Rigtig god oplevelse hos ShapeUp. Jeg købte en siddepude og nogle elastikker, og alt spillede bare. Bestillingen var nem, pakken kom hurtigt, og produkterne var præcis som beskrevet. Det, der gjorde i... Zobacz więcej
Jeg har for nylig købt en siddepude og tilhørende pumpe. Jeg har problemer med min ryg og kan normalt ikke sidde på en spisestue- eller kontorstol (bøje hofteleddet 90 grader) i ret lang tid uden at... Zobacz więcej
Jeg modtog mine varer hurtigt. Dog manglede der en lille ting i pakken, men da jeg gjorde dem opmærksom herpå, blev fejlen hurtigt rettet og kompenseret for. Og så er Steen nok den hyggeligste kund... Zobacz więcej
Jeg synes produktet er rigtig god kvalitet og der er lang garanti, mine børn er vilde med luft puderne. og begyndte straks at lege med dem. Havde bestildt en i rød og en i blå, der kom dog to røde,... Zobacz więcej
Egsagervej 12 st., 8230, Åbyhøj, Dania
- kundeservice@shapeup.dk
- www.shapeup.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Perfekt.
Meget tilfreds med både bestilling, tilbagemelding og levering.
Jeg kan anbefale alle at købe her.
Effektiv, kompetent og imødekommende
Jeg fik rådgivning inden køb da jeg var i tvivl om hvilken størrelse træningsbold der passede til min type træning. Jeg har efterfølgende modtaget bolden inden for én dag efter bestilling og den er super til formålet.
Jeg vil bestemt anbefale at handle med med Shapeup.dk
Hurtig levering og super service efterfølgende, da der var noget jeg i tvivl om, fik simpelhen svar med det samme.
Hurtig levering, ingen problemer. Produkt som angivet.
Super
Forløb perfekt
Alt gik som det skulle, ordren kom hurtigt, og er tilfreds med varen.
Bestilling og levering som forventet og som det bør være.
Har shoppet der to gange uden nogen anmærkninger. Varer er bestilt og ankommet som forventet. Jeg ikke haft brug for support, og kan ikke udtale mig om den - men det er vel kun godt.
Hurtig informativ levering - Godt produkt.
Jeg vil godt købe hos dem igen.
Jeg bestilte mine varer på en let og overskuelig hjemmeside og modtog dem dagen efter fragtfrit (køb over 100,-). Hvad mere kan man forlange. Super... bruger dem gerne igen
Kan vist ikke gøres bedre
virkelig en forretning der har styr på det hele og forstår kundens ønsker
Hej. jeg vil gerne give 5 stjerne til
Jeg vil meget gerne sig at min søn er meget glad for også mig : )
M.V.H
Tobias Jensen
Emad Jensen
Hurtig og præcis ekspedition
Blev kontaktet omgående vedr. Vare i restordre og fik hovedordren allerede næste dag. Meget tilfredsstillende.
Meget god og hurtig service. Havde produkterne næste dag.
Hurtig ekspedition.
Super hurtig ekspedition og rigtig god service.
Fin hjemmeside. Sjovt med de små film om hvordan produktet kan bruges.
Nok ikke sidste gang den blive besøgt.
dejlig nemt og hurtig levering
dejlig nemt at sidde hjemme og vælge hvad man skal bruge og så få leveret lige til døren
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.