Schattige Babykleertjes Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik had een tshirtje in de verkeerde maat ontvangen, dit gemeld. Ik mocht dit kosteloos terug sturen echter kon ik het shirtje gebruiken voor mijn andere zoon. Ik heb heel netjes een kortingscode ontva... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Leuk shirtje gescoord, bij het open maken van de verpakking bleek er een streep op te zitten van balpen. Berichtje gedaan en gevraagd hoe dit op te lossen. Mocht het op verantwoording van Schattige ba... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hele leuke webshop, en een fijne klantenservice! Een van de artikelen had een (productie)foutje, waar de webshop zelf ook niets aan kon doen en niet kon weten. Na (vlot) contact met de klantenservice... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Helaas ivm ziekte de verjaardag van mijn petekindjes moeten verzetten. Nu vallen de jammer genoeg te kleine pakjes een aantal dagen buiten de retour termijn. Nog nieuw in de zak met kaartjes eraan. Re... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z odzieżą dziecięcą
  2. Sklep z odzieżą dla niemowląt
  3. Sklep z odzieżą dla młodzieży

Napisane przez firmę

Welkom bij Schattige Babykleertjes! Wij maken shoppen voor kinderen leuk, gemakkelijk en vertrouwd. Ontdek baby- en kinderkleding van meer dan 50 geliefde merken, voor jongens en meisjes van maat 44 tot en met 176. Bij ons vind je volop inspiratie, een groot sale aanbod en profiteer je als VIP van extra voordeel. Bestel je op een werkdag vóór 21:30 uur, dan verzenden wij je bestelling nog dezelfde dag en heb je deze doorgaans de volgende dag in huis. Vanaf 49,- profiteer je van gratis verzending in Nederland, België en Duitsland. Achteraf betalen kan veilig met Riverty en je hebt 14 dagen de tijd om je bestelling te retourneren. Kies je bij een retour voor shoptegoed, dan is retourneren gratis. Onze klanten waarderen Schattige Babykleertjes op Trustpilot met een score van 4,3/5. Daar zijn we trots op en iedere dag werken we eraan om shoppen bij ons zo leuk en prettig mogelijk te maken.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 75

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Ik bestelde een winterjasje bij hun…

Ik bestelde een winterjasje bij hun voor mijn dochter. Na ongeveer 10 dagen nam ik contact op met de vraag waar de bestelling bleef. Pas na mijn contactname lieten ze weten dat het item niet voorradig was. Indien ik zelf geen contact had genomen, had ik gewoon geen communicatie van hun ontvangen. Spijtig van de jas, waar je dan uiteindelijk ook op hoopt.

21 listopada 2025

Beste Jolien,

Wat jammer dat het winterjasje door een voorraadverschil uiteindelijk niet meer beschikbaar bleek te zijn. We begrijpen heel goed dat dit teleurstellend is, zeker wanneer je er al naar uitkeek.

Na constatering hebben wij hierover een bericht verstuurd naar het e-mailadres van de bestelling. Helaas lijkt deze e-mail je niet te hebben bereikt of mogelijk in de ongewenste berichten terecht te zijn gekomen. Het spijt ons dat je daardoor pas na je eigen contact duidelijkheid kreeg. We nemen je ervaring mee om onze communicatie en de aflevering van belangrijke meldingen verder te controleren.

Geen service

Altijd een tevreden klant geweest omdat ook tot op nu de kleding van de merken goed is geweest.
Totdat je een keer een mindere broek koopt en na 4 keer dragen al stuk gaat.
Dan klop je bij schattige baby kleertjes aan omdat zei dit verkocht hebben.
En dan is er geen service, helemaal niks.
Lopen weg van hun verantwoordelijkheid.
Jammer….

21 listopada 2025

Beste Charelle,

Wat jammer dat de broek na slechts enkele keren dragen kapot is gegaan. We begrijpen dat dit erg teleurstellend is, zeker omdat je tot dan toe altijd tevreden bent geweest over onze kleding.

We beoordelen iedere klacht zorgvuldig aan de hand van de beschikbare informatie en foto’s. Het spijt ons dat je onze reactie in dit geval als onvoldoende hebt ervaren en dat je het gevoel hebt gekregen dat we onze verantwoordelijkheid niet nemen. Dat is niet de ervaring die we onze klanten willen geven.

Goede en snelle levering

Goede snelle levering, snelle reactie bij klachten met goede en acceptabele oplossing

12 listopada 2025

Beste Astrid,

Hartelijk dank voor je fijne review! Wat goed om te horen dat je bestelling snel is geleverd en dat we je bij je klacht vlot en naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer!

Positieve ervaring

Snelle levering. Goede prijsverhouding. Mooie artikelen

10 marca 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor je fijne review! Wat leuk dat je tevreden bent over de snelle levering, de prijs-kwaliteitverhouding en onze artikelen. Veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer!

Oceniono na 5 z 5

Snel geleverd en heel blij met de…

Snel geleverd en heel blij met de prijs/kwaliteit van de kleding

24 października 2025

Beste Laura,

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn dat je bestelling snel is geleverd en dat je zo tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding van de kleding. Veel plezier ermee en graag tot de volgende keer!

Groot aanbod

28 października 2025

Beste Anne-Claire,

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je ons ruime aanbod waardeert. Veel plezier met shoppen en graag tot een volgende keer!

Al meerdere keren besteld

Al meerdere keren besteld, snel geleverd goede prijzen. Altijd goede service!

25 sierpnia 2025

Beste Denise,

Hartelijk dank voor je mooie review en je vertrouwen in onze webshop! Wat fijn dat je bestellingen steeds snel worden geleverd en dat je tevreden bent over onze prijzen en service. We helpen je een volgende keer met alle plezier weer!

Altijd snel verzonden

Altijd snel verzonden! En binnen 1-2 werkdagen thuis, goede service.

20 października 2025

Beste Dineke,

Hartelijk dank voor je fijne review! Wat leuk dat je bestellingen steeds snel worden verzonden en binnen één à twee werkdagen bij je zijn. Ook fijn dat je tevreden bent over onze service. Veel plezier met je aankopen en graag tot de volgende keer!

Oceniono na 4 z 5

Snelle service

Snelle service, gebruiksvriendelijke site en mooi aanbod

10 lipca 2025

Beste Simone,

Hartelijk dank voor je fijne review! Wat leuk dat je tevreden bent over onze snelle service, de gebruiksvriendelijkheid van de webshop en ons aanbod. Veel plezier met je bestelling en graag tot de volgende keer!

Altijd enorme snelle levering

Altijd enorme snelle levering! Leuke sale!

6 czerwca 2025

Beste Iris,

Hartelijk dank voor je enthousiaste review! Wat fijn dat je bestellingen altijd zo snel worden geleverd en dat je blij bent met onze sale. Veel plezier met je aankopen en graag tot de volgende keer!

Fijne webshop

Ruim aanbod aan merken, snelle levering, altijd netjes verpakt. Echt een hele fijn webshop waar ik graag terug keer.

22 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Ik bestel graag bij Schattige…

Ik bestel graag bij Schattige Babykleertjes. De service is uitstekend, de levering snel en ze hebben superleuke kleertjes voor goede prijzen. Kan niet anders zeggen dan dat ze TOP zijn!

3 sierpnia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej