Ekstremt dårlig lyd. Vi sad på tribunen midtfor, så gode pladser. Men lyden var virkelig dårlig, helt forvrænget og svært at forstå, hvad der blev sagt på scenen til koncerten. Flere bad i pausen ly... Zobacz więcej
Royal stage har også svømmehallen. Mangeårigt Personale flygter, omklædnings faciliteterne og toiletter nedslidte og ringe. De ellers fantastiske vandfitness hold, som var solgt for sæsonen bliv... Zobacz więcej
Håbløs sted at holde arregement. P- plads for lille og ingen anvisning til hvor der er ledig plads, hvilket gør at biler kører forvirrer rundt. Selv små koncert steder, har p vagter, der sikrer, at... Zobacz więcej
Ekstremt dårlig lyd og ingen reel kundeservice
Flere bad i pausen lydmanden om at gøre noget ved lyden, men han virkede ligeglad... og Royal Stage, som vi klagede til dagen efter, var også totalt ligeglade. De skød skylden på bandets lydmand, som "har tjekket og godkendt lyden inden koncerten".
Men vi kunne da få en gratis drink til den næste koncert. Der bliver ingen næste koncert, for Royal Stage er ikke pengene værd.
Royal stage har også svømmehallen
Royal stage har også svømmehallen.
Mangeårigt Personale flygter, omklædnings faciliteterne og toiletter nedslidte og ringe. De ellers fantastiske vandfitness hold, som var solgt for sæsonen bliver nedlagt og andre hold aflyst.
Det virker som nogen pønser på at lukke svømmehallen 😖
Det personale som er tilbage kæmper hårdt for at få tingene til at fungere på trods.
Et helt igennem dårligt sted
Et helt igennem dårligt sted - med arrogant og uprofessionelt personale. Jeg kommer der aldrig igen.
Ringe parkerings forhold - total kaos efter han hellesøe
Showet var super fint både med lys og lyd. Stolene på gulvet var fine at sidde på. Men at der er udsolgt med popkorn inden showet, når man ved der er 2000 mennesker og man får en slatten pepsi max i et papkrus uden låg er ikke særlig fedt. Men der var så meget kaos mht til parkering før og efter. Specielt efter hvor der ikke var nogen til at dirigere ! Der var kaos !!! Virkelig ringe med +1000 biler, som skal ud fra parkeringspladsen, at man ikke hjælper med at dirigere, når man gjorde inden showet.
Flad øl og kold kaffe...
Var til Heino show den 30. april 2025. Jeres fadøl er helt flad. Det burde være nemt og stille kulsyren, da alle andre steder kan.
Det er iøvrigt 3. gang vi er der og øllen er lige flad hver gang.
Jeg bestilte så en kop kaffe. Kaffen var på termokander og var lunken. Den smagte som om den havde stået længe på en kaffemaskine.
Virkelig for dårligt, at så stort et sted serverer så ringe drikkevarer.
Plastik stolene sidder man utrolig dårligt på.
Royal Stage = Hillerød Amatørscene.
Royal Stage = Hillerød Amatørscene.
Skulle se Finn Nørbygaard-show 28/2-25. Havde billetter til 1. Række balkon midtfor. Flyttet til en anden sal, enhver gymnastiksal på en tilfældig nordsjællandske skole, havde været bedre. Jeg kan ikke sige, at jeg ikke så Finn, for han var på plakaten udenfor, men jeg kunne ikke høre ham, for lyden var katastrofal. Jeg havde glædet mig meget, og havde store forventninger til den pris. AMATØRER.
Nytårskoncert med Cph Phil.
Vi var til nytårskoncert med Copenhagen Phil. En rigtig dejlig aften, der begyndte med en menu med fire dejlige retter. Velsmagende og fint serveret á la tapas. Hyggeligt at sidde ved lange borde.
Koncerten var skøn, og lyden var fin. Kun blev man lidt øm af at sidde på plastikstole.
Skulle se og høre hard rock symphony…
Skulle se og høre hard rock symphony eller noget i den retning - havde bestilt mad som blev serveret i en klinisk hal - på ingen måde hyggeligt.
Jeg vil give andre ret i at lyden er forfærdelig - gik i pausen sammen med en hel del andre.
Jeg går ud fra at etablissementet er lavet med henblik på at gøre en musikoplevelse rar at være i - det er overhovedet ikke lykkedes.
Er ikke helt sikker på datoen for arrangementet.
Dårlig mad oplevelse
Havde bestilt to retters menu inden Stig Rossen julekoncert. Det var det ringeste måltid jeg fået, det var smagløst og jeg blev langt fra mæt. Prisen på 325 kr. er helt tosset.
Synd for koncerten at jeg sad og var sulten og følte mig snydt.
Super ringe mad oplevelse
Vi havde bestilt mad inden koncerten den 12 december og øv øv for det, maden var så smagsløs og kedeligt og der var så lidt mad at mit barnebarn på 16 måneder ingen gang ville være blevet mæt og så til 325 kr. Det er den værste oplevelse vi nogen sinde har prøvet og vi var ikke alene om den bedømmelse.
Skinger og forvrænget lyd..
Vi starter lige efter indgangen, hvor man bliver skudt i øjnene med blåt lys fra forskellige vinkler.. Lad være med det!
Efter at have kæmpet sig igennem den tværgående kø til cafe’en, kommer man ind i en ubehageligt tåget sal. Personalet forklarer, at det vist er for at skabe julehygge, at der har været tændt for røgkanonen?! Ikke så hyggeligt for lungepatienter..
Dernæst det værste: lyden, venner! A’men - hvad pokker! Hvorfor skal der været skruet så højt op og være så skingert?? Sad på bagerste række, men havde gerne hørt koncerten ude fra foyeren - eller p-pladsen måske? Vi var mange, der måtte have en finger i øret, for at klare støjen.. Og nogen gik ligefrem..
Der skal alligevel noget til, at en julekoncert sprænger trommehinderne!
Vi havde i fredags bestilt en menú…
Vi havde i fredags bestilt en menú inden koncert. Prisen var kr. 335 pr. pers. Forret var blæksprutte og hovedret fasan. Maden var spiselig men heller ikke mere end det. Og slet ikke prisen værd. Man sad som til en halfest lige op og ned ad ukendt sidemand. Der findes mange andre gode spisesteder i Hillerød. Og dem vælger vi så næste gang.
Skift inventar/lydteknikker.
Du sidder på nogle elendige klapstole, som kan gøre det svært at koncentre sig om det der foregår på scenen. Lyden var dårlig det meste af tiden ved rockkoncert. Det skyldes hovedsagelig overstyring af lydanlæget. Man burde have dæmpet lyden. Eller man må ofre bedre forstærkere/højttalere.
Vi havde bestilt middag i dag inden…
Vi havde bestilt middag i dag inden koncert, den var nærmest uspiselig, pænt anrettet, men ingen smag, tørt og underlig konsistens. I øvrigt lignede det en kantine, ikke meget restaurant over det.
Elendig lyd
Har været til flere gode koncerter hvor…flere
Har været til flere gode koncerter hvor lyden var i top 💪 nogle artister burde nok ikke optræde live eller holde sig til pop musik og feks ikke julemusik især ikke med et symfoni orkester når man ikke har stemmen dertil men royal Stage gør det godt.
Helt håbløst
Helt håbløst - havde købt billetter på 1. række men pladserne i siderne var rykket tilbage svarende til 5. række og derudover så rendte fotografer under hele koncerten rundt foran os. HELT vildt ringe. Har selvsagt skrevet og klaget - men møder NUL forståelse for, at jeg har købt de dyreste billetter og så skal både se henover folk og fotografer. ÆV.
Virkelig ringe mad!
Kære Royal Stage,
Jeg var til julefrokost arrangement hos jer i går - firmajulefrokost. Hold nu op hvor var maden ringe! Sild fra glas hældt ud i en skål - værsgo - 2 forskellige slags. Steg som var så saltet at jeg drak næsten 1 l vand bagefter. Dertil kogte kartofler som ikke engang var skællet og som i øvrigt var kolde, og dertil kolde cocktails serveret i plastickrus. Laks på fad med en dåse asparges hældt udover. Broccolisalat som bestod af - nå ja - broccoli og intet andet. Man skal måske lige vide upfront at det man betaler for er underholdning. Og at maden man får serveret absolut ikke er en del af aftenens højdepunkt. Absolut ikke! Må jeg anbefale at i rykker prisen fra 875 + moms op til 1.000 + moms pr deltager og så til gengæld opper på maden så den i det mindste kommer nogenlunde på niveau med det som en middelgod dansk restaurant ville servere?!
Hvordan kan det passe at når man ringer…
Hvordan kan det passe at når man ringer og beder om at få ændret en billet til ledsager får jeg afvide at alle sammen er solgt, det sgu for dumt, man er afhængig af den person også laver i det nr, anbefaler hverken kunstnere eller tilskuere at deltage hos jer
Var i Royal Stage og se Burhan G
Var i Royal Stage og se Burhan G, julekoncert.
Og jeg skriver SE, for lyden var utrolig dårlig. Musikken var mudret og nogen gange kunne man slet ikke høre hvad han sang. Virkelig trist oplevelse.
Jeg troede at det var lydmanden, som ikke havde forberedt sig. Men, kan læse at det har stået på i flere år. Jeg syntes virkelig, det er for dårligt. At Royal Stage ikke gør noget ved lyden.
Det havde lydt bedre i en transister radio. :(
Og det havde ikke noget med Burhan G at gøre.
Simpelthen bare dårlig lyd i Royal Stage.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.