Oceniono na 2 z 5

Meget tvivlsom side... pas på. Alle brugere er online, hvilket virker meget underligt en helt almindelig hverdag, hvor folk oftest er på arbejde eller lign. Efter en del beskeder over flere... Zobacz więcej

1. Randki dla dorosłych

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Sexdating for voksne. Scor en sexpartner til en sex date. Find sex kontakter i nærheden af dig. Opret gratis profil og prøv vores sexdating i dag.

1,5

Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 2 z 5

Meget tvivlsom side..

Meget tvivlsom side... pas på.
Efter en del beskeder over flere uger eller sågar måneder, og man spørger til et reelt møde eller at skrive over sms eksempelvis, bliver man mødt med dårlige svar, om at det ikke lige er muligt det ene og det andet..
Uanset hvem man spørger, selvom der har været fælles forståelse for at man gerne vil mødes.
Skriver til support, men får ingen svar.
Brugeren kan ikke umiddelbart slettes, af en selv.

EDIT: Tak for jeres besvarelse, men jeg har altså ingen mail fra jer modtaget - så måske i skulle få styr på det først? Kunne det være en idé?
- Før I begynder at beskylde mig for at være direkte og fokuserer på fysiske møder (hurtig).
Jeg har givet mig alverdens tid til at opbygge en relation og tillid.

10 lutego 2026

Hej Jesper,
Tak for din besked.
Vi kan bekræfte, at vi har besvaret din henvendelse. Din mail blev modtaget hos os den 8. februar og besvaret den 9. februar. Svaret ligger registreret i vores system som sendt uden fejl eller leverings anmærkninger. Vi vil derfor anbefale, at du gennemgår din spam-/uønsket post-mappe.
Vi ønsker samtidig at præcisere, at vi ikke beskylder dig for noget. Vi forholder os udelukkende til faktuelle oplysninger.
Allerede den 10. februar – altså dagen efter vores svar – og kun 2 dage efter din egen mail - valgte du at skrive på Trustpilot. Det indikerer desværre ikke den store tålmodighed i forhold til at afvente dialog.
Du blev registreret med et køb den 2 februar med køb af 50 beskeder. Du har anvendt ca. 20 beskeder fordelt på tre profiler. Det svarer til under 10 beskeder pr. person over en periode på 6 dage. At betegne dette som “alverdens tid” er efter vores vurdering en meget relativ fortolkning.
Vi må også konstatere, at din tilgang i dialogerne er meget direkte i forhold til hurtigt at bevæge samtalen over mod fysiske møder. Vores erfaring viser, at relationer – særligt online – kræver en vis tryghed og opbygning.
Som vi tidligere har skrevet:
Det er ikke tålmodighed at ville mødes efter 10–20 beskeder – det er jagtinstinkt uden situationsfornemmelse.
Og det er ikke tålmodighed at råbe af mikroovnen for slow cooking – det er utålmodighed med køkkenadgang.
Dette er ikke personligt, men faktuelle observationer, som vi til enhver tid kan dokumentere.
Vi kan naturligvis ikke blande os i de enkelte samtaler, men vi må ærligt sige, at den valgte fremgangsmåde sjældent fører til succes på en datingside. Hvis du foretrækker en anden tilgang, kan det være, at en anden platform vil matche dine forventninger bedre.
Vi står naturligvis til rådighed, hvis du har yderligere spørgsmål.

Mon ikke sider som Trustpilot har mistet sin eksistensberettigelse.
Det er en losseplads af folk som har ondt i røven over at de ikke altid har ret.
Mange anmeldelser er decideret utroværdige og dårligt formuleret, og overskygger de mange reelle anmeldelser man faktisk kan bruge til noget.
folk har derudover meget svært ved at navigere i at, kundeklager altså skal sendes til virksomhederne og ikke trustpilot.
I dagens samfund mangler folk simpelthen etik og moral, og som virksomhedsejer skal man simpelthen ikke give efter for den slags.
Man skal tværtimod tvære den pågældende ud juridisk.
Det handler i ligeså høj grad om at lære de her folk at, en slags adfærd har konsekvenser, også selvom du sidder bag en skærm!

Oceniono na 1 z 5

Svindel, falske og gamle profiler. Sorte penge

Svindel. Alle medlemmer er on-line. 90% af medlemmerne svarer ikke for det er mange år siden de var aktive. Nogle henviser til corona - det var i 2020. Flere billeder er fra 2018. Ingen faktura. Intet cvr nr. Sorte penge. Jeg skrev negativt og fluks tog de mine points at skrive på. Skræk og advarsel. Gå langt uden om.

10 stycznia 2026

Hej Peter Kvist / Peter Von Gold
Endnu en gang fremsætter du urigtige påstande og beskyldninger, som ikke stemmer overens med fakta.
Det er dokumenteret, at du tidligere – under navnet Peter Von Gold – har skrevet en negativ anmeldelse af vores side indeholdende en række usandheder samt en advarsel til andre brugere. På trods af dette valgte du efterfølgende alligevel at købe adgang og forblive aktiv på siden, nu under navnet Peter Kvist. Det er den samme profil og samme person, hvilket står i skarp kontrast til dine anmeldelser og beskyldninger med det faktum, at du ønsker at fortsætte på siden.
På den baggrund kontaktede vi dig og oplyste, at vi ikke kunne se nogen fordel i at have dig som kunde. Vi valgte derfor at fjerne dine flirts og samtidig refundere dig 100 %. Dette blev tydeligt kommunikeret til dig skriftligt.
Vi bad dig venligt om at finde et andet sted at være kunde, da vi ikke vurderer dig som egnet til medlemskab hos os. Vores forretning er baseret på tilfredse kunder og en respektfuld og sandfærdig dialog.
....................................................................
" Dating er ikke en slagterbutik. Du peger ikke på et menneske som på et stykke kød og forventer levering.
Og det er heller ikke en Excel-model, hvor den rigtige “strategi” betyder, at kvinder skylder dig kemi, interesse eller sex.
Kvinder er ikke belønninger for korrekt udført smalltalk. Tiltrækning er ikke noget, man kan kræve
Hvis du mangler tålmodighed, tid, selvindsigt og respekt, så er det ikke datingsiderne eller kvinderne, der fejler. Det er dig."
Men held og lykke fremover
med venlig hilsen Camilla Frederiksen

Fup og svindel

Fup og svindel. Ingen faktura. Ingen cr nr. Sorte penge. Få eller ingen aktive medlemmer. Gamle medlemmer bl a fra 2018. Alle online - haha - fup. Ærgerligt at der ikke findes en side, hvor ligesindede kan få kontakt. Peter von Gold

1 grudnia 2025

Hej Peter
Tak for din anmeldelse som vi naturligvis også tager meget alvorligt.
Vi kan slet ikke genkende det billede, du giver af vores dating side.
Desværre er størstedelen af de negative anmeldelser fra brugere der ikke helt forstå den virkelige verden og som ikke har den fornødne respekt og tålmodighed, og desværre er det frit og nemt for alle og enhver at komme med usande udokumenterede påstande på Trust.
Dog tager vi alle anmeldelser seriøst, men vi må dog klart afvise indholdet af din anmeldelse. Vores virksomhed er lovligt registreret, og betalinger sker via godkendte betalingsløsninger der giver dig en Kvittering/faktura, og med en synlighed og åbenhed. Beskyldninger om “sorte penge” og “fup og svindel” er usande og dokumenterede.
Der er masser af nye up-to-date profiler og masser af aktive medlemmer og en support der altid er villig til at træde til og hjælpe, men det faktum, du har været medlem under 1 måned og du sender spam beskeder ud med email og allerede der tvivler på ægtheden hvis de ikke vil det og overhovedet ikke bruger tid på at ville lige lære dem at kende og forføre dem, ja så må du nok forvente at din fremgangsmåde ikke vil give dig de ønskede resultater.
Det er ikke speed dating og det er ikke en slagter butik hvor du bare peger på det kød du vil ha og så tager det med hjem, det er mangel på respekt og forståelse.
Ja det koster og det fremgår tydeligt og husk at kvalitet og pris går hånd i hånd, det er det vi lægger vægt på og det er flertallet af vores faste kunder glade for.
Når det så ikke går din vej nytter det ikke at blive vred på siden, verden og dating kulturen som helhed, men i stedet bør du kigge indad og måske rette ind til den moderne verden og dating kulturen.
er vejen snebelagt sætter man vinterdæk på bilen og måske skulle du tage skyklapperne af lytte til vores råd og så vil du helt sikkert kunne se mere tydeligt de muligheder der er, og på den måde få bedre resultater.
Du kan ikke skrige fup og skælde ud på verden bare fordi du ikke er enig i fremgangsmåden og har svært ved at gøre det rigtigt, men igen vi er der altid og klar til at hjælpe.
Skyldes din vrede du ikke vil betale, så kan vi ikke hjælpe dig og så må vi råde til du søger andre alternativer, og vi ønsker dig held og lykke.
I øvrigt tyder din kommentar: - Ærgerligt at der ikke findes en side, hvor ligesindede kan få kontakt - på at du har prøvet mange steder og har haft samme besvær, så mon ikke det er på tide at begynde at se indad og stoppe med at bebrejde alt og alle ? beklager de lidt hårde ord, men vi kan og vil ikke bare sidde helt usande og udokumenterede beskyldninger overhørig. Her et eksempel og svar fra en TV udsendelse der taler sit helt klare sprog. Men vi håber du finder din vej og vi ønsker dig held og lykke.
Knus
support

MANGE FALSKE PROFILER

MANGE FALSKE PROFILER! Det er så nemt at se det og verificere. De bare ønsker penge. Jeg ved ikke om de vil sælge din data eller ej. Men det er noget du skal forvente. Det virker ligesom det er en af hjemmesider de bruger, men de har flere hvor de promovere hinanden.

29 stycznia 2025

Hej Vladi :)

Tak for din anmeldelse som vi naturligvis også tager meget alvorligt.

Vi kan slet ikke genkende det billede, du giver af vores dating side.

I bund og grund tror jeg du forveksler ScorNU med et helt andet sted, du har været på nettet.

Vi sælger bestemt ikk nogles oplysninger.

Vi er derimod en almindelig dansk virksomhed og datingsiden har 14.000 glade og aktive brugere.

Så kære Peter, vi må på det kraftigste afvise alle dine teorier og dine beskyldninger.

Husk på at vi slår hårdt ned på falske profiler og vi opfordrer brugerne til at skrive til support hvis de oplever noget mistænkeligt, alle henvendelser behandles helt anonymt.

Du er mere en velkommen til at skrive til mig på support@scornu.com

Så vi der kan tage en snak om, hvad det er der nager dig og hjælpe dig til at finde den helt rette løsning på dine problemer.

Du må have et rigtigt godt og lykkebringende nytår.

Alle er fake profil!!!💩💩

Alle er fake profil!!!💩💩

3 stycznia 2025

Fake profiler ? JA FOR SxxxN, CATFISH GALA

Har chattet med tre forskellige personer som viste sig at være fiktive, dvs. personer der sidder og får kommision at din betalte "FLIRT" Samme fremgangsmåde hvergang:
1) Chat starter
2) Man bygger en relation.
3) Man giver til sidst udtryk på bedste skrevene retorik om sin bekymring og forslår alternative måder at kommunikere på, som er nemt og ligetil.
4) der bliver skrevet tilbage på samme måde alle gangene. her er et par eks.
1) Jeg er meget skuffet og slet ikke klar til det nu.
2) Jeg tænker at du måske passer bedere til Tinder.
3) Du gør mig ked af det at du tror jeg ikke er ægte.
4 Hvis det er det du vil er det vel slut nu?
Disse tilbagemeldninger er ikke rationelle grundet den relation man har bygget op.

Søg på: "dating sider med falske datingsider"
og bliv klogere!

Nå! Vi skal lige have sidste del med som er:

Support fra Scor Nu(Aldrig) Camila frederiksen
Kommer ofte med en svada til andmelderen og holder sig ikke tilbage med at udstille folk og kommer med de typiske invindinger om at kvinderne er Sårbare og vil kun være bag Scor Nu trygge anonyme mur og det skal man jo respektere, og vi har så mange mænd der presser disse såbare kvinder og bla .bla.
Fuxk dig Camilla. kom så med en responds!
Det bliver sjovt at samligne den! med all de andres.

Med Venlig Hilsen

Jesper Andersen
snydt forbruger (Mistet ca. 900kr og mindst 5 timer) ( JA kig du bare efter Camilla) og kommenter på det!
ind og find noget ammunition og bla. bla.

Knus

28 września 2024

Svindel

Svindel, de profiler er de samme som findes på de andre svindelsider, Pengemaskine intet andet

15 sierpnia 2024

Siden er koblet op med…

Siden er koblet op med Diskretvoksenflirt.com. og der er de samme profiler og er meget falske.
Hold jer væk bare et godt råd til mændene. Har to profiler derinde og hvis man som mand får en besked fra en kvindelig profil som man ikke kender. Så får begge mine profiler den samme besked. Har også prøvet at slette dem og det kan jeg ikke. Deres support viker ikke.

29 stycznia 2024
Oceniono na 1 z 5

Falske profiler og alt for dyrt

Falske profiler og alt for dyrt. Hold jer væk, det er totalt bondefangeri

28 stycznia 2024

Oceniono na 1 z 5

Jeg troede det var sandt

Jeg troede det var sandt , men jeg blev åbenbart snýdt. Efter et par dage tænkte jeg jeg ville tjekke op på scornu og fandt trustpilot (med pikken i hånden) tuind tak for anmelderne, tingene ga pludselig mening.

1 grudnia 2023

Oceniono na 3 z 5

Scornu er som et stort kødmarked

Scornu er som et stort kødmarked, hvor alle er liderlige....... meget spændende, men jeg ved ikke om at det er stedet for en der er på udkig efter et seriøst forhold...men det må tiden vise...........

14 września 2023

ADVARSEL!!!

ADVARSEL!!!
Denne side virker lovende til at starte med og du får hurtigt kontakt med piger. Men langsomt begynder det at vise sig at hele siden er fake de 2 profiler jeg skrevet med har efter en billedsøgning på nettet vist sig at være profil billeder fra sex sider og når man konfronteret dem med dette stopper de med at svare. DEN ER 100% FAKE OG VIL KUN HAVE PENGE UD AF DIG DER FINDES IKKE PIGER PÅ SIDEN

9 września 2023
Oceniono na 1 z 5

Nøj hvor i prøver at betale til falske anmeldelser

Mig igen nøj hvor køre det for jer og kenn der er igang med at skrive positive kommentarer med jers partner i jo samarbejde med jeg kan gøre det maget billiger jeg et det det svære ikke til salg og flot lor.. komentar til en kvinde du så meget svine til med hins oplevelser. Måske kan du købe falske anmeldelser som man kan se i gøre. Fortæl lige køberne med tilbage betaling som er bu..sh.t at i fratager jeg alt tilbage betaling af flirts som man køber gennem jeg.

9.3

Du er personligt ansvarlig for ethvert tab og enhver skade, der måtte opstå som følge af (1) kontakt, (2) aftaleindgåelse eller (3) nogen som helst anden handling med en fiktiv brugerprofil.

Plus ulovlig salg af burnes informationer til den server i samarbejder med de andre parter men fratager jeg alt ansvart hvad de gøre med folks oplysninger uuuuh this shiet is the blak market sælger information bad kitty bad

Jeg kan forsætte og skal lige anmelde ham kenn for at jer os de andre datingsider han var på 😱 jers partner i har samarbejde med og ja et dansk ejet selvskab har en adresse her i Danmark og ned pobox ser maget scamer agtig ud. Men hov ingen adresse har i flere bort forklaringer med en fejl så alle er online sjovt alle mig er os

3 sierpnia 2023

Jeg savner de dage

Jeg savner de dage, hvor man mødte en kvinde i byen..... Jeg er måske blevet for gammel til datingsider, et fænomen der er kommet for at blive, men min oplevelse har hverken været positiv eller negativ.........

3 lipca 2023

Hej VV :)
Mange tak for din anmeldelse med 3 stjerner.

Oceniono na 1 z 5

Har da aldrig oplevet noget så kikset

Har da aldrig oplevet noget så kikset. En datingside hvor ALLE sjovt nok er online, det er et sjældent syn. Har nok scrollet de første 200 profiler igennem, hvis ikke flere. Har heldigvis ik smidt penge i dette svindlerforetagende.

De positive anmeldelser er vel falske og skrevet af support. En dårlig efterligning af scor.dk, dog er der RIGTIGE mennesker bag profilerne hos scor.dk

14 maja 2023

Hej Lisbeth LKHF

Jeg vil allerførst kommentere på det sidste du skriver.

Vi kan se alle de anmeldelser du har lavet her på Trustpilot af dine oplevelser.
Man må sige at du er da pænt utilfreds med alt fra ATP, Tinder, datingsider, en bank der ikke vil låne dig penge til en seng, BILKA, restauranter og XL-Byg der har solgt dig en kædesav!

Måske skal du kigge lidt indad og afstemme dine forventninger med det du betaler for og måske generelt være knap så negativ, det er ikke noget mænd der er på dating, bryder sig om.
Om så Scor.dk er stedet for dig, er svært at sige. Siden har eksisteret lige så længe som vores side, så der kan næppe være tale om en efterligning.

Hvad angår, at siden viser at alle er online, så skyldes det et mindre problem med det program der aflæser om brugerne er aktive. Der arbejdes i øjeblikket på at få det rettet.

Vi har ingen muligheder for at skrive anmeldelser selv her.
Det har Trustpilot fuldstændig styr på er vi ret sikre på.

Vi håber du får dig en dejlig oplevelse andre steder.

Svar nu scornu …

Vil gerne have et svar fra scornu's support om hvorfor de ikke sletter de falske kvindeprofiler de er blevet oplyst om, og hvorfor de siger de svarer inden 24 timer, det passer jo ikke.
Derudover er de positive anmeldelser herinde med garanti lige så falske som 90 % af kvindeprofilerne på deres side.

13 marca 2023

Hej Johnny (klamer)

Tak for din anmeldelse der så vidt jeg kan se er din anmeldelse nr 2 eller 3?
Det hjælper os naturligvis til at forbedre os.

Indledningsvis opfordrer vi alle til at skrive til vores support personale på support@scornu.com hvis der er nogle emner de ønsker drøftet.

Jeg kan ikke se du har skrevet der, så din opfattelse af at vi ikke svare fra support er misvisende og usandt.

Husk at TrustPilot er side hvor man anmelder websider ikke en supportfunktion.

Du er mere en velkommen til at skrive til mig på ovenstående mail og oplyse hvilke profiler det drejer sig om du har mistanke til.
Så undersøger vi dem naturligvis.

At det kræver en undersøgelse er naturligt, da vi ikke bare sletter profiler i flæng eksempelvis fordi nogle er blevet sure på hinanden og vil genere hinanden.

Til det sidste du skriver vil jeg afvise vi på nogen måde sidder og digter anmeldelser, Det kan slet ikke lade sig gøre, fordi TrustPilot har værktøjer og AI til at fange den slags.

Så Johnny, tag og skriv til mig på support@scornu.com i stedet for. Det er langt mere bekvemt for alle parter, så finder vi nok en løsning på det hele. Naturligvis lover jeg dig at svare indenfor 24 timer som alle andre.

Oceniono na 5 z 5

Jeg er lige blevet medlem og chekede…

Jeg er lige blevet medlem og chekede lige herinde. Kan se at der er gode anmeldelser, det hjalp mig på vej.
Enkel oprettelse og det virker som om at profilerne er autentiske. Glæder mig til første møde)

8 marca 2023

Hej Niels Arne :)
Mange tak for din fine anmeldelse med 5 flotte stjerner.

Vi er glade for alle reaktioner vi får fra brugerne.

Vi håber det bedste for dig

Useriøse mænd som

Useriøse mænd som er til hurtigt møde. Det kan virke for meget, når de skriver en besked der indeholder et ord eller to. Mit råd: Skriv til dem med billeder på og en god profiltekst... Svar på deres henvendelser, når du kan se, at manden brugte lidt tid på at skrive til dig, ikke bare en "Lad os møde nu" besked... PÅ skrivende stund skriver jeg med en sød, seriøs mand. Og det er jeg glad for.......

18 stycznia 2023

Hej Viola

Mange tak for din anmeldelse med 3 flotte stjerner.

Vi er glade for alle reaktioner vi får fra brugerne.

Det er vores håbe det vil udvikle sig til noget positivt for jer begge.

Oceniono na 5 z 5

Scornu virker nem at bruge

Scornu virker nem at bruge, seriøs og fexibel. En god oplevelse. Lover ikke mere end de kan holde. Husk prinsen eller prinsessen på den hvide hest kommer ikke bare lige forbi. Kræver noget der kaldes tålmodighed også. Vil gerne anbefale siden.

31 października 2022

Hej Kim
Mange tak for din fine anmeldelse med 5 stjerner.
Vi er glade for alle reaktioner vi får fra brugerne.
Ja du har ret, man skal arbejde for sagen og heldigvis lykkes det for rigtigt mange, hvilket vi er meget stolte af.

Support

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej