Royal Copenhagen Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Oceniono na 1 z 5

I have collected Royal Copenhagen for many years now. One of my favorit is my Blue element plates. But I have always bought them from a store, but now I bought my last pièces at the Royal Copenhagen s... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestilte varer i November, mottok i desember og ble gitt bort som julegave. Personen som mottok dette hadde tilsvarende fra før, og varene er ikke identiske. Rillene i mønsteret er nesten fraværende,... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

I bought about 25 pieces of item from the US website on December 8th. I received a shipping notification email December 15th (this is probably the longest shipping experience I've experienced since I... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Vi har en del porcelæn fra Royal Copenhagen .musselmalet og hvid riffel. Virkelig fine ting. Imidlertid er virksomhedens service total håbløs. Vi har netop købt en del hvid riffel og vil registrere kø... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Porcelana
  2. Dekoracje i architektura wnętrz

Napisane przez firmę

Royal Copenhagen – By appointment to the Royal Danish Court. Manufacturer of hand painted porcelain in dinnerware, figurines, collectibles.

Słaba

Wynik TrustScore: 2 na 5

624 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 39% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 29

Napisz recenzję

En sjælden stor TAK!

Jeg var i dag i Royal Copenhagens Concept Store i Aarhus. Og jeg kommer igen - jeg kommer igen for produkterne, og ikke mindst for servicen!! Faktisk har jeg svært ved helt præcist at fatte min oplevelse i ord.

I ro og mag, kom en høflig, imødekommende kvinde over, og hørte om jeg havde brug for hjælp - jeg skulle have noget, men ville sige til. Og det blev respekteret.
Ved kassen trådte en mandlig medarbejder høfligt til, og hurtigt indledte jeg selv og begge de vidunderlige medarbejdere en samtale. Om mine køb, hvorfor jeg personligt købte hvad jeg gjorde, og alt sammen i relation til den værdi man emotionelt køber sig til hos dem. Åbne ansatte, der på en fin balancering involverer sig med kunden. Det er en disciplin, de mestrer.
Samtalen selv efter købet fortsatte i 10 minutter, om spændende ting, historien og det DNA, som kunder såvel medarbejdere er en del af i butikken. Det var virkelig en sand ‘wauw oplevelse’! Da jeg gik ud, smilede jeg 80% for betjeningen, og 20% for mine køb. For det var ikke købene jeg først tænkte på - det var de to mennesker.

Fagligt rådgav de mig ift. problemer jeg har haft med brudgaranti online, men jeg fik det svar jeg kom efter.

Butikken og service som den, jeg i dag oplevede… den kan man ikke værdisætte med en pris; den er uvurderlig. Men den er mere værdifuldt end det man langt de fleste steder finder.

KÆMPE ros til dem. Jeg håber så inderligt, de er der ved mit næste besøg. For det gjorde mit besøg.

TAK!

4 lutego 2025

Kære Lucas,

Tusind tak for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os. Dine rosende ord er blevet delt med vores personale i Concept Store.

Oceniono na 1 z 5

Sjældent set så dårligt malerarbejde på…

Sjældent set så dårligt malerarbejde på en 1 sortering.

Købte deres nye vinkøler via Bahne og da jeg modtager den er den helt uskarp i malingen, den flyder og ligner nærmest en 3 sortering. Deres kvalitetskontrol er virkeligt blevet dårlig og det må ikke ske til den pris.

30 stycznia 2025
Oceniono na 5 z 5

Great webstore with beautiful products

Great webstore with beautiful products. Delivery was fast and packaged well. My inquiry with the consumer service was handled fast and professionally.

27 stycznia 2025

Dear Sarah,

Thank you for sharing your experience with us. We appreciate you taking the time.

Kind regards,
Customer Service

Træls levering

Jeg bestilte d. 26/12 to ting fra deres hjemmeside, vel vidende om at vi var i en periode med helligdage og derfor kunne forvente længere levering.. men nu er det d. 8/1 og har stadig intet hørt omkring min ordre. Har haft skrevet til deres kundeservice, hvor jeg fik afvide at den snart ville blive behandlet - men intet er sket.

8 stycznia 2025

Super dårlig service!

Super dårlig service!
Jeg bestilte d. 20/12-24 en Bespoke kop til 1.299 kr. og i dag, d. 7/1-25 sætter de bl.a. dén kop ned med 15 %. Jeg kontaktede dem for at høre om de 15 % rabat så også gælder denne bestilling (som de ikke engang er gået igang med at producere endnu), men det gør det ikke, kun på bestillinger fra i dag. VIRKELIG dårlig service mod en, igennem mange år, trofast kunde!

7 stycznia 2025
Oceniono na 2 z 5

Registrering af brudgaranti

Det er umuligt at registrere brudgaranti online. Når jeg uploader billede af min bon, står den og tænker i uendeligheder og lader mig ikke komme videre til næste trin. Jeg kan kun få lov til at afbryde registrering og starte forfra, hvor det samme sker igen.

5 stycznia 2025

Kære Marie-Louise,

Mange tak for din feedback. Den sætter vi pris på.
Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice-team, så de kan hjælpe dig med din registrering.
Umiddelbart kunne det lyde som om, at det ville hjælpe at rydde cookies i din browser, da disse muligvis driller i processen.
Du kan kontakte kundeservice her:

Skuffende oplevelse

Jeg købte en sovsekande hos Royalcopenhagen.dk til Black Friday, og den blev hurtigt afsendt samme dag – det så lovende ud.
Desværre gik den i stykker under forsendelsen, og her begyndte problemerne. Jeg oprettede straks en sag på deres hjemmeside, men det udviklede sig til en lang og besværlig proces.
Jeg modtog et pakkenummer på en ny sovsekande, men pakken blev aldrig afsendt.
Kundeservicen har desværre ikke været ærlig undervejs og givet flere modstridende forklaringer. En meget skuffende oplevelse, som jeg ikke havde forventet fra et brand som Royal Copenhagen.

29 listopada 2024

Kære Daniel,

Mange tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Det sætter vi pris på.
Jeg har fundet din sag i vores system og kan godt se, at du har haft en dårlig oplevelse med din ordre - det beklager vi naturligvis.
Black Friday er en utrolig travl tid og det kan desværre medføre fejl - både fra vores side og fra vores partnere. Vi vil gøre vores bedste for at undgå situationer som denne i fremtiden.

Oceniono na 1 z 5

Det er fuldstændigt umuligt at…

Det er fuldstændigt umuligt at registere sine købte produkter på hjemmesiden.
Man kan ikke uploade billeder i nogen af de formater som Royal Copenhagen selv foreslår. Vi er i familien alle gode til IT og det lykkedes ikke for os.
Hvordan skal det ikke gå for ældre medborgere, der skal forsøge sig.
Virkelig en nem måde for Royal Copenhagen at udgå ,at folk kan bruge deres brudgaranti.
Jeg forstår slet ikke ,at et gammelt stolt firma vil være det bekendt.
Jeg kan se ,at andre her på siden har haft samme problem.
Det er Royal Copenhagen øjensynligt ligeglade med for fejlen er ikke rettet.

4 stycznia 2025

Kære Kristian,

Mange tak for din feedback. Den sætter vi pris på.
Jeg er ked af at høre, at du har oplevet problemer med registrering af brudgaranti. Vi vil meget gerne have, at vores brudgaranti bliver brugt og der registreres tusindevis af genstande hver eneste måned. Dog kan der opstå tekniske udfordringer undervejs og dem vil vi naturligvis meget gerne hjælpe med.
Du er meget velkommen til at kontakte vores kunderservice-team, så de kan hjælpe dig videre.

Oceniono na 1 z 5

Så skal vi i gang med registreringen igen…

Jeg har efterhånden en del kgl porcelæn stel. Men den her smarte ide i har fået om, at man skal registrer det på nettet - er da noget det mest geniale i har fundet på. Sidder igen og bander over, at jeg ikke kan få lagt kvitteringen ind og dermed ikke kan registre min bon. Hvorfor pokker skal det være så bøvlet og bruger jeres brudgaranti. Kunne den ikke hedder har du ikke gemt din kvittering eller registreret det på nettet, gælder brudgarantien ikke. - - det er simpelthen en ommer, når ikke jeres side virker …

25 grudnia 2024

Kære Pia,

Mange tak for din feedback. Den sætter vi pris på.
Hvis der opstår en teknisk fejl i forbindelse med upload af kvittering, så anbefaler vi, at du rydder cookies i din browser for royalcopenhagen.com, da disse kan være skyld i problemet.
Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice-team, så de kan hjælpe dig videre med den specifikke løsning.

Oceniono na 1 z 5

Crack inside of thermal mug

I live in Boston and travelled Denmark and bought thermal mug at outlet store, frederiksberg on May 22, 2024 and recently found crack inside which seems to be made during manufacturing process. I contacted outlet store to know whether it is possible to get warranty by email with 5photos but failed. They replied to my email "If you took it with you, then we cannot help you, as there is no warranty on 2.quality products." I was very disappointed because they don't care after sales of 2.quality products. I had bought many well-known other brands including 2.quality products but never saw this kind of crack inside and never experienced this kind of after sales service.

16 grudnia 2024

Hi,

Thank you for taking the time to share your experience.
Unfortunately we do not offer our breakage warranty on purchases from our outlets, which is what damages like this would be covered under for retail purchases. The breakage warranty covers damages that happen after purchase in connection with use.
It is very unlikely that this error would have been caused during production.
During quality control our porcelain is dipped in a special liquid which reveals cracks and these items are discarded and never sold as b-grade items. The items sold in our Outlets do not have any functional errors/damages but minor inaccuracies of cosmetic nature in the glazing or decoration.
Thermal mugs are a little more fragile than non-thermal mugs due to the two porcelain layers that make up the thermal-functions. If stacked (particularly right after being washed with hot water) the mugs are more exposed to small cracks like the one you describe.
I hope this clarifies.

Kind regards,
Customer Service

Oceniono na 5 z 5

Jeg er slet ikke ferm til det med at…

Jeg er slet ikke ferm til det med at skal til at registere mit brud garanti og alt det der med at man skal ind på hjemmesiden trætter mig enormt. Men jeg blev glædelig overrasket. Det var ligeså nemt som at gå en tur i parken. Jeg havde i Tirsdags brugt mit brudgaranti. De svarede dagen efter. Og om Torsdagen havde de sendt min tallerken. Jeg kan allerede idag (lørdag) hente det. Så der er ingen slinger i valsen. De er jo trods alt Royal CPH, og de lever op til deres krav, hvilken jeg er glad for.

23 listopada 2024

Kære Casper,

Tusind tak for din feedback. Den sætter vi stor pris på og vi er glade for, at du har haft en god oplevelse.

Manglende bæredygtighed

Få dage efter mit køb kom en ny kampagne. Istedet for at sende mig 2 juleornamenter, som jeg kan få ved min bestilling, så skal jeg returnere mit køb, få tilbageført beløbet, køre i bil til en butik, købe det samme, få juleornamenterne og køre hjem igen. Er ikke særlig smidigt og slet ikke bæredygtigt. Skuffende af et sådanne højt profileret dansk firma.

4 listopada 2024

Brudgaranti er en løgn

Har fuldstændig opgivet at få brudgaranti på mine tallerkener og skåle. Kvaliteten er ikke "royal" længere og servicen heller ikke, når man ikke automatisk har brudgaranti på det man køber, som man havde engang, medmindre man laver et kæmpe cirkus, der er helt umuligt. Ønsker mig Villeroy og Boch fremadrettet fremfor dyre sårbare produkter fra Royal som alligevel ikke er dækket med brudgaranti som man ellers får så fint at vide når man køber det.

Tilføjet: pæne ord her på trustpilot men intet får man når man forsøger at få hjælp. Køb ikke her hvis I tror I får brudgaranti!! De siger hvadsomheæst på trustpilot men du må basically ikke bruge dine ting hvis du vil sikres garanti. Den skal stå og gå i stykker af sig selv uden at blive rørt for at garantien gælder.

13 października 2024

Kære Marianne,

Først og fremmest tak for, at du har taget dig tid til at dele din feedback. Det sætter vi pris på.
Vores brudgaranti er bestemt ikke en løgn og vi tilbyder op til 2 års brudgaranti (3 år for medlemmer) på al service til borddækning, som er købt hos en godkendt forhandler. Det er korrekt, at brudgarantien skal registreres på royalcopenhagen.com senest 6 måneder efter køb, men det sidder vores team klar til at hjælpe med, hvis det skulle volde problemer.
Når man handler fra en konto på royalcopenhagen.com oprettes brudgarantien automatisk.
Du er meget velkommen til at kontakte os via royalcopenhagen.com/da-dk/kontakt så vi kan hjælpe, hvis du skulle have spørgsmål.

Oceniono na 1 z 5

Jeg returnerede 2 tallerkner i butikken…

Jeg returnerede 2 tallerkner i butikken hvor de forsikrede mig om at pengene ville komme tilbage på min konto. Det blev de så ikke. Jeg prøver at kontakte butik på både mail og telefon uden held. Først da jeg tager fat i online service og nærmest tikker dem om hjælp (de mener ikke de har noget med outlet at gøre) ringer butikschef tilbage.
Hun kan så ikke finde ud af at tilbagebetale de penge så jeg tager turen tilbage til outletten (bor ikke lige om hjørnet) for så at komme ind i butikken og høre at de rent faktisk står og snakker om mig åbentlyst i butikken. Hold k… jeg ville være flov hvis jeg var personale. Det virkede de så lidt lige glade med.
Ikke så meget som et undskyld for at de havde lavet rod i det, snakket om kunderne åbenlyst i butikken eller tak fordi du lige gider at komme på en længere rejse for at hente pengene igen.
Gem din kvittering for de har ikke en dyt styr på det!

29 sierpnia 2024

Kære Sanne,

Først og fremmest tak for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det sætter vi pris på.
Jeg er ked af at høre om den process du måtte igennem for at returnere dit køb og kritikken er taget til efterretning.

Brud garanti Royal Copenhagen

Jeg er så glad for at det lykkes for mig at få et helt nyt krus hos Royal Copenhagen, under brud garantien, og må tage alt min kritik i mig, jeg troede det var rent reklame svindel, da jeg ikke kunne få lov til at oprette min garanti på deres hjemmeside, efter jeg havde brokket mig, kontaktede Royal Copenhagen mig, og fik den hjælp der skulle til. Så reklamen med brudgaranti er god nok. Stor ros og en meget glad kunde

23 lipca 2024

Kære Helle,

Tusind tak for din feedback.
Jeg er glad for at høre, at du har fået erstattet dit krus. Husk altid at registrere dit porcelæn til brudgaranti senest 6 måneder efter købsdatoen, så du nemt kan indgive et garantikrav, hvis der skulle ske et uheld. Og husk, at du kan få et ekstra års brudgaranti (3 år i alt) som medlem af vores Collectors' Club.

Termokrus Royal Copenhagen

Vi har over tid erhvervet os 16 stk. termokrus fra Royal Copenhagen og som vi stabler 2 og 2 ad gangen. Vi har desværre konstateret brud/sprækker på 3 krus og som ifølge Royal Copenhagens kundeservice skyldes, at vi har stablet dem 2 og 2. Vi er dog aldrig blevet varskoet om, at de ikke må stables og som der heller ikke står noget om i deres brochure, hvorfor vi rettede henvendelse til Royal Copenhagen. Royal Copenhagen meddeler, at fejlen er vores og hvorfor de ikke vil erstatte skaderne.
Nærværende er derfor til info og husk, at stille dine krus enkeltstående, for de bliver ikke erstattet, hvis 2 års garantien er udløbet.
Med baggrund i vores ærgerlige oplevelse, kan vi således ikke anbefale at købe et så sårbart produkt til prisen.

22 lipca 2024

Kære Stig,

Mange tak for, at du har taget dig tid til at dele din feedback. Det sætter vi pris på og vi tager den til efterretning.
Det er korrekt, at termokopper kan tage skade af, at blive stablet, da de er en smule mere skrøbelige end andet porcelæn. Dette skyldes de to porcelænlag, som skaber det hulrum i koppen, der giver termoeffekten.
Man skal derfor være forsigtig med at stable kopperne - i særdeles hed efter opvask, da kopperne kan være ekstra skrøbelige, når de er varme.

Oceniono na 3 z 5

Outlet Frederiksberg

Vi besøgte i weekenden jeres outlet butik på Frederiksberg. Super udvalg og gode priser. Men personalet gav en det modsatte af et smil på læben når man gik der fra. Man følte sig næsten til besvær. Man blev ikke engang spurgt om man ville købe en pose og da man fik kvitteringen blev den bare smidt i posen på en ligegyldig måde mens der blev kigget arrogant den anden vej.

6 lipca 2024

Kære Laura Marie,

Tak for besøget og tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os - det sætter vi pris på. Din feedback er blevet delt med butikken og tages naturligvis til efterretning.

Oceniono na 1 z 5

Brudgaranti og manglende svar på henvendelser

Jeg anmeldte to stk brudgaranti den 5. maj 2024, men har nu ca 2 mdr senere ikke hørt noget. Jeg fik tre uger efter anmeldelsen en mail om de manglede et hus nr hvilket jeg selvfølgelig skrev til dem straks
Jeg har skrevet til dem yderligere tre gange, men de svare ikke på mine henvendelser. Ydermere så er det ikke muligt at kontakte dem telefonisk.
Royal copenhagen slår sig op på deres brudgaranti og deres fine service, men det er virkelig respektløs og dårlig service.

Tak for jeres svar, det er nu fire dage siden jeg skrev til jer på den maiæ som I har angivet i jeres svar og jeg har fortdat ikke hørt fra jer. Det er vildt kritisabelt.

2 lipca 2024

Kære Maigen,

Mange tak for, at du har taget dig tid til at give os feedback. Det sætter vi pris på.
Jeg har ikke kunne finde din sag i vores system ved at søge på dit navn. Du må meget gerne sende en email til
royalcopenhagen.shoponline@royalcopenhagen.com og skrive "Trustpilot" i emnefeltet og så vil vi svare med det samme.

Brudgaranti

Sendte brudgaranti ind den 9/6 og bestilte samtidig en ny vare - den nye vare som jeg skal betale om kom ca. 3 dage efter. Mine brudgarantier er ikke blevet behandlet og der svares ikke på henvendelser. De har fjernet muligheden for at ringe og ud fra bare at have læst en 3-4 anmeldelser ser det umiddelbart ud til at de er fuldstændig ligeglade for ikke på en eneste anmeldelse har de svaret.

Det er så dårlig service! Dog må jeg indrømme at de tidligere har været exceptionelle i deres service mht. brudgaranti. Men denne oplevelse hvor de bare ignorerer ens henvendelse gør at de simpelthen ikke kan få nogen god anmeldelse herfra!

Dette er sket på deres officielle hjemmeside.

9 czerwca 2024

Kære Vicki,

Jeg er ked af, at høre om din oplevelse med vores brudgaranti. Det er bestemt ikke meningen, at der skal være så lang behandlingstid.
Jeg tror det er lykkedes mig at finde dine sager frem og jeg har sendt den videre i systemet, så du kan modtage dine nye produkter hurtigst muligt.

Outlettet i Vejle! GOD OPLEVELSE

Super fantastisk butik med meget venligt personale. Jeg havde mange spørgsmål, da jeg ikke ved meget om stellene. Jeg fik så god og uddybende hjælp af deres personale. Følte virkelig personalet vidste noget, i forhold til Imerco hvor personalet intet ved om Royal Copenhagen... Ville ønske butikken lå et andet sted i byen, da parkering er UMULIGT og bydelen kan være lidt skummel til tider.

14 czerwca 2024

Kære Sofie,

Tusind tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse med vores Outlet i Vejle. Det sætter vi stor pris på.
Vi håber du er glad for dit nye porcelæn.

Royal Copenhagen

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej