Har havt internet (fiber) siden det var lagt i min gade. Vi har tidligere havt udfordringer, to gange, som blev løst rimeligt hurtigt og effektivt. For knap 2 måneder siden, miste vi forbind... Zobacz więcej
Kundenummer 2250543 12 dage ind i det nye år: Ingen oplysninger tilgængelige på mit.eniig.dk Hvorfor ikke genåbne den gamle app, indtil IT-afdelingen kommer tilbage fra ferie! Hvorfor ikke skri... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ingen hjemme? Hallo Syd Energi? Jeg forsøgte at skifte til jer i december 18 via et tilbud gennem Elgiganten. Jeg fik en velkomstmail, men aldrig en ordrebekræftelse. Jeg fik så senere en opkrævning p... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
tilsendt pinkode 6 cifre. SE hjemmesiden kræver 8 cifre. Der kommer ingen forklaring. Chat løser intet. faktura bliver ikke tilsendt. Dette er et helt utroligt kaosfirma. Der kan kun ske fejl, når de... Zobacz więcej
O SE Energi & Klima
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du meget velkommen til at kontakte os.
| Energi Kundeservice | |
| Mandag-torsdag: | 8.00 - 17.00 |
| Fredag: | 8.00 - 16.00 |
| Telefon: 7011 5010 | |
| Stofa Kundeservice | |
| Mandag-fredag: | 8.00 - 19.00 |
| Telefon: 8830 3030 | |
| Min Side Selvbetjening | |
På vores selvbetjeningsside kan du se din elregning og dit forbrug 24/7, såfremt du bor i SEs forsyningsområde. Klik her for at logge ind. |
Vi har altid gode tips og tilbud til dig, der hjælper dig med at spare penge på din elregning. Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at klikke her, og få vores nyheder, tips og tilbud sendt på din e-mail. |
Edison Park 1, 6715, Esbjerg N
- 7011 5000
- trustpilot@se.dk
- www.se.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Opsparing ved forkert afregning
Opsparing ved forkert afregning. Brugernr. 7224074.
Igennem et år har vi på vores sommerhus fået forkerte afregninger til SEs fordel. Telefoniske henvendelser bliver taget med Vestjysk sindsro, men uden respons.
Derfor er det mærkeligt at de i egen annoncering prøver at fremstå kunde-præmievirksomhed.
Niels Truelsen

Besvarelse af mail
Har været kunde hos SE i nogle år. Fik installeret varmepumpe og har sendt papirerne ind via mail. Bad via mail om tilbagemelding på modtaget/behandling men har stadig intet hørt efter 17 dage... Alt dokumentation er sendt med i mailen og jeg har haft ringet men der sker absolut intet. Trist at maildelen fungerer så dårligt, når personerne i telefonen er så flinke.
Jeg har desværre intet referencenummer, da der stadig ikke er noget svar.

SE er et godt og Stabilt Selskab
SE er et godt og Stabilt Selskab, vi er altid i gode hænder.

Odpowiedź od SE Energi & Klima
sælgeren hos Elgiganten sagde at jeg…
sælgeren hos Elgiganten sagde at jeg bandt mig for 6 måneder og da så aftalen kommer står der 36 måneder

Odpowiedź od SE Energi & Klima
SE Energi har fra valgt at betjene pr e…
SE Energi har fra valgt at betjene pr e - mail, modtagne e-mails vil ikke blive besvaret. UTROLIG DÅRLIGT. Man kan ikke engang tilmelde sig som ny el-kunde pr e-mail!! Man skal ringe og være i kø, chat og være i kø, eller muligvis finde en tilmeldingsformular på en ganske umulig uoverskuelig hjemmeside. Hvor arrogant kan man være?????

Odpowiedź od SE Energi & Klima
Jeg bor i SE's geografiske område,men…
Jeg bor i SE's geografiske område,men køber strøm hos VindStød, da de var tidligt ude med at sælge strøm fra vindmøller.
Nu har jeg købt en hybrid bil og undre mig lidt over at SE ikke kan levere billig strøm om natten fra vindmøllerne. Vi har fået skiftet el-måler, så det teknisk set kan lade sig gøre, men SE yder ikke denne servise over for andre el-leverandører. Så jeg må betale dyr strøm om natten hvor min bil skal lade op...
Jeg håber at SE bliver mere miljøbevidste og kommer med på trenden og bakker op om miljøet på en mere økonomisk måde, så alle kan bliver motiveret til at bruge strøm i stedet for forsile brandstoffer.
Når det sker vil jeg overveje at skifte tilbage til SE

Odpowiedź od SE Energi & Klima
Jeg er flyttet til SE Energi & Klima…
Jeg er flyttet til SE Energi & Klima pr. 1. juli 2019 og troede ikke der fandtes dårligere kundeservice end hos Stofa. Efter lidt søgning på nettet kan jeg se at SE Energi & Klima bruger samme kundeservice som Stofa.... Så faldt brikkerne jo ligesom på plads.
Jeg tilmeldte SE Energi & Klima hos Elgiganten, hvor jeg blev lovet tilmelding til PBS. Efterfølgende modtog jeg min første opkrævning fra SE Energi & Klima med gebyrer for opkrævning via brev på 50 kr. Samtidig med var opkrævning kun på et abonnement for el, men der manglede en aconto elforbrug opkrævning. Iht. SE Energi & Klima ønsker de kontakt via telefon eller chat, så jeg snakkede med kundeservice, som ville kreditere regning og lave en ny uden gebyr og med aconto elforbrug. Jeg tjekkede så min fysiske postkasse i går, hvor der ligger to breve fra SE Energi & Klima. Det ene brev var et velkomstbrev dateret den 21. august.... knap to mdr. efter mit kundeforhold startede.... og en rykker for den regning, som kundeservice "mundtligt" lovede at kreditere... Jeg vil anbefale alle at sende dem en mail, da I ikke kan forvente en professionel håndtering hos kundeservice og efterfølgende ikke har nogen dokumentation for din samtale.

Odpowiedź od SE Energi & Klima
får rykkere for regninger jeg aldrig har fået !!
Jeres regningsudsendelse er et værre rod. har siden marts sidste år fået regninger på aconto og fakturaer på alle mulige forskellige perioder, så det ikke er til at finde ud af, hvad jeg egentlig har betalt.
ved tlfsamtale fik jeg udtrykkeligt lovet, at jeg nu ville få opkrævninger fast hvert kvartal uden problemer - i dag har jeg så - igen - fået en rykker for en regning jeg aldrig har modtaget.
Jeg har på fornemmelsen at det er et fikst lille nummer for at forvirre kunden, så de kan få betaling for samme periode dobbelt.
Vil se at komme ud af det her så hurtigt som muligt - hold jer fra det her selskab, hvis ikke de snyder, så har de så meget rod i deres papirer, at de ikke er kompetente til at køre et el-selskab, beklager.
Jeg har ingen anelse om, hvilket "referencenummer" der henvises til.
Vibeke Ellekær, Hillerød

Odpowiedź od SE Energi & Klima
De gør det ikke nemt at skifte til et billigere abonnement
De er medgørlige, bare ikke når man vil spare på el-regningen.
Deres kundeservice er normalt nem nok at komme i kontakt med, men de sidste par måneder har jeg igen og igen prøvet at få ændret mit el-abonnement til et der er billigere end det jeg har nu. De svarer ikke på mine henvendelser. Har prøvet at skrive til dem på forskellige måder, prøvet at få dem til at ringe tilbage, det gør de aldrig...har modtaget en mail om at jeg automatisk vil skifte til et andet abonnement, og så sker der bare ikke en skid.
Jeg er sikker på at hvis jeg henvender mig som ny kunde der vil købe et abonnement, eller hvis jeg ikke betaler min regning, så er de mere end nemme at komme i kontakt med.

Odpowiedź od SE Energi & Klima
Hvor ialverden finder man en mailadress…
Hvor ialverden finder man en mailadress på jer
Har søgt alle vegne på google
Og har ikke en regning på mig her i udlandet hvor jeg befinder mig nu
Dårligt man ikke ka finde sådan en
Ja det er meget godt når man sidder i udlandet og det koster det blege at ringe hjem
I betaler måske regningen??????

Odpowiedź od SE Energi & Klima
Har altid været tilfreds med service og…
Har altid været tilfreds med service og priser.

Odpowiedź od SE Energi & Klima
Hos SE Energi har jeg ALTID fået den…
Hos SE Energi har jeg ALTID fået den bedste information og efterfølgende service...

Odpowiedź od SE Energi & Klima
Væsentlig billigere end andre grønne…
Væsentlig billigere end andre grønne selskaber. Fik i dag en SMS om et vigtigt spørgsmål vedr at købe strøm fra danske vindmøller fremfor forurenende kilder. Fedt med en overskuelig sms fremfor at blive ringet op. Tak

Odpowiedź od SE Energi & Klima
Professionel og hurtig service.
Super professionel, brugbar og imødekommende service og hjælp at hente fra Anders W. :-)
Er meget tilfreds med Syd Energi og service.
Mvh Pernille Spaanhede.

Odpowiedź od SE Energi & Klima
i kan rande mig så håber i går bankeråt
i kan rande mig og jeghåber i går bankeråt. og hold jer væk fra mig

Fortryder på det groveste
Fortryder på det groveste at skifte til dette selskab.. der blev snakket højt og helligt om hvor billigt det var ifht til min pris hos anden udbyder.. vi kom frem til, at jeg faktisk ville spare ca 45% på min regning
Og så vælter det ellers bare ind med skjulte omkostninger. Betaler nu næsten dobbelt så meget som jeg gjorde før. Og de sætter faktureringsgebyrer på DIGITALE regninger..