Rigtig god oplevelse hos ShapeUp. Jeg købte en siddepude og nogle elastikker, og alt spillede bare. Bestillingen var nem, pakken kom hurtigt, og produkterne var præcis som beskrevet. Det, der gjorde i... Zobacz więcej
Jeg har for nylig købt en siddepude og tilhørende pumpe. Jeg har problemer med min ryg og kan normalt ikke sidde på en spisestue- eller kontorstol (bøje hofteleddet 90 grader) i ret lang tid uden at... Zobacz więcej
Jeg modtog mine varer hurtigt. Dog manglede der en lille ting i pakken, men da jeg gjorde dem opmærksom herpå, blev fejlen hurtigt rettet og kompenseret for. Og så er Steen nok den hyggeligste kund... Zobacz więcej
Jeg synes produktet er rigtig god kvalitet og der er lang garanti, mine børn er vilde med luft puderne. og begyndte straks at lege med dem. Havde bestildt en i rød og en i blå, der kom dog to røde,... Zobacz więcej
Egsagervej 12 st., 8230, Åbyhøj, Dania
- kundeservice@shapeup.dk
- www.shapeup.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Udstrakt service, imødekommende og tillidvækkende håndtering.
Dejligt som kunde - og som menneske - at blive mødt af en personlig betjening, der i den grad udstråler åbenhed og tillid. Jeg siger tak for en god, let og smertefri handel samt for god behandling :)
hurtig fin levering uden problemer.
Godt tilfreds med min pakke, som var forsvarligt pakket og kom meget hurtigt.
Fantastisk service på telefon og mail. Hurtig levering. Alt gik hurtigt og som aftalt.
Vi havde en lidt speciel ordre. Og nogle af varerne var i restordre - shapeup.dk fandt hurtigt alternativer, så vi kunne udføre nye øvelser som planlagt.
Servicen på mail var uovertruffen Positiv og hjælpsom.
Levering med lysets hastighed.
Bestilt om eftermiddagen. Pakkeren stod parat og kastede den i min postkasse næste morgen. Sådan!
Effektivt og som aftalt :-)
Bestilte og fik varen som forventet. Dejligt.
Hilsen
Mohamed
København
Super simpelt og God service
Første gang jeg køber hos Shapeup, og det er nok ikke sidste gang. Det er meget simpelt at bestille varer på hjemmesiden og servicen er god.
Efter jeg havde bestilt mine varer kom de ikke efter et par arbejdsdage som Shapeup garanterer på hjemmesiden. Jeg fandt så ud af at Post Danmark havde kludret i leveringen af min pakke. Jeg skrev dog til Shapeup inden da, og de svarede tilbage efter kort tid og var klar til at hjælpe mig med at opklare sagen, hvilket jeg var tilfreds med. Derfor God Service!
tilfredsstillende
jeg havde en rigtigt god oplevelse med den handel
God og hurtig service
Super god og nemt at finde det man søger på shoppen, hurtig til at sende
God service - god og hurtig maildialog med sælger og hurtig levering!!
Har købt siddepuder til mine børn to gange, og oplevet god service og hurtig levering. Første gang havde jeg et spørgsmål til pumpen og fik svar hurtigt fra sælger, selvom det var først på aftenen!
Absolut tilfreds - og jeg har da også lige købt to ekstra puder :-)
Nemt og tingene blev leveret hurtigt.
Jeg synes, det var let at bestille og tingene var der allerede som lovet få dage efter.
Hurtig levering og god handel
Super hurtig levering, fine varer og god handel. Kan varmt anbefales.
Hurtig og venlig svar på spørgsmål via email. Varen kom dagen efter. Perfekt service.
Ualmindelig god, hurtig og venlig betjening.
Jeg oplevede hurtig personlig tilbagemelding på et særligt ønske ifm mine køb. Følte mig virkelig godt behandlet :-)
Kan kun anbefales
super professionel og kundevenlig købsoplevelse
Køb af cilikone bold.
Vi er meget tilfreds.
Vi købte en lille cillikone bold, den blev som en klat man ikke kunne slippe igen.
Jeg ringede til Steen og han sendte straks en ny bold uden beregning.
Tak for det.
Hurtig levering og perfekt service
Oplevede en perfekt service ved spørgsmål og hurtig levering på 1 dag. Kan klart anbefales.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.