Dybt dybt skuffende I behandler folk så grimt, som I gør. Det fortæller mere om Jer, end vi behøver at sætte ord på. Men synes alligevel sagen kræver nogle sande beretninger.
1 : I har booket 2 værelser fra fredag til lørdag, som angivet på fakturaen.
Når man tjekker ind kl. 15:00 som almindeligt, er der tændt for det varme vand. Ikke før !
I vælger imod vores aftale, at invitere en halv koloni til overnatning på 4 værelser fra torsdag til fredag, komplet imod aftale, der er selvfølgelig ikke tændt for det varme vand, før det aftalte tidspunkt, da man ikke regner med folk vil snyde sig til ekstra overnatning.
2: Vi har tjekket Jeres opkaldshistorik, og kan se en tydelig tendens til at ringe kl. 18:40 kl. 20:30 endda kl. 22:00, fordi I lige har et pludseligt spørgsmål, som sagtens kan vente til åbningstid, den står angivet både på Google, på telefonsvaren samt vores hjemmeside. Telefonen er åben fra 9:00-15:00, står vi med en opgave i hænderne, ringer vi altid tilbage. Det kan alle andre mennesker sagtens finde ud af. Når telefonen er slukket for opkald, svarer vi ofte på sms. men husk på, der sidder et menneske bagved skærmen der også har en familie de gerne vil tilbringe tid med, når arbejdet er lukket ned.
3: I ønsker at komme ind i salen 5 dage før Jeres arrangement, for at gøre klar. I ved udemærket der er booket en fest lige efter Jeres, de bookede for 4 år siden, I har booket for 3 uger siden. Hvis I ønsker at komme ind 5 dage før planlagt begivenhed, tror du så ik lørdagens familie også vil ind lidt før festens start, for at stille deres ting ind ?
I skulle tjekke ud fra værelserne kl. 10:00, aller senest kl. 11:00, velvidende der er gæster nedenunder. De tjekker deres lyd på mikrofonen kl. 9:45, det er rigtigt - men højt musik hele morgenen, det er ganske enkelt løgn.
Altså - Udtjekning kl. 10:00 / kontra / Lydtest kl. 9:45 - I baserer Jeres vrede på 15 min uden komplet tavshed. ? Imod I selv ønsker 5 dages forberedelse ? waow ..
Iøvrigt var du ikke selv tilstede under morgenens konflikt, du laver altså en falsk anmeldelse på en fortælling.
Salen var fyldt med vidner, det var din søster der råbte af alt og alle, at hendes mand måtte be hende om at styre sig, hvorefter hun spytter på en stakkels gæst og tilsviner ham.
Vi kan bevidne via overvågningen, hun laver en stor scene kl. 10:10, fuldstændig unødvendigt. Herefter lander din dårlige anmeldelse, det virker utroværdigt.
4: Vi har på det kraftigste anbefalet 3 tjenere til 70 gæster, som I har planlagt at være.
Men det vil I ikke betale for, under ingen omstændigheder. Vi aftale i fællesskab, I skal booke minimum 1 tjener, jeg har en sms fra Jer, at I ønsker en tjener fra kl. 18:00-00:00 hvor festen jo skal slutte, det aftaler vi en pris på. Men I ændrer det pludseligt på dagen, nu skal hun komme kl. 17:00-02:00, så er det klart prisen bliver ændret med 3 timers ekstra arbejde. Det var I slet ikke uenige i, tværtimod var I yderst taknemmelige.
Men at hun så arbejde helt alene til kl. 8:00 om morgenen, uden en eneste form for hjælpende hænder til trods for lovning og klare aftaler - helt alene for at servicere, rydde op og vaske op og efter Jer, det glemte I alligevel at betale for ! 6 timers ekstra udnyttelse!
Det er ikke blot tarveligt, det er skammeligt at byde et andet menneske.
Foruden de ekstra mange gratis forberedelsesdage, har I også fået gratis Soundboks med i aftalen, gratis Selfievæg med tyl & lys, gratis Velkomstskilt, gratis Guldbestik, og rabat på dagslejen. Foruden dette, er der serveret gratis kaffe & mælk, samt vin til Jeres gæster, for det havde I ikke sørget for.
Der er indkøbt ekstra elkedel og ekstra duge for Jeres skyld.
Det havde været klædeligt, hvis I ikke sluttede natten af med at stjæle vores blomster også, men sådan er vi så forskellige.
Dette blev den sidste forlovelsesfest nogensinde, det vi har været vidne til, vil vi aldrig udsætte os selv, vores ansatte ellers vores gæster for. Aldrig igen.