Zobacz, co mówią recenzenci
Er is veel verbeterd in de telefonische klantenservice. Er was een korte wachttijd aan de telefoon, hetgeen ik zeer belangrijk vind. Een snelle, directe identificatie van de klant via het telefoonnum... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De medewerker die ik aan de lijn kreeg barst van de energie (om maar even in de energiesferen te blijven 😄). Vanaf het moment dat zij de telefoon opneemt voel je haar enthousiasme en betrokkenheid. D... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Eindelijk te woord gestaan door een dame (José) die wel verstand van zaken heeft. En ook daadwerkelijk naar oplossingen en mogelijkheden kijkt. Hier kunnen haar collega's nog iets van leren!
Dane kontaktowe
Buurserstraat 244a, 7544 RG, Enschede, Holandia
- 088-0124800
- info@sepagreen.nl
- www.sepagreen.nl
Odpowiada na 40% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Jak firma korzysta z Trustpilot
Ze heeft mijn vragen en alles goed…
Ze heeft mijn vragen en alles goed uitgelegd. Zeer tevreden.
ik ben goed geholpen vriendelijk…
ik ben goed geholpen vriendelijk behandelt ik ben hier heel tevreden over
Oplichters
Stelletje vuile varkens zijn het
Verkoop woning en dan alsnog boete in rekening brengen
Stelletje oplichters sepa green
Geen ster waard
Energiemafia

Top geholpen
Snel telefonisch contact en prettig…
Snel telefonisch contact en prettig contact.
Contracten direct in de mail.
Een voorbeeld voor andere bedrijven
Zo fijn dat ik gewoon kan bellen of mailen. Bij dit bedrijf hoef je niet om te gaan met achterlijke chatbots of tenenkrommende portals. Het e-mailadres en telefoonnummer staan gewoon op de website. Mijn verzoek werd nog dezelfde dag opgepakt en opgelost. Daar zouden heel veel bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen. Bedankt voor de goede en vriendelijke service, Fadime!
Open en eerlijk bedrijf , was gehackt,rare mail, direct opgelost door sepagreen,
Open en eerlijk bedrijf die je direct op de hoogte stelt dat ik was gehackt
Er was geen contract beëindigd, dit was een fake mail.

Odpowiedź od Sepa Green Energy
Korte en goede antwoorden,luisterde…
Korte en goede antwoorden,luisterde goed en was snel

klantenservice
klantenservice begrijp heel goed dat ik de Nederlandse taal nog niet goed beheers en erg behulpzaam
Neem veel tijd en blijf vriendelijk en kalm

Odpowiedź od Sepa Green Energy
Goed geholpen en duidelijke uitleg…
Goed geholpen en duidelijke uitleg gekregen

Odpowiedź od Sepa Green Energy
Snelle afhandeling en vriendelijke…
Snelle afhandeling en vriendelijke medewerker

Odpowiedź od Sepa Green Energy
Omdat ik van uur tot uur en dag tot dag…
Omdat ik van uur tot uur en datvtot dag het verbruik kan zien.

Een vriendelijke duidelijke stem
Een vriendelijke duidelijke stem. En ik ben goed geholpen.

Odpowiedź od Sepa Green Energy
Ik ben telefonisch goed geholpen
Ik ben telefonisch goed geholpen. Vriendelijk en geduldig.

Odpowiedź od Sepa Green Energy
information was quick and accurate and…
information was quick and accurate and to the point.Very less waiting time as well.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.