Aarsdalesilderoegeri Recenzje

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 1 z 5

Utrolig ubehagelig og arrogant service

Utrolig ubehagelig og arrogant service. En skam for maden var ikke som sådan kritisabel men hold op en dårlig atmosfære.
Jeg så ejeren skubbe til en ung kvindelig ansat, og da jeg sagde til ham at det ikke var nogen måde at behandle en ung pige fik jeg af vide "Det skal du slet ikke blande dig i".

Vil på det kraftigste anbefale alle at holde sig fra stedet.

27 lipca 2025

Kan ikke anbefales!

Havde faaet stedet anbefalt som skulle være noget af det bedste på Bornholm, denne anbefaling var bestemt ikke korrekt, tværtimod var det ualmindeligt dårlig betjening tangerede til arrogance og følte at vi som gæster var i vejen. Maden var ej heller noget at skrive hjem om, man kunne ikke få røget sild, den mad vi fik kom på vidt forskellige tidspunkter og havde ikke den forventede kvalitet. Kan ikke anbefales!

18 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

Dårlig mad og pivringe kundeservice

Dårlig mad og desværre var kundebetjeningen endnu værre. Vi kan absolut ikke anbefale denne “restaurant”.
Det er mange år siden at jeg har oplevet så dårlig en kundeservice som den vi var ude for i dag. Hvis maden havde været god, kunne det kompensere for det, men også her blev vi skuffede.
Min mand spurgte en ansat om gode råd til valg af øl, men blev fuldstændigt ignoreret. Da vi skulle bestille, fik vi også meget bestemt at vide, at drikkevarer skulle bestilles inden maden, og at de kun havde en størrelse øl.
Chips (Fish & Chips) var små forkullede stykker af noget der måske var kartofler, og desværre var karrysilden ikke bedre.
Hvis I ikke gider omgang med kunder, skulle I nok have valgt et andet job!
Den ene stjerne er kun fordi at jeg ikke kan give 0 for at aflevere en anmeldelse 😒

31 maja 2025

Arrogant behandling

Trætte efter en lang cykeltur ville vi gerne spise udenfor på stedet. Mange ledige borde - men en mega arrogant herre tog nærmest menukortet ud af hænderne på os - i kan sætte jer og vente om vi har overskud til jer- fornemmede tydeligt at det var os, der ikke passede ind i billedet- og følte os personlig afvist . Mit spørgsmål omkring de mange ledige borde blev afvist . Et sted vi aldrig vil sætte benene igen - heldigvis fik lækker mad andetsteds🥰

31 maja 2025

Winersnitzel = skafte kortelet

I morgen severer vi Winersnitzel til folket, blev der reklamerede for, så vi reserverede bord til 18.15. Vi fik serveret maden efter 1 time, og konstaterede at det var en skafte kotelet bygget oven på kartofler, ved en henvendelse til kokken og spurgte om det var en winersnitzel, hvor kokken frisk sagde at sådan ser en winersnitzel ud hos ham.

19 maja 2025
Oceniono na 2 z 5

Arrogant betjening/afvisning!

Vi ankom til Aarsdale silderøgeri 16.50. I Turen går til Bornholm angives åbningstiden til kl.18.00 og vi havde alle 3 voksne og 2 børn set frem til middagsmad her.
Men en yderst arrogant kvinde (der uvist af hvilken årsag oplyste, at hun var fra Østerbro) fejede os af. Selvom en meget sød ung pige lige havde sagt, at vi gerne måtte købe varer med hjem. Om bogens oplysninger kunne hun bare sige:"Jeg ved ikke hvorfor de skriver det!!" Kom igen i morgen var beskeden.
Det gjorde vi desværre. Betjeningen af de unge piger var rigtig venlig, men damen fra Østerbro var uforskammet
råbte komandoer og irettesættelser til de ansatte midt i vores ekspedition og nægtede os at ændre ordre der endnu ikke havde forladt pladsen bag disken. NU har jeg jo slået det ind, var svaret til trods for at handelen ikke var afsluttet.
Det er sidste gang vi kommer der!!
Andre kunder fik også en verbal overfusning
De 2 stjernergår til de unge piger..

23 lipca 2024
Oceniono na 1 z 5

Bestemt ikke en oplevelse værdi

Igennem Mange år er Vi kommet til dette dejlige røgeri. Hvilket ikke kommer til at ske mere. Normalt er Vi 14 til 16 personer af sted.
Vi valgte fish & chips i dag. Det var uspiseligt som uspiselig, da det var rullet i salt som salt. Dressing vil vi tro var engang advocado med dild og citron og cremefraiche og engang ketchup ved siden af. En 12 del af en citron. Såfremt vores børnebørn havde været med havde de ikke kunne spise noget af denne meny og ej heller oldemor. Det er sidste gang vi sætter vores ben der.
God fornøjelse med Jeres nye koncept, føj for den.

30 sierpnia 2023
Oceniono na 2 z 5

Håbløs betjening

Håbløs betjening, - da vi bestiller madden i disken så bestiller vi hos en ung og sød pige, men hun kan åbenbart ikke få lov til at betjene os alene så en ældre gut skal blande sig fra den anden ende af disken, hvor han midt i det hele blander sig og skal tage imod mad bestillingen midt imens vi er ved at bestille hos den søde unge pige.

Så stiller vi spørgsmål til den ældre gut til en af retterne, hvor det åbenbart er konserves mad fra en hylde i butikken man skal vælge imellem - chokeret over at man serverer konserves mad på et røgeri så siger jeg at det skal jeg sgu ikke have (jeg tænker at jeg som minimum forventer frisk mad, men mit udråb kan selvfølgelig opfattes forkert) den ældre gut siger at jeg godt kan snakke pænt da det er et konserveret sted, og ja jeg skal måske ikke sige sgu, - men, helt ærligt - konservesdåsemad på et røgeri ???

Når stemningen er mærkelig og vi bestiller færdigt, - får halvdelen af det vi har bestilt og en tredje tjener som ikke har været med til bestillingen spørger hvorfor vi stadig står der, - vi minder dem så om at vi jo mangler halvdelen, og efter lidt forvirring får vi så det sidste, på nær en ret.

Den sidste ret kommer først 25min efter de først og vi tør jo næsten ikke konfrontere den sur og mærkelig gut i disken…..

Vi spiser færdigt og tænker at det er sidste gang vi kommer her, - næste gang kører vi videre til svaneke eller Nexø hvor betjeningen og stemningen er god og behagelig og hvor fisken ikke kommer fra konserves dåser.

22 lipca 2023
Oceniono na 1 z 5

Vi har tidligere besøgt røgeriet

Vi har tidligere besøgt røgeriet, hvor vi fik et fantastisk stjerneskud. Det ville vi have igen. Men da der var kommet nye ejere, var dette ikke længere en mulighed. Jeg spurgte ind til det stjerneskud, som vi fik sidst. Hertil svarede personalet, at de gamle ejere lavede stjerneskuddet i mikroovn og at der aldrig havde været et komfur. Måden det blev sagt på gav anledning til en mærkelig stemning.
Vi overhørte en anden kunde sige, at han ikke ville komme der igen.
Det gør vi heller ikke.

27 czerwca 2023
Oceniono na 1 z 5

Tidligere fantastisk sted - men nu ufattelig dårlig betjening og mad - hvis man overhovedet får den serveret.

Vi har gennem mange år kommet tilbage dette Bornholms bedste Røgeri . og har varmt anbefalet det flere gange. Så derfor glædede vi os endnu engang til at spise der igen i år.
Men nu efter det har skiftet ejere - er stedet bestemt ikke anbefalingsværdigt. For det første fordi flere af de gode retter fra tidligere - så som saltstegte sild, fiskefilet med pommes frites og stjerneskud var fjernet fra menuen. Vi havde allerede sat os ud på den åbne terrasse og bestilt drikkevarerne og fået dem med ud - for så at vælge, hvad vi havde lyst til. Skuffelsen var stor over udvalget, men nu ville vi alligevel prøve, om ikke det bare var os, der havde for store forventninger. Derfor endte det op med at vi bestilte en gang fish and chips og 2 gange varme fiskefrikadeller med pommes frites. Det måtte de da kunne servere ordentligt. Der var ikke mange andre gæster, så det regnede vi da med, at de kunne servere hurtigt. Efter at have ventet ca. en halv times tid på at få det serveret, uden noget som helst tegn på, at de havde tænkt sig at komme med den mad - som vi allerede havde betalt for. gik vi ind og spurgte efter om det havde glemt os eller om de overhovedet havde tænkt sig at komme med den bestilte mad - kom de så ud med 2 x 2 kolde fiskefrikadeller med remoulade men ingen pommes frites. Fish and chips kom de ikke med på det tidspunkt, og da vi havde spist de kolde fiskefrikadeller uden pommes frites, var de endnu ikke kommet ud med fish and chips. Efter lang ventetid kom de ud med en fish and chips, men gik hen med den til en anden gæst, der var kommet en del efter os. Det var en lidt sur og ikke særlig serviceminded tjener, der ikke havde styr på ret meget, og han gumlede godt på, hvad der så ud til at være pommes frites fra den portion fish and chips, han havde med ud. Nu orkede vi simpelthen ikke vente længere på den manglende mad og rent ud sagt fænomenalt ringe kundeservice - så vi gik ind og klagede over at vi endnu engang ikke havde fået serveret den bestilte fish and chips. Det beklagede de meget, og ville sørge for at få lavet det til os, men nu kunne det være nok. Vi bad om pengene tilbage for den ret, og pointerede for dem, at vi havde været meget glad for stedet tidligere, og hvert år vendte tilbage flere gange. Men hvis dette er sortimentet og standarden fremover, så er det sidste gang, at vi har sat vores ben der - og det er der også stor sandsynlighed for, da de umuligt kan overleve mere end en sæson med det begrænsede udvalg og totale mangel på bare normal kundeservice og betjening.
Af denne grund kan vi kun advare andre mulige kunder for at ryge i denne turistfælde. Skynd jer hellere videre til Svaneke, hvor røgeriet kan finde ud af at servere et ordentlig sortiment og give kunden en rimelig betjening.

PS. en af vore bekendte bestilte en hel røget lakseside til afhentning - og bestilte ved den lejlighed også bord til 6 til om tirsdagen. Han fik at vide, at han ikke behøvede at bestille bord, da der ikke kom så mange gæster den dag. Da han så henter laksen om søndagen, og siger at vi ses igen på tirsdag, får han at vide, at de har lukket om tirsdagen - hvilket han ikke havde fået at vide, da han bestilte laksen og bordet nogle dage tidligere. Det var da heldigt, at han sagde det, da han hentede laksen om søndagen, for ellers havde de stået 6 personer om tirsdagen. Gudskelov er der andre restauranter, hvor man kan tage hen istedet.

Nu ved vi da heldigvis begge selskaber, at vi ikke skal bruge tid på at besøge Årsdale Røgeri & Bistro - og bestemt heller ikke kan anbefale andre at gøre det.
Ærgerligt efter så mange gode oplevelser tidligere.

28 maja 2023
Oceniono na 1 z 5

Har lige spist på Årsdale Røgeri og…

Har lige spist på Årsdale Røgeri og aldrig er jeg blevet mere skuffet over maden. Jeg bestilte et stjerneskud og det var en skuffelse. Fiskefileten var fra frossen og fabrikslavet. Prisen fejlede ikke noget😰. Det er ikke pengene værd😱. Se kommentarer på FB.

2 lipca 2021

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej