Utrolig dårlig service, ingen kommunikation, og pakkerne kan ikke findes og kommer aldrig frem. de reagerer ikke på mail eller opkald.
Zobacz, co mówią recenzenci
Tänkte anlita detta företag men tappar känslan innan jag ens lagt en order då jag ringt till kundtjänst 8 ggr o väntar minst 30 utan nÅgot svar utan bara kö hela tiden .Katastrof att man aldrig komm... Zobacz więcej
Jag är ganska nöjd med transport förutom att det tog ganska lång tid Jag är väldig kritisk till att ni inte svarar i i telefon och inte heller på mail för som förstagångs användare har man en del fr... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
I början av december skulle mitt paket lämna USA från er. Jag har fortfarande inte fått mitt paket som skulle legat under granen nu. Jag har fått någon annans paket. O ni har fortfarande inte en ble... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
ShopUSA fraktar dina online inköp från USA till Sverige. Det förekommer att webbutiker i USA inte kan/ vill skicka varor till Sverige. Men med ShopUSA kan du handla i alla webbutiker, inklusive de som inte kan skicka till Sverige. Detta görs genom att dina inköp skickas till vår fraktterminal i USA. Det är ganska enkelt och du anger bara din ShopUSA-adress som leveransadress när du genomför ditt köp i den amerikanska webbutiken. Vi kommer då att få ditt paket och skicka paketet hem till dig i Sverige. Vi hanterar också tull och moms så att du inte behöver hantera det själv. Vi erbjuder låga fraktpriser med vår sampackningsservice via Express, flyg- och båtfrakt. Börja din amerikanska shopping idag och få din inköp fraktade till Sverige enklare och utan tullproblem.
Dane kontaktowe
Frydenlundsvej 30, 2950, Vedbæk, Dania
- 08-52 50 39 80
- se@shopusa.com
- www.shopusa.se
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Bortslarvat paket
Nja, den här gången gick det inte bra. Ett paket bortslarvat i över en vecka. Tydligen hade mitt kundnummer fallit bort på paketet, men namnet stod på adresslappen. Borde gå att matcha på namn också. Var tvungen att få hem mitt andra paket. Några dagar senare kunde de tydligen matcha ihop paketet med mitt namn. Sen vill de ha ungefär $90 för att skicka mitt borttappade på paket, som jag inte kunde sampacka. Shopusa har enligt dem inte gjort något fel och det har inte jag heller. Nåja nu blir det inget mer Shopusa, någonsin.

Odpowiedź od ShopUSA Sverige
Some issues with the Swedish phone…
Some issues with the Swedish phone system. But when using the Danish phone number everything worked. Also a bit confusing information on the homepage, both Thursday and Friday stated as weekly shipping day. Friday being the current shipping day. Service minded customer service, able to make quick solutions for issues. So with better communication it would be 5 stars.

Odpowiedź od ShopUSA Sverige
Min upplevelse med att handla på…
Ohjälpsam kundservice!
Min upplevelse med att handla på Shopusa var dålig eftersom att jag fick nästan ingen hjälp från kundservice när jag skulle betala för frakten av min vara. Det verkar som att det är ett problem med betalning när man har Nordea (speciellt med tanke på att en annan recensent på trustpilot hade samma problem), vilket jag förstod först efter att jag försökt betala flera gånger. Problemet handlade inte om inställningar på mitt bankkonto, det kollade jag flera gånger. Problemet handlade absolut inte heller om att jag inte hade tillräckligt belopp på kontot, det kollade jag såklart också. Kundtjästen (via mejl) svarade väldigt kort och utan att ge någon sorts hjälp. De skrev ungefär något i stil med "prova igen" och när jag bad om mer hjälp skrev dem ungefär "det är inget vi kan hjälpa dig med".
Det här skapade mycket stress, eftersom att det inte framgår när man försöker betala vad problemet är, på hemsidan fick jag endast upp ett felmeddelande efter jag försökt betala - om att man skrivit i fel information (vilket inte var fallet eftersom jag kopplades till min bank id). Det är alltså inte en fråga om att fel info har skrivits in fast det är det meddelande som kommer upp, och kundtjänsten hade inget intresse av att hjälpa till eller ge stöd.
Eftersom att det här verkar vara något som flera kunder har problem med tycker jag att shopusa borde vara hjälpsamma i kontakt med kunden och försöka lösa problemet.
När jag frågade om jag skulle behöva betala extra om min vara var kvar i deras lager i mer än 5 dagar, fast det inte var mitt fel att betalningen inte gick igenom, ignorerades helt min fråga i deras mejlsvar. Detta var sammanfattningsvis väldigt stressfullt och även om jag fick min vara tillslut skulle jag välj en annan tjänst nästa gång. Det gick dessutom heller inte att tracka min vara.

En berg- och dalbana
Den här gången fick jag snabbt svar både på mail och telefon. Mitt problem var att jag inte kunde spåra min försändelse. På länken för spårning, som leder till DHL, får jag följande svar: ”Sorry, your tracking attempt was not successful. Please check your tracking number.” Hos ShopUSA svarade en dam på danska i telefonen. Hon lovade att återkomma. Det gjorde hon den 21:a juni med följande sms: ”Din försändelse är på väg, vi förväntar oss leverans inom de närmaste 3 arbetsdagarna Vh ShopUSA”. Även ett mail med samma innebörd kom den 21:a juni. För ytterligare kontroll ringer jag till DHL´s kundservice den 22:a juni. Dom kan inte heller spåra försändelsen med spårningsnumret. Damen hos DHL tar då till något som hon kallar manuell sökning. Det görs via postnummer och mottagarens namn. Samma negativa resultat. Stor oro. Det handlar om nödvändiga båtreservdelar. Säsongen redan framskriden. Den 27:e juni får jag ett sms som säger att jag har ett paket från Schenker att hämta på ett paketutlämningsställe hos Coop. Jodå, det är mina efterlängtade reservdelar. Statusuppdateringen från ShopUSA säger dessutom: ”Vi har nu skickat din ShopUSA order xxxxx från din personliga SHOPUSA adress i Pennsylvania, USA. ” Jag har fått uppfattningen att man har all verksamhet i Atlanta numera. Trots oredan så kom leveransen fram också den här gången.

Odpowiedź od ShopUSA Sverige
Tar ut lagerhyra fast dom inte meddelar…
Tar ut lagerhyra fast dom inte meddelar att godset kommit fram till dom.
Långa leveranstider.

Alltid hjälpsamma och trevliga
Alltid hjälpsamma och trevliga. Ringde upp mig när jag ej fått fram kvitto i tid. Söker bildelar till mina gamla bilar. Men många butiker vägrar skicka delar utanför USA. Då är detta företag guld värt! Rekommenderas !

Odpowiedź od ShopUSA Sverige
Avråder starkt från att använda ShopUSA!
Avråder starkt från att använda! Har köpt bildelar från usa från flertal sidor, alla har gått hur bra som helst och blivit rätt. Shopusa blir det fel direkt, hemsidan räknade ut en expresskostnad som var väldigt låg som gjorde att jag valde att testa dem. Sen när jag väl fått varan några dagar senare så var priset avsevärt högre, kundtjänsten var helt värdelös och hade svårt att förstå enkla agurment.
Jag försökte få prata med någon annan flera gånger via Mail och telefon men vägrades.
Sämsta kund och köpupplevelse jag någonsin haft faktist.

Odpowiedź od ShopUSA Sverige
ShopUSA har fortfarande väldigt…
ShopUSA har fortfarande väldigt långsama flygfrakter. Skickar ofta varor även med FeedEx och UPS som med flyg kommer minst en vecka fortare från US än vad ShopUSA förmår. De skriver varje gång att det är förseningar men till Köpenhamn kommer det fram till. Företaget har sin bas i Köpenhamn så vi svenskar är bara en betalare för dessa leveranser. Sen går det med snigelpost vidare till typ Stockholm. Min senaste leverans påstår ha skickats torsdag den 28/4 men har fortfarande inte kommit fram till mig nu den 8/5. Blev lovad leverans den 3-4 maj. Tyvärr är det även lite dyrare men med sampackning kan det löna sig. Alla varningsklockor ringer.
Mitt svar på shopusa svar om mitt inlägg lyder: Som jag påtalat så har jag samtidigt som er leverans skickat med UPS och den leveransen kom 1v före er shopusa flygfrakt. Det var lika dant vid förra leveransen från er. Jag tror att Köpenhamn till Stocholm gör förseningen. Ni utlovar något ni vid flertalet tillfällen inte håller. Leveranser med flyg samt i Sverige fungerar utmärkt numera. Ni påstår något som inte stämmer. Detta har inget med komponentbrist att göra.

Använd inte!
Använd inte! Min frakt blev jättedyr och när jag mejlade och frågade om det var normalt fick jag inget vettigt svar. Trots att jag mejlat och påmint flera gånger. Personen skriver att hon inte förstår vad jag menar, ber om uppgifter som står i mejlen, struntar i att svara osv. Hon verkar sköta detta ensam och gör det inte bra.
Jag ville veta om priset för frakten, som jag tycker är mycket högt, är normalt eller om det var något särskilt som hänt. Eftersom hon inte svarar på frågan så antar jag att det är så dyrt och kommer aldrig mer använda ShopUSA.
Tillägg 220513:
Jag har använt mitt riktiga namn, så det är lätt för ShopUSA att identifiera mig. TrustPilot har även meddelat att jag är verifierad som kund. Jag har mejlat ShopUSA upprepade gånger, där mitt riktiga namn framkommer. Observera att de inte besvarat någon av mina frågor och det har tagit flera dygn att få någon respons (där hon missar att besvara själva frågan). Det har inte tagit mindre än 24 timmar som de anger.
Gissa vad jag fick betala för att sända två normalstora burkar med vitaminer? 82 DOLLAR för frakt med flyg. Eftersom jag även hade beställt ETT set lakan med två extra örngott fick jag bli premiumkund och efter samfrakt fick jag betala 171.26 DOLLAR! Då ingick försäkring med 8 dollar, eftersom mitt förtroende för detta företag är lika med noll kände jag mig tvungen att ta den. Det är vidare besvärligt att själv fylla i alla uppgifter för att momsen ska dras, och DET SPARAS INTE, så när deras usla sida buggar får man börja om från början. Jag har handlat massor online i många år och detta är det absolut sämsta företag jag någonsin haft med att göra och dessutom svindyrt!

Doświadczenie Trustpilot