Servistore AB Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Bra instruktioner förutom att det inte stod någonstans att man skulle dra ut hela cylindern vid öppning av port till förrådet. Kanske hade sparat några samtal till supporten.

Oceniono na 5 z 5

En trevlig och städad anläggning. Lätt att boka, hämta ut nycklar, och så grymt smidigt! Extra plus att det gick att teckna försäkring via Servistore. Bra tillgänglighet med öppettider, tillgång till... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ingen kod till nyckelskåp och ingen svarade på telefon! Fick kontakt med dem på måndag morgon, de konstaterade att missat att skicka med den koden i mailet. Hyrde ett annat förråd av Skövde lagerhote... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Väldigt smidigt och enkelt att hyra förråd. Priset var också billigare jämfört med andra i samma stad. Varit i kontakt med kundtjänsten 2 gånger och blev bemöt av kunnig, trevlig och väldigt hjälp... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Przechowalnia
  2. Magazyn samoobsługowy
  3. Magazyn

Napisane przez firmę

Servistore erbjuder smarta och säkra förråd för privat och företag. Företaget grundades i Linköping 2006 och är idag verksamt på 16 orter fördelat +25 fastigheter och en samlad yta av ca +50 000kvm. Servistore erbjuder en helt digital lösning för att boka, betala och tillträda sitt förråd. Tjänsten är tillgängligt dygnet runt på samtliga orter och anläggningar. Driften är central för support, teknik och försäljning i Linköping där vi kan erbjuda kunden väldigt hög service sju dagar i veckan

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 168

Napisz recenzję

Smidig

Smidig! Inget att klaga på.

5 września 2025

Oceniono na 1 z 5

Jag hyrde lagret i en vecka

Jag hyrde lagret i en vecka, men de sa att den kortaste tiden var en månad. Vi gick med på det, betalade beloppet och använde lagret i en vecka. Därefter blev vi överraskade av en faktura på dubbla beloppet för ännu en månad. Jag hade begärt en vecka eller en månad, men de tvingade mig till en månad till.
Lita inte på dem vid kommunikation via telefon.

8 września 2025
Opinia niezależna

Odpowiedź od Servistore AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Den kortaste hyresperiod vi erbjuder är en månad. Man kan självklart välja att förvara sina saker kortare tid än det men avtalstiden är minst en månad. Vid hyra en månad kan man inte ta del av kampanjpriset och då blir man fakturerad för resterande belopp via faktura. Det framgår på hemsidan när man bokar. Men är det så att du blivit fakturerad för ytterligare en månad kan du kontakta vår kundtjänst så hjälper dem till. Ha en fin dag!

Förrådet kändes stort

Förrådet kändes stort. Först trodde vi att det skulle vara omöjligt att komma in då korridoren in var smal, men det gick utmärkt. Minus att toaletten var låst med hänglås. Bra att det fanns ikeavagnar att transportera på för vårt förråd låg långt bort.

7 września 2025

Utrymmet är rent

Utrymmet är rent. Men otydligt hur man loggar in sig, samt hur nyckeln och tag lämnas ut genom en liten "magisk" lucka i väggen. Fick hjälp av annan kund som även visade hur nyckelhuset skulle dras ut väl framme vid mitt förråd. Den stora tavlan över förrådsplaceringarna borde förtydligas. Nu mycket rörig.
Jag tycker dessutom att det är mycket obehagligt att vandra omkring i dom långa korridorerna. Är jag ensam eller finns här någon mera bakom nästa krök? Så tryggheten borde ni göra något åt.

26 sierpnia 2025

Odpowiedź od Servistore AB

Tack för ditt fina omdöme och även dina synpunkter. Det är värdefullt för oss då vi alltid jobbar på att förbättra vårt erbjudande. Gällande säkerheten så har vi kameraövervakning i alla anläggningar och även ett säkert inpasseringssystem. Ha en fin dag!

Oceniono na 3 z 5

Bra service av Carro på kundtjänst då…

Bra service av Carro på kundtjänst då vi ringde o behövde hjälp, nackdel att det bara finns 2 vagnar att lasta på då det var fler personer samtidigt som skulle lasta..

28 sierpnia 2025

Odpowiedź od Servistore AB

Tack för ditt omdöme och feedback, det uppskattar vår kundsupport! Ibland ställs inte lastvagnarna tillbaka på rätt ställe men vi försöker alltid att lokalisera dem och få dem tillbaka på korrekt plats. Ha en fin dag!

Dålig service

Dålig service! Allt tar så lång tid att ordna. Förrådet lämnades i jättedåligt skick, ganska smutsigt, med sprickor i golvet och utan ordentlig städning. Till en början erbjöds vi ett större förråd till samma pris som kompensation, men senare tvingades vi ändå betala mellanskillnaden på grund av inget var registrerat och de skickade en separat faktura för mellanskilnaden. Så oseriöst, oproffsigt, och fult hanterat!

1 września 2025
Opinia niezależna

Odpowiedź od Servistore AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och feedback. Vi beklagar att förrådet inte levde upp till dina förväntningar. Bra att vår kundsupport kunde hjälpa till med ett nytt förråd. Som ny kund kan det ibland vara en viss justering på första fakturan beroende på när man tillträder i månaden. Du är välkommen att kontakta vår kundtjänst så kan dem förtydliga hur det fungerar. Ha en fin dag!

Fin service!

Vänlig, kunnig, positiv, effektiv, professionell personal, fin service tack!

1 września 2025

Odpowiedź od Servistore AB

Tack själv för ditt fina omdöme, det uppskattar vår kundsupport. Ha en fin dag!

Oceniono na 4 z 5

Att hitta plats som man kan hyra och…

Att hitta plats som man kan hyra och man lar sig digitala saker.
Ni svarar snabb telefon och bra kommunikation just nu.

25 sierpnia 2025

Odpowiedź od Servistore AB

Tack för ditt fina omdöme och feedback, ha en bra dag!

Oceniono na 1 z 5

Dels otydligt vad som gäller vid…

Dels otydligt vad som gäller vid uppsägning.
Väldigt få lastvagnar

Hissen fastnade och som tur var det ingen person i hissen men det ställde till det för oss ordentligt och hade kunnat medföra dubbel kostnad för hyrbilen

27 lipca 2025

Odpowiedź od Servistore AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och feedback. Information om hur uppsägning av avtalet fungerar finns på hemsidan men även i avtalet som bifogas efter att man bokat. Vid fler frågor kring uppsägning går det även bra att kontakta vår kundtjänst för mer detaljerad information.
När det gäller tekniken som tex hissar strävar vi alltid efter att ha så enkla fungerande lösningar som möjligt i våra anläggningar. Vi beklagar det inträffade och hoppas att vi får chansen igen att ha dig som hyresgäst. Ha en fin dag!

Oceniono na 4 z 5

Enkelt och smidigt som ny kund

Enkelt och smidigt som ny kund. Förråden rena och av bra kvalitet. Kunde vara enklare att lasta ur bil eller annan transport.

24 sierpnia 2025

Odpowiedź od Servistore AB

Tack för ditt fina omdöme och feedback angående lastningen. Ha en fin dag!

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt, tydlig information inför nyckelutlämning. Mycket nöjd.

21 sierpnia 2025

Otroligt nöjd

Otroligt nöjd

26 lipca 2025

Odpowiedź od Servistore AB

Tack för ditt fina omdöme, kul att höra att du är nöjd mer vår tjänst. Ha en fin dag!

Oceniono na 3 z 5

Åtkomst till förråd

Det var nytt och fint, tyvärr saknade vi korrekt inpassering. I beskrivning stod det att vi skulle hämta nyckel på plan 1 direkt när vi kom in . Vid plan 2 kunde vi hämta nyckel. Vi saknade skyltar där vi kunde se hur förråden var placerade .

15 sierpnia 2025

Odpowiedź od Servistore AB

Tack för din återkoppling och för att du valde att boka förråd hos oss!

Vi uppskattar att du tyckte att det var nytt och fint. Vi beklagar att informationen om nyckelhämtningen var missvisande. Det finns en anläggningskarta till vänster om nyckelskåpen där man kan se vart förråden är placerade.

Tack igen för att du tog dig tid att lämna ett omdöme – det hjälper oss att bli bättre!

Super!

Väldigt rent och fräscht

1 sierpnia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej