stk. 4, nr. 1.

Et flowmeter sikrer præcis dosering af vandmængde, hvis flowmeteret er defekt, er der risiko for, at flowmeteret intet flow registrerer. Dette kan forårsage tomgang i pumpen, og herefter fejl. Fejlen på flowmeteret har forårsaget skaden på vandpumpen. En sådan skade må I tilsvarende stå ansvarlig for, jf. ulovbestemte produktansvarsregler.

I overensstemmelse med ovenstående bedes Siemens at afbryde retentionen, herefter udlevere kaffemaskinen med fejlfri flowmeter og vandpumpe uden opkrævning af reparations- samt undersøgelsesudgifter.”

2 października 2025

Hej Nicoo
Vi vil rigtig gerne på denne sag igen. Hvis vi har handlet imod gældende lovgivning på området, så det selvfølgelig ændres. Hvis du vil sende os dine kontaktoplysninger og evt. relevante kommunikation på sagen til nedenstående mailadresse. SÅ vil vi gennemgå sagen og vende til dig med vores vurdering.

Oceniono na 1 z 5

Jeg har overtaget en helt ny…

Jeg har overtaget en helt ny færdigbygget lejlighed. Allerede efter 1 måned går min nye Siemens vaskemaskine i stykker. Jeg kontakter dem den 8. September omkring dette, men de har først tid til at komme den 15.09.25. Et par dage før ringer de og fortæller, at de har fået en sygemelding, og at de derfor først kan komme den 17.9.25 i stedet. Den 17.9.25 kommer de og skifter nogle reservedele, men det viser sig, at det ikke har nogen effekt. De skal derfor bestille andre dele, da teknikeren ikke har de ønskede reservedele med i bilen. Jeg får derfor en ny tid, hvor de vil komme den 24.9.25. Dagen før bliver jeg ringet op af dem, hvor de proklamerer, at de alligevel ikke kan komme, da reservedelene stadig er i restordre. De spørger, om jeg vil have en ny vaskemaskine i stedet, hvilket jeg siger ja til. De kan dog ikke love en given dag, hvor jeg kan få vaskemaskinen. Den 25.9.25 får jeg at vide af dem, at den nye vaskemaskine er transport skadet, hvorfor jeg skal vente længe endnu. Det er en ommer.

25 września 2025

Hej Morten
Vi har allerede håndteret din sag og forløbet i denne sag har ikke været , som vi ønskede det eller på vores normale niveau. Det beklager vi.

Oceniono na 1 z 5

Jeg kan hermed melde mig i samme klub…

Jeg kan hermed melde mig i samme klub af ekstremt utilfredse kunder: Købte Siemens Ovn, Opvaskemaskine, Kogeplade, Vaskemaskine og Tørretumbler. ALLE maskiner gav problemer (fejlmeldinger) ganske kort efter garantiens udløb. Efter bare 4 år er både Ovn, Vaskemaskine og Tørretumbler holdt op med at fungerer og udskiftet. ALDRIG mere Siemens.
PS. Hvor er det lavt at høre det samme standart svar fra Siemens på de mange reklamationer de modtager på Trustpilot. De mener jo intet med dét.

20 września 2025

Hej David
Det er korrekt at de fleste besvarelser fra os er de samme. Dette skyldes at vi ikke behandler kundeklager på denne platform. Da dette er imod vores firmapolitik på området. Derfor vil vi bede dig om at sende os en mail på nedenstående mailadresse, hvis du ønsker at vi skal gennemgå din sag.

Oceniono na 5 z 5

Super service og reparation af vores…

Super service og reparation af vores SIEMENS kaffemaskine.
Afhentning, indenfor service perioden, god kommunikation med SIEMENS Hvidevareservice - og perfekt reparation.
Og i øvrigt en fantastisk EQ900 SIEMENS model.
Kan anbefales til andre ....

18 września 2025

Hej Finn
Vi sætter stor pris på at du har taget dig tid til at lave denne anmeldelse.

Siemens

Kogeplade, opvaskemaskine, emhætte og køleskab går hurtig i stykker. Lige efter garanti slutter

2 września 2025

Hej Walid
Vi har prøvet at gennemgå dine kontoer hos os og kigget på forløbet af de produkter, som du nævner i din anmeldelse. Vi har umiddelbart kun se at vi har været ude hos dig vedrørende et produkt. Hvilket var din opvaskemaskine, som var over 3 år gammel ved besøget og fejlen var at lågen var skæv og kunne lukke rigtigt. Men der var ikke tale om en produktfejl, men en udfra kommende fejl. da køkkenlågen ikke var monteret korrekt, hvilket havde medført maskinens låge og hænglser var blevet så skæve at de skulle skiftes. Så maskinen var udenfor reklamationsretten og der var tale om udfra kommende eller selvforskyldt fejl. I disse tilfælde vil der selvfølgelig være tale om en betalbar reparation fra vores side. Det kan desværre ikke være anderledes.

Fantastisk service!

Fantastisk service!
Min kaffemaskine havde en gummidel, der var gået i stykker, og det endte med, at hele maskinen måtte til reparation. Den kom retur med en ny del, en ekstra slange, var grundigt rengjort – og det hele blev fragtet frem og tilbage uden beregning.
Det er virkelig god service!

8 września 2025

Hej Susanne,
Tak for feedback og dejligt at høre at du havde en god oplevelse med vores serviceafdeling.
Peter
Siemens hvidevarer

Oceniono na 2 z 5

Siemens Amerikaner køleskab køb (+ Dkk…

Køb og smid væk - ikke klimavenlige.

Siemens Amerikaner køleskab køb (+ Dkk 20000) - efter 5 år virker isterning maskine ikke længere.
Problemet er kendt og man producere ikke reservedele længere - BSG Group anbefaler køb af nyt og henviser til deres rabat på web.
Havde forventet længere holdbarhed - tror vi kigger på andre producenter.

29 lipca 2025

Hej Søren,
Det lyder ikke som om du har fået den rette service og det beklager vi mange gange.
Jeg vil meget gerne lige undersøge sagen lidt yderligere, så kan du lige sende en mail med dit telefonnummer og gerne skrive i emne feltet Trustpilot-Peter, så skal jeg nok undersøge sagen.
Peter
Siemens Hvidevarer

Oceniono na 1 z 5

Køb og smid væk - ikke klimavenlig

Køb og smid væk - ikke klimavenlige.
Siemens EQ500 (pris 6499,-) holder ikke engang 4 år. Siemens vil gerne have den ind til reparation (læs tjene penge på det dårlige produkt).
Siemens har dog ikke længere den reservedel som skal bruges for at løse problemet. (0407). Problemet er velkendt og der er mange youtube videoer som dokumenterer dette.
De sælger dog stadig EQ500 modellen med 2 års garanti, hvordan kan dette lade sig gøre når Siemens ikke længere har reservedele til at reparere den?
Køb og smid væk - jeg er skuffet

OPDATERING:
efter at have været i kontakt med Siemens kundeservice igen (Michael & Julie), så har jeg fået muligheden for at købe pumpe + ventil sammen til 819,-. ventilen kostede under 20,- i norge da de havde den på lager.
En ny maskine af anden producent koster ca 1200,- og der får man 5 års garanti, så er valget ikke svært.

Tror der går lang tid før jeg køber et siemens produkt igen. Det lever ikke op til Tysk kvalitet.

8 sierpnia 2025

Hej Mikkel.
Det lyder umiddelbart underligt, så det vil vi rigtig gerne kigge lidt nærmere på. Hvis du vil sende dine kontakt oplysninger til os på nedenstående mailadresse. Så vil vi lige undersøge sagen og komme retur til dig.

Oceniono na 2 z 5

Lad være med at købe Siemens wifi ovn

Lad være med at købe Siemens ovn. Hver gang der kommer en ny opdatering skal man reinstallere app'en for at genetablere forbindelsen.

11 sierpnia 2025

Hej Ole
Vi har prøvet at undersøge, hvad der evt. kunne være galt hjemme hos dig. Da det du beskriver omkring geninstallering af app efter opdatering ikke er noget, som vi beskendte med fra andre kunder. Vores tekniker på homeconnect området mener umiddelbart at det er forbindelse med dit netværk, som driller i dette tilfælde. Men det noget som vi gerne vil undersøge sammen med dig. Hvis du er interesseret i dette kan du skrive til nedenstående mailadresse også vil vi kontakte dig vedr. sagen.
Reklamationer.dk@bshg.com

Oceniono na 1 z 5

Har købt siemens EQ 500 ekspreso…

Har købt siemens EQ 500 ekspreso maskine i 2023 august. Og den har været i reparation 2 gange.( første gang tog et måned , anden gang 2 uger) Nu er den gik i stykker igen. På den sidste garanti dag. Men desværre jeg skal selv betale for repetition. Dårligste kaffe maskine ever.

11 sierpnia 2025

Hej Daiva
Det er lyder som om, du har været lidt uheldig med din espressomaskine. Hvis du sender en mail til nedenstående mailadresse med dine kontaktoplysninger vil vi gennemgå forløbet på maskine. Så vi kan se om vi har overholdt lovgivning og vores interne regler i denne sag.

Oceniono na 1 z 5

Jeg købte en Siemens EQ6 s500…

Jeg købte en Siemens EQ6 s500 Espressomaskine april 2022 til 8000kr
Jeg har overholdt alle service samt afkalkninger.
Jeg bor alene så brugen har været minimal.
Ud af det blå står pludselig kontakt hotline. Dette gør jeg D d hvorefter kundeservice siger de skal have 600kr for at afhente og derefter 625 kr for at se på maskinen. Så altså 1200kr uden nogen reel reparation?….
Må blot konstatere at siemens er utrolig dårlig kvalitet nå en maskine til 8000kr kr kun holder i 3 år og at jeg naturligvis ALDRIG køber eller anbefaler deres produkter

22 lipca 2025

Hej Aydah
Det er korrekt at i det tilfælde at din maskine er undenfor reklamationsretten. Så er det forbundet med omkostning at få den repareret. Vi tager 340 kr i fragt hver vej . det skyldes at vi sender en fagtmand ud med kasse, som din maskine bliver pakket ned og fragtet ind til vores værksted. Hvis man ikke betale for denne service, så kan man aflevere maskinen hos os i Ballerup eller selv sørge for fragten. Dertil kommer så en undersøgelse på 625 kr af maskinen, denne bortfalder dog, hvis du acceptere prisoverslaget på reparationen. Da vi kører med en fastpris på teknikerens tid på 1195,00kr. uanset hvor mange timer han bruger på maskinen eller hvor mange gange maskine skal på værkstedet for at lave fejlen på maskinen.

Oceniono na 1 z 5

Hurtigt servicebesøg – men urimelig pris for ingen reparation

Fik besøg af en tekniker, som hurtigt konstaterede at vores gamle opvaskemaskine ikke kunne repareres. Besøget tog ca. 5 minutter, og ingen reparation blev forsøgt.

Regningen lød alligevel på 1.640 kr. Jeg kontaktede BSH i håb om at finde en mere rimelig pris, men fik et standardafslag. De henviser til faste priser – uanset opgavens omfang.

Teknikeren var venlig og kommunikationen fungerede, men fleksibiliteten og serviceniveauet levede desværre ikke op til forventningen. En dyr omgang.

Jeg vil anbefale alle at vurdere om det reelt bedre kan betale sig blot at købe ny hvidevare inden der bestilles service. Minimumbeløbet på 1640 kr. er ude af proportioner.

9 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

Har købt expresso kaffemaskine EQ 500…

Har købt expresso kaffemaskine EQ 500 for 2 1/2 år siden, siden har den været på værksted 2 gange af 4-6 ugers varighed. Kundebetjening har indtil nu været fin
Nu er den så igen gået i stykker igen, godt nok med noget andet, men det kunne tyde på en mandags maskine.
NU vil Simens så have 3000 kr for og lave den. Hvis ikke vi vil betale men derimod skrotte maskinen skal de have 625kr for og kikke på den samt 680 kr i fragt😡 det er sidste gang vi køber noget som helst ved Simens
Tilføjelse
Efter og have siddet og set trustpilots hjemmeside igennem, kan jeg se der er flere med nødagtigt samme problem som vi har med vores expressomaskine og på samme tidspunkter.
Ja det er som og læse sin egen anmeldelse. SÅ det må være et generelt problem med maskinerne.
Måske forbrugerklagenævnet eller TV var en god ide.

9 lipca 2025

Hej Lena
Vi beklager selvfølgelig at du har har en dårlig oplevelse med din espressomaskine. Jeg kan se, at du allerede er i kontakt med vores reklamationsafdeling omkring en løsning.

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice

Vi havde opdaget nogle underlige revner i plasten inde i vores Siemens køleskab og selvom vi egentlig var lidt over reklamationsretten, valgte jeg at kontakte BSH kundeservice for at høre, om det kunne være en fabriksfejl.

Jeg talte med en sød og hjælpsom medarbejder ved navn Dorte, som tog min henvendelse seriøst og bad mig sende billeder og oplysninger. Kort efter vendte Michael fra BSH tilbage og meddelte, at de på trods af den udløbne reklamationsfrist ville ombytte hele køle-/fryseskabet uden beregning. Det er virkelig sjældent, man oplever så god og imødekommende service!

Det er tydeligt, at BSH og Siemens ikke bare følger reglerne. De har også hjerte og sund fornuft med i deres kundeservice. Jeg er dybt imponeret og kommer helt sikkert til at vælge Siemens igen næste gang. Her er kunden virkelig konge!

Tak til Dorte, Michael og hele BSH-teamet!

20 czerwca 2025

Fusk eller inkompetence

Ringede til kundeservice for at få vejledning, og de kunne vanen tro ikke hjælpe. De anbefale at service teknikker skulle komme. De oplyste den vanvittige pris på 1500 dkk, men vi skulle være være opmærksom på at service fradraget gør at vores reelle pris er 800 dkk.

Nu kom regning og det er jo kun 600 dkk som er omfattet af service fradraget.

Vores reelle pris vil aldrig blive i nærheden af 800 dkk.

Så enten er det opfordring til skattesnyd ellers er det mega dårlig kundeservice.
Jeg håber at i får en tur i kontant det fortjener i!!!!!

23 czerwca 2025

Hej Thomas
Tak for din henvendelse og jeg skal beklage den ulejlighed som sagen har medført.
Vi er kede af, hvis du har oplevet at vi har givet dig forkerte oplysninger. Det korrekte beløb, som du kan trække fra i servicefradrag står på vores fakturaer. Men vi beklager, hvis du er blevet oplyst noget forkert af vores agent og det korrekt beløb, som kan trækkes fra er 696,00kr. beløbet er uden moms.

Siemens – elendig kundeservice

Siemens – elendig kundeservice

Jeg har netop haft den mest uacceptable oplevelse med Siemens' kundeservice. Først sad jeg i kø i lang tid og valgte derefter at få et opkald retur. En kvinde ringede tilbage, men hun kunne ikke tale dansk, og det var næsten umuligt at forstå hende. Endnu værre: Hun kunne ikke svare på mine spørgsmål om en vare. Da jeg bad hende finde en anden, der kunne hjælpe, blev jeg bare stillet om til en afdeling for serviceeftersyn – som jeg slet ikke havde brug for.

Jeg prøvede derfor at bruge kontaktformularen på hjemmesiden, men felterne til adresse og postnummer blev hele tiden rettet automatisk, så jeg ikke kunne sende beskeden.

Alt i alt: Jeg kommer aldrig til at købe et Siemens-produkt igen. Never.

28 maja 2025

Hej Blue
Vi kan ikke umiddelbart se ud fra din anmeldelse se hvad det er du har prøvet at kontakte os omkring. Men du kan kan skrive til os på nedenstående mailadresse også vi vil forsøge at hjælpe dig.
Reklamationer.dk@bshg.com
Michael BSH Hvidevarer

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej