Rooftopshop Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering. Helaas eerst een product vergeten te leveren. Maar na contact met de klantenservice, zonder moeilijk doen hersteld. We maken allemaal weleens een foutje.

Oceniono na 5 z 5

Bestelling snel bezorgd. Epdm pakket bevat alles wat je nodig hebt. Een kitspuit zou het helemaal compleet maken.(Ipv rolmaat en afbreekmes, want die hadden we al in huis :-)). Al met al goede ervarin... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Overgebleven spullen retourneren! Ook ik ben tevreden met de snelle levering en vakkundige uitleg aan de telefoon. Echter na het monteren bleef ik wat spullen overhouden a 70 euro, dus die wilde i... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Op 22-10-2025: Snelle levering en alles in een volledige kit mooi op pallet verpakt. Verder nog niet gebruikt. Op 10/12/2025: Dakrubber goed elastisch en dik. Eenvoudig met bijgeleverd materiaal en... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z materiałami dekarskimi
  2. Skład materiałów budowlanych
  3. Sklep dla majsterkowiczów
  4. Sklep z materiałami izolacyjnymi

Napisane przez firmę

Dé online webwinkel in dakmaterialen. Als specialist in EPDM dakbedekking en daktrimmen bieden wij een compleet assortiment voor platte en licht hellende daken. Of je nu zoekt naar EPDM folie op maat, dakisolatie, bitumen, hemelwaterafvoer of de juiste lijm: wij hebben alles in huis voor je klus. Met onze professionele producten maken wij een betrouwbaar en waterdicht dak voor iedereen toegankelijk. Bestel je dakmaterialen eenvoudig online!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 74

Napisz recenzję

Heel tevreden

Levering werd uitgesteld op eigen vraag, was geen probleem. Alles werd correct geleverd en lijkt deftig materiaal te zijn voor een heel goede prijs.

12 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

An apology is not enough

They had a informatic bug during my order process and offered goods below normal price. Not my fault and I had valid contract. The shop did not offer at least discount but cancellled and refunded without my approval. Not serious
Could go to court with that.

14 stycznia 2025

Telefonische hulp

Door de feestdagen moest ik iets langer wachten. Heb de spullen binnen en ziet er goed uit. Ik begreep het niet direct maar telefonisch konden ze me uitleggen hoe ik een hoek moest vouwen. Top en bedankt!

8 stycznia 2025

Onbereikbaar en onbetrouwbaar

Besteld op 31 december. In verband met de feestdagen had ik wel enige vertraging verwacht. Op het moment van bestellen had ik een mailtje gekregen met de bevestiging. Daarna nooit meer wat van ze gehoord.
Het antwoordapparaat van de feestdagen hadden ze er tot en met 8 januari ingesteld, waarin werd gemeld dat de klantenservice tot 6 januari gesloten was.
Uiteindelijk werden de spullen op 9 januari geleverd.
Bij het uitpakken viel gelijk op dat er niet het juiste geleverd is, waarna ik gelijk contact heb opgenomen via de mail. Later heb ik hier nog achteraan gebeld, en kreeg ik (in tegenstelling tot ) iemand aan de telefoon. Het zou zijn genoteerd, en ik zou binnen 24 uur reactie krijgen met de oplossing.
Na de beloofde 24 uur nog niks gehoord, en ik krijg gelijk de voicemail.

Onbereikbare en onbetrouwbare partij waar ik niet weer ga bestellen.

10 stycznia 2025

Teleurstellend en misleidend

Op 24 december heb ik materiaal besteld voor het dak van mijn uitbouw, juist bij dit bedrijf omdat op hun website duidelijk stond dat ze snel leveren. Helaas bleek dat in de praktijk niet het geval. De bezorging bleef uit, en na twee e-mails besloot ik maar te bellen. Tot mijn verbazing kwam ik terecht bij een voicemail waarin werd gemeld dat ze tot 6 januari afwezig waren en dat bestellingen pas op 6 januari worden verzonden.

Vandaag, inmiddels 6 januari, heb ik opnieuw geprobeerd contact op te nemen. Tot mijn frustratie zijn ze nog steeds niet bereikbaar. Wat ik vooral kwalijk vind, is dat hun afwezigheid niet duidelijk gecommuniceerd is op de website. Als dit wél het geval was geweest, had ik de bestelling ergens anders geplaatst en had ik deze problemen kunnen voorkomen.

Nu zit ik met een enorme tijdsdruk, omdat ik mijn dak niet kan afmaken en regen naar binnen lekt. Als het materiaal vandaag verstuurd wordt zoals ze zeggen, ga ik er vanuit dat het er morgen eindelijk is.

Dit is echter voor mij de laatste keer dat ik hier bestel. Het gebrek aan duidelijke communicatie en de misleiding over snelle levering maken dit een zeer teleurstellende ervaring.

Inmiddels is het 7 januari en weer krijg ik de voicemail van de kerstvakantie met de mededeling dat gisteren de spullen verstuurd zouden zijn. Ik heb gisteren geen verzendbevestiging gekregen, dus ga er vanuit dat het niet verzonden is. Ondertussen regent het nogal en hoop ik dat er geen schade ontstaat aan het houtwerk van de uitbouw.

Inmiddels met mijn jurist afgesproken dat ik een mailtje zou sturen (net gedaan) en dat anders zij aan de slag gaan.

Belachelijk slecht bedrijf; NIET BIJ BESTELLEN.

24 grudnia 2024
Oceniono na 2 z 5

Bestelling geplaatst

Bestelling geplaatst , alles op voorraad.
Na 4 dagen een doos , met wat hoeken en 300 losse schroeven .
De lijsten ? dus gemaild nu 9 dagen verder 0 antwoord wat een slappe partij.
Was eerste en gelijk laatste keer dus

15 listopada 2024

Zeer wisselende klantenservice

Mijn eerste bestelling bij rooftopshop was goed. levering was snel en alles zat goed verpakt.

Toen ik de 2e keer ging bestellen heb ik verongeluk het verkeerde besteld.dit is uiteraard mijn eigen fout en hier kan de webshop niks aan doen. hierna heb ik contact opgenomen met de klantenservice via telefoon . Er werd niet opgenomen en ik kreeg elke keer de voicemail. toen heb ik een mail gestuurd en daar werd binnen 1 dag op gereageerd en er werd direct een omruil moment ingepland (op mijn verzoek)

Er zouden 2 nieuwe producten geleverd worden en de verkeerd bestelde producten zouden direct meegenomen worden zodat ik geen bezorg kosten hoefde te betalen.
De nieuwe producten waren iets voordeliger en het geld wat hierna nog open stond was ook zeer snel terug gestort.(binnen 1 dag)

Helaas gaf de bezorgen aan maar 1 product(doos) bij zich te hebben en nam wel 2 verkeerde bestelde producten mee terug.

Hierna heb ik direct contact gezocht met de klantenservice via telefoon. Er werd weer niet opgenomen. Toen heb ik maar weer een mail gestuurd met het probleem van het missende product. Er wordt nu ook niet meer gereageerd op de mail.

Het is jammer aangezien de klantenservice in eerste instantie wel snel reageerde en nu helemaal niet.
Na 3 dagen zit ik nog steeds te wachten op reactie

14 listopada 2024

Gebrekkige communicatie, order incompleet

Installatie advies gevraagd; nooit antwoord gekregen.
Op 11/9 bestelling geplaatst. Geen update over de leverstatus. Zelf contact proberen opnemen; telefonisch onbereikbaar. Daags later via e-mail leverindicatie gekregen. Onderdelen bleken niet voorradig, ondanks de ‘op voorraad’ vermelding. Uiteindelijk levering 12 dagen later ontvangen. Twee ontbrekende onderdelen, 1 onderdeel beschadigd.
Onderdelen zouden onmiddellijk nageleverd worden. Maar blijken dan plots uit productie. Geen alternatief beschikbaar. Deze onderdelen werden wel correct gecrediteerd. We wachten nog steeds op de wissel en nalevering van enkele onderdelen. Meermaals proberen bellen; telefonisch alweer onbereikbaar. Ook via e-mail geen respons meer. Ik pas mijn review met plezier aan, zoals onderstaande klanten.
Maar tot op heden geen positieve ervaring. Door de gebrekkige communicatie en onjuiste info op website onze installatie al tweemaal moeten uitstellen.

27 września 2024
Oceniono na 4 z 5

Kom terug op mijn vorige review

Kom terug op mijn vorige review
Uiteindelijk werd alles correct geleverd en werd telefonisch contact opgenomen door de mensen van rooftopshop
Zij hebben hun uiterste best gedaan om dit misverstand recht te zetten waarvoor dank
Mijn excuses voor het woordgebruik oplichters want dit is zeker niet het geval

25 września 2024
Oceniono na 5 z 5

Zondag 15-9-2024 een bestelling…

Zondag 15-9-2024 een bestelling geplaatst en vandaag 17-9-2024 alles keurig geleverd. Super

17 września 2024

Beste Rene,
Fijn dat het zo snel is gegaan. Bedankt voor de 5-sterren!
Groet, Team Rooftopshop

Oceniono na 1 z 5

Wij hebben een bestelling geplaatst…

Wij hebben een bestelling geplaatst voor een best groot dak, meteen betaald. In ons account staat: bestelling verzonden. Geen track and trace, geen bevestigingsmail, niets. Wel staat er 1 tot 3 werkdagen levertijd, 09.09.2024 gekocht. Onze dakdekker is vandaag geweest en kon geen trim plaatsten, want niets is geleverd. Als je Rooftopshop belt, krijg je een antwoordapparaat dat ze met een cursus bezig zijn. Op mails wordt niet gereageerd. Echt verdrietig dit, want je hebt er vertrouwen in, Nederlands bedrijf met Webwinkelkeur en fysiek adres in NL en geen levering. Zo probeer je een bedrijf een kans te geven, maar alleen maar zorgen, vooral nu het slechte weer eraan komt en het dak dicht moet. Stel dat ze de waren alsnog leveren, had een telefoontje of mail wel geholpen.

14 września 2024
Oceniono na 5 z 5

Goed bedrijf met een uitstekende…

Goed bedrijf met een uitstekende klantenservice.
Bestelling niet compleet ontvangen en na een belletje was alles zonder gedoe geregeld.
De dag erna alsnog het ontbrekende deel ontvangen.
Al met al een fijn bedrijf.

4 września 2024

Hoi Joël,
Bedankt voor de positieve review. Fijn dat alles zo snel was opgelost.
Groet, Team Rooftopshop

Oceniono na 5 z 5

Ein sehr guter Internet Anbieter super…

Ein sehr guter Internet Anbieter super schnelle antworten auf fragen die man so hat gute Qualität und super Preiswert werde beim nächsten anfallenden Arbeiten immer erst bei Euch nachfragen mit freundlichen Gruß Siegfried Schlüter Wohnort Düsseldorf und seit 1984 in Stavoren so oft wie möglich

17 kwietnia 2024

Aanrader!

Zeer tevreden over telefonisch contact vooraf, het (snel) afhandelen van de bestelling en de kwaliteit van de producten. Aanrader!
Ik heb 1 blik lijm (ongeopend) teveel besteld en deze kan zonder problemen retour.
5 uit 5 gescoord!

13 marca 2024

Top service

Prima prijs- kwaliteit verhouding. Snelle levering.
Foutje bij de aflevering werd fantastisch, zonder gedoe, opgelost. Dit is een geweldig voorbeeld van hoe het moet gaan.
Martin Valk.

21 grudnia 2023
Oceniono na 3 z 5

Overgebleven spullen retourneren!

Overgebleven spullen retourneren!

Echter na het monteren bleef ik wat spullen overhouden a 70 euro, dus die wilde ik wel zelf terugbrengen bij ROOFTOPSHOP. Maar helaas mocht ik alleen een tube kit terugsturen, de rest viel buiten de voorwaarden. Ik ben namelijk de enige die in Nederland een zwarte dakkraal bestelt hebt? Heel jammer

9 października 2023

Top en keurig bedrijf

Top en keurig bedrijf! Netjes op afspraak geleverd, keurige prijs. Super nette daktrimmen op kleur, En een pracht eind resultaat voor mijn zelf gemaakte dakkapellen!

26 stycznia 2023

Beste Timar,
Bedankt voor de positieve beoordeling. We hebben de foto voorbij zien komen van het eindresultaat. Prachtig, vakwerk!
Groet, Rooftopshop

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej