Bestilte et underbust corset, får svar om det ikke hjemme og min ordre er ændret til afventer, næste mail, tilbydes i hvid eller rød selv om varen er bestilt som SORT læder og stadigvæk fremgår af d... Zobacz więcej
Mailede lidt med kundeservice, inden jeg foretog min bestilling, for at være sikker på at få den rigtige størrelse. Der kom hurtigt svar tilbage og de var meget venlige. Dog fortrød jeg (af andre år... Zobacz więcej
Jeg købte et rigtig flot kostume til fruen som jeg var rigtig glad for. Konen delte dog ikke min entusiame og måtte derfor sende det retur. Efter afsendelse kontaktede jeg kundeservice telefonisk og... Zobacz więcej
Jeg bestilte to korsager og et par lange strømper. Kvaliteten er utrolig god på alle tre dele. Især var det grønne korsage jeg købte af fantastisk lækker kvalitet. Bedre end jeg håbede :) Leveringen s... Zobacz więcej
Østerhøj 6, 6310, Broager, Dania
- contact@pg-international.dk
- www.sexes.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Super duper.
Rigtig god oplevelse med Sexes.dk
Hurtigt levering, virkelig gode priser og kvaliteten bedre end forventet.
Jeg vil helt klart anbefale shoppen til mine veninder.
Super service og udvalget er kanon.
Mega god service
Intet ondt at sige , mega god service . Hurtig til at sende varen
Fin service og fine varer til en god pris. Ombytning uden problemer og hurtig levering.. Lidt længere ventetid på returnering af penge. Jeg er meget tilfreds.
hurtighed og god service
du skulle prøve det, bestilte og havde det 2 dage senere ,
og som forventet var det god kvalitet.
Jeg har abselut ikke fortrudt mit køb kan kun anbefale det.
Afslutning på klagesag
Sexes har afsluttet sagen til fuld tilfredshed.

God og billig levering
Fik hvad jeg købte, kvaliteten overraskede trods prisen ++++
Virkelig dårlig kvalitet
Jeg købte en vare, som jeg skulle have ombyttet pga størrelsen, hvilket gik meget hurtigt og smertefrit, men hold kæft hvor er corsagen bare dårlig kvalitet og formløs.

Odpowiedź od PG-International / www.sexes.dk
SÅ ringe service + mangelfuld vare
Jeg kan kun anbefale, at man ALDRIG handler på sexes.dk. Jeg bestilte for nyligt et kostume, da jeg så modtager det, medfølger der IKKE det, som er beskrevet på hjemmesiden. Jeg henvender mig derfor til dem på mail, og modtager efter flere dage svar fra dem. Her står der at han vil ''undersøge sagen'' og derefter vende tilbage til mig. Det er nu over 3 uger siden, og jeg har intet hørt, trods flere henvendelser. Det er RINGE 'service', og hverken jeg, eller nogen i min omgangskreds, vil nogensinde handle der igen.
Problemer med returnering
Jeg kan se, at jeg ikke er den eneste, der har haft problemer med at få penge tilbage efter at have returneret en vare.
Efter en måned havde jeg overhovedet ikke fået nogen respons på den returnerede vare trods flere henvendelser pr. mail og telefon (telefonsvare).
Jeg er stædig, så jeg googlede de oplysninger, som jeg havde om virksomheden. På den måde fandt jeg frem til manden bag hjemmesiden og først da jeg kontaktede ham via mail på hans "rigtige" arbejde fik jeg endelig pengene retur.
Ærgeligt at man er nødt til at gå så langt for sin ret.

Odpowiedź od PG-International / www.sexes.dk
Jeg har ikke fået mine penge tilbage for retursendt varer.
Jeg købte i dec. 2009 et kostume hos sexes, og jeg må sige at der var hurtig levering ! Jeg valgte så efterfølgene at retunerer det og udfyldte en returseddel som beskrevet på deres hjemmeside. Jeg har intet hørt fra dem trods mails og pengene er naturligvis heller ikke gået ind på min konto. Jeg fraråder alle at handle dette sted!
ang. en retur ordre
Jeg sendte en retur ordre til dem d. 16 december 2009, sammen med en retur seddel. Har ikke set nogle penge fra dem eller noget andet.
Har sendt en mail til dem 2 gange og har heller ikke hørt noget fra dem via mail. Det syntes jeg virkelig er for dårligt

Odpowiedź od PG-International / www.sexes.dk
Rigtig dårlig service , hvis man kan kalde ingen service for service....
Købte noget kostume på sexes.dk, skrevt til dem om jeg kunne nå at få kostumet inden en bestemt dato, hørte ingenting fra dem. Ringer også en million gange uden svar. Vælger for en sikkerhed at sende dem en mail igen hvor jeg annullere aftalen, her var de knap to dage efter hurtige nok til at hæve pengene og sende varen. Da varen kom havde jeg fået et par gratis strømper, dog havde de ikke vedlagt dem jeg havde betalt for. Vælger at sende det hele retur. Har siden da stadig ikke hørt et ord fra dem og det her forgik sidst i august 2009
KAN KUN STÆRKT ANBEFALE AT MAN IKKE HANDLER MED DEM.
ingen service og kundebetjæning
Min kæreste har købt noget tøj, som hun skulle bruge til et kustymebald. Hun finder efterfølgende ud af, at det ikke kan nå og blive leveret i tide. Derfor skriver hun så en mail for at anuller handlen. Der går her 14 dage, og en pakke dukker op. Her efter sendes pakken retur og der er efterfølgende ikke kommet så meget som en mønt ind på hendes konto fra dem hvilket er over en mdr siden den 10/9-09.