Royal Copenhagen Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Oceniono na 1 z 5

I have collected Royal Copenhagen for many years now. One of my favorit is my Blue element plates. But I have always bought them from a store, but now I bought my last pièces at the Royal Copenhagen s... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestilte varer i November, mottok i desember og ble gitt bort som julegave. Personen som mottok dette hadde tilsvarende fra før, og varene er ikke identiske. Rillene i mønsteret er nesten fraværende,... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Vi har en del porcelæn fra Royal Copenhagen .musselmalet og hvid riffel. Virkelig fine ting. Imidlertid er virksomhedens service total håbløs. Vi har netop købt en del hvid riffel og vil registrere kø... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Porcelana
  2. Dekoracje i architektura wnętrz

Napisane przez firmę

Royal Copenhagen – By appointment to the Royal Danish Court. Manufacturer of hand painted porcelain in dinnerware, figurines, collectibles.

Słaba

Wynik TrustScore: 2 na 5

624 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 39% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 29

Napisz recenzję

SCAM almost ZERO customer service

I bought about 25 pieces of item from the US website on December 8th. I received a shipping notification email December 15th (this is probably the longest shipping experience I've experienced since I started online shopping in 2008). The order was shipped in three boxes. Two of them was signed by someone I don't recognize. So I didnt receive the first two. The last one's tracking status has been "Label created" for 15 days so far. So I contacted the customer service through the online portal December 21st. I haven't heard anything back. I also cannot find any other way to contact the firm. Definitely didnt expect this from an "established" brand like Royal Copenhagen - it feels like a scam.

30 grudnia 2025

Hi,

Thank you for sharing your feedback with us.
I am sorry to hear about your experience with your order and for the processing time. I understand that a colleague from our US team has now gotten back to you and I hope everything is in order.

Customer Service

This is a scam

This is a scam, trying since 2 weeks to get in touch with their customer department. They do not answer the phone nor the emails. The contact form says it’s out of order…. So how can you reach out to them?? Most probably the parcel was lost on it’s way back to Royal CPH… No help or what so ever from them.
Since GLS were not able to deliver at my door, my parcel went back to Royal CPH and I am supposed to get a refund. This has now taken 1 month without any solutions... And it continous… a week ago a lady who’s name is Pernille finally contacted me from Royal CPH that a refund is on it’s way but can take up to 5 business days. But guess what happened instead… they sent out a new item exatly with the same slow process with GLS… This is really so time consuming and totally stupid of them, save your nervs and go shopping elsewere.

3 grudnia 2025

Hi,

Thank you for sharing your feedback.
I'm sorry to hear about your experience. I confirmed with our team that your order was returned to us from GLS today, January 6th, and the return has now been processed.
We're very sorry for the lenghty process but unfortunately delivery timings from GLS are out of our hands.

Customer Service

Oceniono na 1 z 5

Dårlig kundeservice og modtog ikke min pakke

Jeres kundeservice er forfærdelig.
Jeg bestilte en julegave til mine forældre i november - man fik en gratis gave med.
Da jeg får en mail om at pakken er leveret er det kun gaven der var gratis der ankom.
Efterfølgende skrev jeg 4 gange over mail, ringede 2 gange og skrev en besked på Instagram.
Jeg fik aldrig et svar over mail, eller da jeg ringede og over Instagram sagde de jeg skulle sende en mail… hvor i beskeden jeg skrev til dem jeg aldrig fik noget svar over mail.
Jeg har jo dybt seriøst bare kastet penge ud af vinduet?!

22 grudnia 2025

Hej,

Mange tak for at du har taget dig tid til at dele din feedback.
Jeg er ked af at høre om din oplevelse.
Jeg kan se, at din sag blev behandlet d. 22. december og at vi desværre ikke har kunne se tidligere henvendelser fra dig før dette. Vi beklager naturligvis den lange svartid, men håber, at sagen er bragt i orden nu.

Ikke særlig royal oplevelse

Bestiller den 15 dec. Får dagen efter besked om at varen er sendt. nu flere dage efter har jeg hverken set pakken, eller en besked fra GLS. De skriver man får et pakke nummer, det gør man ikke. Så kan man kontakte kunde service via telefon. på telefonen får man besked på at gå på nettet og udfylde en form som de svar på en uge senere.

RIP Julegave.

De har hævet pengene, selv om varen tvivlsomt er send. stik mod lovgivningen!

15 grudnia 2025

Kære Henrik,

Jeg er ked af, at høre om din oplevelse. Juletravlheden er ekstraordinær og vi gør alt hvad vi kan for at få pakker frem i tide.
Jeg kan ikke umiddelbart finde din sag i vores system. Hvis du stadig ikke har modtaget din pakke, så må du meget gerne sende os en mail på royalcopenhagen.shoponline@royalcopenhagen.com så vi kan hjælpe dig.

Dårlig oplevelse i conceptstore

D. 14 november 2025 ca kl 13.15 kom jeg forbi Royal Copenhagen Århus conceptstore. Jeg ville gerne spørge om brudgaranti politik vedrørende brudt påskeæg.
Jeg viste frem billederne til mandlig butiksassistent. Han kiggede hurtigt mine billeder igennem og svarede utålmodigt: Jeg mener ikke at brudgarantien dækker påskeæg.
Jeg siger derefter: Jeg har gennemgået brudgarantien på Royal Copenhagens hjemside, og jeg har ikke set noget særlige regler om at brudgaranti ikke dækker påskeæg. For nogle år siden, byttede jeg et brudt påskeæg i en butik.

Butiksassistenten blev kun mere utålmodig, og han svarede uden at se på mig: Det ved jeg ikke du skal spørge butikken hvor du købte fra. Bagefter gik han dirket til nogle andre kunder og snakkede tålmodigt med dem. Han ændrede sig pludseligt til en hel anden person.

Jeg ventede til de andre kunder forlod butikken, og jeg spurgte ham igen: Vil du ikke vise mig hvor det står henne, at påskeæg ikke bliver dækket af brudgarantien? Jeg kan ikke se det på jeres hjemmeside.

Han gav mig et vredt blik og råbte til mig: Du skal vise mig at du er medlem, og du skal selv læse om det på hjemsiden. Jeg er ikke kunde service!

Jeg føler han råber af mig, fordi hans stemme er så høj, at en anden stirrede på os.

Jeg har købt flere forskellige Royal Copenhagen varer som gaver, og til mig selv i over 10 år. Jeg har aldrig oplevet en så dårlig behandling hos Royal Copenhagen.
Kan det virkelig passe?

14 listopada 2025

Hej,

Vi er kede af at høre om din oplevelse i vores Concept Store. Dette stemmer naturligvis ikke overens med den kundeoplevelse, som vi ønsker at levere og anmeldelsen er blevet delt med rette vedkommende.

Ift. brudgaranti på påskeæg. Disse har indtil august 2025 altid været eskluderet fra vores brudgarantiordning. Siden august har det dog været muligt at registrere påskeæg fra 2025-kollektionen (og kommende) til brudgaranti på royalcopenhagen.com.
Købet skal registeres senest 6 måneder fra købsdatoen og du skal være i besiddelse af kvitteringen eller et billede af denne.

Du kan læse om de opdaterede vilkår og betingelser for brudgaranti her:

Oceniono na 2 z 5

Meget lys farve på malingen

Meget lys farve på malingen.
Vi bestilte et par ekstra tallerkener i serien Blå mega riflet, online.

Da de kom lagde vi med det samme mærke til at bemalingen var meget lysere en normalt.

Vi kontaktede derfor kundeservice omkring problemet.
De svarede at det er helt normalt og at der er variationer i farven.

Vi har næsten 40 forskellige ting i samme serie.
Det er bestilt over de sidste 3 år og over mange forskellige ordrer.
Vi har aldrig set en farveforskel som denne.

RC siger at vi bare kan sende dem tilbage men at de ikke kan garantere at de næste vi får er bedre!!!

Meget uforstående overfor dette.
Med så mange ordrer og så mange forskellige effekter har vi aldrig oplevet det, men fra nu af skal vi åbenbart ikke forvente andet.

Vi er ca halvvejs i vores samling.
Det ville have været rart at kunne gøre den færdig.

10 listopada 2025

Hej,

Mange tak for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Det er korrekt, at Blå Mega Riflet er håndmalet og derfor kan der være variationer i bemalingen. Dette er en del af blåmalernes unikke signatur, som præger hver eneste stykke håndmalet Royal Copenhagen-porcelæn - dog altid med det forbehold, at bemalingen skal godkendes i vores kavlitetskontrol

Porcelænet skal dog selvfølgelig falde i jeres smag og I er derfor meget velkomne til at ombytte. Bor I i nærheden af en af vores butikker, er I også velkomne til at henvende jer her, så de kan være jer behjælpelig med ombytning.

Oceniono na 1 z 5

Når man bestiller en ordre som er sket…

Når man bestiller en ordre som er sket ved en fejl og skriver med det samme til dem på mail 😂😂😂😂 så er RC ligeglad og svarer ikke retur eller ser deres mail

De sender varen - nu giver de mig bøvlet og får bøvlet om at få det retur

Sidste gang jeg bestiller på online

Hilsen en sur kunde

10 listopada 2025

Kære Jens,

Jeg er ked af at høre om din oplevelse.
Jeg kan forstå, at vi modtog din ordre i weekenden, og derfor så vi først din mail mandag. Vores lager arbejder på højtryk for at få alle ordrer ud hurtigst muligt og derfor var det allerede for sent, at gøre noget ved din ordre, da den ikke kan trækkes ud af systemet, når først den er sendt til afhentning. Vi forstår, at det er frustrerende, men vi bestræber os blot på, at få alle ordrer af sted så hurtigt som muligt.

Oceniono na 1 z 5

Ang brudgaranti. Besværligt at registrere nyt porcelæn på hjemmesiden.

Har købt en del krus fra royal copenhagen. I starten var der brudgaranti med når nem fik sin bon. Så overgik det til at man skulle registrere sit nye porcelæn på hjemmesiden…
Det lykkedes mig aldrig at få registreret online - man kom ikke igennem processen og prøvede igen og igen.
Nu sidder jeg så og har brug for min brudgaranti, men opgav desværre dengang jeg købte krus fordi det var så besværligt. Det er jo virkelig irriterende.
Nu forsøger jeg så igen at indmelde mig i den her Club med alle de fine fordele. Men går den igennem - nej.. forsøger igen og igen og modtager ingen mail. Det er godt nok irritererende at bruge så meget tid på det og det ikke lykkedes igen og igen.

4 listopada 2025

Hej,

Vi er kede af at høre, at du har haft problemer med brudgarantien. Du må meget gerne sende en mail til royalcopenhagen.shoponline@royalcopenhagen.com og skrive "Trustpilot" i emnefeltet og så vil vi meget gerne hjælpe dig.

Brudgaranti uden problemer

Benyttede mig af brudgaranti ved en tallerken. Det er 2. Gang uheldet har været ude for mig og hver gang er det gået så let med at benytte mig af brudgarantien online. Super service og hurtig levering.

25 sierpnia 2025

Kære Julie,

Tusind tak for, at du har taget dig tid til at dele din feedback.
Vi er glade for, at du synes om vores brudgarantiordning. Det er vigtigt for os, at man kan nyde sit Royal Copenhagen-porcelæn med lidt ekstra ro i maven.
Hvis du ikke allerede er medlem, så husk, at man får glæde af hele 3 års brudgaranti med en Collectors' Club konto på royalcopenhagen.com. Når man handler online fra sin konto, registreres købet helt automatisk til kontoen, så man ikke skal foretage sig noget .

Zero customer service

I have been a royal Copenhagen customer for years. I have bought around 50 pieces over the years! But the last 2 plates I received and the last dish (all Blue Mega) were sent to me, from the royal Copenhagen online website, in a COMPLETELY DIFFERENT shade of blue. They are a pale blue and nothing like the blue you advertise on your website. I know they are hand painted. But you have to ensure that the colour at least matches somewhat. If the glazing or the firing process changes the colour to a completely different colour that is not acceptable. These new plates are 5 shades lighter in colour and not even the white porcelain is the same white as to what I have before! I am absolutely shocked. But what I am more shocked about is that I emailed your online team last Wednesday morning about this, included photos, not a word back, I have since emailed again on Friday, no reply, I emailed again yesterday, no reply, I have emailed your Fiskars email, no reply, I also emailed your flagship store, no reply! I do not know what kind of company you are running lately but I will never ever buy anything from you again. If a customer sends you a complaints email you should reply to that within one day! That is standard procedure - you haven’t replied to me for one week! And you sent out products that are faulty! I am sending back all 3 items and I can promise you I will never buy from you again. Zero customer service and you need to look into the quality control before you ship things out. I hope your CEO sees this. If anyone can be bothered to reply to me I should hope that comes from a senior manager or I prefer you don’t contact me at all. The fact that your score on here is 2.4 is SHOCKING! You should be very very concerned, your reputation is not what it was in the past

13 sierpnia 2025

Dear Mr Hansson

Firstly I thank you for sharing your experience.
Secondly I want to apologize for it. I have been in contact with our Customer Service team this morning and it turns out that your message had gotten stuck in our Spam filter. This is of course very unfortunate and it does not align with the customer service and experience we want to deliver.
A customer service representative has replied to your case just a few minutes ago. We hope we will be able to rectify the situation, as we do very much appreciate your business and loyalty through the years.

Once again we extend our apologies.

Dårlig betjening og service

Jeg fik en gave der var købt på Royal Copenhagens hjemmeside. Gik ind i deres på flagship butik på Amager Torv for at bytte den. Jeg blev sendt fra stue til 1 sal. Og til stuen igen. Ingen havde styr på at kunne hjælpe mig.
Vildt dårlig oplevelse. Næste gang jeg skal købe noget fra Royal Copenhagen bliver det ikke direkte fra dem.

1 sierpnia 2025

Hej,

Jeg er ked af at høre om din oplevelse i vores Flagship Store. Det er blevet delt med personalet og vil blive taget til efterretning.

Bemærk, at vi kun tilbyder ombytning af online køb i vores fysiske butikker og altså ikke penge retur for en online ordre.

Oceniono na 1 z 5

Ekstrem dårlig kvalitet af blå mega…

Ekstrem dårlig kvalitet af blå mega krus lavet i Thailand. Hanken går løs hvor den er sat fast, og selvfølgelig kunne det ikke registrere i brudgaranti, og nu gider jeg ikke spille mere tid på det.
Dårlig service, dårlig kvalitet, hvor kun prisen er i top, og sidste gang jeg bruger penge på det.

2 lipca 2025

Kære Inge,

Jeg er ked af at høre, at din kop er gået i stykker.
Vores porcelæn fremstilles med samme fokus på håndværk og kvalitet, som vi har haft igennem de sidste 250 år. Dog kan porcelæn være et porøst materiale og uheld kan ske.
Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice team via nedenstående link, så vi kan hjælpe dig med at få registreret din brudgaranti.

Fantastisk service

Smukke, robuste stel og ikke mindst genial service, når man som jeg, har klodset sig til at slå skår i en kop. Brudgarantien blev godkendt online inden for minutter, og erstatningskoppen afsendt fra RC dagen efter. Virkelig flot. Tusind tak.

23 maja 2025

Kære Tina,

Tusind tak for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os - det sætter vi stor pris på.
Vi håber, at du er glad for din kop.

Oceniono na 5 z 5

Er du vimmer en kundeservice via deres…

Er du vimmer en kundeservice via deres hjemmeside .. meget bedre end man kan forvente.

Jeg havde problemer mine termokrus og jeg vil faktisk mene at jeg fik bedre service for at få problemet løst end da jeg købte krusene - og servicen var bestemt ikke dårlig underkøbet.

Så 5 store stjerner herfra .. og rigtig god weekend.

28 marca 2025

Kære René,

Tusind tak for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os. Det sætter vi stor pris på.
Vi håber du er glad for dine termokrus.

Royal Copenhagen,

Advarsel-dyre Mega kopper lavet i Thailand ikke i Danmark

Modtog igår en fællesgave i æske med blue fluted mega mug small cup 2ps.
Pæne kopper bevares, men med at de skulle koste listeprisen kr. 880, og så man hos IMERCO kunne købe dem for kr. 500.- og på hjemmesiden pricerunner hvor salgsprisen var sat fra kr. 600 til til kr. 890.- tyder på en stor fortjeneste også til Royal Copenhagen.
Undersøgte så prisen for næsten samme kop lavet i Tjekkiet, hvor prisniveuet i en dansk butik ifølge en kender så ville være kr. 80.- kr. 100 med butikfortjeneste.
Jeg synes man som dansk køber bliver snydt af Royal Copenhagen, så vandet driver af en.
Det kan godt være at koppens mønster er designet i danmark, men det skal vel ikke komme kunden til last med så stor en listepris og så varieret salgspris i Danmark og så de er lavet i Thailand.
Til Royal Copenhagen, vær i mine øjne mindre pris grådig og find en Europæisk fabrikant.
Jeg har haft tjekkisk porcelæn arvet fra min bedstemor, der har været i brug i over 100 år inden det gik til genbrug pga. en flytning.

19 marca 2025

Troværdig kundeservice

Havde fået et skår i en af mine tallerkener, som jeg fik i bryllupsgave for et halvt år siden. Via mail fik jeg fremragende hjælp. Det viser sig, at man skal bruge kvitteringen, som jeg selvfølgelig ikke havde, da det var en gave. Jeg beklagede at jeg ikke var klar over det, da jeg ikke har kvitteringen, da det jo var en gave.
Jelena fra kundeservice hjalp mig pænt igennem og jeg får en ny tallerken tilsendt.
Meget fornem service!

18 marca 2025

Kære Mia,

Tusind tak for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med vores brudgaranti og kundeservice. Det sætter vi stor pris på.
Hvis du skriver Royal Copenhagen på fremtidige ønskelister, så kan gave-giveren faktisk dele brudgarantien med dig digitalt, så de slipper for at skulle aflevere kvitteringen med gaven :)

God Service

Hej

Jeg købte 6 kopper den 5/2, den går så i stykker i weekenden efter, jeg tager kontakt til royal copenhagen og sender diverse billeder og kvitteringer, 3 dage efter har jeg modtaget nye kopper

Fremragende Service

13 lutego 2025

Hej Jesper,

Tusind tak for at tage dig tid til at dele din positive oplevelse med vores brudgaranti. Det sætter vi stor pris på.

Oceniono na 2 z 5

Royal Copenhagen Ringsted

Egentlig en god oplevelse selve købet i butikken. Søde ekspedienter og høflig betjening. Da jeg så skal betale, har man glemt at slå noget ind og jeg må betale over flere gange. I forvirringen opdager jeg ikke at prisen på 3 tallerkener er slået forkert ind, men først da jeg pakker posen ud herhjemme, ser jeg på bonerne at der er noget glat.
Jeg ringer her til morgen til Butikken og bliver egentlig igen mødt af høflighed. Hun kan godt se at der er gået noget galt, og vil selvfølgelig refundere prisdifferancen, og det er her det bliver tricky, for jeg er ikke fra Ringsted og kommer der stort set aldrig. Men i følge ekspedienten er der ikke andre muligheder end at jeg må køre til Ringsted endnu engang for at få mine penge retur.
Og der er ingen refundering af mine kørte kilometer, eller en form for plaster på “såret” for deres fejl.
Så nu må vi se hvornår jeg alligevel er i Ringsted for jeg nægter simpelthen at køre derop uden andet formål, så er differencen jo brugt i Brandstof i stedet.

Som svar på jeres opfølgning: hvad skal jeg bruge det til at I tager det til efterretning, til fremtidige situationer? Det er sket og jeg har stadig brugt brandstof og en masse tid på det, selvom fejlen ligger hos jer. 🤷‍♀️

6 lutego 2025

Kære Christina,

Først og fremmest skal jeg beklage det sene svar.
Jeg har været i kontakt med vores Outlet i Ringsted og kan forstå, at der er kommet styr på problemerne med betaling og refundering. Vi beklager naturligvis, at du har haft denne oplevelse. Din feedback er blevet taget til efterretning, så vi kan finde en løsning til fremtiden.

Royal Copenhagen.

brudgaranti…

Jeg gjorde brug af min brudgaranti onsdag, pga revner i et termokrus. I dag fredag har jeg modtaget et nyt. Langt nemmere og hurtigere end jeg på nogen måde havde håbet på

7 lutego 2025

Hej Charlotte,

Oceniono na 5 z 5

Bestilte jubilæums kruset af HM…

Bestilte jubilæums kruset af HM Dronning Margrethe II som kom efter få dage.
Hurtig service og umådelig flot indpakning.
Tak for det.

21 stycznia 2025

Hej Line,

Mange tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi håber, at du er glad for dit nye jubilæumskrus.

Kundeservice

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej