Den mest ringe service og useriøse firma, vi har oplevet længe. Kommer 2,5 time for sent, uden at gi besked, vi holder konfirmation og står med 60 sultne gæster. Den mad vi har bestilt er enten mang... Zobacz więcej
Jeg er dybt i chok over, at man kan tage en bestilling til en konfirmation og ikke møde op med maden. Hvor er det helt igennem respektløst, at man på en sådan dag, hvor alt er nøje planlagt, og hvor f... Zobacz więcej
Præcis levering og maden var stort set i orden og smagte godt. Den glaserede skinke var dog lidt sej da skinnet ikke var fjernet før glassering. Kartoffel rösti var meget salt og flødekartofler skull... Zobacz więcej
8 dage før konfirmationen får man en mail hvor de beklager at de ikke kan levere varen, jamen flot det vidste de sgu nok også for en måned siden. Vi skal aldrig bruge dem igen uanset om de lukker hel... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Lækker mad ud af huset til den uformelle middag eller den uforglemmelige fest
Buddingevej 201 B, 2860, Søborg
- info@saltogpeber.com
- www.saltogpeber.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Maden kom til tiden
Maden kom til tiden. Der var masser af mad kødet var mørt. Smagen kunne godt ha været mere af. Det var lidt kedeligt smagsmæssigt
Nemt at bestille
Nemt at bestille, god mad til prisen,men ingen wow effekt.
Mængden af mad er ikke ok,slet ikke nok tilbehør.
Men alt i alt godt.
Egentlig rigtig lækker mad.. MEN.
Egentlig rigtig lækker mad. Men 150kr for en lille skål kartoffelsalat, er måske lige at underdrive. Mængden af mad var heller ikke overvældende. Havde købt til 10, vi var 8 og der var kun lige nok kød til os. Tilbehøret udover kartoffelsalaten, var der dog massere af. I skal nok også snakke mere med hinanden, for havde sagt jeg ville aflevere service, men så stod i alligevel hjemme ved mig. Men god mad ellers, og okay betjening.
God mad og flot anrettet
God mad og flot anrettet, og der var rigeligt!
Maden blev leveret til tiden, hvor vi sammen gennemgik menuen med chaufføren. Vi havde nogle spørgsmål, som han ikke lige kunne svare på, men han ringede hurtig tilbage med svar. Kan kun sige vi blev godt behandlet!
God mad og det kom til tiden og der var …
God mad og det kom til tiden og der var ingen problemer da service blev afleveret. En rigtig god oplevelse.
Maden kom til tiden og kvaliteten var …
Maden kom til tiden og kvaliteten var fin 😊
Virkelig godt
Alt var i fineste orden der var lige lammefrikadellerne ,der var ingen som spiste dem. havde været svinekød havde jeg givet 5 stjerner
Små portioner
Fik udleveret forkert bestilling. Da den korrekte kom var portionerne meget små (vi er ikke stortspisende) Våd slatten salat men øvrige retter var ok. Vil ikke bestille her igen.
Super godt mad
Super godt mad , kan virkelig anbefales . Ikke sidste gang vi bestiller mad ud af huset 👍😊
Mad til polterabend
Ikke den helt store mad oplevelse, men pris og kvalitet hænger fint sammen. Der var masser af mad.
alt var i den skønneste orden .rigeligt …
alt var i den skønneste orden .rigeligt med mad
Super
Super - god mad - nemt at anrette - levering til tiden og nem at aflevere kasser osv.
Kan anbefales til alle
Levering til aftalt tid.Kvalitet som …
Levering til aftalt tid.Kvalitet som forventet.Mængde nok. Alt i alt en super oplevelse som herved kan anbefales.
Konfirmation med 36 personer.