ShoefreshRecenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

I have tried to order one several times, but my payment fails every time even though I have changed the type of payment. Sent a mail to the customer service, but have not received a answer after sever... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

My order 131500, was sent and all looked ok. When it arrived i was charged toll/taxes. On my recipt it says i allready payd taxes. Sent mail but no respons yet. Be carefull you might be double charged... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik ben erg tevreden over Shoefresh. Het product werkt precies zoals beschreven en zorgt ervoor dat mijn schoenen weer fris ruiken na gebruik. De kwaliteit voelt premium aan en het resultaat is duideli... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Snellere levering, product doet wat het zegt. Plug and play, kind kan de was doen. Vooral automatische detectie van schoenen maakt het eenvoudig dat ook min jonge kinderen er gebruik van kunnen maken... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 32

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Het apparaat heeft het een paar keer…

Het apparaat heeft het een paar keer goed gedaan, maar na een paar keer ging het apparaat geluid maken, wordt niet meer warm en blaast niet meer goed.

5 grudnia 2024

Odpowiedź od Shoefresh

Jammer om te horen dat je problemen hebt met je Shoefresh. Ik zou je adviseren om even contact op te nemen met onze klantenservice via service@shoefresh.eu, zij helpen je graag verder!

Hopelijk is het snel opgelost!

Geen geld terug!!

Ik hoor onlangs de Shoefresh reclame; tot 90 dagen proberen, niet goed geld terug!

Ik heb gelijk gegoogled en dat ding gekocht bij bol.com. Ik heb hem nu iets van twee maanden getest maar ik vind het erg tegenvallen.

Ik wil hem nu dus terugsturen binnen de 90 dagen zoals in de reclame vermeld, blijkt dat alleen te kunnen wanneer je de Shoefresh op hun eigen website hebt gekocht, dus niet via bol.com. Ik krijg dus helemaal geen geld terug binnen 90 dagen, waardeloos geregeld.!!! Alsof ik via bol.com een heel ander apparaat koop, wat een ongelofelijke onzin!

27 listopada 2024

Hallo Eric,

Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met Shoefresh en dat het terugsturen via Bol.com niet volgens verwachting gaat!

We willen graag even verduidelijken dat wij zelf geen reclame maken op de radio of tv, dus het is voor ons moeilijk om precies te achterhalen waar je die reclame hebt gezien.

De '90 dagen proberen, niet goed, geld terug' actie geldt inderdaad alleen voor aankopen via onze eigen website, omdat we zo alles goed kunnen controleren en de beste service kunnen bieden. Het is niet zo dat je een ander apparaat hebt gekocht, maar Bol.com is een externe partij en daar kunnen we helaas geen directe gegevens inzien.

Zou je ons kunnen laten weten waar je de reclame hebt gezien? Dan kunnen we daar ook verder naar kijken. Je kan hiervoor het beste contact opnemen met onze klantenservice, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.

Nogmaals sorry voor het ongemak en we hopen je snel te helpen!

Niets geleverd !

Leuk, eindelijk een apparaat wat bij ons thuis de sportschoenen schoon & fris kan houden, dachten we. Leuke PR en advertenties hoor op social media, maar het lijkt dat het gehele budget ook aan marketing is opgegaan. Zouden ze beter kunnen investeren in de klantcommunicatie, helpdesk en in hun bezorgservice / leveringspartner.
(Of is dit mogelijk het zoveelste dropship bedrijf, dat het zo lang moet duren omdat het vanuit china komt?)

13 dagen geleden een bestelling geplaatst, zou binnen 1 a 2 werkdagen aankomen. Na 13 dagen nog steeds geen apparaat. Klantenservice is om te janken. De chatbot op de website: "Je wordt doorverbonden met ons team. We zijn binnen een paar uur bij je". Wie gaat er nu uren achter een chatbot zitten wachten totdat je iemand eindelijk kan spreken?!

Update : Vandaag contact gehad met klantenservice. Ze hebben mijn order netjes geannuleerd, dan dat weer wel. Op socials worden nog steeds reacties gegeven dat 10 november nieuwe lichting verzonden wordt naar de klant, terwijl ze mij vandaag aangeven "in de week van 25 november". Mij werd verweten dat ik een pre-order product had besteld, terwijl op het moment van bestellen het apparaat op voorraad zou zijn. Kan het nog steeds niet aanraden.

10 października 2024

Odpowiedź od Shoefresh

Bedankt voor je eerlijke feedback. We begrijpen hoe frustrerend het moet zijn om na 13 dagen nog steeds niets ontvangen te hebben, zeker als je enthousiast was over het apparaat. Dit is absoluut niet de ervaring die we onze klanten willen bieden, en we bieden je dan ook onze oprechte excuses aan voor het ongemak.

Wat betreft de levering, dit had natuurlijk nooit zo lang mogen duren. Het lijkt erop dat er iets is misgegaan tijdens het verzendproces. We willen dit graag zo snel mogelijk voor je uitzoeken.

Zou je contact met ons willen opnemen via 0137620460? Zo kunnen we dit direct oppakken en zorgen dat je je bestelling alsnog ontvangt.

Nogmaals onze excuses, en we hopen dat we dit snel voor je kunnen oplossen. Dank voor je geduld en begrip.

Het Shoefresh-team

Oceniono na 2 z 5

Fysieke winkels haddenn wel de juiste maat

heb uiteindelijk een dunnere groene hoed uitgezocht bij , maat 62/63 kunnen kopen bij Decathlon Eindhoven, fysieke winkel. centrum Eindhoven

9 września 2024

Odpowiedź od Shoefresh

Beste Frank, bedankt voor je review! Het lijkt erop dat er sprake is van een vergissing. Wij zijn Shoefresh en verkopen schoenverfrissers, geen hoeden. In je review geef je aan een groene hoed te hebben gekocht bij Decathlon Eindhoven, dus dit lijkt niet gerelateerd aan ons. Hopelijk helpt dit om de verwarring op te lossen!

Slechte klantenservice, erg jammer

Apparaat is goed maar qua klantenservice gaan ze wellicht ten onder aan eigen succes.
Heb je ge appt, gemaild en proberen te bellen echter reageren nergens op.
Ik heb (weliswaar later als beloofd) een apparaat ontvangen maar geen factuur.
Zou fijn zijn als ik deze alsnog ontvang mocht ik garantie nodig hebben.

6 października 2024

Odpowiedź od Shoefresh

Wat jammer om te horen dat je zo'n slechte ervaring hebt gehad met onze klantenservice, dat is natuurlijk niet de bedoeling. We begrijpen dat het frustrerend is als je geen reactie ontvangt.

We willen je laten weten dat je factuur altijd te vinden is via de link in je bestelbevestiging. Wat betreft WhatsApp, dat klopt: dat nummer is niet langer actief. We zijn overgestapt op een webchat om sneller te kunnen reageren.

Het spijt ons echt dat je het gevoel hebt dat je niet goed bent geholpen. We hopen dat je tevreden bent met het apparaat en vinden het heel jammer van die 1 ster, vooral omdat we zowel vrijdag via de chat als net via e-mail op je bericht hebben gereageerd.

We hopen je een volgende keer beter te kunnen helpen!

Ondermaatse klantendienst

Shoefrech maakte een fout bij de levering. Er werd een zwarte besteld en betaald maar een witte geleverd. We zijn bijna 3 weken verder en ik heb nog altijd juiste levering niet.

11 października 2024

Odpowiedź od Shoefresh

Hoi Olivier, We begrijpen dat dit erg frustrerend voor je is, zeker nu het al zo lang duurt. We willen je laten weten dat we het retourpakket zojuist hebben verwerkt, zoals we ook in ons e-mailcontact hebben aangegeven.

Het juiste product wordt vandaag nog naar je verstuurd, dus je zou het snel moeten ontvangen.

Nogmaals onze excuses voor de verwarring en het ongemak. Als je verder nog vragen hebt, horen we het graag!

Het apparaat werkt niet

Bestelling verliep soepel echter vrees ik dat ik pech heb. Het apparaat maakt geluid wordt ietwat warm maar blaast niet. Schoenen of handschoentjes ruim een uur op het apparaat gezet maar helaas het blijft net zo nat als het was. Op drie manieren contact proberen te zoeken helaas nog geen reactie ontvangen.

4 października 2024

Odpowiedź od Shoefresh

Wat jammer dat het apparaat niet goed werkt! Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Onze excuses dat je ons nog niet hebt kunnen bereiken. Zou je ons opnieuw een bericht willen sturen via service@shoefresh.eu? We kijken graag met je mee naar een oplossing, zoals een vervangend apparaat of een andere passende optie.

Nogmaals sorry voor het ongemak en bedankt voor je geduld!

Wat een geweldig product

Wat een geweldig product. Levering was zeer snel.
Helaas was mijn order niet correct geleverd, i.p.v. de schoenenparfum had ik de reinigingshoes bij gekregen.

Na een belletje zeer vriendelijk tewoord gestaan door een medewerkster van de klantenservice en is de schoenenparfum alsnog na gestuurd (volgende dag in huis).

De Opod nu een aantal weken in gebuik en zeer tevreden. Na de basketbaltraining (van mij zelf en van mijn zoon) direct de schoenen erop. Komen er mooi droog af ruiken niet meer.

6 września 2024

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering, makkelijke bestel proces, produkt doet wat het moet doen.

17 lipca 2024

Odpowiedź od Shoefresh

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze Shoefresh! Heel erg bedankt voor je review :)

Werkt goed

Werkt goed. Na 1x gebruiken meteen resultaat. Al enige tijd in gebruik. Shoefresh spray bijbestellen is ook een goed idee.

14 lipca 2024

Odpowiedź od Shoefresh

Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over onze Shoefresh producten!
Bedankt voor de review en nog veel plezier van jullie frisse en droge schoenen :)

Oceniono na 3 z 5

Het apparaat werkt super!

Het apparaat werkt super!! Echt heel fijn. Maar mijn zoon heeft werkschoenen maat 47, deze passen er niet goed op. Vallen er heel snel af.

26 czerwca 2024

Hi Anne,

Bedankt voor je review! Ik heb je een mail gestuurd met een foto over hoe je de werkschoenen op de opod kunt zetten.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons altijd bereiken via service@shoefresh.eu of telefonisch tijdens kantoortijden via 013 762 04 60.

Super snelle levering

Super snelle levering, duidelijke uitleg via online video. We gebruiken m nu een week of 2, droogt snel en goed. Geur in oude schoenen al wat minder, hopelijk over nog eens 2 weken helemaal weg

20 czerwca 2024

Odpowiedź od Shoefresh

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze Shoefresh!
Heel erg bedankt voor je review :)
We hopen dat je er nog lang van geniet.

Frisse schoenen

Goed en snel. Mailtje met vraag ook snel beantwoord.

4 czerwca 2024

Odpowiedź od Shoefresh

Fijn om te horen dat je tevreden bent!
We helpen onze klanten graag :)

Oceniono na 5 z 5

Product doet wat het belooft

Product doet wat het belooft. Verschillende functionaliteiten voor verschillende typen schoenen.

10 czerwca 2024

Odpowiedź od Shoefresh

Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over de Shoefresh!
We horen graag dat onze klanten hier blij mee zijn :)

Oceniono na 5 z 5

Snelle verzending en goede service

Snelle verzending en goede service bij vragen achteraf. We hebben het Shoefresh apparaat, wat echt een aanrader is. Evenals de bamboe sokken. Veel minder tot bijna geen zweetvoeten meer!

3 czerwca 2024

Odpowiedź od Shoefresh

Super leuk om te horen dat jullie zo tevreden zijn over zowel de Shoefresh als de sokken!
Heel erg bedankt voor jullie review :)

Zo’n handig apparaat

Zo’n handig apparaat. Onze 2e inmiddels.
Je wilt niet meer zonder als je er ooit eentje hebt gehad :-)
Echt ideaal!

1 maja 2024

Odpowiedź od Shoefresh

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten! We hopen dat je hier nog lang van geniet😀

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej