Har havt internet (fiber) siden det var lagt i min gade. Vi har tidligere havt udfordringer, to gange, som blev løst rimeligt hurtigt og effektivt. For knap 2 måneder siden, miste vi forbind... Zobacz więcej
Kundenummer 2250543 12 dage ind i det nye år: Ingen oplysninger tilgængelige på mit.eniig.dk Hvorfor ikke genåbne den gamle app, indtil IT-afdelingen kommer tilbage fra ferie! Hvorfor ikke skri... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ingen hjemme? Hallo Syd Energi? Jeg forsøgte at skifte til jer i december 18 via et tilbud gennem Elgiganten. Jeg fik en velkomstmail, men aldrig en ordrebekræftelse. Jeg fik så senere en opkrævning p... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
tilsendt pinkode 6 cifre. SE hjemmesiden kræver 8 cifre. Der kommer ingen forklaring. Chat løser intet. faktura bliver ikke tilsendt. Dette er et helt utroligt kaosfirma. Der kan kun ske fejl, når de... Zobacz więcej
O SE Energi & Klima
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du meget velkommen til at kontakte os.
| Energi Kundeservice | |
| Mandag-torsdag: | 8.00 - 17.00 |
| Fredag: | 8.00 - 16.00 |
| Telefon: 7011 5010 | |
| Stofa Kundeservice | |
| Mandag-fredag: | 8.00 - 19.00 |
| Telefon: 8830 3030 | |
| Min Side Selvbetjening | |
På vores selvbetjeningsside kan du se din elregning og dit forbrug 24/7, såfremt du bor i SEs forsyningsområde. Klik her for at logge ind. |
Vi har altid gode tips og tilbud til dig, der hjælper dig med at spare penge på din elregning. Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at klikke her, og få vores nyheder, tips og tilbud sendt på din e-mail. |
Edison Park 1, 6715, Esbjerg N
- 7011 5000
- trustpilot@se.dk
- www.se.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Hold op en lang ventetid 25 min og…
Hold op en lang ventetid 25 min og pludselig en høj hyletone i telefonen var nød til at slukke og ringe på ny starte forfra med at vente det er ikke okay. Kan heller ikke logge på. Hvis der er så travlt så må i lige få fingrene ud også selvom i arbejder hjemmefra
Og der er blevet bod og bedring siden januar men det er ikke tilfældet her venter stadig
Så ikke mange stjerner herfra og dem kunne i ellers godt bruge nogle flere af

Odpowiedź od SE Energi & Klima
I’m trying to contact customer service…
I’m trying to contact customer service but everything is in Danish, now I understand we are in Denmark and it’s suppose to be like that. I’m waiting for 20 minutes now. I really need to cancel my contract since I have to leave the apartment I’m renting at the end of this month (May).
No need to say that my husband got scammed in ELGIGANTEN! Can someone please help and tell me if there’s a different number I can call to talk to someone? I’m calling 70151670

Odpowiedź od SE Energi & Klima
Hi there! I can hardly find where I can write you and email and also there was no option for English when contacting you via phone.
Any information will be valuable.
Thank you!
Leveres stabilt strøm
Leveres stabilt strøm, regninger skal betales til tiden.
Ved ikke om billigst på markedet, men strømforsyning er altid i orden.
Kan altid ændring i aftale med dem.
Elgiganten Esbjerg lyver omkring rabatter osv.
Elgiganten Esbjerg har ikke forbedrer jeres troværdighed desværre.
Ligesom opkøbet af Stofa ikke forbedrer jeres fibernet i Esbjerg. Generalt tosset strategi.
Burde fokusere på levere billigt strøm til Esbjerg og oplandet.

Odpowiedź od SE Energi & Klima
Jeres priser på elpris.dk er ikke…
Jeres priser på elpris.dk er ikke opdaterede. ikke muligt at skrive en mail til jer
Kære Dorthe fra SE
Du forholder dig ganske enkelt ikke til mit indlæg !!
SE har som el-leverandør pligt til at offentliggøre og opdatere priser på elpris.dk. 4 timer efter mit første indlæg linkes der stadig til et ikke eksisterende tilbud. Jeg har kontaktet jer pr. telefon, men det var ikke lige den medarbejder der havde ansvaret for den del af butikken, hvilken jeg naturligvis har fuld forståelse for. Derfor ville det være rart om man kunne skrive en mail direkte til jer for at gøre opmærksom på at i ikke overholder gældende lovgivning.

Odpowiedź od SE Energi & Klima
36 mnd binding aldrig!!!!
Jeg faldt også elgigantens fælde i dag.
Jeg vil gerne allerede brug af min fortrydelsesret nu. I morgen skal jeg forbi af elgiganten brug min returret. Jeg blev informeret om jeg kunne spare 400kr og inden for 14 dag kan jeg fortryde købet. Han har ikke fortalt men skal tilbage betale rabbaten og et binding på 36 mnd glemt det hvis de var kun 6mnd binding kunne jeg godt tænk mig prøve 6 mnd. 36 mnd aldrig.

Odpowiedź od SE Energi & Klima
Dårlig kundeservice og bondefangeri!
Samme problem som mange af de andre mennesker her kan jeg se. En sælger i Elgiganten fortalte mig, at jeg kunne få rabat ved at udfylde lidt information og det var det!
Jeg får efterfølgende en mail der gør mig opmærksom på, at jeg er ved at skifte el-leverandør. Jeg har aldrig ønsket at skifte og bestemt ikke efter denne oplevelse. Da jeg ringer til kundeservice får jeg at vide jeg ikke kan afmelde mig da de ikke kan finde mig, men de vil ringe mandag morgen. Mandag morgen kommer og intet opkald. Jeg vælger så at ringer dem op igen og får en meget sur servicemedarbejder i røret. Jeg får afmeldt mig, men får samtidig sendt en regning på 400 kroner efter mig...?
Det kan simpelthen ikke være rigtigt!
Dette er virkelig den værste måde at få kunder SE!!!

Bondefangeri!!
Jeg er også en af dem der blev bondefanget i Elgiganten. Jeg fik blot at vide at jeg kunne spare 400 kr. i forbindelse med mit køb, såfremt mit El abonnement var ved Ørsted.
Jeg blev PÅ INTET tidspunkt informeret om at det indebar et skift af elabonnement.
Havde jeg vidst det havde jeg aldrig gjort brug af tilbuddet.
At SE trods mange lignende anmeldelser fortsat benytter sig af Elgiganten er foruroligende og siger lidt om det selskab.
Her vil jeg ALDRIG tegne abonnement, hvis jeg en dag skulle ønske at skifte.

Elgiganten :((
I also have the same issue as many others. A salesman in Elgiganten told me you can sign a petition to make Denmark greener! Then I got the email and went back to Elgiganten and asked about it. The guy told me he cancelled it and he even cancelled the 400 Kr discount in Elgiganten for that!! Now after 2 months, I got a bill from SE to pay!!! WTH!!! I don't want to pay and I never wanted to change my electricity provider.
This is really the worst way to get customers SE.
P.S. Elgiganten has my information wrong in their system and they cannot fix it!! So, it is even worse. Because it is my name, my CPR number, but someone else's email address and now that is passed to SE.

Odpowiedź od SE Energi & Klima
Tak for at have taget mig af borgerne
Tak for at have taget mig af borgerne, og mange af jer tak

Odpowiedź od SE Energi & Klima
De kalder det kundeservice når man…Kundeservice ?
De kalder det kundeservice når man ringer til dem - så er man nr 20 i køen, og hænger der i over 20 min uden at der sker noget.
På deres chat er man nr 1 i køen men der sker der hellere ikke noget.
Vi er erhvervsudlejere,, men SE skal vi holde os langt fra !

Værste service...
Fik lukket min strøm kl 11om morgenen pga en glemt regning. Kl 12 var regningen betalt via mobile-pay.
De kunne første sende en mand ud og åbne dagen efter.
Dagen efter er der ikke åbnet, jeg ringer og de informere de først har modtaget beløbet efter 10.30 og kan derfor først sende en mand dagen efter... 48 timer uden strøm...
Alt i mit køleskab og fryser skal nu smides ud plus mine fisk er døde, iltpumpen kan ikke køre uden strøm.
De burde ærlig talt give erstatning for elendig service som har kostet mig flere tusinder af kroner.

At snyde mig
Denne dårlig el strøm firma har stjålet mig, jeg flyttede til en ny adresse og de har sendt til mig en regning til min gammel adresse, I Adelgade 23,3....

Super god service.
Super god service og aldrig bøvl med noget som helst. Tak for det.

Odpowiedź od SE Energi & Klima
Værdiløst grænsende til det fornærmende.

Hold jer lang væk.
Hold jer lang væk.
Blev overtalt til et skift af en meget ihærdig sælger i Elgiganten. Et skift til Norlys!!!! Ikke SE Energi og Klima.
Bla. efter et kig på Trustpilot blev handlen ophævet allerede samme dag, og man lovede os i Elgiganten af El aftalen også blev ophævet. Det blev den så tydelig vis ikke.
Og jeg kan ikke sende opsigelsesformularen, da det er umuligt at finde mit kundenummer i de mails jeg har modtaget fra SE Energi. Jeg må åbenbart igennem den meget udskældte telefonkø.

Odpowiedź od SE Energi & Klima
Jeg er godt tilfredst med…
Jeg er godt tilfredst med kundeservice.reno holmbo Larsen. Tak

Odpowiedź od SE Energi & Klima
Snydt for fuld skrue lokket i en fælde af elgiganten..
Hej.
Til alle jer der er blevet lokket af sælger fra elgiganten. Er jeg havnet selv i fælden, desvære øv mand. Magen til hustleri findes ikke.. jeg bliver informeret af en uvidende medarbejder i elgiganten, om at verdo slår sig sammen med, SE Energi. pr d 1 januar, da han spurgte mig om mit tidligere elselskab vidste han hvordan jeg sku fældes..han sagde, det jeg vil høre.. jeg har opsagt det nu og fået en meget dårlig aflæst slut opgørelse, forbrug 1271 kwh dermed 2600 kr gået tabt fra d 01.12.2019 til 31.01.2020 forbrug de oplyser mig det er 3 mdr, Forbrug som min penge har dækket, men nej den opgørelse er for 2 mdr. Jeg har aldrig betalt så meget på så få tid, i Verdo Randers. Så til alle der overvejer at flytte elselskab så undgå Se og enig som de nu hedder.

Odpowiedź od SE Energi & Klima
Jeg er OGSÅ en af dem der faldt i…
Jeg er OGSÅ en af dem der faldt i fælden og ikke var ordentligt oplyst om at jeg har indgået aftale med jer gennem mit køb hos Elgiganten-det er IKKE mit ønske! Jeg skal ud af aftalen HURTIGST! Sælgeren fortalte ikke noget om at jeg indgik aftale med jer, det hele gik meget hurtigt og Nu forstår jeg hvorfor. Informationerne var sparsomme og det var min opfattelse at han sagde de havde en aftale med mit nuværende selskab.
Kontakten til jer er nærmest umulig og en mail er der ikke på jeres hjemmeside.
Jeg vil gerne fortryde aftalen nu!
I skal være så velkomne at kontakte mig, så jeg kan slippe af med aftalen.
Bestillingsnr 243260!!

Bondefangeri
Jeg er en af dem der faldt i fælden, og rent faktisk ikke opdagede at jeg havde lavet en aftale med jer gennem Elgiganten.
Jeg har haft skrevet til jer, og tror faktisk at det er lykkes mig at slippe ud af aftalen, men modtager så en faktura på 400 kr. for tilbagebetaling af rabat i Elgiganten.
Jeg har prøvet at skrive til jer, men I har været så smarte, at nedlægge jeres mail, og på chatten er det en meget klog robot der svarer.
Jeg har prøvet, at returnere tilgodebeviset hos Elgiganten til jer, da jeg ingen interesse har i at handle med hverken dem eller jer. Jeg har derfor heller ikke tænkt mig at betale 400 kr. til jeres kagekasse, da jeg ikke har fået nogen rabat.
I skal være så velkomne at kontakte mig, så jeg kan slippe af med beviset, som jeg regner med I selv sørger for at annullere hos Elgiganten.