Jeg kender Nina fra tidligere og er især tilfreds med hendes høje faglighed og store imødekommenhed. Hun har fulgt mine hunde og de genkender hende med stor glæde. De er trygge ved at komme i klinikk... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Først super dejlig modtages af Sygeplejske. Min hund 🦮har nu været derinde to gange, og denne gang, gik han også meget glad derind . 🐶 Det bliver nemlig ikke sparret på godbidderne. 🦴... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Dyrlægen i Nærheden er din lokale dyrlæge i Hedehusene mellem Roskilde og Tåstrup. Vi behandler hunde, katte, kaniner, marsvin og små gnavere. Dyrlægen i Nærheden ejes af dyrlæge Nina Vejlsted, der har mere end 20 års erfaring indenfor medicinsk og kirurgisk behandling af kæledyr. På klinikken tilbydes medicinsk behandling, operationer, tandrens og tandbehandling, røntgen, ultralydsscanning – herunder hjertescanning, laboratorieundersøgelser og forebyggende undersøgelser og vaccination. Du kan derfor i langt de fleste tilfælde få den fulde behandling af dit kæledyr hos Dyrlægen i Nærheden.
Skærvestræde 2, 2640, Hedehusene, Dania
Hun har fulgt mine hunde og de genkender hende med stor glæde. De er trygge ved at komme i klinikken.

Odpowiedź od Dyrlægen i Nærheden
Very Experienced & Trustworthy Vet. I am very satisfied & happy to take my two Golden Retrievers to Nina.

Odpowiedź od Dyrlægen i Nærheden
Vi er flere der er meget glade for vi har fået en dygtig dyrlæge med 20 års erfaring her til nærheden, min hund har fået renset tænder og går til kontrol med sin ryg, han er glad og tryg ved at komme der. Og dejligt at der er moderne udstyr så det meste kan blive tjekket der og det er et plus sygeplejersken også er erfaren

Odpowiedź od Dyrlægen i Nærheden
Vi fulgte Nina fra vores tidligere sted, da hun på fineste vis fandt roden til vores kats sygdom. Vi troede ellers hun stod til aflivning (altså katten), men efter flere undersøgelser lykkedes det Nina at finde den rette medicin og vi kunne ikke være gladere.
Vi bli'r altid taget godt imod og behandlet med stor respekt og indlevelse.
Kæmpe anbefaling herfra!

Odpowiedź od Dyrlægen i Nærheden
Altid særdeles venlig og professionel behandling

Odpowiedź od Dyrlægen i Nærheden
Vi fik hurtigt en konsultation, dagen efter. Dyrlægen var grundig, behagelig, glad for vores kat og gjorde os trygge ift. behandlingen.

Odpowiedź od Dyrlægen i Nærheden
Ringede lidt halv akut med en kat som havde tydelige tegn på at hun havde ondt, og de fik set til hende hurtigt. Fik også en rigtig god vejledning til andre problemer vi har haft med hende. Eftersom hun ikke havde andre tegn på smerter efter en uge ville de alligevel gerne tjekke hende for god ordensskyld, som jeg synes er et rigtig godt tegn på at de gerne vil være 100% sikre på alt er okay og det gjorde os ekstra trygge.
Kan virkelig kun anbefale Dyrelægen i Nærheden. Super god service, søde og professionelle læger som man virkelif kan mærke vil dyret det bedste.

Odpowiedź od Dyrlægen i Nærheden
Nina er en rigtig dygtig dyrelæge har kommet hos hende igennem flere år efterhånden med vores hund. Føler mig altid tryg hos hende.

Odpowiedź od Dyrlægen i Nærheden
God tid til hunden, som føler sig tryg og ikke bliver bange for at komme til dyrelægen.

Odpowiedź od Dyrlægen i Nærheden
Jeg har haft en rigtig god oplevelse, med en sterilisation af min kat Frida 😺😊Jeg blev mødt med empati og forståelse. Dyrlægerne er begge meget serøse og professionelle, og jeg vil helt klart bruge dem igen.
Jeg kan kun give dem 5 stjerner og en varm anbefaling.
De bedste hilsner Pia

Odpowiedź od Dyrlægen i Nærheden
Kompetent og professionel. Både min kat; Sir Toby og jeg følte at vi var i trygge hænder

Odpowiedź od Dyrlægen i Nærheden
Altid professionel behandling af min kanin, han modtages altid med omsorg og varme lige meget om han skal have klippet negle, har øjenbetændelse, vaccineres eller da han skulle kastreres.
Derudover er dyrlæge Nina og sygeplejerske Henriette altid behjælpelig med råd og vejledning til hvad der er bedst for min kanin.

Odpowiedź od Dyrlægen i Nærheden
Utrolig god service og forståelse overfor min hund, der er ret bange for dyrlæge. Kan varmt anbefale dem

Bedste dyrlæge
Nina gør alt for at dit kæledyr får den bedste oplevelse samt ejer.

Odpowiedź od Dyrlægen i Nærheden
Dygtig, pædagogisk og omsorgsfuld , og Vi er fuldkommen tilfredse med behandlingen. Nina bliver ved med at være vores dyrlæge.

Odpowiedź od Dyrlægen i Nærheden
Tusind tak, for kærlig omsorg og utrolig professionel og fantastisk behandling, da jeg desværre måtte sige farvel til min elskede kat. tusinde tak Nina, for at køre ud til mig, så jeg ikke skulle ta den tunge tur selv. tak for dig. kærlig hilsen Kirsten Hoppe

Odpowiedź od Dyrlægen i Nærheden
Min lille hund har været hos dyrlægen og fået renset tænder. Hun er en lille lidt nervøs hund - men der er blevet gjort at for, at hun havde så fin en oplevelse som muligt. Har kun positivt at sige om Dyrlægen i Nærheden

Odpowiedź od Dyrlægen i Nærheden
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.