Reakcja na opinię
ADVARSEL! Hold jer lang væk fra at bruge funktionen par profiler. Hvis du ikke er den som har kontrollen over kontoen, har du ikke nogen rettigheder til at slette profilen, hvis din partner... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Blev låst med en rimelig bestemt attitude fra en admin om at jeg ikke skulle blive ved med at genoprette profiler (som jeg vær gang betalte for=ingen tabs business?) -femdoud Vil lige sige det er... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
har haft fantastiske oplevelser på scor, masser af gode events og frisindet mennesker der ikke dømmer på ens seksualitet som panseksuelt. både min mand og har har været til event hvor scor giver rabat... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Dating for voksne. På Scor.dk kan du flirte eller date med mænd kvinder og par i alle aldre. Scor.dk har været Danmarks frækkeste mødested siden 1998.
Torvet 15, 4600, Køge, Dania
Odpowiada na 92% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Kunne man give - var det det! Der findes kun useriøse profiler , der ikke ønsker kontakt, men tilsyneladende tilfredsstiller sig selv bag skærmen. De færreste har billeder på profilen of de der har er af vulgær seksuel karakter. Så gør jer selv en tjeneste og boykot denne tjeneste.

Odpowiedź od Scor.dk
Umuligt med alle de krav og regler profilerne stiller. Spild af tid.

Odpowiedź od Scor.dk
ADVARSEL! Hold jer lang væk fra at bruge funktionen par profiler.
Hvis du ikke er den som har kontrollen over kontoen, har du ikke nogen rettigheder til at slette profilen, hvis din partner misbruger din profil.
Jeg har lige prøvet at få hjælp til at slette en konto som misbruger min information og udgiver sig for at være mig.
Brugersupport vil ikke hjælpe.
Man bliver bare bedt om at tage en snak med “Gerningsmanden”

Siden er fuldstændig irrelevant for single mænd. Det er virkelig slemt i 2026

Odpowiedź od Scor.dk
Jeg er desværre nødt til at give Scor en meget lav vurdering på baggrund af en oplevelse, der har gjort mig både trist og skuffet.
Jeg blev informeret om, at min profil var udvalgt til videovalidering. Jeg er i forvejen MitID-verificeret og har altid ageret seriøst og respektfuldt på platformen. Jeg skrev derfor til Scor for at give saglig og konstruktiv feedback om, at kravet om videovalidering oplevedes som grænseoverskridende for mig – særligt når min identitet allerede var bekræftet.
Min henvendelse var respektfuld, velovervejet og havde ikke til formål at afvise deres retningslinjer, men at dele brugerperspektivet og åbne for dialog.
Svaret jeg modtog var imidlertid meget kort og uden reel imødekommenhed. Jeg fik blot at vide, at systemet automatisk udvælger profiler, at man havde “noteret”, at jeg ikke ønskede videovalidering, og at min profil derfor ville blive slettet – samt at jeg ikke vil kunne benytte Scor igen.
Det, der gør oplevelsen særligt problematisk, er, at det reelt føles som en sanktion for at give udtryk for ubehag og sætte personlige grænser. Der var ingen dialog, ingen nuancering og ingen anerkendelse af, at man som bruger kan opleve sådanne processer forskelligt.
Som kvinde på datingsider er det desuden svært ikke at få en fornemmelse af, at man lettere kan blive mistænkeliggjort – eksempelvis hvis man afviser henvendelser eller bliver anmeldt af brugere, der ikke tager afvisning pænt. Jeg kan naturligvis ikke vide, om dette har spillet ind i mit tilfælde, men netop derfor kan krav om yderligere verificering uden gennemsigtighed opleves ekstra utrygt og stigmatiserende.
Jeg har fuld forståelse for behovet for sikkerhed og verificering på datingsider. Men når feedback fra en verificeret og seriøs bruger mødes med ultimativ udelukkelse frem for samtale, efterlader det et indtryk af en meget rigid og uigennemsigtig praksis.
Det er ærgerligt – for måden, brugerfeedback håndteres på, betyder også noget for trygheden på en platform…

Odpowiedź od Scor.dk
Jeg har været på Scor on/off siden 2009, som så mange andre der også er der om/off.
Min lyst betinger om jeg gider være der eller ej, jeg ender dog altid med betalende medlemsskab så jeg kan blackliste den hobe af klamme mænd der er derinde.
Denne gang holdt jeg et par måneder, især fordi jeg fandt bloggen sjov og interessant. Men - som en anden anmelder herinde skriver:
Det er en indspist flok der er på Scor, og du skal ikke være lidt blød i kanterne følelsesmæssig hvis du vil holde derinde. Jeg har netop slettet min profil igen, fordi jeg desværre er typen der ikke forstår andres mennesker unødvendige, nedladende kommentarer.
Derudover havde jeg en lang “kamp” med én bestemt supportmedarbejder, som slettede mit billede fordi det var et screenshot ( hvilket det ikke var, men der var redigeret “godt nytår” indover min bagdel, jeg havde vendt billedet vandret og brugt IG, derfor var der kanter på), og det blev vedkommende ved med at sige var et screenshot, og han var så nedladende. Og det er ikke første gang jeg har oplevet det fra samme supportmedarbejder.
Scor er for swingere, meget liderlige mennesker og mennesker der er ligeglade med hvad andre siger

Odpowiedź od Scor.dk
Vi har netop betalt for et år mere på Scor.dk. Det gør vi gerne når man får glæde af sitets mange muligheder og supporten på sitet er vi meget tilfreds med.

Odpowiedź od Scor.dk
Helt og aldeles håbløst site at bruge. Der er mængder er "døde" profiler, et hav af mænd der skriver copypaste breve til alt og alle med en puls. Nul moderering på sitet, samt adskillige blokeringer for at søge efter sex?!?!
Når man så er blokeret er det ikke muligt at logge ind for at slette sin profil.
Scor tag jer sammen, I har simpelthen været på markedet for længe til at opføre jer som en flok lallende amatører.

Odpowiedź od Scor.dk
Profilerne er meget tro mod dem selv
Og derfor svært at finde en partner på siden det er spil af tid og penge

Odpowiedź od Scor.dk
Forvirrende regler og et imponerende behov for kontrol
Jeg/ Vi har brugt Scor i omkring 8–9 år, og jeg er ærligt talt ved at være godt træt.
Scor blokerer gentagne gange min singleprofil, fordi de har besluttet, at man fra en singleprofil ikke må søge på egne og sin partners vegne – selvom der, pudsigt nok, ingen steder i reglerne står, at det er forbudt. Jeg er fuldt transparent på profilen om at være en del af et par, søger både alene og indimellem sammen med min partner, og profilen styres udelukkende af mig. Alligevel bliver profilen lukket ned med henvisning til “falsk markedsføring”.
Den aktuelle situation er, at jeg fra min singleprofil lavede et nytårsopslag, hvor jeg søgte et ekstra par eller to fyre til en nytårsaften, jeg holder sammen med min partner og en anden kvindeprofil. Altså et setup, hvor vi søger som en lille gruppe – ikke bare som et klassisk par. Det var åbenbart stadig forkert, alene fordi jeg også har en parprofil. Det er rart, når tingene er så enkle.
Senest har de derfor ikke bare blokeret min profil – som jeg i forvejen betaler den svimlende sum af 149 kr. om måneden for – oven i det betaler vi selvfølgelig også det samme for de to andre profiler, vi har. Alt i alt sender vi omkring 450 kr. om måneden til Scor, hvilket tilsyneladende stadig ikke er nok til at få klare regler eller konsekvent moderation. Man kan jo ikke få det hele.
Som en lille ekstra service fjernede de også et QuickScor-opslag, jeg havde betalt ekstra for. Det må være det, man kalder en strømlinet premiumoplevelse. Normalt vis har det ikke været refunderbare, men nu efter denne anmeldelse - blev det refunderet trods alt 🙏🏼 tal for de 25 kr refunderet scor - det dækker dog ikke helt for alle de potentielle ko takter og aftaler der nu hænger i luften - som jeg ikke kan svare på, fordi profilen er lukket.
Scors forklaring er, at de vil tage hensyn til mænd, der føler sig snydt, når de skriver til en kvindeprofil og senere opdager, at kvinden ikke er single. Profiltekster eksisterer ellers netop for at blive læst, men det er åbenbart nemmere at regulere dem, der faktisk er ærlige om, hvad de søger.
Logikken bliver for alvor kreativ, hvis man følger den hele vejen. Skulle man oprette en ny parprofil hver gang, man laver en midlertidig konstellation? Hver gang man møder en fremmed, aftaler kemi – og bagefter finder ud af, at man gerne vil invitere en ekstra mand eller kvinde med? Det begynder at ligne et system, der ikke helt er bygget til de mennesker som platformen ellers skulle henvender sig til.
Derudover virker Scor ikke voldsomt interesseret i de situationer, hvor kun den ene part i et par ønsker at være på Scor, og den anden ikke vil oprette profil eller MitID-validere sig. De konstellationer findes ellers i stor stil i virkeligheden, men åbenbart ikke i regelgrundlaget(som ikke findes )
Det mest imponerende er dog inkonsekvensen. Man ser jævnligt identiske opslag fra de samme profiler igen og igen, uden at der sker noget, mens andre pludselig bliver lukket ned. Der er ikke meget rød tråd, men til gengæld en hel del kreativ fortolkning.
Scor er efterhånden blevet dyrt i forhold til værdien og mere optaget af at styre brugernes adfærd end af at facilitere et velfungerende community. Den eneste grund til, at vi stadig er der, er vane efter mange års brug – og fordi man har ventet på et bedre alternativ.
Platforme som Spicy Match er i vækst, og hvis den udvikling fortsætter, er det svært at se, hvorfor man skulle blive hængende her.
⭐️⭐️
(for potentialet – ikke for regelfortolkningen eller moderationens kreativitet)

Odpowiedź od Scor.dk
Et skønt site. Nemt at finde ud af. Samt nemt at opsige. (Hvis det skulle blive et ønske)
Hurtig svar respons fra "kundeservice" hvis der opleves problemer, enten med siden, eller med andre bruger.
Kan kun varmt anbefale scor.

Hej.
Jeg ved ikke helt, hvor jeg skal starte, men jeg kan bestemt ikke anbefale, at man opretter sig på Scor.
Kort fortalt: Jeg har tidligere haft en profil på Scor, og jeg har et par gange slettet den og oprettet en ny. Det er ikke imod deres regler, men alligevel har deres team åbenbart haft et problem med det. Min konto er blevet blokeret flere gange, og på et tidspunkt blev jeg endda godkendt til medlemskab, hvorefter min konto blev blokeret med det samme.
Jeg kontaktede dem for at få en forklaring, da det begyndte at føles personligt. Der er mange brugere, som sletter og opretter nye profiler – ofte af diskretionshensyn – men det virkede ikke til, at de kunne sætte sig ind i dette.
For cirka to måneder siden oprettede jeg endnu en konto. Jeg skrev med en fra teamet og forklarede hele situationen. Han sagde, at min konto ville blive godkendt i det nye år, hvilket jeg accepterede. Men da jeg nogle uger senere loggede ind, kunne jeg se, at min konto igen var blevet låst. Det giver ingen mening, når der var blevet lovet, at jeg måtte bruge Scor igen i det nye år.
I går oprettede jeg derfor endnu en konto og skrev til dem på e-mail for at få en forklaring. I stedet for et svar valgte de igen at lukke min konto uden nogen form for dialog.
Jeg oplever denne behandling som uprofessionel og uretfærdig. Hvis det kan ske for mig, kan det også ske for andre. Der mangler tydelig kommunikation og ordentlig kundeservice.

-femdoud
Vil lige sige det er min egen lyst til at lede efter hookups der svinger og det er ikke er deres ansvar, der står intet om gentagende genoprettelse der giver udeblivelse. (kun om useriøs oprettelse)
Men ellers god søgemaskine.

Odpowiedź od Scor.dk
Har kun positivt at sige om Scor.dk :-) både med single og par profil har vi haft de dejligste oplevelser .. både socialt og mere intimt .. masser af skønne muligheder for begge dele .. og dejligt en del fakes er sorteret fra nu ..
Kæmpe tak for hjælpen og fordi vi måtte bruge jeres skønne side til vores store arrangement i solen 🦩

Odpowiedź od Scor.dk
Vi blev låst ved samme som vi oprettede individuelle profiler. Med henblik på senere også at oprette par profil. Scor har ikke en eneste gang svaret på vores utallige henvendelser via mail. Det virker som om de nægter at svare utilfredse kunder. Gad vide hvorfor man er utilfreds. Nok fordi man bliver udelukket og ignoreret. Dette kan ikke kaldes support. Ingen opfordring herfra.
Som en anden skriver. En indspist cirkel af småborgerlige herskaber. Og admin der tydeligt forfordeler andre!
Jeg har fået nægtet at oprette en begivenhed på et tidspunkt, fordi jeg på diktatorisk vis blev beskyldt for at hore og tjene penge på events, uden nogen grundlag.
Og fremover sylter de bare alle mine events så jeg ikke kan have adgang til sociale fællesskaber, medmindre jeg punger ud til nogle af deres p++ dyre se fester i penthouse lejligheder som finansierer -sikkert admins- penthouse.
Hold jer væk fra det her indspiste kartel! Og tydeligt forskelsbehandling af almindelige bruger vs. "Venner" der også bliver forskelsbehandlet på blogge, hvor de stortset må alt men andre skal følge "scores regler"
Og ja de låser din profil i tide og utide. Uden grund. (Eller fordi du giver dem en dårlig anmeldelse! Som fortjent)

Odpowiedź od Scor.dk
Jeg har haft virkelig skønne oplevelser og fået nye relationer gennem scor.dk.
Jeg synes, prisen er fair og det er ret let at navigere i.
For 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ skulle sitet være mere effektivt i forhold til søgning og altid registerer, når breve er læst. Det er ikke tilfældet.
Men kan varmt anbefales.

Odpowiedź od Scor.dk
Der er sket en videregivelse af fortrolige oplysninger til tredjepart, som mangler hjemmel. Manglende beskyttelse af brugernes sikkerhed.
Dvs. fortrolige oplysninger er blevet videregivet uden retlig hjemmel. Disse oplysninger burde aldrig være delt.
Denne deling har ført til yderligere krænkelse, chikane og smædekampagne. Hvilket har haft og stadig har store konsekvenser min tryghed og privatliv.
Det mest bekymrende for mig er, at platformen ikke har gjort noget for at beskytte mig som bruger, selv efter jeg har henvendt mig. Tværtimod har jeg oplevet, at Scors håndtering i denne sag i praksis har medført en oplevelse af udskammelse, samt at fokus i højere grad har været på den anmeldte end på den krænkede.
Jeg har klaget sagen til de relevante myndigheder, fordi jeg mener, det er vigtigt at få belyst, hvordan brugernes data bliver håndteret, og hvilken risiko det kan udgøre for dem, der oplever krænkelser.
Hvis du bruger Scor, så vær meget opmærksom på, hvilke oplysninger du deler, og hvordan de kan blive brugt. Min oplevelse viser, at du ikke kan regne med, at platformen beskytter dig, og det kan have alvorlige personlige konsekvenser.
Filteret synes at fremme en undergravende dagsorden som eksample, at du ikke kan filtrere mænd fra kvinder. i dette tilfælde vil mænd klædt som kvinder vises blandt kvinder. en anden ting er, virksomheden vil være sårende for andre virksomheder, fx. sætter du et pikbillede op er det ok, men hvis der er et mærke som Heinekin på billedet, så er det pludselig meget slemt, de vil ikke skrive det ind i reglsættet de vil heller skyde skylden på deres medarbejder skulle man få lyst til at sagsøge dem. Jeg ved ikke, om det er de kan lide at øl dræber hjerneceller og ikke er egnet til at skabe liv ( mørket kan kun ødelægge). i forbindelse med at lave liv så er (biproduktet af sex).

Odpowiedź od Scor.dk
Scor tilsidesætter efter min oplevelse grundlæggende forbrugerrettigheder.
Ved indgåelse af aftale online er man som udgangspunkt beskyttet af forbrugeraftaleloven §§ 18-25, som giver 14 dages fortrydelsesret. Denne ret er ufravigelig og gælder uanset virksomhedens egne vilkår. Alligevel oplevede jeg, at Scor opstiller egne regler, der i praksis fratager brugeren retten til at fortryde og få tilbagebetalt sit indskud.
Det er problematisk, når en virksomhed bevidst tilsidesætter dansk købelovgivning og EU-direktiv 2011/83/EU om forbrugerrettigheder. Jeg anser dette som et klart brud på gældende lov, og jeg vil anbefale andre forbrugere at udvise stor forsigtighed.
En forretning bør ikke kunne fortsætte med at operere uden at respektere de rettigheder, som lovgivningen garanterer danske forbrugere.

Odpowiedź od Scor.dk
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.