SCUBA Direct Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk Service. Jeg fik bestilt forkert størrelse, ingen problemer, lange mails, altid svar inden for få timer, måske lidt tvivl, om det var mig der skulle betale returfragt. Selvom jeg - pg... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Forrygende god og overordentlig ærlig opfølgning på bestilling af undervandskamera. Beskrev en minimal ridse på skærmen på et returprodukt på lager og derfor yderligere nedsat i pris. En lille ridse f... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Skulle købe dykkermaske med styrke i glasset, og det var enkelt og nemt at bestille efter egen optikker havde beregnet ca styrke. Desuden er prisen billigere her end hos andre online forhandlere, og... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte og fik leveret super hurtigt. Dvs at en fra butikken ringede mig op og sagde at varerne ville være et par dage under vejs. Det betød slet intet for mig. Og da jeg modtager varerne var der en... Zobacz więcej

1. Sklep ze sprzętem do nurkowania
  2. Sklep wędkarski

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

SCUBA Direct betaler ikke for at få bedømmelser, men takker alle der vil tage sig tid til at sende en bedømmelse ind. SCUBA Direct er et 100% dansk firma, etableret i 1998. Siden 2007 har SCUBA Direct udelukkende forhandlet udstyr via nethandel. For din sikkerhed forhandler SCUBA Direct kun udstyr, vi er autoriseret til. SCUBA Direct opfylder alle de samme krav som e-mærkede butikker, men her sparer vi også for kunne holde vores priser nede. Netbutikken lever op til både gældende love samt e-handelsfondens særlige krav om korrekt og etisk adfærd på nettet, det sikrer dig en tryg købsoplevelse.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

869 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 7

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering, produktet lever op til beskrivelsen.

13 grudnia 2022

Hej Simon,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at produkterne levede op til forventningen og at de nåede hurtigt frem til dig.

Oceniono na 3 z 5

Rodet logistik men godt produkt

Lidt rod i deres logistik/forsendelse samt størrelsesbetegnelserne. Køb minimum et/to numre større. Rigtig god kvalitet i trøjen!. Min anbefaling er dog at gå i en fysisk butik og få det rigtige første gang!

7 listopada 2022

Hej Martin,

Vi beklager at den returlabel vi sendte med pakken, er bortkommet.
Har du ikke allerede modtaget en ny returlabel bedes du venligst kontakte os.
Den størrelses guide, som du finder på produktet, kommer direkte fra producenten.
Viser det sig, at guiden ikke passer, tilretter vi løbende, når det opdages.

Kvalitet,pris,betjening

Super god kvalitet, til fornuftig pris og hurtig betjening

2 listopada 2022

Hej Martin,

Mange tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at kvalitet og den hurtige betjening lever op til forventningerne.

Alt var godt

Alt var godt, god service

19 września 2022

Hej Pernille,

Mange tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse ved at handle hos os.

Oceniono na 5 z 5

Fin service og hurtig levering.

Fin service og hurtig levering.

Dog står de som lagerførende på et produkt de så ikke havde på lager.

7 września 2022

Hej Mark,

Mange tak for din anmeldelse.
Vi arbejder på at få opdateret vores lager, således vores lagerstatus er korrekt.

God service & hurtig levering

God service & hurtig levering. Modtog telefonisk opfølgning på ordre, da en vare desværre var udsolgt, men fandt via vejledning frem til andet produkt. Tak for det :o)

1 września 2022

Hej Jakob,

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for din forståelse, og at vi kunne hjælpe dig med at finde et andet produkt der passede til dine behov.

Oceniono na 4 z 5

produktet super

produktet super, betjeningen rigtig, rigtig god. Den sidste stjerne får de, hvis betalingssystemet forenkles lidt.

31 sierpnia 2022

Hej René,

Mange tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du er glad for den gode betjening.

Oceniono na 5 z 5

Super god service med hurtig…

Super god service med hurtig forsendelse, og god pris på varerne

12 sierpnia 2022

Hej Bo,

Mange tak for din flotte anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at priser og leveringstid lever op til forventningerne.

Oceniono na 4 z 5

Hurtig levering, men en smule besværlig at bytte produktet til en anden størrelse. Det var dog gratis at bytte, da retursedlen var med i 2. levering.

5 sierpnia 2022

Hej Kirsten,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er ked af at du syntes, at det er svært at bytte produktet.
Vi vedlægger ikke returlabels i hver pakke, da vi kan spare på ressourcerne (energi, print og papir) på den måde. Det er nemlig mindre end 3% der bytter eller returnerer.

Absolut tilfreds

God faglig vejledning og hurtig levering
Bjarne

4 sierpnia 2022

Hej Bjarne,

Mange tak for anmeldelsen og de rosende ord.

Helt fantastisk service!

Helt fantastisk service. Den våddragt jeg bestilte, var desværre blevet udsolgt. Men så blev jeg ringet op personligt, og blev tilbudt en tilsvarende våddragt til samme pris.
Pakken kom dagen efter. Så jeg er ovenud tilfreds og ville anbefale 10/10.
Mvh Julie

18 lipca 2022

Hej Julie,

Mange tak for din rosende anmeldelse.
Vi sætter stor pris på din forståelse i tilfældet med at den dragt du oprindeligt bestilte var udsolgt - og at den nye dragt levede op til dine forventninger.

Meget god service

5 lipca 2022

Hej Kim,

Mange tak for din anmeldelse.
Det glæder os at vores service levede op til dine forventninger.

Gode priser

Gode priser, go service ved ombytning.

29 czerwca 2022

Hej Lars,

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse ved at handle med os.

Oceniono na 5 z 5

En lille klage ang en bestilt vare…

En lille klage ang en bestilt vare resulter i ombytning til bedre model uden beregning og dette sker på 2 dag 😉👍👍👍👍

16 czerwca 2022

Hej Jesper,

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du sætter pris på vores kundeservice.

Super god service

Super god service. Og fine priser. Butikken ringede og fortalte at en vare var i rest, og ville blive forsinket en dag.

15 czerwca 2022

Hej Jacob,

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi er galde for at høre, at du sætter pris på den gode service.

God kundeservice

Jeg har bl.a. købt en snorkelmaske, hvor jeg fik et rigtig godt produkt, forholdsvis hurtig levering og en eminent kundeservice bagefter, da jeg havde et opfølgende spørgsmål.

14 czerwca 2022
Opinia niezależna

Hej Line,

Tusind tak for din ros og den fine anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du sætter pris på den gode kundeservice og er glad for snorkelmasken.
God fornøjelse :-)

SCUBA Team

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej