Sepa Green Energy Recenzje 119

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,6

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Er is veel verbeterd in de telefonische klantenservice. Er was een korte wachttijd aan de telefoon, hetgeen ik zeer belangrijk vind. Een snelle, directe identificatie van de klant via het telefoonnum... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De medewerker die ik aan de lijn kreeg barst van de energie (om maar even in de energiesferen te blijven 😄). Vanaf het moment dat zij de telefoon opneemt voel je haar enthousiasme en betrokkenheid. D... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Eindelijk te woord gestaan door een dame (José) die wel verstand van zaken heeft. En ook daadwerkelijk naar oplossingen en mogelijkheden kijkt. Hier kunnen haar collega's nog iets van leren!

Dane kontaktowe

Odpowiada na 40% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Oceniono na 1 z 5

Oplichters

Stelletje vuile varkens zijn het

Verkoop woning en dan alsnog boete in rekening brengen

Stelletje oplichters sepa green
Geen ster waard

Energiemafia

17 kwietnia 2026

Beste Gebruiker,

Hartelijk dank voor uw review.

Wat jammer om te horen dat u niet tevreden bent.

Wanneer een woning wordt verkocht, is het mogelijk om het energiecontract mee te verhuizen naar een nieuw adres. Indien het contract niet wordt meeverhuisd dus vroegtijdig wordt beëindigd, kan er inderdaad een opzegvergoeding in rekening worden gebracht. Dit komt doordat wij energie vooraf inkopen op basis van de looptijd van het contract.

Deze voorwaarden zijn opgenomen in uw contract, waarmee u bij aanvang akkoord bent gegaan. Mocht u hierover nog vragen hebben, verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice.

Oceniono na 5 z 5

Een voorbeeld voor andere bedrijven

Zo fijn dat ik gewoon kan bellen of mailen. Bij dit bedrijf hoef je niet om te gaan met achterlijke chatbots of tenenkrommende portals. Het e-mailadres en telefoonnummer staan gewoon op de website. Mijn verzoek werd nog dezelfde dag opgepakt en opgelost. Daar zouden heel veel bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen. Bedankt voor de goede en vriendelijke service, Fadime!

8 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Open en eerlijk bedrijf , was gehackt,rare mail, direct opgelost door sepagreen,

Open en eerlijk bedrijf die je direct op de hoogte stelt dat ik was gehackt
Er was geen contract beëindigd, dit was een fake mail.

7 kwietnia 2026

Beste M.van der Veen,

Hartelijk dank voor uw positieve review.

Wat vervelend dat u te maken heeft gehad met een verdachte situatie, maar fijn om te horen dat dit snel is opgepakt en opgelost.

Wij vinden het erg belangrijk om onze klanten direct en transparant te informeren, zeker bij dit soort situaties. Goed om te horen dat dit door u als positief is ervaren en dat er geen sprake was van een onterechte contractbeëindiging.

Oceniono na 5 z 5

Korte en goede antwoorden,luisterde…

Korte en goede antwoorden,luisterde goed en was snel

2 kwietnia 2026

Beste Bert,

Hartelijk dank voor uw positieve review.

Fijn om te horen dat u snel en goed geholpen bent en dat er goed naar u geluisterd is. Daar doen we het voor.

Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij het graag.

Goed behulpzaam vriendelijk.

Goed behulpzaam vriendelijk.

24 marca 2026

Beste Brian,

Hartelijk dank voor uw positieve review.

Fijn om te horen dat u onze service als goed, behulpzaam en vriendelijk heeft ervaren. Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

klantenservice

klantenservice begrijp heel goed dat ik de Nederlandse taal nog niet goed beheers en erg behulpzaam
Neem veel tijd en blijf vriendelijk en kalm

23 marca 2026

Beste Schmitz,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te lezen dat mijn collega zo behulpzaam en geduldig is geweest! Wij doen ons best om u goed te ondersteunen, ook als u nog bezig bent met de taal.

Oceniono na 5 z 5

alles corect en goed afgehandeld

23 marca 2026

Beste Bernardusferdinandus portier,

Hartelijk dank voor uw feedback!

Wat fijn om te horen dat alles correct en goed is afgehandeld! Mijn collega doet er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen.

Oceniono na 5 z 5

Goed geholpen en duidelijke uitleg…

Goed geholpen en duidelijke uitleg gekregen

11 marca 2026

Beste info hullen,

Hartelijk dank voor uw positieve review.

Fijn om te horen dat u goed bent geholpen en dat alles duidelijk is uitgelegd tijdens het telefoongesprek. Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

goede service en vriendelijk

24 lutego 2026

Beste Nelly Sanches da veiga,

Wat goed om te horen dat u onze service als goed en vriendelijk heeft ervaren. We doen ons best om iedereen zo prettig mogelijk te helpen, dus dit waarderen we enorm.

Graag tot een volgende keer! 😊

Team Sepa Green

Oceniono na 5 z 5

Snelle afhandeling en vriendelijke…

Snelle afhandeling en vriendelijke medewerker

22 lutego 2026

Beste T.F. Dooren

Geweldig dat u de afhandeling als snel heeft ervaren en dat onze medewerker een goede indruk heeft achtergelaten. Daar doen we het voor 😊

We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Team Sepa Green

Oceniono na 5 z 5

Omdat ik van uur tot uur en dag tot dag…

Omdat ik van uur tot uur en datvtot dag het verbruik kan zien.

20 lutego 2026

Beste Arie Nan,

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat u het verbruik zo overzichtelijk van uur tot uur en per dag kunt volgen.

Oceniono na 4 z 5

Netjes geholpen

Netjes geholpen, ze neemt netjes de tijd

11 lutego 2026

Beste Guus,

Hartelijk dank voor uw fijne review! Wat prettig om te horen dat u netjes bent geholpen en dat er de tijd voor u werd genomen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord en goed geholpen voelt, dus uw woorden waarderen wij enorm.

Graag staan wij in de toekomst weer voor u klaar.

Davyroos Team Sepa Green

Een vriendelijke duidelijke stem

Een vriendelijke duidelijke stem. En ik ben goed geholpen.

10 lutego 2026

Beste Chantal Elie,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze stem als vriendelijk en duidelijk heeft ervaren en dat u goed bent geholpen. Daar doen we het voor.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan wij uiteraard graag weer voor u klaar.

Davyroos Team Sepa Green

Oceniono na 5 z 5

Ik ben telefonisch goed geholpen

Ik ben telefonisch goed geholpen. Vriendelijk en geduldig.

6 lutego 2026

Beste Nettie,

Wat fijn om te horen dat u telefonisch goed, vriendelijk en geduldig geholpen bent. Dank voor uw positieve feedback!

Davyroos Team Sepa Green Energy

Oceniono na 5 z 5

information was quick and accurate and…

information was quick and accurate and to the point.Very less waiting time as well.

23 stycznia 2026

Dear Sahil Gupta,

Thank you for your feedback. We are glad to hear that the information was clear, accurate, and provided quickly, and that you experienced minimal waiting time. We appreciate you sharing your experience.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej