SE Energi & Klima Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Har havt internet (fiber) siden det var lagt i min gade. Vi har tidligere havt udfordringer, to gange, som blev løst rimeligt hurtigt og effektivt. For knap 2 måneder siden, miste vi forbind... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Kundenummer 2250543 12 dage ind i det nye år: Ingen oplysninger tilgængelige på mit.eniig.dk Hvorfor ikke genåbne den gamle app, indtil IT-afdelingen kommer tilbage fra ferie! Hvorfor ikke skri... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ingen hjemme? Hallo Syd Energi? Jeg forsøgte at skifte til jer i december 18 via et tilbud gennem Elgiganten. Jeg fik en velkomstmail, men aldrig en ordrebekræftelse. Jeg fik så senere en opkrævning p... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

tilsendt pinkode 6 cifre. SE hjemmesiden kræver 8 cifre. Der kommer ingen forklaring. Chat løser intet. faktura bliver ikke tilsendt. Dette er et helt utroligt kaosfirma. Der kan kun ske fejl, når de... Zobacz więcej

1. Dostawca internetowy
  2. Zakład energetyczny
  3. Gazownia

O SE Energi & Klima

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du meget velkommen til at kontakte os.

Energi Kundeservice
Mandag-torsdag: 8.00 - 17.00
Fredag: 8.00 - 16.00
Telefon: 7011 5010

Stofa Kundeservice
Mandag-fredag: 8.00 - 19.00
Telefon: 8830 3030

Min Side Selvbetjening

På vores selvbetjeningsside kan du se din elregning og dit forbrug 24/7, såfremt du bor i SEs forsyningsområde. Klik her for at logge ind.

Vi har altid gode tips og tilbud til dig, der hjælper dig med at spare penge på din elregning. Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at klikke her, og få vores nyheder, tips og tilbud sendt på din e-mail.

Bardzo słaba

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

1 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Hold op en lang ventetid 25 min og…

Hold op en lang ventetid 25 min og pludselig en høj hyletone i telefonen var nød til at slukke og ringe på ny starte forfra med at vente det er ikke okay. Kan heller ikke logge på. Hvis der er så travlt så må i lige få fingrene ud også selvom i arbejder hjemmefra
Og der er blevet bod og bedring siden januar men det er ikke tilfældet her venter stadig
Så ikke mange stjerner herfra og dem kunne i ellers godt bruge nogle flere af

4 maja 2020

Hej Ketty

Tak for din anmeldelse og jeg beklager, at vi først svarer nu.
Jeg håber bestemt, at du har haft held med at logge ind - ellers har jeg tilladt mig, at sende digen privat besked her på Trustpilot, da jeg meget gerne vil hjælpe.

Mia, Norlys

Oceniono na 1 z 5

I’m trying to contact customer service…

I’m trying to contact customer service but everything is in Danish, now I understand we are in Denmark and it’s suppose to be like that. I’m waiting for 20 minutes now. I really need to cancel my contract since I have to leave the apartment I’m renting at the end of this month (May).
No need to say that my husband got scammed in ELGIGANTEN! Can someone please help and tell me if there’s a different number I can call to talk to someone? I’m calling 70151670

1 maja 2020

Hi Caterina

I`m sorry for the late answer, and I`m sorry that you`ve experienced so long waiting time at our customer service.

I hope you`ve had your luck with getting in contact with our customer service.
If not, I hope ypu will contact us again.

Best regards
Mia, Norlys

Oceniono na 3 z 5

Email

Hi there! I can hardly find where I can write you and email and also there was no option for English when contacting you via phone.

Any information will be valuable.

Thank you!

16 kwietnia 2020
Oceniono na 3 z 5

Leveres stabilt strøm

Leveres stabilt strøm, regninger skal betales til tiden.
Ved ikke om billigst på markedet, men strømforsyning er altid i orden.

Kan altid ændring i aftale med dem.

Elgiganten Esbjerg lyver omkring rabatter osv.
Elgiganten Esbjerg har ikke forbedrer jeres troværdighed desværre.

Ligesom opkøbet af Stofa ikke forbedrer jeres fibernet i Esbjerg. Generalt tosset strategi.
Burde fokusere på levere billigt strøm til Esbjerg og oplandet.

22 marca 2020

Hej Lars

Tak for din fine anmeldelse samt dine synspunkter. I forhold til Elgiganten, tillader vi os, at bringe dem videre til rette personer.

Vil ønske dig en dejlig dag

Oceniono na 1 z 5

Jeres priser på elpris.dk er ikke…

Jeres priser på elpris.dk er ikke opdaterede. ikke muligt at skrive en mail til jer

Kære Dorthe fra SE
Du forholder dig ganske enkelt ikke til mit indlæg !!
SE har som el-leverandør pligt til at offentliggøre og opdatere priser på elpris.dk. 4 timer efter mit første indlæg linkes der stadig til et ikke eksisterende tilbud. Jeg har kontaktet jer pr. telefon, men det var ikke lige den medarbejder der havde ansvaret for den del af butikken, hvilken jeg naturligvis har fuld forståelse for. Derfor ville det være rart om man kunne skrive en mail direkte til jer for at gøre opmærksom på at i ikke overholder gældende lovgivning.

11 marca 2020

Hej Arne.

Tak for at du har gjort os opmærksom på fejlen. Prisen er nu opdateret.

Hilsen Mia, SE
_________________________________________________________________________________________________
Hej Arne

Du altid velkommen til at følge vores priser på https://www.se.dk/elaftaler. Vi sidder også klar til at hjælpe dig på telefon 7011 5010.

Oceniono na 1 z 5

36 mnd binding aldrig!!!!

Jeg faldt også elgigantens fælde i dag.
Jeg vil gerne allerede brug af min fortrydelsesret nu. I morgen skal jeg forbi af elgiganten brug min returret. Jeg blev informeret om jeg kunne spare 400kr og inden for 14 dag kan jeg fortryde købet. Han har ikke fortalt men skal tilbage betale rabbaten og et binding på 36 mnd glemt det hvis de var kun 6mnd binding kunne jeg godt tænk mig prøve 6 mnd. 36 mnd aldrig.

9 marca 2020

Kære Mehmet.

Jeg beklager, at du vil gøre brug af din fortrydelsesret. Jeg kan dog informere dig om, at vi blot har en binding på 6 måneder og ikke 36 måneder. Til gengæld binder vi os til at levere din strøm til én bestemt pris i 36 måneder.
Jeg håber du vil genoverveje din beslutning.

Oceniono na 1 z 5

Dårlig kundeservice og bondefangeri!

Samme problem som mange af de andre mennesker her kan jeg se. En sælger i Elgiganten fortalte mig, at jeg kunne få rabat ved at udfylde lidt information og det var det!
Jeg får efterfølgende en mail der gør mig opmærksom på, at jeg er ved at skifte el-leverandør. Jeg har aldrig ønsket at skifte og bestemt ikke efter denne oplevelse. Da jeg ringer til kundeservice får jeg at vide jeg ikke kan afmelde mig da de ikke kan finde mig, men de vil ringe mandag morgen. Mandag morgen kommer og intet opkald. Jeg vælger så at ringer dem op igen og får en meget sur servicemedarbejder i røret. Jeg får afmeldt mig, men får samtidig sendt en regning på 400 kroner efter mig...?
Det kan simpelthen ikke være rigtigt!
Dette er virkelig den værste måde at få kunder SE!!!

9 marca 2020

Hej Oliver

Jeg beklager meget, at du har haft denne oplevelse ude i Elgiganten. Det på ingen måde vores ønske at du ikke fik den information du behøvede i forhold til aftalen. Jeg kan oplyse at efter du har talt med min kollega dagens dato er din aftale annulleret herfra som ønsket. Opkrævningen på de 400 kr. er svarende til den rabat du fik i Elgiganten, som skal tilbagebetales idet aftalen er annulleret. Denne opkrævning sendes til dig med posten.

Såfremt du ønsker yderligere afklaring på din henvendelse, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på 7011 5010. Du må meget gerne spørge direkte efter mig.

Vil ønske dig en god dag

Bondefangeri!!

Jeg er også en af dem der blev bondefanget i Elgiganten. Jeg fik blot at vide at jeg kunne spare 400 kr. i forbindelse med mit køb, såfremt mit El abonnement var ved Ørsted.
Jeg blev PÅ INTET tidspunkt informeret om at det indebar et skift af elabonnement.
Havde jeg vidst det havde jeg aldrig gjort brug af tilbuddet.

At SE trods mange lignende anmeldelser fortsat benytter sig af Elgiganten er foruroligende og siger lidt om det selskab.
Her vil jeg ALDRIG tegne abonnement, hvis jeg en dag skulle ønske at skifte.

5 marca 2020

Hej Julie

Tak for din anmeldelse selvom den er opstået på baggrund af en træls oplevelse.

Hvis din aftale er underskrevet på baggrund af et falsk grundlag, skal vi naturligvis tage hånd om det. Vores kunder skal ønske, at blive kunder hos os, og ikke blive tvunget til det eller grundet misinformation.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du ikke allerede har været i kontakt med os på tlf. nr. 70 11 50 10.

Elgiganten :((

I also have the same issue as many others. A salesman in Elgiganten told me you can sign a petition to make Denmark greener! Then I got the email and went back to Elgiganten and asked about it. The guy told me he cancelled it and he even cancelled the 400 Kr discount in Elgiganten for that!! Now after 2 months, I got a bill from SE to pay!!! WTH!!! I don't want to pay and I never wanted to change my electricity provider.
This is really the worst way to get customers SE.

P.S. Elgiganten has my information wrong in their system and they cannot fix it!! So, it is even worse. Because it is my name, my CPR number, but someone else's email address and now that is passed to SE.

2 marca 2020

Hello Sara
Thank you for your review.

I can see, that you have allready been in contact with us, and that the problem is resolved.
I am sorry for the trouble this has cost you.
Also I have sent you a private message, with my contact information. in case you need any further information.

Kind regards
Mia, SE

Oceniono na 1 z 5

De kalder det kundeservice når man…Kundeservice ?

De kalder det kundeservice når man ringer til dem - så er man nr 20 i køen, og hænger der i over 20 min uden at der sker noget.
På deres chat er man nr 1 i køen men der sker der hellere ikke noget.
Vi er erhvervsudlejere,, men SE skal vi holde os langt fra !

28 lutego 2020

Hej

Jeg beklager utrolig meget, at du har oplevet så lang ventetid på telefonen. Det er bestemt ikke tilfredsstillende, og vi arbejder på højtryk for at bringe køen i bund.

Da du desværre ikke har efterladt et referencenummer, kan jeg desværre ikke kigge nærmere på din sag. Håber du vil kontakte os på telefon 7011 5010, således vi kan hjælpe dig. Du er også velkommen til at kontakte os online, hvor du kan benytte dig af vores chat funktion på vores hjemmeside eller du kan skrive en privat besked på Facebook.

Værste service...

Fik lukket min strøm kl 11om morgenen pga en glemt regning. Kl 12 var regningen betalt via mobile-pay.

De kunne første sende en mand ud og åbne dagen efter.

Dagen efter er der ikke åbnet, jeg ringer og de informere de først har modtaget beløbet efter 10.30 og kan derfor først sende en mand dagen efter... 48 timer uden strøm...

Alt i mit køleskab og fryser skal nu smides ud plus mine fisk er døde, iltpumpen kan ikke køre uden strøm.

De burde ærlig talt give erstatning for elendig service som har kostet mig flere tusinder af kroner.

25 lutego 2020

Hej Jonas

Efter at have kigget nærmere på din sag, kan jeg oplyse vi fra vores side ikke kan tilbyde dig en erstatning. Inden der bestilles en lukning af strømmen på din adresse, har vi forinden varslet dig 4 gange med post herfra, med henblik på at oplyse dig omkring den manglende betaling. Fejlen er derfor ikke fra vores side. Jeg kan oplyse at efter du har talt med min kollega er genåbningen bestilt til i morgen.

Har du spørgsmål til overstående er du velkommen til at kontakte os på tlf. 7011 5010, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig. Vi kan også kontaktes online, hvor du kan benytte dig af vores chat funktion på vores hjemmeside.

At snyde mig

Denne dårlig el strøm firma har stjålet mig, jeg flyttede til en ny adresse og de har sendt til mig en regning til min gammel adresse, I Adelgade 23,3....

24 lutego 2020

Hej Yousof

Jeg kan oplyse at vi har sendt dig en slutopgørelse for adressen, hvor vi oplyste at du havde et tilgodehavende. Du har desværre i stedet lavet en indbetaling til os, men efter du har talt med min kollega den 19-02-2020, kan jeg oplyse der er registeret en udbetaling af dit tilgode, du bør modtage pengene hurtigst muligt.

Oceniono na 5 z 5

Super god service.

Super god service og aldrig bøvl med noget som helst. Tak for det.

24 lutego 2020

Hej Britta

Tak for den fine anmeldelse - den sætter vi stor pris på.

Vil ønske dig en skøn dag

Oceniono na 1 z 5

Værdiløst grænsende til det fornærmende.

22 lutego 2020

Hej Allan

Jeg er ked af at høre, at du har denne oplevelse. Jeg vil meget gerne hjælpe dig med svar på dine spørgsmål, men da du desværre ikke har efterladt et referencenummer, har jeg ikke mulighed for at kigge nærmere på sagen. Du velkommen til at kontakte os på tlf. 7011 5010, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig. Vi kan også kontaktes online, hvor du kan benytte dig af vores chat funktion på vores hjemmeside eller du kan skrive en privat besked på Facebook

Hold jer lang væk.

Hold jer lang væk.
Blev overtalt til et skift af en meget ihærdig sælger i Elgiganten. Et skift til Norlys!!!! Ikke SE Energi og Klima.
Bla. efter et kig på Trustpilot blev handlen ophævet allerede samme dag, og man lovede os i Elgiganten af El aftalen også blev ophævet. Det blev den så tydelig vis ikke.
Og jeg kan ikke sende opsigelsesformularen, da det er umuligt at finde mit kundenummer i de mails jeg har modtaget fra SE Energi. Jeg må åbenbart igennem den meget udskældte telefonkø.

22 lutego 2020

Hej Søren

Jeg beklager meget, at du har haft denne oplevelse ude i Elgiganten. Det på ingen måde vores ønske at du ikke fik den information du behøvede i forhold til aftalen. Jeg kan hermed oplyse at jeg har sendt din elaftale til annullering.

Oceniono na 5 z 5

Jeg er godt tilfredst med…

Jeg er godt tilfredst med kundeservice.reno holmbo Larsen. Tak

21 lutego 2020

Hej Reno

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Den varmer, og jeg sørger for at viderebringe de fine ord til vores kundecenter.

Vil ønske dig en dejlig dag

Oceniono na 1 z 5

Snydt for fuld skrue lokket i en fælde af elgiganten..

Hej.
Til alle jer der er blevet lokket af sælger fra elgiganten. Er jeg havnet selv i fælden, desvære øv mand. Magen til hustleri findes ikke.. jeg bliver informeret af en uvidende medarbejder i elgiganten, om at verdo slår sig sammen med, SE Energi. pr d 1 januar, da han spurgte mig om mit tidligere elselskab vidste han hvordan jeg sku fældes..han sagde, det jeg vil høre.. jeg har opsagt det nu og fået en meget dårlig aflæst slut opgørelse, forbrug 1271 kwh dermed 2600 kr gået tabt fra d 01.12.2019 til 31.01.2020 forbrug de oplyser mig det er 3 mdr, Forbrug som min penge har dækket, men nej den opgørelse er for 2 mdr. Jeg har aldrig betalt så meget på så få tid, i Verdo Randers. Så til alle der overvejer at flytte elselskab så undgå Se og enig som de nu hedder.

17 lutego 2020

Hej Samih

Jeg vil meget gerne hjælpe dig med svar på dine spørgsmål, men af hensyn til dine persondata, synes jeg ikke besvarelsen skal ske her på Trustpilot.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. nr. 70 11 50 10 - de kan informere dig om de data, som din slutopgørelse er dannet ud fra.

Mia, SE

Oceniono na 1 z 5

Jeg er OGSÅ en af dem der faldt i…

Jeg er OGSÅ en af dem der faldt i fælden og ikke var ordentligt oplyst om at jeg har indgået aftale med jer gennem mit køb hos Elgiganten-det er IKKE mit ønske! Jeg skal ud af aftalen HURTIGST! Sælgeren fortalte ikke noget om at jeg indgik aftale med jer, det hele gik meget hurtigt og Nu forstår jeg hvorfor. Informationerne var sparsomme og det var min opfattelse at han sagde de havde en aftale med mit nuværende selskab.

Kontakten til jer er nærmest umulig og en mail er der ikke på jeres hjemmeside.
Jeg vil gerne fortryde aftalen nu!
I skal være så velkomne at kontakte mig, så jeg kan slippe af med aftalen.

Bestillingsnr 243260!!

13 lutego 2020

Hej Sandy

Jeg beklager meget, at du har haft denne oplevelse ude i Elgiganten. Det på ingen måde vores ønske at du ikke fik den information du behøvede i forhold til aftalen. Da du desværre ikke har efterladt et referencenummer, har jeg ikke mulighed for at gå ind at annullere aftalen. Du kan kontakte os på tlf. 7011 5010, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig. Du er også velkommen til at kontakte os online, hvor du kan benytte dig af vores chat funktion på vores hjemmeside eller du kan skrive en privat besked på Facebook

Bondefangeri

Jeg er en af dem der faldt i fælden, og rent faktisk ikke opdagede at jeg havde lavet en aftale med jer gennem Elgiganten.
Jeg har haft skrevet til jer, og tror faktisk at det er lykkes mig at slippe ud af aftalen, men modtager så en faktura på 400 kr. for tilbagebetaling af rabat i Elgiganten.
Jeg har prøvet at skrive til jer, men I har været så smarte, at nedlægge jeres mail, og på chatten er det en meget klog robot der svarer.
Jeg har prøvet, at returnere tilgodebeviset hos Elgiganten til jer, da jeg ingen interesse har i at handle med hverken dem eller jer. Jeg har derfor heller ikke tænkt mig at betale 400 kr. til jeres kagekasse, da jeg ikke har fået nogen rabat.
I skal være så velkomne at kontakte mig, så jeg kan slippe af med beviset, som jeg regner med I selv sørger for at annullere hos Elgiganten.

13 lutego 2020

Hej Charlotte
Allerførst vil jeg gerne beklage at du ikke er blevet informeret fyldestgørende nok omkring skift af elleverandør i forbindelse med dit besøg i Elgiganten. Det er bestemt ikke meningen at man skal føle at man er gået i en fælde som du skriver.
Jeg vil meget gerne undersøge om alt er afsluttet korrekt her hos os, så du ikke skal bruge mere tid på det.
Jeg har sendt dit en privat besked med mine kontaktoplysninger.
Anne-Marie, SE

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej