Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Jag fick ett abrupt nej till fillers för att göra ev ett litet lyft här och där. Ingen direkt konsultation. Oliver sa att jag var för gammal och det enda alternativet för mig var kirurgiskt lyft. Ja... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Sara är bäst!! Jag gick till Sara Abraham, jätte gullig och verkligen professionell!! Hon fick mig att känna mig trygg. Man märker att Sara är jätte kunnig och verkligen vey vad hon pratar om!! Jag... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fick enormt BRA hjälp av Emmie hos er och väldigt professionell är hon. 🌸 Jag var väldigt nervös innan men med henne som behandlare så rekommenderar jag Emmie starkt! Otroligt duktig och ser fram emo... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har varit hos ShapeBy många gånger nu och är alltid lika nöjd! Bemötandet och servicen är helt fantastisk. De är personliga, rådgivande och professionella, väldigt inlyssnande och förstår vad det är... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Salon piękności
  2. Przychodnia lekarska

Napisane przez firmę

Vi på ShapeBy är väl medvetna om hur självkänslan på olika sätt kan påverka oss både mentalt och socialt. Vi vill genom vår långa erfarenhet och expertis hjälpa dig att bli den bästa versionen av dig själv. Med marknadens senaste behandlingstekniker och ett helhetskoncept utöver det vanliga, hjälper vi dig hela vägen - tills vi tillsammans uppnått dina mål och förväntningar. Kvalitet är A och O för oss, och vi sätter alltid din säkerhet i första hand under hela processen. Vi vet att välmående och självförtroende sprider positivitet, och vår vision är att vi genom små förbättringar ska kunna hjälpa dig med att trivas lite bättre med dig själv. Vi är ett handplockat team med lång erfarenhet och stor expertis inom områden som medicin, finans, service, mode och estetik. Tillsammans är vi en stark och sammansvetsad uppstickare i branschen både när det gäller säkerhet, kvalitet och enastående resultat. Att sätta patienten i fokus är en självklarhet för oss, och vi ser fram emot att på bästa sätt få hjälpa dig under hela processen, när du väl har tagit steget.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Väldigt bra upplevelse!

Väldigt nöjd med mitt besök hos Shapeby. Otroligt trevlig personal och bra service från sekunden man kliver in. Fräsch klinik. Gjorde tear trough hos Dr. Roozbeh och är så nöjd med resultatet. Man får bra information före och under behandlingen. Kan verkligen rekommendera att gå hit!

23 lutego 2021

Odpowiedź od ShapeBy

Tack Sara för dina fina ord och för att du tog dig tid att skriva en recension. Det gör oss både glada och stolta att läsa om din upplevelse hos oss. Vi önskar dig en fortsatt fin kväll och varmt välkommen åter. Bästa hälsningar, Team ShapeBy.

Oceniono na 5 z 5

Jag är väldigt nöjd med mitt besök hos…

Jag är väldigt nöjd med mitt besök hos ShapeBy. Trevlig och kunnig personal. RN Oliver är fantastiskt och man känner sig väldigt trygg i hans händer.
Rekommenderas starkt!

23 lutego 2021

Odpowiedź od ShapeBy

Tusen tack Frida för dina fantastiska ord! Vi kan bara hålla med om att RN Oliver är magisk på alla sätt och vis och vi är både stolta och glada att du upplevde detsamma. Vi önskar dig varmt välkommen vid ditt nästa besök och allt gott tills dess. Bästa hälsningar, Team ShapeBy.

Top class clinic!

My whole experience was divine, everything from customer service to my treatment. I was a bit anxious in the beginning and thoughtful, but my nerves calmed down as soon as I stepped a foot into shapeby. I had the fortunate to first be welcomed by my childhood friend AnnaMaria, that works as a patient coordinator at shapeby. She excelled my expectations and followed me through the process in depth. The treatment was performed by dr. Roozbeh in a extremely professional manner, he listened carefully to my wishes and gave me a really detailed information on the treament. He made sure I was in safe hands, as I were, I’m very satisfied and happy of the results. Shapeby in my eyes is the future of esthetic enhancements.

13 lutego 2021
Oceniono na 5 z 5

Blev väl omhändertagen av de anställda…

Blev väl omhändertagen av de anställda redan från sekunden jag klev in, detsamma gäller läkaren för min behandling. Detta var min första upplevelse med fillers någonsin och jag är så otroligt nöjd med resultatet av Dr. Roozbeh. Detta kommer definitivt bli min go-to klinik framöver! :-)

11 lutego 2021

Odpowiedź od ShapeBy

Tack Hafsa för dina fina ord och för att du tog dig tid att skriva en recension. Det gör oss både glada och stolta att läsa om din upplevelse hos oss. Vi önskar dig en fortsatt fin kväll och varmt välkommen åter. Bästa hälsningar, Team ShapeBy.

Oceniono na 5 z 5

Jag är supernöjd med resultatet!

11 lutego 2021

Odpowiedź od ShapeBy

Tack Antonia för ditt besök och för att du tog dig tid att skriva en recension, det betyder väldigt mycket för oss. Vi önskar dig varmt välkommen vid ditt nästa besök och hoppas att du får en fin helg. Bästa hälsningar, Team ShapeBy.

Härlig upplevelse

Sjukt härlig upplevelse och bra bemötande. Redan när man stiger in i lokalen så blir man bemött med ett leende på läpparna! Man får tofflor och ens ytterkläder lämnas säkert in i en garderob.
Under sin bokade tid så får man även en konsultation och man kollar vad man vill få gjort, samt får väldigt bra information gällande begreppet! Jag kommer verkligen att komma tillbaka.
Tipsar om Dr Sofie Nylande. Jättefin människa och väldigt ödmjuk.

9 lutego 2021

Odpowiedź od ShapeBy

Tack Amber för dina värmande ord. Vår vision är att alltid få dig att känna hur viktig du är för oss under hela processen och det gör oss omåttligt stolta att läsa dina ord. Vi önskar dig en fortsatt fin kväll och varmt välkommen åter. Bästa hälsningar, Team ShapeBy.

Oceniono na 5 z 5

Super bra service och jätte trevlig…

Super bra service och jätte trevlig personal. Dr. Roozbeh var hur härlig som helst och fick mig att känna som att jag var i trygga händer! Dessutom blev resultatet hur bra som helst.

5 lutego 2021

Odpowiedź od ShapeBy

Tack Disa för ditt besök och för att du tog dig tid att skriva en så fin recension, det betyder så otroligt mycket för oss. Vi önskar dig varmt välkommen vid ditt nästa besök och hoppas att du får en fortsatt fin fredag. Bästa hälsningar, Team ShapeBy.

Oceniono na 5 z 5

Otroligt trevlig personal och toppen…

Otroligt trevlig personal och toppen service av samtliga på kliniken!

3 lutego 2021

Odpowiedź od ShapeBy

Tack bästa Felicia för dina fina ord och för att du tog dig tid att skriva en review. Vi önskar dig varmt välkommen åter och en fortsatt fin torsdag! Bästa hälsningar, Team ShapeBy.

Oceniono na 5 z 5

Ska ni fylla läpparna så MÅSTE ni gå…

Ska ni fylla läpparna så MÅSTE ni gå till shape by! Jag gjorde mina hos dr Roozbeh och WOW säger jag bara! Dom ser så naturliga och fina ut, började till och med gråta av lycka haha! Så otroligt professionellt bemötande av ALLA! Men känner sig sedd och hörd och dom tar verkligen hand om en.

3 lutego 2021

Odpowiedź od ShapeBy

Tack Denise för dina fantastiska ord om kliniken och Dr. Roozbeh. Att få patienter att trivas ännu bättre med sig själva är det som får oss att gå till jobbet med glädje varje dag och din lycka över resultatet visar verkligen att vi har lyckats. Vi kan bara hålla med om att Dr. Roozbeh är otroligt kompetent och vi eftersträvar alltid naturliga resultat på ShapeBy. Vi ser redan fram emot ditt nästa besök och önskar dig allt gott tills dess. Bästa hälsningar, Team ShapeBy.

ShapeBy for life

Blir alltid lika trevligt och professionellt välkomnad och omhändertagen hos ShapeBy. De är inte bara är bäst på det dem gör med riktiga ögon för detalj utan också otroligt lyhörda för personliga önskemål. Oliver, Neha och Roozbeh som behandlat mig har alla tre varit 10/10 på alla sätt. När du väl gått hit kommer du inte vilja gå någon annanstans säger jag bara.

22 stycznia 2021

Odpowiedź od ShapeBy

Åh, tack bästa Emelie för dina fantastiska ord, vi blir så otroligt glada över att läsa din recension. Vad underbart att höra att du är lika nöjd oavsett behandlare, vi är otroligt stolta över alla i vårt team. Att se varje enskild patients specifika behov är väldigt viktigt för oss och det glädjer oss att det är just det du har upplevt under dina besök. Vi önskar dig varmt välkommen åter och en fortsatt fin torsdag! Bästa hälsningar, Team ShapeBy.

Oceniono na 5 z 5

Jag tycker shapeby är fantastiska

Jag tycker shapeby är fantastiska! Väldigt trevligt och professionellt bemötande med människor som verkligen kan och brinner för sitt Yrke, jag har gjort fillers hos både dr roozbeh och Oliver samt PRP hos Åsa och jag kan inte vara mer nöjd! Så stora och fina resultat!! Tusen tack för att ni hjälper till att få en att känna sig vackrare. /Veronica

21 stycznia 2021

Odpowiedź od ShapeBy

Tack bästa Veronica för dina fantastiska ord och för att du tog dig tid att skriva en review. Vad underbart att höra att du är lika nöjd oavsett behandlare och behandling, vi är otroligt stolta över alla våra kollegor. Att få patienter att känna sig ännu vackrare är det som får oss att gå till jobbet med glädje varje dag och dina ord bevisar verkligen att vi har lyckats. Önskar dig varmt välkommen vid ditt nästa besök och allt gott tills dess. Bästa hälsningar, Team ShapeBy.

Oceniono na 1 z 5

Ojämna och klumpiga läppar!!

Inte nöjd. Missvisande bilder på hemsidan och Instagram. Mina läppar såg helknäppa ut efter där det kändes som det mesta av fillers låg över överläppen. Ojämnt resultat med klumpar i läppen. Känns som de har en fasade av att vara proffsiga men försöker egentligen bara pumpa ut så mycket pengar som möjligt från en. Kommer inte att besöka dem igen.

Oceniono na 5 z 5

Mycket fin bemötning och väldigt…

Mycket fin bemötning och väldigt proffsiga. Kände mig 100% trygg med Ayse!

Odpowiedź od ShapeBy

Tack snälla Jessica för dina fina ord. Vi kan bara hålla med om att NP Ayse är otroligt kompetent och omhändertagande, och vi blir väldigt glada över att höra att du kände dig så trygg i hennes händer. Önskar dig varmt välkommen åter och en fortsatt fin vecka! Bästa hälsningar, Team ShapeBy.

Supernöjd med min…

Supernöjd med min förstagångsbehandling. Jätte trevlig och härlig personal.

Odpowiedź od ShapeBy

Tack Ella för dina fina ord och för att du tog dig tid att skriva en review. Önskar dig varmt välkommen vid ditt nästa besök och allt gott tills dess. Bästa hälsningar, Team ShapeBy.

Oceniono na 5 z 5

Ojojoj vilken service säger jag bara

Ojojoj vilken service säger jag bara! Så fort man sätter foten in i dörren blir man genast bemött med stora leenden! Super proffsig personal man känner sig verkligen säker och trygg i deras händer. Måste också tillägga att det är en oerhört fräsch lokal, så man kan verkligen känna sig säker nu under Corona tider!! 10 av 10!!

19 stycznia 2021

Odpowiedź od ShapeBy

Men vilka fantastiska ord! Tusen tack Marjam för besöket och för att du tog dig tid att skriva en review. Vi eftersträvar att alla våra patienter ska känna sig lika välkomna som du gjorde och våra patienters och kollegors säkerhets kommer alltid vara vår högsta prioritet. Vi önskar dig en fortsatt fin onsdag och ser redan fram emot ditt nästa besök. Bästa hälsningar, Team ShapeBy.

Supernöjd

Alltid professionella och väldigt trevliga! Jag är ganska nöjd med allt som har gjort hos de ( både filer och botox ).Man känner sig trygg hos ShapeBy, rekommenderar stort!!! De är bästa !

19 stycznia 2021

Odpowiedź od ShapeBy

Tack Olga för dina fina ord. Det gör oss väldigt stolta att läsa att du har varit lika glad och nöjd oavsett behandling, det är exakt så vi vill att alla våra patienter ska känna. Önskar dig en fortsatt fin vecka och varmt välkommen vid ditt nästa besök. Bästa hälsningar, Team, ShapeBy.

Fantastisk upplevelse!

Jag kan knappt beskriva hur lycklig jag är över att jag tog beslutet att gå till ShapeBy. Jag har länge haft besvär med mina käkmuskler (dagliga spänningar, huvudvärk och oönskad muskeltillväxt i käkmusklerna vilket ledde till ett svullet och kantigt utseende som jag inte kände mig bekväm i). Jag fick reda på att man kunde ”fixa” detta med hjälp av massetar botox. Jag var helt ny till botox och lite rädd.. efter mycket research så verkade det som att ShapeBy var bästa valet - och det kan jag nu säga att det stämmer till 100%! Att gå till ShapeBy och utföra en botoxbehandling i käkmusklerna är det bästa beslutet jag tagit när det gäller mitt utseende. Vilken skillnad! Spänningarna och värkarna är helt borta och jag är obsessed med mitt ”nya” avsmalnande ansikte! Jag är så otroligt nöjd och tacksam! Detta är något jag kommer att fortsätta med föralltid, självklart hos ShapeBy. Bara känslan av att kliva in på kliniken är fantastisk och jag längtar redan tillbaka!

17 stycznia 2021

Odpowiedź od ShapeBy

Men wow Simone, vilka fantastiska ord. Tusen tack för att du tog dig tid att skriva en review och på så sätt kan hjälpa andra som är i samma situation att hitta hit och få hjälp. Vi blir så otroligt stolta av att läsa din recension och att ShapeBy var och är det självklara valet för dig. Att vi dessutom har lyckats förbättra din livskvalitet på så många sätt glädjer oss så otroligt mycket att höra och det är patienter som du som får oss att gå till jobbet med glädje varje dag. Tusen tack igen, vi ser redan fram emot ditt nästa besök. Önskar dig en fortsatt fin torsdag och varmt välkommen åter! Bästa hälsningar, Team ShapeBy.

Bästa ShapeBy

Professionellt och väldigt trevligt bemötande! Är sååå nöjd med allt och stort tack till RN. Oliver för mina naturliga läppar. Resultatet blev över förväntan! Man är i trygga händer hos ShapeBy, rekommenderar stort!!!

14 stycznia 2021

Odpowiedź od ShapeBy

Tack Aleyna för din fina recension om vår fantastiska RN Oliver. Vi blir otroligt stolta av att läsa dina fina ord och ser redan fram emot ditt nästa besök. Önskar dig en fortsatt fin vecka. Bästa hälsningar, Team ShapeBy.

Så nöjd!

Jag är supernöjd med allt! Shapeby har fantastisk personal med väldigt bra service. Fick botox av Ayse idag och hon är så duktig. Vill även påpeka att hon var så duktig med nålen att det knappast kändes för en som är livrädd av spruta.

13 stycznia 2021

Odpowiedź od ShapeBy

Tack Leyla för dina fina ord. Vi kan bara hålla med om att NP Ayse är fantastisk både när det kommer till bemötande och teknik och vi är otroligt stolta över att ha henne här hos oss. Vi önskar dig en fortsatt fin vecka och varmt välkommen vid ditt nästa besök. Bästa hälsningar, Team ShapeBy.

Alltid lika nöjd!

Alltid lika nöjd! Alltid lika trevligt och proffsigt bemötande!

12 stycznia 2021

Odpowiedź od ShapeBy

Tack Emel för din fina recension, det betyder så mycket för oss. Önskar dig en fortsatt fin onsdag och ser redan fram emot ditt nästa besök. Bästa hälsningar, Team ShapeBy.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej