Måtte pga sygdom annullere vores rejsebog skulle have refunderet skatter og afgifter. Det gjorde de for den ene billet, men mangler for 3 billetter. Har skrevet via deres chat - hvor de lover en mass... Zobacz więcej
De sygeste hustlere! Solgte 12 mennesker via seat24 og flybillet.dk billetter til en afgang der ikke eksisterede! Kundeservice er et palads ude på Mongoliets sletter - dvs. det findes ikke! Du bliver... Zobacz więcej
Her bør stå "nul" stjerner. Denne virksomhed er det rene fup. Kriminel adfærd. Har ventet i mere end 10 uger på refund af billetter. Hverken chat, tlf eller mail fungerer. Hvis det er Turkish Airline... Zobacz więcej
Due to a strike in Frankfurt, all Friday flights were cancelled. Even the next day, they refuse to acknowledge that the flight is cancelled, stating that it says "confirmed" in their systems. They ref... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Seat24 tilbyder billige flybilletter, når du ved, hvor du vil hen. Book fly online, og vælg imellem flyrejser hos 650 flyselskaber.
Zjednoczone Królestwo
- www.seat24.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Ansvarsforflygtigelse -
Vi bestilte flybilletter til Thailand i marts måned. Prisen var ca 11.000,- Rejsen bliver aflyst af flyselskabet hvorfor vi beder om at få vore penge retur. Opretter en sag som vi skal og der sker så absolut intet som i intet. Kontakter seat24 adskillige gange pr mail, telefon og chat. Det eneste jeg får at vide er at jeg skal henvende mig til flyselskabet som så fortæller mig jeg skal henvende mig til seat24. De tager absolut intet ansvar for noget som helst. Efter omkring 9 måneder har jeg stadig ikke modtaget mine 11.000,-
Hold jer langt væk fra dette selvskab…
Hold jer langt væk fra dette selvskab….
Hvis noget er galt med jeres fly afgang,får i aldrig jeres penge retur fra Seat24
Fusker firma 🤬
Aldrig mere Seat24.dk
Aldrig mere Seat24.dk. Hold dig væk fra dette selskab.
Jeg bestilte mad om bord, men Seat.24 "glemte" at fortælle det til flyselskabet, så jeg fik ingen mad. Seat24 nægter at refundere beløbet og henviser mig til flyselskabet, og flyselskabet sender mig til Seat24 som solgte billetten.
BEDRAGER!!!!!!!!!!
Hold jer langt væk fra dette selskab
Hold jer langt væk fra dette selskab. Vi skulle pludselig hjem i utide fra Wien på grund af meget alvorlig sygdom, ringede til Seat 24, til trods for at jeg ventede en halv time i telefonen kunne de ikke hjælpe mig, selvom jeg fra SAS vidste at der var ledige pladser, tilbød at betale First Class, til sidst blev jeg bedt om selv at kontakte Austrian Airlines, der hjalp mig mod at betale 4.036 kr ekstra plus bagage. Skrev efter hjemkomst i Seat24s chat, og blev lovet svar pr email, men hørte aldrig fra dem.
Umuligt/svært at få penge tilbage ved aflysning
Umuligt at få penge tilbage, eller ændre billet, når flyet bliver aflyst.
Egentlig er de nemme at komme igennem til, men der sker bare aldrig noget efter en samtale. To gange er vi blevet lovet at biletten kan ændres.
Det blev den bare ikke, Nu hav vi bestilt anden et andet sted. Det er meget uvist om pengene bliver refunderet.
Det virker som om der ikke er styr på noget
Absolut INGEN stjerner herfra
Det bliver svært at komme med konstruktiv kritik her...og de burde ingen stjerner ha´ overhovedet!
Mage til dårligere kundeservice, skal man da lede LÆNGE efter. Vi har bestilt og betalt en rejse med ekstra benplads og modtager et par måneder efter, en mail om, at de har flyttet os til en anden afgang - uden den ekstra benplads. Vi forsøger at finde en anden afgang med den ekstra benplads. Men noget så simpelt, var åbenbart for svært for Seat24
Ringer til det danske nummer, men bliver stillet om til et udenlandsk (og dårligt) engelsk talende supportcenter.
Når du har fået forklaret din situation, bliver du stillet om, med den forklaring, at det kan vedkommende ikke hjælpe med. Efter 7 omstillinger og 45 minutter senere - stadig uden udsigt til en løsning på problemet, bliver man træt af at vente...
Vi blev opfordret til at skrive e mail, men deres svar tilbage var, at vi skulle ringe til dem.
Konklusion; ALDRIG ALDRIG ALDRIG vil vi anbefale det selskab.
Svindel!
Svindel!! Har betalt 44 euro for at medbringe en kuffert, og får så at vide at det er Max 15 kg. På flyselskabets hjemmeside koster det 26 euro for 15 kg, så jeg betaler altså næsten 20 euro for meget. Vil jeg have 25 kg med, kan jeg bare betale for endnu en kuffert siger de!!??
Brug ikke dette selskab
Brug ikke dette selskab, det er umuligt at komme i kontakt med, hvis man skal klage over noget.
Havde købt sædepladser, så jeg kunne sidde ved siden af min mand, har et skjult handicap og bar synligt en halskæde som indikerer dette, men på hjemturen fik vi at vide, at vi ikke kunne sidde sammen, da der var en anden, der også havde booket min plads, rigtig dårlig oplevelse og det blev en lang vej hjem fra Malaga, men det mest irriterende, er svaret er de refundere ikke tillægsprodukter ca. 400 -kr
Den dårligste kundeservice jeg længe…
Den dårligste kundeservice jeg længe har oplevet, hvis 0 stjerner var en mulighed var dette givet. Vores fly blev aflyst 8 juni pga strejken mht sas, der har siden d 5 august stået at pengene er modtaget fra SAS og de bare skal udbetales. Dette bliver dog ikke gjort, har ringet 1 gang om ugen eller skrevet og fået af vide de er på vej ????? Kæmpe scam
Må desværre erkende
Må desværre erkende, at Seat24 ikke har intentioner om at tilbagebetale pengene for aflyst rejse. De har bekræftet dem modtaget februar 2022, men deres elendige “kundeservice” er kun sat i verden for at pisse os uheldige kunder af med ligegyldig snak
Utroligt at de fortsat kan operere på hjemmesiderne og man ikke kan tvinge flyselskaberne til at betale direkte tilbage.
Book ALDRIG med Sest24!!!!
Book ALDRIG med Sest24!!!!
Vores fly blev aflyst pga strejken. Umuligt at komme i kontakt med dem. Fik endelig fat i dem via chat hvor de mod et urimeligt dyrt gebyr accepterede at forsøge at få mine penge retur
Der har nu stået siden 12. august at de har fået pengene fra SAS. Jeg har bare ikke modtaget dem. Forsøgt flere gange via chat at komme igennem og får at vide de kommer om lidt
Ringet og brugt 1.48 time på at komme igennem idag og fået at vide pengene er på vej, men de kan ikke sige mere.
Jeg fortryder jeg ikke læste Trustpilot FØR jeg bookede - den fejl gør jeg ikke igen
ELENDIGT
ELENDIGT. Rent bondefangeri. Høje gebyrer på alt, kan hverken komme ud af min billet eller ændre den, eller stille noget som helst op med en rejse jeg gerne ville aflyse, der i forvejen var meget dyr. kan ikke engang annullere min rejse uden at betale for det.
Brug ALDRIG Sest 24
Okt 2022
Har købt en flybillet via sest24.
Flyet blev aflyst 2 måneder før afgang (Corendon) og efter meget skriveri mellem Corendon og Sest 24 har Sest 24 endelig accepteret at returnere beløbet. Men de tager et stort gebyr og vil ikke refunderer udgifter til bagage mm.
Opfordringen er derfor at kæbe direkte hos flyselskabet og ALDRIG at bruge Sest24
Keep away from seat24
Keep away from seat24. Very poor service, and despite the fact that I have paid for a changeable ticket, seat24 require an extra fee when I want to change my flight. I want to change my flight as the airline company has removed the flight I have booked and paid for, leaving only 45 minutes to reach a connecting flight (with checked luggage)
Bestil direkte fra flyselskaberne
Bliver nødt til at aflyse rejse, og skal have refunderet skatter og afgifter, som er specificeret til ca. 4000. "Det kan vi godt gøre for dig, mod et gebyr på 600 kr." siger seat24 support. Lidt dyrt tænker jeg, da da de fleste flyselskaber forlanger ca. 100 kr pr. billet, men jeg indvilliger alligevel. Får så en mail hvor de skriver at jeg får 208 kr tilbage. Seat24 er hverken til at hugge eller stikke i. Meget dyre lærepenge!
Spar bøvl med gebyrer og lignende og…
Spar bøvl med gebyrer og lignende og køb bileten direkte hos flyselskabet.
Har en oplevelse hvor mit retur-fly er aflyst. Her refunderer seat24 men tager også lige en portion til sig selv.
Bruger dem ikke igen
Opdagede først efter køb af billet alle de dårlige anmeldelser. Turen gik dog fint, men kundeservicen er håbløs
Tyveri
Vær sød at undgå denne virksomhed. Du får aldrig dine penge tilbage.
Manglende refusion af aflyst fly
Jeg oplevede i juli måned at mit sas fly, jeg havde booket gennem seat24 blev aflyst. Sas har i juli refunderet et beløb, som som seat24 stadig ikke har udbetalt til mig. Jeg har været i kontakt med deres kundeservice 5 gange, som hver gang fortæller en ny historie om, hvorfor jeg ikke har fået beløbet udbetalt. Hvad mere er, så vil de ikke oplyse det beløb, jeg angiveligt engang får udbetalt, så jeg har ingen chance for at verificere, om det rent faktisk er det beløb, sas har refunderet dem. Det er under al kritik, og jo ren snyd og bedrag ikke at refundere penge til forbrugere og helt uacceptabelt. Jeg vil ikke anbefale seat24.