Jag köpte 16 st paket SCANS nötspet för att grilla under sommaren 2026. Vi alla inom familjen blev så besvikna när vi smakade på den första grillade första nötspetten och den smakade uselt pga över... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Scan julpressylts smaklöst slaktavfall med broskbitar, hemskt som bara kan glädja vilda djur att äta av. Och Scans frysta rå hamburgare att steka är så mycket sämre och dyrare än de som COOP säljer.
Scans hamburgare 6x90 gram. En bild säger mer än 1000 ord. Riktigt äckligt och scan skyller ifrån sig. Undvik att köpa hamburgare från Scan och jag kan även passa på att varna för mamma sca... Zobacz więcej
This is overall shit the only thing carrying this is this is an ai generator
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Information om Scan, svenskt kött och Bra mat från Sveriges bönder.
Dane kontaktowe
Szwecja
- www.scan.se
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Dyra och oaptitliga produkter.
Dyra produkter som har både dålig kvalité och smak. Provade deras falukorv, katastrof. Helt kladdig med ngt äckligt vitt, utanpå, håller ihop dåligt och när man sen steker den så bildas det brun/svart kladd i både panna och på korven. (Och nä, stekte inte den på för hög värme) Smaken var också ngt i särklass, och inte positivt. Smakade bara underligt för att inte säga oaptitligt, och inte i närheten av hur falukorv ska smaka. Undviker Scans varor i allt större utsträckning, blir bara sämre och sämre. Tacka vet jag ICAs delikatessfalukorv, dyrare, men värd varenda öre. Otroligt god och varken ser ut eller beter sig på samma äckliga sätt som Scans. Se och lär av ICA!
Mest överskattade märket i landet
Jag tror inte det finns ett märke i landet med så låg kvalitet på sina produkter och så höga priser. De är dock duktiga på att marknadsföra. Alla produkter jag köpt av dem över de senaste 10 åren har hållit en lägre kvalitet och sämre smak än alla likvärdiga varor i samma prisklass.
SKAM
Produkterna blir sämre och sämre, och hygienen är det sista man tänker på. Köpte skinka och det fanns plastbitar i, alltså många bitar räknade upp till nio. Jag hörde av mig till företaget men ännu inget svar. Detta är inte längre en seriös verksamhet. Så Scan för mig är SKAM.
Doświadczenie Trustpilot