SE Energi & Klima Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Har havt internet (fiber) siden det var lagt i min gade. Vi har tidligere havt udfordringer, to gange, som blev løst rimeligt hurtigt og effektivt. For knap 2 måneder siden, miste vi forbind... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Kundenummer 2250543 12 dage ind i det nye år: Ingen oplysninger tilgængelige på mit.eniig.dk Hvorfor ikke genåbne den gamle app, indtil IT-afdelingen kommer tilbage fra ferie! Hvorfor ikke skri... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ingen hjemme? Hallo Syd Energi? Jeg forsøgte at skifte til jer i december 18 via et tilbud gennem Elgiganten. Jeg fik en velkomstmail, men aldrig en ordrebekræftelse. Jeg fik så senere en opkrævning p... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

tilsendt pinkode 6 cifre. SE hjemmesiden kræver 8 cifre. Der kommer ingen forklaring. Chat løser intet. faktura bliver ikke tilsendt. Dette er et helt utroligt kaosfirma. Der kan kun ske fejl, når de... Zobacz więcej

1. Dostawca internetowy
  2. Zakład energetyczny
  3. Gazownia

O SE Energi & Klima

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du meget velkommen til at kontakte os.

Energi Kundeservice
Mandag-torsdag: 8.00 - 17.00
Fredag: 8.00 - 16.00
Telefon: 7011 5010

Stofa Kundeservice
Mandag-fredag: 8.00 - 19.00
Telefon: 8830 3030

Min Side Selvbetjening

På vores selvbetjeningsside kan du se din elregning og dit forbrug 24/7, såfremt du bor i SEs forsyningsområde. Klik her for at logge ind.

Vi har altid gode tips og tilbud til dig, der hjælper dig med at spare penge på din elregning. Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at klikke her, og få vores nyheder, tips og tilbud sendt på din e-mail.

Bardzo słaba

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

1 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Opsparing ved forkert afregning

Opsparing ved forkert afregning. Brugernr. 7224074.
Igennem et år har vi på vores sommerhus fået forkerte afregninger til SEs fordel. Telefoniske henvendelser bliver taget med Vestjysk sindsro, men uden respons.
Derfor er det mærkeligt at de i egen annoncering prøver at fremstå kunde-præmievirksomhed.

Niels Truelsen

17 października 2019

Hej Niels,
Jeg beklager, at du har fået opfattelsen af at vi har afregnet dig forkert.
Vi har modtaget månedlige betalinger fra dig, trods vi har sendt dig kvartals regninger i al den tid, som du har været kunde hos os. De månedlige betalinger har været for høje i forhold til dit forbrug, hvorfor du har et tilgodehavende hos os, som vi naturligvis gerne vil udbetale til dig.
Du er meget velkommen til at kontakte os på 7011 5010 og oplyse os dit reg. og konto nummer, så sørger vi for at sat skub i udbetalingen.

Oceniono na 2 z 5

Besvarelse af mail

Har været kunde hos SE i nogle år. Fik installeret varmepumpe og har sendt papirerne ind via mail. Bad via mail om tilbagemelding på modtaget/behandling men har stadig intet hørt efter 17 dage... Alt dokumentation er sendt med i mailen og jeg har haft ringet men der sker absolut intet. Trist at maildelen fungerer så dårligt, når personerne i telefonen er så flinke.
Jeg har desværre intet referencenummer, da der stadig ikke er noget svar.

16 października 2019

Hej Jan,

Vi har en sag liggende på dit kundenummer omhandlende reduceret el-afgift, som er igang med at blive behandlet af vores afregning. Reduceret el-afgift med tilbagevirkendekraft er beklageligvis en lang proces, som kan tage op til et par måneder. Der er flere selskaber, som er involverede i denne proces, b.la. Energinet. Vi skal efterfølgende have udregnet din godtgørelse og det tager alt sammen en del tid og arbejde.
Du hører naturligvis fra os som lovede, så snart vi har din opgørelse klar, som vil blive tilsendt din mail som du aftalte med min kollega.

Hvis du skulle have yderligere spørgsmål til din sag eller andet, er du meget velkommen til at kontakte os igen på tlf.: 7011 5010 og spørge direkte efter mig.

SE er et godt og Stabilt Selskab

SE er et godt og Stabilt Selskab, vi er altid i gode hænder.

10 października 2019

Hej Helene

Tak for din flotte anmeldelse, den vi er vi rigtig glade for.

Oceniono na 1 z 5

sælgeren hos Elgiganten sagde at jeg…

sælgeren hos Elgiganten sagde at jeg bandt mig for 6 måneder og da så aftalen kommer står der 36 måneder

27 września 2019

Hej Asger
Som forbruger kan man altid kun være bundet af en aftale i 6 måneder. Så du er informeret helt korrekt i Elgiganten.
Det som aftalen går ud på, er at vi tilbyder dig denne faste pris i 36 måneder, men du er kun bundet i 6 måneder af aftalen. Herefter kan du frit skifte el leverandør eller vælge en anden el aftale.

Oceniono na 1 z 5

SE Energi har fra valgt at betjene pr e…

SE Energi har fra valgt at betjene pr e - mail, modtagne e-mails vil ikke blive besvaret. UTROLIG DÅRLIGT. Man kan ikke engang tilmelde sig som ny el-kunde pr e-mail!! Man skal ringe og være i kø, chat og være i kø, eller muligvis finde en tilmeldingsformular på en ganske umulig uoverskuelig hjemmeside. Hvor arrogant kan man være?????

14 września 2019

Hej Søren

Jeg beklager meget, at du har haft denne oplevelse hos os. Da du desværre ikke har efterladt et referencenummer, har jeg ikke mulighed for at kigge dybere ind i sagen og se hvad der er sket. Vi sidder klar på telefonen, og ønsker gerne dit opkald. Du må meget gerne kontakte os på tlf. 7011 5010 og spørge efter mig. Så vil jeg rigtig gerne kigge nærmere på din sag

Oceniono na 3 z 5

Jeg bor i SE's geografiske område,men…

Jeg bor i SE's geografiske område,men køber strøm hos VindStød, da de var tidligt ude med at sælge strøm fra vindmøller.
Nu har jeg købt en hybrid bil og undre mig lidt over at SE ikke kan levere billig strøm om natten fra vindmøllerne. Vi har fået skiftet el-måler, så det teknisk set kan lade sig gøre, men SE yder ikke denne servise over for andre el-leverandører. Så jeg må betale dyr strøm om natten hvor min bil skal lade op...
Jeg håber at SE bliver mere miljøbevidste og kommer med på trenden og bakker op om miljøet på en mere økonomisk måde, så alle kan bliver motiveret til at bruge strøm i stedet for forsile brandstoffer.
Når det sker vil jeg overveje at skifte tilbage til SE

13 września 2019

Hej Lars

Jeg kan oplyse dig at ved at være kunde hos SE, har du også mulighed for at få en klimavenlig elaftale. Til denne el-aftale er strømmen, der kommer ud af din kontakt, den samme. Men vi sørger for, at en tilsvarende mængde strøm til det du forbruger bliver købt fra danske vindmøller. Ved at vælge MedVind er du altså med til at øge efterspørgslen på vindenergi og bidrage til opførsel, udvikling og vedligehold af vindmøller.

I forhold til at købe strømmen billigere om natten, kan jeg oplyse udviklingsteamet arbejder på dette. Men hvornår og hvilken konklusion der bliver på dette, er stadig ukendt.

Hvis du har yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 7011 5010. Du må meget gerne spørge direkte efter mig.

Dorthe

Oceniono na 1 z 5

Jeg er flyttet til SE Energi & Klima…

Jeg er flyttet til SE Energi & Klima pr. 1. juli 2019 og troede ikke der fandtes dårligere kundeservice end hos Stofa. Efter lidt søgning på nettet kan jeg se at SE Energi & Klima bruger samme kundeservice som Stofa.... Så faldt brikkerne jo ligesom på plads.
Jeg tilmeldte SE Energi & Klima hos Elgiganten, hvor jeg blev lovet tilmelding til PBS. Efterfølgende modtog jeg min første opkrævning fra SE Energi & Klima med gebyrer for opkrævning via brev på 50 kr. Samtidig med var opkrævning kun på et abonnement for el, men der manglede en aconto elforbrug opkrævning. Iht. SE Energi & Klima ønsker de kontakt via telefon eller chat, så jeg snakkede med kundeservice, som ville kreditere regning og lave en ny uden gebyr og med aconto elforbrug. Jeg tjekkede så min fysiske postkasse i går, hvor der ligger to breve fra SE Energi & Klima. Det ene brev var et velkomstbrev dateret den 21. august.... knap to mdr. efter mit kundeforhold startede.... og en rykker for den regning, som kundeservice "mundtligt" lovede at kreditere... Jeg vil anbefale alle at sende dem en mail, da I ikke kan forvente en professionel håndtering hos kundeservice og efterfølgende ikke har nogen dokumentation for din samtale.

7 września 2019

Hej Jesper

Jeg beklager mange gange du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med skiftet til SE. Blot for at tydeligere gøre det, vil jeg informere om, at SE Energi & Klima og Stofa har hver sin kundeservice.

Kan se du har talt med min kollega den 30-07-2019, hvor hun har oplyst du som ny kunde ved SE er tilmeldt Digital Post, hvilket betyder al kommunikation fra os bliver tilsendt på email. Jeg beklager du blevet lovet at PBS ville være tilmeldt fra start, dette skal man desværre selv tilmelde. PBS informationer fremgår af den nye regning der på vej til dig, således du kan tilmelde dette og slippe for faktureringsgebyr.

I forhold til fejlen på regningen er dette nu rettet til, beklager for de sener det har givet dig. Endvidere er rykkergebyr slettet og du kan derfor blot se bort fra denne skrivelse.

Oceniono na 1 z 5

får rykkere for regninger jeg aldrig har fået !!

Jeres regningsudsendelse er et værre rod. har siden marts sidste år fået regninger på aconto og fakturaer på alle mulige forskellige perioder, så det ikke er til at finde ud af, hvad jeg egentlig har betalt.
ved tlfsamtale fik jeg udtrykkeligt lovet, at jeg nu ville få opkrævninger fast hvert kvartal uden problemer - i dag har jeg så - igen - fået en rykker for en regning jeg aldrig har modtaget.
Jeg har på fornemmelsen at det er et fikst lille nummer for at forvirre kunden, så de kan få betaling for samme periode dobbelt.
Vil se at komme ud af det her så hurtigt som muligt - hold jer fra det her selskab, hvis ikke de snyder, så har de så meget rod i deres papirer, at de ikke er kompetente til at køre et el-selskab, beklager.
Jeg har ingen anelse om, hvilket "referencenummer" der henvises til.
Vibeke Ellekær, Hillerød

5 września 2019

Hej Vibeke

Jeg kan se at du har været i kontakt med os i kundeservice i dag, og jeg håber at du har fået en afklaring omkring dine opkrævninger, samt hvortil vi sender dine regninger.
Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os telefonisk på 7011 5010. Og du må meget gerne spørge direkte efter mig.

Oceniono na 3 z 5

De gør det ikke nemt at skifte til et billigere abonnement

De er medgørlige, bare ikke når man vil spare på el-regningen.

Deres kundeservice er normalt nem nok at komme i kontakt med, men de sidste par måneder har jeg igen og igen prøvet at få ændret mit el-abonnement til et der er billigere end det jeg har nu. De svarer ikke på mine henvendelser. Har prøvet at skrive til dem på forskellige måder, prøvet at få dem til at ringe tilbage, det gør de aldrig...har modtaget en mail om at jeg automatisk vil skifte til et andet abonnement, og så sker der bare ikke en skid.

Jeg er sikker på at hvis jeg henvender mig som ny kunde der vil købe et abonnement, eller hvis jeg ikke betaler min regning, så er de mere end nemme at komme i kontakt med.

Hej Dan

Jeg beklager at det har været en besværlig proces at få ændret din el kontrakt hos os. Det er bestemt ikke vores hensigt at det skal være sådan.
Du må meget gerne kontakte os telefonisk på 7011 5010, og spørge efter mig. Så vil jeg gerne kigge nærmere på din sag.

Gode samarbejdspartner

Gode samarbejdspartner, ingen problemer

Hej Birthe

Mange tak for din fine anmeldelse, den er vi glade for.

Oceniono na 1 z 5

Hvor ialverden finder man en mailadress…

Hvor ialverden finder man en mailadress på jer
Har søgt alle vegne på google
Og har ikke en regning på mig her i udlandet hvor jeg befinder mig nu
Dårligt man ikke ka finde sådan en

Ja det er meget godt når man sidder i udlandet og det koster det blege at ringe hjem
I betaler måske regningen??????

Hej

Du er velkommen til at kontakte os telefonisk,
Erhverv kundeservice: 7011 5055
Privat kundeservice: 7011 5010
Så kan vi finde ud af hvilken mail adresse som du kan kontakte os på.

Oceniono na 5 z 5

Væsentlig billigere end andre grønne…

Væsentlig billigere end andre grønne selskaber. Fik i dag en SMS om et vigtigt spørgsmål vedr at købe strøm fra danske vindmøller fremfor forurenende kilder. Fedt med en overskuelig sms fremfor at blive ringet op. Tak

Hej Jesper

Tak for din fine anmeldelse, den er vi glade for.

Oceniono na 5 z 5

Professionel og hurtig service.

Super professionel, brugbar og imødekommende service og hjælp at hente fra Anders W. :-)
Er meget tilfreds med Syd Energi og service.
Mvh Pernille Spaanhede.

3 września 2019

Hej Pernille

Tak for din fine anmeldelse, den er vi rigtig glade for.
Din ros er givet videre til Anders W.

Oceniono na 1 z 5

i kan rande mig så håber i går bankeråt

i kan rande mig og jeghåber i går bankeråt. og hold jer væk fra mig

2 września 2019

Hej Kuikai

Jeg er ked af, hvis vi har skuffet, jeg vil rigtig gerne forsøge at hjælpe, hvis det på nogen måde er muligt? Skriv gerne lidt mere om din oplevelse, eller kontakt os telefonisk på 7011 5010. Du er velkommen til at spørge direkte efter mig.

Fortryder på det groveste

Fortryder på det groveste at skifte til dette selskab.. der blev snakket højt og helligt om hvor billigt det var ifht til min pris hos anden udbyder.. vi kom frem til, at jeg faktisk ville spare ca 45% på min regning
Og så vælter det ellers bare ind med skjulte omkostninger. Betaler nu næsten dobbelt så meget som jeg gjorde før. Og de sætter faktureringsgebyrer på DIGITALE regninger..

2 września 2019

Hej Tinna,

Jeg beklager meget, at du er blevet vejledt forkert. Det er udelukkende den rene kWh pris, som vi el-leverandører kan konkurrere på. Ca. 80% af din el-regning består af skatter og afgifter, hvorfor det desværre aldrig vil være muligt at reducerer din totale el-regning med 45%.
Du slipper for fakturerings gebyr ved at tilmelde din el-regning til PBS.

Hvis du har yderligere spørgsmål til din sag, eller ønsker en snak omkring dit skifte over til os, så kontakt os gerne telefonisk på 7011 5010, du er også velkommen til at spørge efter mig.

Line L, SE.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej