Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Jag fick ett abrupt nej till fillers för att göra ev ett litet lyft här och där. Ingen direkt konsultation. Oliver sa att jag var för gammal och det enda alternativet för mig var kirurgiskt lyft. Ja... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Sara är bäst!! Jag gick till Sara Abraham, jätte gullig och verkligen professionell!! Hon fick mig att känna mig trygg. Man märker att Sara är jätte kunnig och verkligen vey vad hon pratar om!! Jag... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fick enormt BRA hjälp av Emmie hos er och väldigt professionell är hon. 🌸 Jag var väldigt nervös innan men med henne som behandlare så rekommenderar jag Emmie starkt! Otroligt duktig och ser fram emo... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har varit hos ShapeBy många gånger nu och är alltid lika nöjd! Bemötandet och servicen är helt fantastisk. De är personliga, rådgivande och professionella, väldigt inlyssnande och förstår vad det är... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Salon piękności
  2. Przychodnia lekarska

Napisane przez firmę

Vi på ShapeBy är väl medvetna om hur självkänslan på olika sätt kan påverka oss både mentalt och socialt. Vi vill genom vår långa erfarenhet och expertis hjälpa dig att bli den bästa versionen av dig själv. Med marknadens senaste behandlingstekniker och ett helhetskoncept utöver det vanliga, hjälper vi dig hela vägen - tills vi tillsammans uppnått dina mål och förväntningar. Kvalitet är A och O för oss, och vi sätter alltid din säkerhet i första hand under hela processen. Vi vet att välmående och självförtroende sprider positivitet, och vår vision är att vi genom små förbättringar ska kunna hjälpa dig med att trivas lite bättre med dig själv. Vi är ett handplockat team med lång erfarenhet och stor expertis inom områden som medicin, finans, service, mode och estetik. Tillsammans är vi en stark och sammansvetsad uppstickare i branschen både när det gäller säkerhet, kvalitet och enastående resultat. Att sätta patienten i fokus är en självklarhet för oss, och vi ser fram emot att på bästa sätt få hjälpa dig under hela processen, när du väl har tagit steget.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Så nöjd!

Professionellt och otroligt trevligt bemötande av samtliga på kliniken och resultatet av min behandling blev över all förväntan! Rekommenderar ShapeBy och i synnerhet Dr. Roozbeh starkt!

8 stycznia 2021

Odpowiedź od ShapeBy

Tack Alex för dina fina ord och för att du tog dig tid att skriva en review. Vi önskar dig en fortsatt fin vecka och varmt välkommen vid ditt nästa besök. Bästa hälsningar, Team ShapeBy.

Oceniono na 5 z 5

Jag är supernöjd med allt

Jag är supernöjd med allt! Shapeby har fantastisk personal med väldigt bra service. Man känner sig verkligen omhändertagen hos dem!
Jag har gjort laserbehandlingar och resultaten är bättre än jag någonsin kunnat tänka mig. Jag har ingenting att klaga på när det kommer till service, lokal, personal, resultat och behandling.

29 grudnia 2020

Odpowiedź od ShapeBy

Tusen tack Alexandra för din fantastiska review. Vi blir otroligt stolta över att du är så nöjd med såväl bemötande som resultat. Det är precis som du beskriver det som vi vill att alla våra patienter ska känna då de lämnar kliniken. Önskar dig varmt välkommen åter och en fortsatt fin onsdag. Bästa hälsningar, Team ShapeBy.

Jätteduktiga personal

Jätteduktiga personal! Speciellt Dr Roozbeh! Bra bemötande och otroligt bra resultat på mina behandlingar! Rekommenderar starkt!

22 grudnia 2020

Odpowiedź od ShapeBy

Tack för dina fina ord och för att du tog dig tid att skriva en review. Vi blir väldigt stolta av att läsa att du är så nöjd med både bemötande och resultat och vi kan bara hålla med om att Dr. Roozbeh är fantastisk. Önskar dig varmt välkommen åter och en fortsatt fin vecka. Bästa hälsningar, Team ShapeBy.

Service i världklass

Mitt omdöme försvann som jag skrev sist så jag skriver detta igen.

Denna klinik är den bästa som jag har varit på. Jag önskar att jag hade vetat om Shape By tidigare. Atmosfären är trevlig och hermonisk mycket på grund av personalen som alltid gör sitt bästa för att man ska trivas.

Jag går hos Åsa på dermapen och laser för hårborttagning och har fått så bra resultat, över förväntan. Åsa är empatisk och duktig på det hon gör då hon alltid ger all information som man behöver veta. Ser alltid fram emot besöket hos henne. Jag har även gjort dermapen och laser hos Veronica som är minst lika duktig och supersnäll. Det märkes att båda har varit med i branschen länge. Detta är en klinik som har service i världsklass för att de har sattsat på sin personal. Rekommenderar starkt Shape By till alla!

20 grudnia 2020

Odpowiedź od ShapeBy

Wow Lydia, vilken fantastisk recension! Vi blev helt tagna av att läsa dina ord och vi är så otroligt stolta över att få ta hand om dig samt att du är så nöjd med dina behandlingar och resultat. Att du som patient ska känns dig trygg och omhändertagen kommer alltid vara vår högsta prioritet och dina ord bevisar verkligen att vi har lyckats.

Varmt välkommen åter, det är alltid lika härligt att få ha dig här hos oss. Önskar dig en fortsatt fin vecka! Bästa hälsningar, Team ShapeBy.

Face Refinement

Fyra år av trippla heltidsstudier inklusive ett halvtidsyrke hade verkligen satt prägel på mitt trötta och ledsna utseende. Tills jag fick min efterlängtade skräddarsydda behandling utfört på kliniken. Shapeby har gett mig mitt självförtroende tillbaka och jag kan helt ärligt inte ens beskriva min lycka. En klinik som verkligen överträffar alla förväntningar och förhoppningar!

19 grudnia 2020

Odpowiedź od ShapeBy

Wow Samira, vilken review! Vi blir otroligt stolta av att läsa om hur vi har lyckats med det vi eftersträvar dagligen - att få varje patient att trivas ännu bättre med sig själv. Det är patienter som du som får oss att gå till jobbet med glädje varje dag och vi ser redan fram emot ditt nästa besök. Önskar dig allt gott tills dess och en fortsatt fin onsdag. Bästa hälsningar, Team ShapeBy.

Oceniono na 5 z 5

If you’re looking for natural results...

Wow what a fantastic experience!
You have a big smile on your face from the moment you walk into the clinic till you walk out! Lovely staff at the reception who make sure you’re comfortable before the treatment.

I have had the opportunity to meet Dr Neha and Dr Peri for my treatments and I cannot thank them enough for the beautiful results! Dr Neha and her team are highly professional, informative and very helpful. Most importantly they give you their honest medical opinion regarding the different treatments and you can really trust their judgement. They make sure the results are subtle and natural. They take care of their customers from the moment you walk into the clinic, through the treatment and even afterwards.

Highly recommend ShapeBy for esthetic treatments! I’ll be coming back!

18 grudnia 2020

Jättenöjd!

Andra gången jag gör mina läppar hos shapeby och får exakt det resultatet jag vill ha. Gjorde läpparna hos Dr. Rozbeeh och det blev så naturligt, fint och professionellt! Är så nöjd!

18 grudnia 2020

Odpowiedź od ShapeBy

Tack Sara för ditt besök och för dina värmande ord. Vi kan bara hålla med om att Dr. Roozbeh är otroligt professionell och vi eftersträvar alltid naturliga resultat hos oss. Det gör oss både stolta och glada att läsa din recension. Önskar dig en fortsatt fin vecka och varmt välkommen vid ditt nästa besök. Bästa hälsningar, Team ShapeBy.

Utmärkt bemötande

Utmärkt bemötande. Min första gång på ShapeBy och jag är så nöjd. Oerhört trevlig och bra personal. Ser framemot mitt resultat och definitivt ett nästa besök.

Odpowiedź od ShapeBy

Tack Isabelle för din fina recension. Vi ser också fram emot dina kommande besök och önskar dig varmt välkommen då. Allt gott tills dess! Bästa hälsningar, Team ShapeBy.

Super Nöjd

Super Nöjd! Oliver som behandlade mig är så fin, proffsig och trevlig. Att få fillers nära ögonen (Tear Trough) är både risky och läskigt men Jag kände mig verkligen i trygga händer; Han vet vad han gör.

Måste säga att Det är bästa kliniken som jag har varit på och personal som jag träffade var riktigt trevliga och välkomnande!

Odpowiedź od ShapeBy

Tack Ella för dina fantastiska ord angående ditt besök. Vi kan bara hålla med om att RN Oliver är otroligt kompetent och ödmjuk och vi är väldigt stolta över alla i vårt team. Vi ser fram emot ditt nästa besök och önskar dig varmt välkommen då. Bästa hälsningar, Team ShapeBy.

Oceniono na 5 z 5

Fantastiskt service och skicklig…

Fantastiskt service och skicklig personal!

Odpowiedź od ShapeBy

Tack Cornelia för att du tog dig tid att skriva en recension. Vi önskar dig en fortsatt fin onsdag! Bästa hälsningar, Team ShapeBy.

Bästa kliniken

Bästa kliniken! Gjort flertal olika behandlingar med fillers och alltid lika nöjd med mycket bra och naturligt resultat!

Odpowiedź od ShapeBy

Åh, tack bästa Amina för besöket och för dina fantastiska ord. Det gläder oss så mycket att du är så nöjd oavsett behandling. Vi önskar dig en fortsatt fin vecka och varmt välkommen vid ditt nästa besök. Bästa hälsningar, Team ShapeBy.

Oceniono na 5 z 5

Otroligt bra service och trevlig…

Otroligt bra service och trevlig personal!! Kan inte bli mer nöjd över resultatet!

16 grudnia 2020

Odpowiedź od ShapeBy

Tack snälla Alexsandra för dina fina ord. Vi önskar dig varmt välkommen åter och ser fram emot ditt nästa besök. Bästa hälsningar, Team ShapeBy.

Oceniono na 5 z 5

Supertrevlig personal och gjorde läppar…

Supertrevlig personal och gjorde läppar och kinder hos Oliver! Så himla nöjd! Proffsig klinik och tar alla restriktioner angående covid på allvar!
Kändes underbart!

16 grudnia 2020

Odpowiedź od ShapeBy

Tack snälla Tove för dina fina ord och för att du tog dig tid att skriva en review. Våra patienters och kollegors säkerhet kommer alltid i första hand och vi är glada över att du uppskattade våra nya rutiner. Önskar dig en härlig onsdag och ser fram emot ditt nästa besök. Bästa hälsningar, Team ShapeBy.

Oceniono na 5 z 5

I’ve been to a handful of clinics…

I’ve been to a handful of clinics around the world and I have to say that my experience at Shapby has been above and beyond. I went in to have lip fillers done as I was unhappy with the job that was done previously. Dr Peri walked me through the process of removing the filler and starting over. A couple of months later and after the second fill, I am so happy with the results. Dr Peri is amazing. She’s so knowledgeable snd explains everything so well so that you truly feel comfortable with the process. She’s also an artist and totally enhanced the structure of my lips. Strongly recommend!

14 grudnia 2020
Oceniono na 5 z 5

Otroligt nöjd med mitt besök

Otroligt nöjd med mitt besök hos ShapeBy! Superproffsiga och blev väldigt väl bemött 💛

12 grudnia 2020

Odpowiedź od ShapeBy

Tusen tack Cecilia för dina värmande ord och för att du tog dig tid att skriva en review. Vi önskar dig varmt välkommen vid ditt nästa besök och en fortsatt fin kväll. Bästa hälsningar, Team ShapeBy.

Oceniono na 5 z 5

Den här är det bästa jag gjort

Den här är det bästa jag gjort! Grymt bemötande i salongen och Peri har helt förvandlat mina läppar. Är så nöjd! Inge mer fläskläppar, bara fin form!

11 grudnia 2020

Hej Malin,
Tack för dina fina ord om vår fantastiska Dr. Peri. Vi är så otroligt stolta över de naturliga resultaten som alla våra behandlare eftersträvar och dina ord intygar verkligen att vi har lyckats. Vi ser fram emot ditt nästa besök hos oss och önskar dig en fortsatt fin kväll. Bästa hälsningar, Team ShapeBy.

Oceniono na 5 z 5

Oerhört fint bemötande och så…

Oerhört fint bemötande och så professionella läkare och personal. Kommer tillbaka och kommer absolut rekommendera för vänner. Tack så mycket.

10 grudnia 2020

Odpowiedź od ShapeBy

Tack Avesta för dina fina ord och för att du tog tid att skriva en review. Det glädjer oss att höra att du är så nöjd att du även vill rekommendera dina vänner att komma till oss. Tack för besöket och varmt välkommen åter. Bästa hälsningar, Team ShapeBy.

Ingen är som ShapeBy!

Alltså wow, vilka proffs, och Oliver som gjorde MAGI med mitt ansikte! Idag var jag hos Oliver på ShapeBy för tredje gången. Förut har han fått göra mina läppar och kinder å jag har blivit så himla nöjd. Så nu när jag har fått en bebis för 7 månader sen och inte sover lika mycket och ser trött och hängig ut så fick han fria händer med både Botox och Filler att göra sin magi. Alltså det var bästa beslutet jag tagit för mitt utseende någonsin, jag kan inte sluta le, han gjorde det så bra, kommer aldrig någonsin kunna gå till nån annan! Ingen annan hade fått detta förtroendet än ShapeBy, finns ingen som dom och jag är sååå glad och tacksam över att jag hittade dom!

Odpowiedź od ShapeBy

Tack bästa du för din fantastiska review, det värmer så otroligt mycket ska du veta. Vi kan bara hålla med om att RN Oliver är otroligt kompetent och vi är väldigt stolta över att få ha honom här på ShapeBy. Att du känner dig så nöjd och inte kan sluta le är bästa betyget för oss och det är patienter som du som får oss att gå till jobbet med glädje varje dag. Tusen tack igen för besöket och för dina fantastiska ord. Vi ser redan fram emot ditt nästa besök. Önskar dig allt gott tills dess och en fortsatt fin vecka. Bästa hälsningar, Team ShapeBy.

Oceniono na 5 z 5

Väldigt nöjd med shape by!!

Väldigt nöjd med shape by! Väldigt trevlig personal och härlig atmosfär. Man blir alltid väl bemött.

Är även otroligt nöjd med Dr Roozbeh, han är lyhörd och väldigt duktig. Har gått från att aldrig velat förstora läpparna(rädd för duckface) till att jag nu aldrig kommer sluta besöka shapeby. 😅 rekommenderas varmt.

Odpowiedź od ShapeBy

Tack Rebecka för dina fina ord och för att du tog dig tid att skriva en review. Vi kan bara hålla med om att Dr. Roozbeh är otroligt kompetent och lyhörd och vi är väldig stolta över att få ha honom i vårt team. Tack igen för din fina recension och önskar dig en fortsatt fin vecka. Bästa hälsningar, Team ShapeBy.

Fantastisk klinik!

Fantastisk klinik, underbart bemötande och otrolig service! Ända klinik jag kommer besöka framöver!

Odpowiedź od ShapeBy

Tack Hanna, det gör oss så otroligt glada och stolta att höra Vi önskar dig varmt välkommen åter och en fortsatt fin kväll. Bästa hälsningar, Team ShapeBy.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej