GLAMRDiP Norge 🇳🇴 Recenzje 466

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Endelig kan jeg lage fine negler selv - som har salong finish !! Veldig fornøyd !😍 Det har tatt noen ganger , men kjenner at jeg nå blir mer og mer flink på det og kan jobbe godt med produktene .... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Lett og påføre, en morsom måte å lage negler som varer lenger. Enkelt å fjerne, om man filer ned noen lag før remover. Mange fine farger å velge mellom🌸min nye hobby! Jeg er nå på mitt tredje sett. T... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Eg har nyleg begynt å bruke Dippi og hatt ei veldig god oppleving med deira produkt. Det er ein kjekk og unik måte å få flotte og langvarige negler heime for slike som meg som lika å ha negla på stell... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z produktami dla zdrowia i urody
  2. Drogeria

Napisane przez firmę

GLAMRDiP – Perfekte Negler for Deg Hos GLAMRDiP er vår misjon enkel: Å gjøre det enkelt og rimelig for alle å få vakre, salongperfekte negler hjemme. Vi tilbyr innovative negleprodukter, inkludert vårt populære dyppepulver, som gir langvarige og skinnende resultater uten behov for UV-lys. Våre verdier er basert på kvalitet, bærekraft og tilgjengelighet. Derfor er alle våre produkter veganske, dyrevennlige og fri for 18 skadelige kjemikalier som ofte finnes i negleprodukter. Vi tror på at skjønnhet ikke skal gå på bekostning av helse eller miljø. GLAMRDiP er designet for å passe alle, uavhengig av bakgrunn, livsstil eller stil. Vår misjon er å styrke din selvtillit med produkter som fremhever det beste i deg. Vi tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti – enten er du fornøyd, eller du får pengene tilbake. Vårt mål er ikke bare å levere produkter, men også å skape en følelse av fellesskap rundt skjønnhet og egenpleie. Hos GLAMRDiP er vi stolte av å gjøre neglepleie enkelt, gøy og tilgjengelig for alle. Velkommen til GLAMRDiP – dine neglers beste venn!

100 % fornøyd – eller pengene tilbake

Test 3 manikyrer helt risikofritt

Test 3 manikyrer helt risikofritt
Det kan ta et par forsøk å lære – og det er helt greit. Du får teste settet vårt i fred og ro: Hvis du ikke får til salongfine negler etter 3 manikyrer, får du full refusjon. Seriøst tusenvis av kunder i hele Skandinavia har fått til fantastiske resultater hjemme, til en brøkdel av salongprisen. Se ekte før- og etterbilder og les ærlige anmeldelser her: 👉 https://glamrdip.no/pages/resultater

Dane kontaktowe

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

I was very lucky to win a free kit from…

I was very lucky to win a free kit from GLAMRDip a year back, and ever since I’ve been a fan! The service was very kind and the products are genuinely fantastic. Now i just ordered new colors and i can’t wait to try them on!
I am not sponsored by the way!
Much love from Sweden ❤️/ Linnea

30 kwietnia 2026

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd med kvaliteten på produktene. Opplever at resultatet blir finere og finere hver gang man legger på nytt sett, og får mer trening.
De har kjempe god kundeservice om det skulle være noe, og videoer tilgjengelig på hvordan alle produkter brukes. Kjempe fornøyd 😊

26 kwietnia 2026
Oceniono na 2 z 5

Dip flu

Dip flu. Dette burde stå på siden deres som en bivirkning. Fant ikke noe informasjon om dette på siden deres som en bivirkning som tydeligvis er kjent,og det kommer heller ikke noe opp i gruppa på face som heter alt om glamrdip. Det tok med tre omganger før jeg endelig oppdaget hvorfor jeg har vært så syk de siste snart fire ukene,og hvorfor jeg har havnet på legevakta tre ganger med alvorlige pusteproblemer,og regninger på over 2300kr. Jeg finner ingenting om bivirkninger,og det er ganske utrolig at man selv må legge sammen to og to for å forstå at det er neglene som gjør at man blir så syk. Jeg syns det burde vært opplyst om. Alt virker så supert og fantastisk når man leser om denne typen manikyr. Da jeg la mitt tredje sett så forstod jeg at det måtte ha sammenheng med neglene og startet å spørre chatgpt . Først da fikk jeg opp dip flu som tydeligvis er godt kjent,men en opplysning man selv må finne. Da jeg kom på legevakta var pulsen altfor høy. Hjertet ble også sjekket pga høy hvilepuls etter en runde med astma medisin.Jeg har ellers ikke astma.
Jeg er fornøyd med selve resultatet av neglene,men når man ikke får puste og er konstant forkjølet på snart 30dager i strekk,så fungerer ikke dette.

21 kwietnia 2026
Logo GLAMRDiP Norge 🇳🇴

Odpowiedź od GLAMRDiP Norge 🇳🇴

Hei Annie,

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele dette så åpent. Jeg må være helt ærlig og si at det var veldig tungt å lese hva du har gått gjennom 😔 Det å oppleve pusteproblemer over så lang tid, flere turer til legevakten og usikkerhet rundt egen helse, samtidig som du er alene med to små barn, høres utrolig krevende ut. Jeg er virkelig lei meg for at dette har vært din opplevelse.

Det viktigste for oss først og fremst er at du har det bra nå 💜

Når det gjelder det du beskriver som “dip flu”, ønsker jeg å være helt åpen. Produktene våre er utviklet med fokus på å være så skånsomme som mulig, men de inneholder ingredienser som i noen tilfeller kan gi reaksjoner hos enkelte personer. Reaksjoner og allergier kan oppstå av ulike årsaker og variere fra person til person, og derfor anbefaler vi alltid å teste på et lite område først for å avdekke eventuelle sensitivitet før full påføring.

Jeg forstår veldig godt frustrasjonen din rundt informasjon, og opplevelsen av at du selv måtte finne frem til dette. Det er en viktig tilbakemelding som vi tar med oss videre i arbeidet vårt med å bli enda tydeligere og bedre for kundene våre.

Samtidig vil jeg gjerne dele litt mer om hvordan vi jobber for å ivareta kundene våre 💗
Vi er tilgjengelige hver dag via både e-post og sosiale medier, nettopp for å kunne hjelpe med alle typer spørsmål - både små og store, inkludert opplevelser som dette. Vi ønsker alltid at kunder skal ta kontakt tidlig, slik at vi kan følge opp tett og gi råd underveis.

Vi tilbyr også en 30 dagers «elsk det eller pengene tilbake»-garanti. Den er nettopp laget for at du som kunde skal kunne teste produktet i ro og mak, både når det gjelder resultat, påføring og hvordan kroppen reagerer. I denne perioden oppfordrer vi alltid til dialog, slik at vi kan hjelpe med tips, justeringer og eventuelle bekymringer underveis.

Jeg ser at du allerede har vært i kontakt med oss på e-post, og at vi har startet returprosessen for deg. Vi kommer selvfølgelig til å følge deg opp videre der og sørge for at dette blir håndtert på en trygg og ryddig måte for deg.

Tusen takk igjen for at du delte opplevelsen din, Annie. Din tilbakemelding er viktig og vi håper virkelig at du føler deg bedre nå.

Vennlige hilsner,
GLAMRDiP team

Oceniono na 1 z 5

Har prøvd dette to ganger med venninner…

Har prøvd dette to ganger med venninner som har dette settet og synes det er veldig vanskelig. Ikke der og da, men det varer kun 7-10 dager før det begynner sprekke og flasse. Vi har alle samme erfaring. Tar like lang tod fjerne helt som sette på. Det tar 2 t med tørketid. Har prøvd 3 lag, 4 lag og 5,men vi får ingen til å holde. Da blir dette veldig dyrt og ikke minst tidkrevende. Siden det sitter så dårlig og krever så mye tid og kunnskap er reklamen ikke riktig. Offentlige anmeldelser og kritikk på sidene deres blir fjernet.

20 kwietnia 2026
Logo GLAMRDiP Norge 🇳🇴

Odpowiedź od GLAMRDiP Norge 🇳🇴

Hei Elisabeth,

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din så ærlig. Jeg forstår virkelig hvor frustrerende dette må ha vært, spesielt når både du og venninnene dine har testet flere ganger uten å få det til å fungere slik dere forventet 😔

Det du beskriver med sprekker og flassing etter 7–10 dager, samt at det oppleves tidkrevende både å påføre og fjerne, er ikke den opplevelsen vi ønsker at noen skal sitte igjen med. Når systemet fungerer optimalt, skal manikyren normalt holde betydelig lengre, og prosessen skal bli både raskere og enklere etter de første gangene.

Ut fra det du beskriver, høres det ut som dere har vært veldig nær, men at noen små, tekniske detaljer i prosessen kan ha påvirket holdbarheten. Ofte ser vi at sprekker og flassing kan skyldes ting som at produktet kommer litt for nær hud/neglerot, at lagene blir litt for tykke eller at herdeprosessen med Seal/Glow ikke får optimale forhold.

Dette er små ting som kan ha stor effekt, og som dessverre ikke alltid er tydelige første gang man prøver.

Når det gjelder tidsbruk, så er det også helt normalt at de første settene tar litt lengre tid. Systemet vårt krever ofte litt øvelse i starten, men så snart man finner riktig teknikk, opplever de fleste at dette halveres ganske raskt!

Jeg vil også gjerne adressere det du nevner om anmeldelser. Vi fjerner ikke kritikk for å "skjule" opplevelser, men modererer enkelte innlegg der det for eksempel inneholder personopplysninger, misforståelser som kan skape unødvendig usikkerhet for nye brukere, eller der vi heller ønsker å følge opp individuelt for å faktisk kunne hjelpe. Alle tilbakemeldinger som dine er viktige for oss, og vi tar dem på alvor.

Det viktigste for oss nå er egentlig deg. Vi vil veldig gjerne snu denne opplevelsen hvis du er åpen for det 💜

Vi kan enten:
• gå gjennom teknikken med deg steg for steg og finne nøyaktig hva som skjer
• eller hjelpe deg videre med en retur som en del av vår fornøydhetsgaranti

Du må gjerne sende oss en e-post på support@glamrdip.no, så følger vi deg opp personlig og ordentlig.

Uansett hva du velger videre, setter vi stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss. Det er nettopp slike tilbakemeldinger som hjelper oss å bli bedre.

Vennlige hilsner,
GLAMRDiP team

Happy to have found GLAMRDIP

Happy to have found Glamrdip. It’s easy and fun. For a long time I have used UV lightning and I am so pleased to Get beautiful results without the light. Love all the amazing colors and posibilities to express myself:)

12 marca 2026

Sitter som støpt!

Har lenge tenkt på å prøve ut disse "diy" manikyrene med pulver, og må virkelig si at jeg er imponert. De reklamerer for at de holder lenge. Det kan jeg bekrefte! De sitter som støpt. Enkel og grei bruksanvisning som gjorde det enkelt å legge. Den ene lakken som skal påføres etter dypp i pulver svidde veldig i øynene om man sitter litt nærme. Det er egentlig det eneste minuset jeg kommer på. Anbefales 👌

1 kwietnia 2026

Worth it!

Great costumer service. I ordered a color that was out of stock, and Dippi offers to ship me an extra color. Easy shipping.
I had some trouble with the manicure chipping in the beginning, but that all changed when I started using nailtips underneath. Now they last 4-5 weeks!

1 września 2025
Oceniono na 5 z 5

Endelig kan jeg lage fine negler selv

Kommer til å fortsette å bruke bare dette 🩷💅🏼

13 kwietnia 2026

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd! Overraskende enkelt, bra kvalitet, lang holdbarhet. Trengte 2-3 runder med øving før det ble veldig bra resultater.

Obsessed with Glamrdip

Im literally obsessed with Glamrdip, it feels empowering to finally be able to make my dream nails myself, and im having so much fun trying out all their beautiful colours🩷💜🩵

Fornøyd

Har hatt litt utfordringer med dippiflu, og har nå bestilt sensitiv produktene. Spent på å prøve disse. Påføringen blir enklere og penere for hver gang og neglene slipper slitasjen som kommer når en legger gelnegler i uv lys. Neglene blir harde og tåler «alt». Hos meg har et sett holdt 1-2 uker før de slipper innerst på neglen. Skulle ønske de kunne holdt litt lenger, men alt i alt en enkel måte å legge negler hjemme.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej