Sefina Pantbank Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Allt fungerad bra tills jag skulle lösa ut min pant. Då var en del försvunnet. Man letade några dagar o därefter fick jag ersättning för det enligt dagspris. Men det får ju inte ske. Tänk om det vari... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Sefina är en av de bästa platserna för att hitta riktiga fynd. Det är enkelt att beställa och leveranserna är snabba och säkra. Personalen är dessutom mycket trevlig och hjälpsam när man behöver stöd.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det går så smidigt att se, köpa och få sin vara , som jag köpt! Det ni kan förbättra; skriv ut ringatorlek på alla ringar som visas på första sidan, så man slipper gå in på varje ring… Jag är... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Väldigt vänligt och professionellt bemötande från den kvinna som hjälpte mig. Ett mycket bra pris också som jag var väldigt nöjd med. Hon hjälpte mig även att få det kontant då jag hade strul med bank... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Lombard
  2. Dom aukcyjny
  3. Sklep jubilerski

Napisane przez firmę

Sefina Pantbank är Nordens största pantbank och har hjälpt kunder att frigöra kapital genom pantbelåning i över 140 år. Vi erbjuder en trygg, smidig och flexibel lösning för dig som behöver ett snabbt lån utan kreditupplysning. Genom att belåna värdeföremål som guld, smycken, klockor, konst och exklusiva accessoarer kan du få tillgång till likvida medel direkt, utan att sälja dina föremål. Vår tjänst är utformad för att vara enkel och transparent. Du kan besöka något av våra över 20 kontor runt om i Sverige för att få en personlig värdering och lån på plats. Vi erbjuder också en smidig digital tjänst där du kan beställa ett värdebrev, skicka in dina föremål och få en professionell värdering av våra experter. Om du accepterar lånevillkoren sker utbetalningen snabbt via Swish eller banköverföring. Om du ångrar dig skickas dina föremål tillbaka kostnadsfritt. Vi på Sefina sätter alltid våra kunders trygghet och säkerhet i första hand. Våra experter har lång erfarenhet och kunskap inom värdering av exklusiva föremål, vilket gör att du kan känna dig säker på att få rättvist värde för din pant. Utöver pantbelåning erbjuder vi också försäljning av exklusiva föremål i vår webbshop och i våra butiker. Här kan du fynda allt från smycken och klockor till samlarföremål och antikviteter till attraktiva priser. Sefina Pantbank är en auktoriserad pantbank och vi följer alltid gällande lagar och regler för att säkerställa en trygg och professionell tjänst. Oavsett om du behöver ett kortfristigt lån eller vill sälja ett värdeföremål, finns vi här för att hjälpa dig. Välkommen till Sefina Pantbank – en modern pantbank med anor från 1884!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 111

Napisz recenzję

Katastrofal kundtjänst!

Katastrofal kundtjänst!

Datum för upplevelsen: 250227. Jag fick svar först den 250311.

Nu har jag ställt en viktig fråga, men får inget svar. Det är viktigt att ni svarar, eftersom det påverkar min rätt att returnera varan.

16 kwietnia 2025

Hej Nino!
Mycket tråkigt att höra att vi missat svara dig. Jag har nu bett vår kundtjänst återkoppla till dig direkt.
Ha en fortsatt bra dag!
Sefina Pantbank

Oceniono na 3 z 5

I regel jättebra

Har varit extremt nöjd med allt jag köpt förut vilket säkert är tio olika köp och allt har varit bra och smidigt men mitt sista köp blev jag lite fundersam då det stod 18 k i annonsen men ser ut att stå 14 k på själva ringen. Ringen är stämplad på utsidan vilket jag aldrig har sett förut och en del stämplar är suddiga men verkar vara sefinas egen stämpel SVP. Har försökt kontakta dom men inte fått något svar från butiken Bergsgatan 1. Kommer inte köpa något mer från just den butiken.

3 kwietnia 2025

Odpowiedź od Sefina Pantbank

Ajdå, det låter ju inte så bra. Jag har bett butiken återkomma till dig.
Ha en fortsatt fin dag!
Sefina Pantbank

Beställde ett armband

Beställde ett armband, väldigt nöjd med frakten och kvaliteten och otroliga priser

3 kwietnia 2025

Odpowiedź od Sefina Pantbank

Vad roligt att höra! Varmt välkommen åter!

Oceniono na 1 z 5

Efter ett köp så ville jag ångra mig då…

Efter ett köp så ville jag ångra mig då frakten inte blev det jag förväntade mig. Ringde pantbankskontoret i Malmö direkt dagen efter och fick instruktioner hur jag skulle göra. Allt väl här. Men nu har jag blivit avstängd och efter kontakt med deras kundtjänst blivit hänvisad att maila min fråga varför jag blivit avstängd. Efter ett par försök så struntar de helt enkelt att svara. Mycket underlig kundhantering kan man konstatera.
Missnöjd kund

10 grudnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Sefina har ett underligt system när man…

Sefina har ett underligt system när man använder ångerrätten. Man står för dubbla porton när man skickar tillbaks varan. Tex. 125kr när varan skickas av mottagaren, sedan ytterligare 125kr för att täcka kostnaden för utlägg dom haft, säger att det står i avtalet! Kommer kontakta konsumenterna för detta kan inte stämma.
Ni som funder på att köpa från Sefina var uppmärksam på detta om ni ångrar köpet.
Finns andra pantbanker som inte gör på detta viset.

9 stycznia 2025

Miljöbovar

Sefina Pantbanks auktioner är mest miljöovänliga.

De anger inte plats för varan och de har inte samfrakt.
Detta medför följande:
1. En silverring som t.ex. kostar 50 kr kostar ca 119 kr i frakt.
2. Budar man hem en annan vara från samma kontor, t.ex. ett smycke, kostar den en separat frakt.
Så de hanterar frakt på varje vara separat och skickar den separat. All denna kostnad läggs på köpare, medan Sefina kan anställa fler och Postnord får mer betalt.

Så mycket packmaterial och transport gör ett stort koldioxidavtryck.

3 stycznia 2025

Sefina Helsingborg

Sefina Helsingborg! Vilken härlig upplevelse! Så lyssnande och kunniga! Köpte ring och armband och är så nöjd! Hon som drev butiken hade verkligen kundens bästa som motivation!

15 marca 2024
Oceniono na 1 z 5

Kan inte ens värdera konst

Kan inte ens värdera konst visste tydligen inte ens vilka Beck och Jung var. Sa att tavlan inte var signerad utan att titta på den väldigt sedan frågade hon om tavlan var signerad till mig fast den var signerad 1979 då var jag 2 år. Sedan sa utgav hon sig för att vara deras främsta konst expert, mycket udda och väldigt obildad inom svensk konst. Samt så håller dem bara din tillgångar I 3 månader Sen säljs dom.

7 lutego 2024
Oceniono na 1 z 5

Pas på med at handle med dem

Pas på med at handle med dem, priserne ændrer sig når de har "tilfældigt rea" uden de informere omkring pris ændringer. Dårlig kunde oplevelse med Sefina :(
Find et sted hvor de giver en ordenlig betjening!

13 czerwca 2022

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej