Fantastisk Service. Jeg fik bestilt forkert størrelse, ingen problemer, lange mails, altid svar inden for få timer, måske lidt tvivl, om det var mig der skulle betale returfragt. Selvom jeg - pg... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Forrygende god og overordentlig ærlig opfølgning på bestilling af undervandskamera. Beskrev en minimal ridse på skærmen på et returprodukt på lager og derfor yderligere nedsat i pris. En lille ridse f... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Skulle købe dykkermaske med styrke i glasset, og det var enkelt og nemt at bestille efter egen optikker havde beregnet ca styrke. Desuden er prisen billigere her end hos andre online forhandlere, og... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
SCUBA Direct betaler ikke for at få bedømmelser, men takker alle der vil tage sig tid til at sende en bedømmelse ind. SCUBA Direct er et 100% dansk firma, etableret i 1998. Siden 2007 har SCUBA Direct udelukkende forhandlet udstyr via nethandel. For din sikkerhed forhandler SCUBA Direct kun udstyr, vi er autoriseret til. SCUBA Direct opfylder alle de samme krav som e-mærkede butikker, men her sparer vi også for kunne holde vores priser nede. Netbutikken lever op til både gældende love samt e-handelsfondens særlige krav om korrekt og etisk adfærd på nettet, det sikrer dig en tryg købsoplevelse.
Niels Ebbesens Vej 26, 1911, Frederiksberg C, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Top service fra SCUBA Direct
De hjalp med at teste om mine neopren sko passede med de ønskede finner før bestillingen, så jeg var sikker på at det fungerede sammen.

Odpowiedź od SCUBA Direct
Bestilte og fik leveret super hurtigt. Dvs at en fra butikken ringede mig op og sagde at varerne ville være et par dage under vejs. Det betød slet intet for mig. Og da jeg modtager varerne var der en håndskrevet note med “tak for tålmodigheden”. Super service

Odpowiedź od SCUBA Direct
Jeg har nu handlet her 2 gange og oplevet super service så 5 stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐

Fin service
Der var udsolgt af den vare, jeg havde bestilt, men blev ringet op og tilbudt en lignende dyrere vare i stedet og til samme pris. Meget hurtig ekspedering.

Odpowiedź od SCUBA Direct
Det er første fang jeg bestiller hos Scuba Direct, men bestemt ikke sidste gang 😊 Jeg fik besked samme dag om at varen var pakket og to dage senere kunne den hentes 😊 Ærligt, så åbnede jeg ikke pakken, før jeg nogle dage senere skulle pakke den ind og opdager at der mangler et etui som var et tilvalg til det produkt jeg havde købt. Vi er alle kun mennesker, og fejl kan ske ❤️Jeg ringede til dem, og samme dag blev det pakket og to dage senere kunne jeg også hente det 😊 Selvom der manglede den ene ting, føler jeg mig fuldstændigt tryg ved at handle der igen pga deres måde at håndtere dét på og vil også gerne anbefale andre at handle hos dem😊❤️