Graastenraadhus Recenzje

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Hold jer langt væk

Hold jer langt væk

Vores værelse stank så voldsomt af kloak ved ankomst, at det var ulideligt at opholde sig og sove der. Lugten kom tydeligvis fra afløbene på badeværelset.

Vi forsøgte straks at kontakte hotellet for at få problemet løst eller få et andet værelse, men det var umuligt. Receptionen er ubemandet, og det telefonnummer hotellet oplyser som kontakt, går direkte til en telefonsvarer med beskeden om, at man har ringet uden for åbningstid.

Ved booking bliver man samtidig informeret om, at bilens nummerplade skal registreres for at benytte hotellets parkering. Der gives imidlertid ingen oplysninger om, hvordan registreringen foretages, og der ligger heller ingen information i receptionen.

Den første medarbejder, vi overhovedet kunne komme i kontakt med, var en udenlandsk ansat, som serverede morgenmad. Han fortalte, at man skulle blive hængende i telefonen, selv efter telefonsvarerens besked, for at blive viderestillet. Da vi prøvede dette næste morgen, blev vi mødt af en besked om, at det kostede 200 kr. at blive stillet igennem, hvis henvendelsen ikke drejede sig om en nødsituation.

Rengøringspersonalet bekræftede desuden, at der lugtede kraftigt af kloak på værelset, og at vi langt fra var de første gæster, der havde klaget over problemet.

Da vi endelig fik kontakt til hotellet, afviste de ethvert ansvar. Deres begrundelse var, at de ikke var blevet gjort opmærksomme på lugten ved ankomst. Den argumentation er både cirkulær og uholdbar, når hotellet samtidig gør det praktisk talt umuligt at komme i kontakt med dem uden for receptionens åbningstid – og når deres eget personale bekræfter, at problemet er velkendt.

Efter vores opfattelse er hotellet fuldt ud klar over kloakproblemet, men vælger fortsat at udleje de berørte værelser og gør det samtidig unødigt vanskeligt for gæster at få hjælp. Det er ikke en behandling, man bør udsættes for som betalende gæst.

Vi kan på ingen måde anbefale dette hotel

10 lipca 2026

Vi føler os snydt……

Vi har booket en lejlighed med 2 overnatninger i Det Gamle Rådhus i Gråsten.
Vi ankommer til en lejlighed, der overhovedet ikke svarer til de billeder og den stand som står beskrevet. Lejligheden er ikke i Det Gamle Rådhus, men i en bygning overfor, der mangler TOTAL vedligeholdelse. Der er mad i køleskabet og fryseren fra de forrige lejere. Der er spindelvæv og edderkopper i soveværelset og stuen.
I badeværelset var badeforhænget helt jordslået. Der kom mere vand ud af slangen end af brusehovedet. Vand løb ud på gulvet.
Trappen (op til 2. sal) er beskidt og der er vand på gulvet under utætte vinduer, hvor skimmelsvamp tydeligt ses i kanten af vinduerne (i trappeopgangen). Trappen larmer når man går på den dvs man forstyrrer og bliver forstyrret af andre.
TV kan ikke bruges. Internet virker ikke. Ingen radio. Ingen røgalarmer i lejligheden.
Efter 10-12 mails inden man ankommer ser man ikke lige at der skal skrives e-mail og ikke kontakte pr tlf. hvad der jo så heller ikke lykkedes. Receptionen skulle jo være til at komme i kontakt med mellem 8 og 17. Det viser sig at der overhovedet ingen reception er på hotellet. Receptionen er i Sønderborg hører vi tilfældigvis ved afrejse fra andre på hotellet.
Vi havde bestilt med “god” morgenmad. Det der skulle være varmt var koldt eller i bedste fald smålunken. Blødkogte æg var enten hårdkogte eller som de skulle være. Kedelige rundstykker men godt rugbrød og brød man selv kunne skære.
I forbindelse med opholdet har vi modtaget i alt ca 19 e-mails - ganske uoverskueligt.

21 lipca 2025
Oceniono na 2 z 5

Undgå dette hotel

Jeg og min kone kom til hotellet mhp. to overnatninger d. 24-26 august. Vi kom kl. ca. 14.45. Hoteldøren var låst. Af opslag fremgik at der var adgang kl.15 ved brug af tilsendt PIN-kode. Værelset var luksusdobbeltværelse på 2. sal. Ingen elevator. Værelset pænt og rummeligt, møblementet noget sammenbragt skrammel. Eneste personale vi så under opholdet var den dame der stillede morgenmaden op. Der var ingen stuepigefunktion. Hotellet annoncerede oplader for el-biler på P-pladsen, men bilen kunne ikke komme så tæt på opladeren at medbragte standardkabel kunne nå. Prisen på “luksusværelset” 1500 kr/døgn. Ophold på dette sted må klart fra rådes.

24 sierpnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Mest ulækre og triste sted

Hvis 0 stjerner var en mulighed, ville jeg gå med den.

Ved bookingen gennem Booking.com blev der tilsendt link med kode til lås, da der ikke er personale efter kl. 16.00. Hvilket er ganske fint.

Vi ankommer og opdager, at koden ikke matcher ”hovedindgangen” på hotellet. Vi skal åbenbart lige rundt om bygningen. Der er en anden indgang. Til noget der minder om en gammeldags trappeopgang med beton.

En lille alarmklokke ringer 🔔, men den skubber jeg til side🔕. Vi skal jo trods alt ikke sove i opgangen.

Da lejlighederne har fine skilte med royale navne, er forventningen, at rummet ville have et ”old school royal look”.

Der tog jeg fejl. Vi går op på anden sal og låser os ind. I en stor lejlighed med to soveværelser, køkken, vaskemaskine, tørretumbler. Det var en blanding af slidt, manglende vedligehold, gamle møbler og IKEA/Jysk.

Mange huller i væggene, der nemt kunne have været lappet med lidt spartel eller måske bare en klat maling, hul midt på væggen og flere steder, hvor det bare var slidt af.

Snavs og fuglelort på vinduerne. Nuvel, jeg tænker, det nok bare er mig, der er vanskelig. For jeg skal jo ikke spise af vinduerne, og fugle skider hele tiden. Vinduer er vanskelige at holde rene, men så alligevel - snavset var så gammelt at nogle tidligere gæster havde skrevet med en finger på vinduet.🫤

Gardiner var flossede og forskellige størrelser. Den ellers smukke stuk havde løsnet sig i næsten alle rum, hvilket var synd. Stuken ville ellers have tilført rummet et lidt elegant look. Nu var det mere et faldefærdigt look.

Jeg prøver igen med pyt-knappen. Bare værelset er rent og lækkert. Så kan vi smide os i sengene og nyde den smukke udsigt, som billederne på hjemmesiden gav indtryk af. Men her var der også en lille overraskelse.

Måske byfornyelse og udvidelse er i rasende fart i Gråsten? På den ene side den mest fantastiske udsigt ned til parkeringspladsen foran 365. På den anden side kigger vi lige ned på markisen på Schmidt & Dreehsen og lidt vejarbejde.

Men så lad dog være at kigge ned! Kig op i stedet og nyd….bygningen lige overfor. Jeg afviser ikke, at det måske var derfor, at man havde ladet vinduerne blive så beskidte? For at tone udsigten lidt ned.

Bevares, nu behøver man streng talt heller ikke sidde indendørs og glo ud. Man kan jo bare tage sine sko på og gå udenfor, hvis man vil nyde noget udsigt. Så vi tænker, at det gør vi senere. Vi skal bare lige have indrettet os.

Så jeg gør klar til at pakke vores ting ud. I soveværelset er der et forholdsvis nyt IKEA/Jysk klædeskab. Jeg åbner skufferne for at komme nogle af vores ting der i.

Den første skuffe er der brødkrummer i. Den næste skuffe er der samlevejledning til møblerne og møbelben i. Den sidste skuffe er der en rullemadras i….med brune pletter. 😳

Man kan her tænke. ”Hvorfor kontakter I ikke personalet, og får et andet værelse. Der må da være tale om en fejl?”. Svaret er enkelt: fordi der ikke er noget personale, vi kan kontakte.

Indrømmet, jeg er nu ved at være presset, men jeg giver det lige et forsøg mere. På grund af det, jeg har set ind til nu, er jeg blevet lidt nysgerrig på rengøringen generelt. Så jeg kigger tingene lidt grundigere gennem. Det skulle jeg så ikke have gjort. 😱🤢

Ved nærmere eftersyn ligger der pap (måske fra noget emballage?) i bestikskuffen, der er spindelvæv ved siden af sengen ved hovedgærdet (bevares, spindelvæv kan være svært at se, men det lille dyr, der kæmper for sit liv i spindet skulle gøre det lettere at få øje på), filteret i tørretumbleren var ikke tømt osv.

Jeg prøver igen at sige til mig selv, at det ikke betyder noget. Vi havde jo hverken planer om at skulle lave mad der eller bruge vaskemaskine eller tørretumbler, så det er måske ikke så vigtigt.🤐

Men pga plet på rullemadras, har jeg altså en dårlig mavefornemmelse af tingene som helhed.

Jeg prøver derfor at løfte lagnet. Topmadrassen var fyldt med pletter, nyere og gamle. I forskellige brun-gule-nuancer. Jeg tjekker den anden side. Det er det samme.

Tjekker den anden seng. Det er det samme.

Nu begynder det at være vanskeligt at holde humøret oppe. Men jeg prøver et sidste forsøg. Alternativet er jo at tage hjem igen. Jeg tænker, ”jeg vender topmadressen”. Så vender den rene/pæne side op ad, og lægger de rene lagner på.

Men herfra bliver det kun værre. Jeg var nemlig ikke den første, der havde fået den idé. Rengøringspersonalet var kommet mig i forkøbet.

På bagsiden var der også pletter (i samme efterårs-nuancer), løse hår (lange sorte, og små krøllede), brødkrummer (igen) og ikke mindst noget toiletpapir.🤢

Vi ringer på det telefonnummer, der er til hotellet. Der er heller ikke nogen, der tager telefonen. Til gengæld får vi en telefonsvarer i røret– hvor der godt nok oplyses et nødnummer, vi kan kontakte. Dog opkræves man 100 kr for at bruge nødnummeret, hvis der ikke er tale om brand mm.

Det kan IKKE anbefales

7 września 2024
Oceniono na 1 z 5

Snyd og humbug. Anvend ikke som overnatning.

Snyd og humbug. Vi troede at vi skulle få et hyggeligt værelse i et gammelt rådhus i Gråsten men blev fuldstændig snydt. Fik en elendig lejlighed et helt andet sted uden køkken og uden koldt vand på dårligt badeværelse. Der var ingen personale overhovedet og blev spammet med masser mails med masser fejlagtig info og forkerte pinkoder til at komme ind; det tog os to timer og vi måtte ringe til vagten som efterfølgende kræver ekstra penge fra os for være behjælpelig.

6 lipca 2024

Elendig lejlighed

Ved booking tror man at man indlogeres på Rådhuset og værelse er som billeder. Vi blev indlogeret i en gammel misligholdt bygning der stank af mug. Øv for en oplevelse.

25 czerwca 2024

Dårlig service

Vi ringede dagen efter vi opdagede at vort gavekort til et ophold på hotellet var udløbet. Vi havde ikke fået det brugt pga. sygdom og corona (det var kun gyldigt 1 år)
5 gange ringede vi uden der var nogen der kunne tage stilling til problematikken, det endte så med at hotellet ville have en kopi af gavekortet og vi fik derefter det svar at gavekortet ikke kunne benyttes.

13 stycznia 2022

Find et andet "Hotel"

I kunne overholde det I lover på jeres hjemmeside. Her fremgår det, at dobbeltværelse er med siddeområde og et badeværelse der er større end et kosteskab.
Så stor var vores skuffelse, da vores forventninger på som beskrevet og i stedet fik vi et mindre værelse uden siddeområde og et mini badeværelse der var på størrelse af et kosteskab.
Der var bestemt ingen hjælp fra receptionisten - som kun kunne kontaktes via telefon. Hun fortalte, at det ikke fremgår af hjemmesiden, at der var siddeområde og at hun ikke kunne give os et nyt værelse, da der ingen ledige var.
Enten har jeg misforstået noget, ellers var det usandt, da jeg søgte efter ledige værelser på 2 forskellige hjemmesider og her var der ledige værelser. Samme værelse og samme periode. Så løgn eller misforståelse?
Og med hensyn til jeres hjemmeside, så fremgår det tydeligt, at der er siddeområde, hvis man følger linket "Bestil overnatning på hotellet" og derefter "Book ophold her" og ser under værelsebeskrivelse for dobbeltværelse.
Så vi måtte kontakte Expedia - som vi havde bestilt opholdet hos - hvis vi havde klager, hun kunne/ville ikke gøre noget.
Service af "høj kvalitet".
Morgenmaden var nu heller ikke noget at skrive hjem om.
Så man bør gå langt uden om dette såkaldte hotel.

11 grudnia 2021

Kan ikke anbefales

Da vi bookede stedet, var vi ikke oplyst om at det var ubemandet. Vi var inde og hente parkeringsbillet, men den kvindelige receptionist i røret vidste ikke hvor de var. Så vi måtte selv lede og fandt dem så. Deres morgen buffet var ikke hvad vi havde forventet. Vi havde regnet med blødkogte æg, rigtig brunch. Det mindede om morgenmad fra en tankstation. På afrejsedagen havde vi ikke varmt vand, det betød koldt brusebad. Vi var 3 hold der var afsted sammen, ingen af os havde varmt vand. De levede ikke op til deres stjerner.

26 września 2021
Oceniono na 1 z 5

Vi skulle have haft 2 overnatninger på…

Vi skulle have haft 2 overnatninger på hotellet sammen med min mor som ikke er helt ung længere. Opholdet var booket igennem booking.com, og 2 dage før vi skulle afsted fik jeg en sms fra booking.com om at de ikke kunne trække pengene fra mit kort, og det syntes jeg var underligt da vi jo først skulle betale når vi kom til hotellet. Jeg ringede så til Det Gamle Rådhus og spurgte hvad jeg skulle gøre ved det, og jeg fik at vide at der var ingen problemer for vi skulle jo bare betale ved ankomsten. Dagen før opholdet fik jeg så en mail om at vores reservation var slettet. Jeg ringede igen til Hotellet og forklarede situationen og sagde at jeg havde snakket med en af de ansatte dagen før som havde sagt at der ikke var nogen problemer. Nu havde de så allerede lejet vores værelser ud til nogen andre, så det kunne de ikke gøre noget ved. Vi fik ødelagt vores ferie for der var ikke andre værelser i Sønderjylland vi kunne få med så kort varsel, og personalet gad ikke at gøre noget som helst for at hjælpe os, selvom det jo var deres fejl. så det er ufattelig dårlig kundeservice

1 sierpnia 2021

Meget dårlig oplevelse!

Første nat, blev vi vækket af en radiator der ”smældede” i rørene. Dette foregik i tidsrummet 04.00 til 07.00. Morgenen efter meddelte vi det til bestyreren i receptionen, og fik beskeden, at det ville de få rengøringsdamen til at kigge på. Bestyreren nævnte muligheden at skifte værelse og ville vise os et værelse de havde uden for hotellet, i en anden bygning ved gågaden – altså ikke på Det Gamle Rådhus, som vi havde valgt hjemmefra. Vi valgte alligevel at gå med ham for at se værelset. Han kunne dog ikke finde ud af at åbne døren, og vi gik tilbage med uforrettet sag med besked om, at det kunne vi kigge på, når vi vendte tilbage til hotellet om aftenen. Vi indgik i denne lidt løse aftale med en klar forventning om, at vi ville blive kompenseret eller kommet i møde på den ene eller anden måde for vores manglende søvn, samt at bestyreren ville tage vores henvendelse alvorligt og at ansvaret for dette lå hos ham.
Da vi kom tilbage til hotellet ved 2000 tiden var der ingen ved receptionen, vi ringede på klokken flere gange og ventede ca. 10 min. Der var ingen betjening på dette tidspunkt i receptionen. Da vi kommer op på vores værelse, finder vi ud af hvorfor. Der var et bryllupsarrangement i gang på hotellet. Dette fandt sted i selskabslokaler placeret direkte under vores værelse. Dette var vi ikke blevet oplyst om, hverken ved bookingen af værelset eller ved vores samtale med bestyreren. Ca. kl 2200 gik jeg igen ned i receptionen og spurgte bestyrerparret, hvad de havde forestillet sig i forhold til støjen og vores henvendelse. Parret, der angiveligt driver hotellet, virkede dybt forundrede over min henvendelse og forstod tydeligvis ikke min frustration. De spurgte med et forbavset udtryk om selskabet larmede. Vi blev endnu en gang tilbudt at rykke ud på værelset uden for hotellet. Jeg takkede nej, med begrundelsen at kl. nu var 2200 og at vi ikke orkede at pakke og flytte til et helt andet sted, vi ikke engang havde set. Festen fortsatte som et klassisk bryllup med trampen i gulvet, klappen, latterbrøl og festhøj musik. Dejligt for det kommende par, men for os altså helt og aldeles uden mulighed for at sove på vores tildelte værelse. At rengøringsdamen ikke havde fået kigget på radiatoren og den smældede videre, var et mindre problem denne nat. Efterfølgende morgen valgte vi at tjekke ud, og var nødsaget til at indkvartere os på et andet hotel til en merpris a 1000 kroner. I forbindelse med udchekningen modtog vi ingen beklagelse, undskyldning eller forsøg på at kompensere os for den dårlige oplevelse og helt åbenlyse fejl, der var begået, nemlig at udleje et værelse, hvor der ikke kan soves. Vi har pt betalt fuldt beløb for 3 overnatninger, hvoraf vi kun har været på hotellet de 2. Ansvaret for at kompensere os for den 3 nat, hvor vi ikke ønskede at være på hotellet, var ifølge bestyreren heller ikke hans.

10 lutego 2020

Amatører.

Mage til amatør firma skal man lede længe efter.
De skriver om politik på deres side (som faktisk er et hotel) og når man påpeger at det måske er lige over grænsen, blokerer de en på deres side, mens dem der er enige i det de har lagt op gerne må blive derinde :D

Amatør firma, andet kan man ikke sige... Ikke første gang de har lagt ting op hvor de direkte hænger folk ud, eller pådutter folk at stemme på forskellige politikere :D

Skal ALDRIG sætte mine ben hos dem, og vil hellere end gerne sige andre at de skal holde sig væk...

6 lutego 2019

Hotel-restaurant med politiske…

Hotel-restaurant med politiske budskabet, personlig hetz på facebook(der faktisk går lige til grænsen af det lovlige) og så bliver man blokeret, når man efterlyser mindre politik, men kun ønsker at læse om hotellet, overnatninger og spisestedet. Dette sted kan absolut IKKE!! anbefales på nogen måder.

6 lutego 2019
Oceniono na 1 z 5

Den værste gang svindel butik !

Gråsten by er et lille fælleskab som kun holder sammen ved alle arbejder sammen.

At i så formår at smadre en stor fest der er lavet. Ved som forretning ikke at ville være med til at betale som andre forretninger for at være med som med- arrangør
Men tage indtægterne.
I burde skamme jer.
Vil råde alle til at holde sig væk derfra.

Samtidig behandles personale ikke ordentligt (kan siges uden at have været ansat).

Der er så mange andre steder at overnatte og spise i smukke Gråsten.
Så ønsker du at besøge dejlige Gråsten, tænk over hvor du bor og spise. Det gamle rådhus er hvertfald ikke stedet.

27 lipca 2017

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej