Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Wij hadden ons zakelijke energiecontract bij lopen bij een partij, maar kwamen er door Watts the deal achter dat er onrechtmatig veel te hoge tarieven werden gehanteerd. Watts the Deal heeft ons... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Heeft geholpen een juiste berekening te maken voor onze aansluiting. Ook bij het opzeggen van een hierbij foutief contract dat een andere partij ons had aangesmeerd.

Oceniono na 5 z 5

Een prettig en vertrouwelijk geprek inzake energie leverancier wijziging ivm betere tarieven gehad. Cenk is de persoon waar je jezelf in rust kan laten adviseren en duidelijk laat zien waar de vo... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

allereerst is het belangrijk om vertrouwen te krijgen en een band op te bouwen ,in dit geval is dit met Bas de Haan wel van toepassing geweest. Verder is het belangrijk dat gemaakte afspraken ook nage... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Konsultant ds. elektrowni

Napisane przez firmę

Bij WattsTheDeal draait alles om resultaat. Onze op maat gemaakte adviezen zijn perfect afgestemd op jouw bedrijf. We verdienen alleen als we de juiste deal vinden, wat onze experts motiveert om altijd het beste voor jou te bereiken. Of het nu gaat om stabiliteit met vaste contracten of het benutten van marktkansen met dynamische contracten, we zijn er om jou te helpen en te zorgen voor een succesvolle en duurzame relatie. Jouw tevredenheid is ons ultieme doel.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Nieuw energiecontract

Watts the Deal heeft ons hier uitstekend bij geholpen. Zij hebben ervoor gezorgd dat wij onder het vaste contract uit konden, zonder dat dit ons extra kosten opleverde.

1 listopada 2025

Deskundig geholpen

Contact met Bas de Haan was heel goed; snel en deskundig. Zelf vinden wij het moeilijk om van contract te wisselen, bang om iets fout te doen. Fijn om dit uit handen te geven.

6 marca 2026

Een eerlijk bedrijf

Een eerlijk bedrijf , wat ook verteld dat je goed zit en dat ze op dit moment niets beters kunnen aanbieden .
Daar houd ik van, eerlijkheid duurt het langst

12 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Mijn ervaringen zo zou iedereen zaken moeten doen

Mijn ervaringen zijn dat er geen agressieve verkoop is, het plan van aanpak, de communicatie, het contact is perfect.
De service is briljant, een zeer gedreven persoon die bijna 24/7 voor de klant klaar staat. Hier kunnen heel veel bedrijven en maatschappijen een voorbeeld aan nemen. Als elke partij zo discreet met zijn klanten zou omgaan zag de wereld er heel anders uit.. als beoordeling zou ik dan ook een dikke 10 willen geven, mocht er een elf of twaalf bestaan, kregen ze dit eindcijfer van mij.

16 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

Een prettig en vertrouwelijk geprek…

Cenk is de persoon waar je jezelf in rust kan laten adviseren en duidelijk laat zien waar de voordelen liggen middels een eerlijk vergelijk.

Wij zijn overgestapt via Whatts the deal naar in ons geval Cepagreen .

15 stycznia 2026

Prima service

Prima service, doen wat er beloofd wordt en goed contact, ze informeren achteraf ook of alles naar wens is verlopen

7 stycznia 2026

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen, alles netjes uitlegd en waargemaakt wat beloofd, er voor gezorgd dat opzeg boete werd kwijtgescholden. En tussen door constant op de hoogte gehouden. Contact is super snel reageren vrijwel direct op vragen en helpen van A tot Z om over te stappen mvg, vincent

21 listopada 2025

Verrassend goed.

Ik ben via mijn dochter die een groot en modern Sportcentrum USA in Rijssen heeft in contact gekomen met Marcus Poelstra. Ik was in het begin zeer bedachtzaam maar werd steeds enthousiaster door zijn kundigheid en de gunstige deals die ik bij hem afsloot 3 jaar zakelijk voor stroom tegen een concurerende prijs en een dynamisch contract voor stroom met een lage opslag. Dit bedrijf is verrassend goed vooral door hun begeleiding en afspraken die zij nakomen. Watts The Deal Energie is een grote aanrader

21 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Perfect geholpen door WattsTheDeal…

Weer perfect geholpen door WattsTheDeal ! Ze zorgen niet alleen voor de beste (lees voordeligste) deals maar helpen je ook van a tot z om oude of ongewenste contracten af te handelen ! Nogmaals bedankt voor alles en tot de volgende keer.

21 sierpnia 2025

Eerlijk en goed advies

Benaderd door Cenk, na een duidelijk gesprek en advies besloten om over te stappen naar een andere leverancier. Mooie besparing voor mij en goed advies door Cenk. Kan ze iedereen aanbevelen

21 lipca 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej