Roskildedyrlaegehus Recenzje

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 6

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Endnu en MEGA god service/oplevelse

Endnu en MEGA god oplevelse/service:
Denne gang var det tid til kastration af min 7 mdr. gamle orientaler, Wilson.
Det var IGEN en virkelig god, rar og tryg oplevelse.
Jeg hentede Wilson efter et par timer - nu med to små fine sår/ar - men uden "kugler" 🫣🙂 Jeg fik en grundig beskrivelse med hjem med oplysninger om forhold efter indgrebet. Prisen var inkl. smertestillende til dagene efter og yderst rimelig🫰👍🤗
Dyrlægerne ringede dagen efter for at høre hvordan det gik (jeg kunne dog desværre ikke tage telefonen på dét tidspunkt) MEN, så fik jeg da bare lige en fin SMS med beskrivelse om hvordan hans tilstand burde være og hvis den ikke var, hvordan jeg skulle forholde mig🥰 Jeg oplevede igen en MEGA SUPER service og god oplevelse🤗
Jeg kan derfor stadig, på det kraftigste - anbefale Roskilde Dyrlægehus. Mvh Tina

31 sierpnia 2026

5 stjerner til Roskilde Dyrlægehus

5 stjerner til Roskilde Dyrlægehus! 👍
Jeg har kun rosende ord omkring Roskilde Dyrlægehus, som er blevet vores faste dyrlæge. Fair priser, professionelt team og vigtigst, dygtige til at behandle vores små pelsbørn.
Sidenote, parkeringsforhold er super gode lige nedenfor.

1 listopada 2025
Oceniono na 5 z 5

Top prof. og venlig behandling til både menneske som hund.

Sød, empatisk og rolig kvindelig dyrlæge, som både hund og menneske var glad for. Hun var meget grundig og tjekkede min hund på 5 år for tænder, hjerte/lunger og klippede endda hendes klør. Min hund skulle kun vaccineres. Både dyrlæge som sekretær var topprofessionelle.
Jeg kan kun anbefale dette sted og denne dyrlæge. Jeg kører gerne fra Holbæk igen, når der skal tjekkes op igen. 100 % anbefaling.

15 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Den mest fantastiske dyrlæge!

Den mest fantastiske dyrlæge som rummer både min hund og jeg på alle måder! Jeg kom og var virkelig nervøs det forsvandt på ingen tid da jeg mærkede hvor rar, rolig og omsorgsfuld han var. I klinikken er der er en ro og virkelig behagelig atmosfære og meget fine omgivelser! Jeg er så taknemmelig over jeg blev anbefalet Roskilde dyrlæge hus og har d.d skiftet dyrlæge 🥰

20 listopada 2025

SÅ fantastisk et sted

SÅ fantastisk et sted. Vi har i dag fået vores hund vaccineret hos Roskilde dyrlægehus. Aldrig har vi oplevet så fin og tryg en behandling. Vi vælger nu at skifte permanent til Roskilde dyrlægehus, efter virkelig utryg oplevelse andetsteds.

4 listopada 2025
Oceniono na 5 z 5

Stor TAK til dyrlæge Lene Grønborg fra…

Stor TAK til dyrlæge Lene Grønborg fra Roskilde Dyrlægehus. Det er enormt trygt at min hund blev fuldt med tandtjek hos dig fra hvalp til nu hvor han er 6 måneder. Han er født med dårlig og skæv tandstilling og i dag måtte der en operation til for at forhåbentlig rette op på tandstillingen. Jeg føler mig tryg og har tillid til dig og din faglighed og er virkelig glad for at komme hos dig med mine hunde. Tak for godt samarbejde og gode samtaler 🌟🧡
Du har en stor stjerne hos mig 🌟🧡

4 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

Endelig en dyrlæge man føler sig tryg…

Endelig en dyrlæge man føler sig tryg hos. Fantastisk service. Ingen stress, svar på alle vores spørgsmål. 100 % anbefaling herfra👍
Tog imod os i en akut situation med åbne arme. Mange tak👏
Freundlich Kim

13 czerwca 2025
Oceniono na 5 z 5

Meget indfølende og forstående og…

Meget indfølende og forstående og dygtig dyrlæge.
Vores gamle hund skulle afsted,
og dyrlægen kom ud til os, han kan gik endda med til at ændre tiden samme dag, da hunden blev dårligere.
Det hele var så fint og trygt.
Anbefaler meget varmt dette sted!

4 marca 2025

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales, super søde ved vores hund Charlie, ringer og spørger til ham efter han har været i narkose. Rigtig gode priser i forhold til andre steder 🤩
Mvh
Dorrit Reinholdt

8 maja 2024

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej