Roskildedyreklinik Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

God, tryg, professionel oplevelse gennem et større kirurgisk indgreb på min hund, der skulle have lavet et nyt korsbånd, samt sørget for at den løse knæskal blev sat på plads og ikke kunne “smutte” me... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

5 - Meget tilfreds I Roskilde Dyreklinik mødes man med velvilje, tryghed , omsorg , tid til at lytte samt gode råd og frem for alt faglig dygtighed , viden og behandling. Tak for jer.

Oceniono na 5 z 5

Roskilde bedste dyrlæger . Mener den unge søde dyrlæge hedder Freja, hun er utrolig sød,- og kompetent. Sygeplejersken Mette er også altid bare super, sød, glad. Alle er altid venlige og tilgodeser... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

5 - Meget tilfreds Trygt besøg og grundig forklaring på procedure i forhold til at det er en udredning de laver på min kat. Der var både tid og ro til at fortælle muligheder for videre forløb ift. Hv... Zobacz więcej

1. Weterynarz

Napisane przez firmę

Roskilde Dyreklinik Vi giver dig en individuel rådgivning og den bedste behandling. Når du kommer til os med dit kæledyr giver vi dig en individuel rådgivning med udgangspunkt i dit kæledyr. Vores dygtige dyrlæger og veterinærsygeplejersker er her for fordi vi elsker dyr. Vie er opdaterede med den nyeste viden. Flere er internationalt uddannet.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

214 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 43

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Min kat og jeg var i de bedste hænder ❤️

Min kat og jeg følte os i meget trygge hænder under vores besøg hos Roskilde dyreklinik. Lige fra du ringer, bliver du mødt i telefon af det sødeste personale, og vores dyrelæge, Nina, var utroligt sød, blid og tålmodig, og meget grundig. Jeg har overtaget en senior kat, og det var min første gang hos dyrelægen med ham. Derfor var jeg bekymret for, hvordan han ville tage det. Men trods en ubehagelig køretur i transportkassen, faldt han hurtigt til ro i den trygge atmosfære på klinikken, hvor Nina og de søde assisterende sygeplejersker sørgede for, at han følte sig tryg under begge konsultationer, som fandt sted samme uge.

13 listopada 2024

Odpowiedź od Roskildedyreklinik

Hej Majbritt. Vi er meget glade for, at høre at du og din kat har følt jer trygge og godt tilpas her på klinikken. Det er meget vigtigt for os, at vores patienter kan lide at komme her, så vi er glade for det du skriver i din anmeldelse. Tak

Dygtige på alle områder

Virkelig sødt personale, og en virkelig dygtig dyrlæge!
Virkelig empatiske og grundige.

18 października 2024

Hej Mia
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at du var tilfreds med dit besøg her.

Fantastisk behandling

Trods at mit besøg drejede sig om aflivning af en hund, var det efter omstændighederne, en “god oplevelse”. Meget god behandling med en fantastisk empati udvist af dyrlægen.

4 października 2024

Odpowiedź od Roskildedyreklinik

Hej Peter. Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at det har været muligt at gøre en meget svær situation så overkommelig som muligt. Tak

Oceniono na 5 z 5

Altid søde mænsker der go service

Altid søde mænsker der go service. Fik min elsker kat hjem. Rolig. Han har det godt. Varmt anbefaler dem

6 września 2024

Odpowiedź od Roskildedyreklinik

Hej Dzemil Vi er så glade for at det går fremad med Misser. Fortsat god bedring med ham.

Oceniono na 5 z 5

I er altid klar med råd og vejledning…

I er altid klar med råd og vejledning og i smiler altid og tager jer at ens dyr når man kommer hos jer.

4 września 2024

Odpowiedź od Roskildedyreklinik

Hej Pia. Dejligt at høre, at du er glad for at komme her. Det er vigtigt for os, at kunne yde råd og vejledning når det er nødvendigt. Tak for din anmeldelse

Positiv oplevelse

Bliver mødt af skønt personale, der tager sig tid til mig og min hund. Personalet sørger for at tingene er i orden med pas og sundhedsbogen på min hund.

2 września 2024

Odpowiedź od Roskildedyreklinik

Hej Mette. Vi er glade for at høre at du føler dig godt modtaget. Tak for din nameldelse

Fik en hurtig tid

Fik en hurtig tid, da det var nødvendigt. God vejledning af dyrlægen og lyttende medarbejdere.

22 sierpnia 2024

Odpowiedź od Roskildedyreklinik

Hej M.D. Tak for din anmeldelse. Det er vigtigt for os, at vi kan tilse vores patienter, når de har akut behov for det. Det er godt at høre, at du har haft glæde af det. Vi håber at dit dyr har det godt igen.

Oceniono na 5 z 5

Jeg følte mig tryg og i meget gode…

Jeg følte mig tryg og i meget gode hænder. Dyrlægen valgte at blive 3 timer ekstra i stedet for at sende mig på andet sted (aften)

30 sierpnia 2024

Odpowiedź od Roskildedyreklinik

Hej Tina. Tak for de pæne ord. Det var dejligt at have med din søde kat at gøre.

Rolig atmosfære

God og grundig undersøgelse af hund.
Forklaring omkring videre forløb blev formidlet på en måde der var til at forstå.
Klinikken har en dejlig og rolig atmosfære

14 czerwca 2024

Blev henvist til Roskilde Dyreklinik

Blev henvist til Roskilde Dyreklinik. Fik en meget fin modtagelse, og Min hund Mia følte sig også særdeles godt tilpas. En fin og fyldestgørende undersøgelse, fik hun og jeg fik kaffe medens hun var til røntgen. Fik en flot forklaring af jens, som jeg syntes er særdeles kompetent og meget dygtig . Kan varmt anbefale denne dyreklinik til andre. Og prisen er også i orden Kærlig hilsen Mia og Brigitte

15 kwietnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Altid imødekommende og professionelt…

Altid imødekommende og professionelt personale. Der findes ingen lige så dygtige 🙏 Var forbi i går med min hund og få tjekket en øjeninfektion. Mødte forståelse og blev involveret i øjenhøjde. Super effektivt, men føles aldrig som om man kommer ubelejligt. Der er altid tid hvis man har behovet. Som altid en god oplevelse ❤️ Og Bobby elsker at komme på klinikken.

5 marca 2024
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej