PG-International / www.sexes.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Oceniono na 1 z 5

Bestilte et underbust corset, får svar om det ikke hjemme og min ordre er ændret til afventer, næste mail, tilbydes i hvid eller rød selv om varen er bestilt som SORT læder og stadigvæk fremgår af d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mailede lidt med kundeservice, inden jeg foretog min bestilling, for at være sikker på at få den rigtige størrelse. Der kom hurtigt svar tilbage og de var meget venlige. Dog fortrød jeg (af andre år... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte to korsager og et par lange strømper. Kvaliteten er utrolig god på alle tre dele. Især var det grønne korsage jeg købte af fantastisk lækker kvalitet. Bedre end jeg håbede :) Leveringen s... Zobacz więcej

Średnia

Wynik TrustScore: 3 na 5

73 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

nemt og hurtig levering

hej...
Jeg anbefaler gerne dig at handle hos sexes. Det var nemt at bestille og varene kom hurtigt. Jeg købte 2 korsetter, som er rigtig pæne i virkeligheden også. En ting er dog lidt svært og det er størrelserne. Jeg bestilte mine mål, men de var for store, men det var intet problem at få dem byttet og det gik også hurtigt. Det hele var ordnet under 1 uge:-) Da det kun var størrelsen, der var en lille irritation, synes jeg sagtens jeg kan anbefale at handle her
Joan:-)

24 marca 2012
Oceniono na 5 z 5

Super god service, har kun ros til Sexes, Vil helt sikkert handler der igen og anbefale siden til alle jeg kender,

10 marca 2012
Oceniono na 3 z 5

Hurtig levering, dårlig kvalitet.

Jeg bestilte med kort varsel et "sexy kitten" kostume som skulle bruges nytårsaften. Jeg modtog som overskriften fortæller, utrolig hurtigt - men kvaliteten var noget så skuffende. fjerene dryssede af, og kjolen røg nærmest fra hinanden....

5 marca 2012

Fantastisk

Jeg har bestilt et par kostumer på sexes.dk og hver gang har jeg været fuldt tilfreds. Intet ondt at sige om den side :)

28 lutego 2012

God Service!

Hvis man vil handle et sted hvor servicen er i højsæde, så skal man vælge sexes.dk. Deres hjemmeside er nem at navigere rundt på, meget brugervenlig. Deres service er helt fænomenal. Jeg havde desværre købt et corsage der var for lille, så jeg sendte det retur med en bemærkning om at jeg skulle have en størrelse mindre. Den var med posten dagen efter :)

27 lutego 2012
Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og varen var som beskrevet på hjemmesiden. Lækker kvalitet og helt igennem en god handel. Det er ikke sidste gang jeg har handlet hos sexes.dk

27 lutego 2012
Oceniono na 4 z 5

kvalitet lækkert hurtigt nemt

Det er svært at vælge ......man vil ha`det hele .....corsargerne er super flotte ..... det er ikke sidste gang at jeg handler hos sexes ...... wauuuuuuu

God Service

Jeg købte et rigtig flot kostume til fruen som jeg var rigtig glad for. Konen delte dog ikke min entusiame og måtte derfor sende det retur. Efter afsendelse kontaktede jeg kundeservice telefonisk og oplyste dem om situationen. De var meget venlige og pengene kom retur indenfor en uge.

Jeg ville klart handle her igen.

SUPER

Havde hørt meget godt om sexes.dk og må indrømme det kan jeg godt forstå. Bestilte kl. 13.00 og havde varen næste morgen, det sidder bare super godt og kvaliteten er i top. Mange tak

supper

jed har købt norget inde hos sexes der er i en god kvarlitigt og det var strømpper til fruen de sidder godt og prisen var supper god vi kigger på ders side næsten være dag og man får en god servics

24 lutego 2012
Oceniono na 5 z 5

superfed og troværdig internet butik

Fik varen dagen efter jeg bestilte den. Desværre sad den ikke lige helt på mig, som jeg ønskede. Kundeservice besvarede mine spørgsmål omkring mulig ombytning lynhurtigt. Allerede 3 dage efter jeg sendte varen retur, havde jeg den nye vare. Det kalder jeg god service!!

23 lutego 2012
Oceniono na 3 z 5

rawr..

jeg var veldig tilfreds med min bestilling, da jeg endelig fik den rette størelse, dog synes jeg det var lidt træls at jeg skulle ud og købe målebånd osv, for at finde ud af størelsen. jeg var lettere irreteret, men dog noget jeg kunne overleve med :) men ellers fin behandling og intet andet at klage over. :)

23 lutego 2012

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej