Mevlana restaurant Recenzje 75

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,6

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Det bedste “take away mad”, jeg nogensinde har fået. Kalvespyd står der på kortet. Og det er det. Det møreste og lækreste kød jeg har smagt. Kalvekødet lå sammen med champignon, bulgur, grøn peber mm.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi var en gruppe på 8 personer som besøgte mevlana. Maden var fantastisk lækkert

Oceniono na 5 z 5

Meget venlig betjening. Fantastisk veltillavet og dejlig smag. Skønt brød. Vi fik mere serveret end vi bestilte og betalte for. Savnede lidt tyrkisk dæmpet baggrundsmusik. Men maden var upåklagelig... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Atmosfæren, maden og værten var meget imødekommende. Vi var en gruppe på 12 mennesker og vi blev imødekommet med smil og god service. Maden kom kort tid efter og hele aftenen stod værten klar når vi h... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Kuchnia turecka

Napisane przez firmę

Mevlana restaurant kendt for sine lækre grillretter,spyd.pizzaer.burger,pasta,döner kebap og sandwich. Mevlana restaurant er Danmarks beste bedømte Tyrkisk restaurant.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

The food is incredibly delicious

The food is incredibly delicious. This is definitely the best meat we’ve had in Copenhagen. Every item is carefully prepared, and each one is excellent on its own. The quality, taste, and service are truly top-level. We come here as a family whenever we can, and we leave satisfied every single time. I highly recommend it to anyone looking for a great kebab and döner😋

12 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

We had a great experience at Mevlana…

We had a great experience at Mevlana Restaurant today 🍽️

The food quality was excellent—especially the Adana kebab, which was even better than what we’ve had in Turkey 🔥

The owner was very attentive and welcoming, which made the whole experience even more enjoyable. Definitely recommended if you’re looking for a great meal 👌

12 kwietnia 2026

Utrolig god döner

Utrolig god döner. Service er virkelig også i top. Ejeren er rar og venlig, der er gjort rent og man kan sidde udenfor jeg har virkelig haft en god oplevelse hos dem

11 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk mad af fremragende kvalitet

Fantastisk mad af fremragende kvalitet. Og virkelig fantastisk og venlig service. Sikke en dejlig oplevelse og man føler sig så velkommen og i hjemlige omgivelser. Vi kommer helt sikkert igen 😊

18 października 2025
Oceniono na 1 z 5

2uur wachttijd en dan koud eten…

2uur wachttijd en dan koud eten leveren, IJSKOUD.
Gebeld en verzocht om het op te halen en mn geld terug te storten. Werd niet geaccepteerd. Kon alleen de dag erna pas gratis eten krijgen. Daar heb ik niks aan als ik niet in Arnhem woon.
Afschuwelijke service. Niet hier bestellen

3 października 2025
Oceniono na 1 z 5

Don’t waste your time

Don’t waste your time . Servings are tiny . My small chips was bigger than my rack of ribs. Lmfao. If you want to be disappointed then order this rip off menu.

28 kwietnia 2025

Amazing

As a Turkish person, I can assure you of the quality of the food in general. I can highly recommend the Luksus menu, which is my favourite.

18 kwietnia 2025

Engang var det Kösk Kebab

Engang var det Kösk Kebab, der leverede og præsenterede overmenneskelig god kylling på grill, men tronen er blevet overtaget af Mevlana 😋

Saftigste, lækreste, sprødeste stykker med kylling jeg i mit liv har haft glæden og æren af at fortære. Fantastiske præstationer fra et lille køkken med et super hold, der går op i hver eneste ret, der ryger over disken.

Snyd ikke dig selv for oplevelsen af Mevlanas fremragende madkunst, du vil takke dig selv bagefter, når du mæt sidder bagefter med et stort smil på læben.

Alt er godt, men kyllingen er gudemad, tak Mevlana fordi I gør det igen og igen 🙏👌

12 marca 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej