Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Har købt en lille romantisk og personlig gave. Super god service og hurtig levering, desværre skete der en fejl med ordrebekræftelsen som aldrig kom frem, men det fiksede de straks da jeg kontak... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Syntes servicen har været hel i top! Bestilte onsdag (med helligdage torsdag) og pakken blev afleveret mandag.. så fine varer med pænt gravering! Pakkerne var forsvarligt pakket ind af flere omgange... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan på det varmeste anbefale romantiske-gaver ❤ Jeg lavede min bestilling fredag formiddag, og blev med det samme ringet op, fordi JEG havde glemt at skrive hvad nummer jeg bor i.... Lørda... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Første gang jeg har bestilt hos dem og jeg er ovenud tilfreds. Hjemmesisen er utrolig nem og enkel at finde ud af og Figurerne fra cirle of love er utroligt smukke og man kan roligt regne med de bi... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sklep z podarunkami
  2. Projektant wnętrz

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Romantiske-gaver.dk er en webshop, hvor du har mulighed for at gøre gode køb, når det passer dig - 365 dage, døgnet rundt. Romantiske-gaver.dk er for kvinder og mænd, der har travlt i hverdagen og mangler inspiration til en god personlig gave.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

760 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

The best of the best…

The best of the best 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

3 sierpnia 2018

Hej Adam!
Tusind tak for de flotte 5-stjerner og mange thumps up!
Rigtig god solskinsdag til dig! :-D

Nem bestilling

Nem bestilling - hurtig levering - fantastisk

2 sierpnia 2018

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af

Tusind tak for de flotte 5-stjerner og søde rosende ord Dorthe!
Vi sender en rigtig god solskinsdag afsted til dig! :-D

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og super fin og sikker…

Hurtig levering og super fin og sikker indpakning.

21 lipca 2018

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af

Mange tak skal du have, det varmer meget at se du havde en god oplevelse. Vi glæder os til at betjene dig igen :)

Oceniono na 5 z 5

Meget fin hjemmeside med gode priser

Meget fin hjemmeside med gode priser. Bestilte mandag og kunne hente pakke onsdag i pakkeboks. Meget hurtig service og pakken var sendt i god beskyttende emballage. Vil anbefale hjemmesiden til alle.

21 lipca 2018

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af

Tak for den pæne anmeldelse, det er rigtig pænt af dig at lave sådan en anbefaling. Vi håber at kunne betjene dig igen en anden gang :)

Kun ros!

Jeg er førstegangs-kunde hos jer og vender helt klart tilbage!
Det var nemt at bestille på jeres side, der var gode beskrivelser på varerne. Varen var præcis lige så fin og romantisk, som jeg ønskede, den skulle være.
Hvis jeg savnede noget, var det kommunikation om, hvorvidt pakken er blevet afsendt og med hvilket pakkenummer, for man bliver som førstegangskøber lidt urolig, når man ikke hører noget mellem ordreafgivelsesfasen og modtagelse af varen.
Tak for ellers fejlfri og god service.

18 lipca 2018

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af

Hej og mange tak for de pæne ord.

Vi sender faktisk også en ordrebekræftelse of trackingmail, men disse ender ofte i "uønsket post" for det er computergenererede og afsendte mails, så den ligger sikkert i dit filter.

Men vi skal nok prøve om vi kan gøre et eller andet ved det i samarbejde med Dandomain.

Fik en super behandling 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

Fik en super hjælp ❤️
Jeg bestilte en gaveæske med en rigtig smuk figur da gavlsken kom var Gavekassen ødelagt, skuffet i og med at det var til en gave :-(
Efter at have lavet en anmeldelse her blev jeg kontaktet og fik en super flot behandling 👍🏼
Så en øv oplevelse blev bedt til en rigtig flot og super oplevelse ;-)

10 lipca 2018

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af

Hej Louise! Jeg har prøvet at ringe til dig, og sende dig en mail omkring din anmeldelse her. Du skal rette henvendelse til os, da du naturligvis skal have en ny. Vores nummer er 24 63 22 21. Ser frem til at høre fra dig!

Lynhurtig levering

God hjemme side, lynhurtig ordrebehandling og levering

7 lipca 2018

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af

Hejsa Dorte. Tusind tak for stjernerne :) Hav en fantastisk sommer!

Oceniono na 5 z 5

Nemt og overskuelig hjemmeside.

Nemt og overskuelig hjemmeside.
Overskueligt at finde lige lige det man står og mangler.
En hjemmeside jeg vil besøge igen.

4 lipca 2018

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af

Hej Per! Mange tak for dine flotte stjerner :) Hav en skøn sommerdag:)

Fantastisk service! 💖

Jeg er simpelthen SÅ dårlig til at være ude i god tid - men med deres fantastiske service så blev gaven bestilt mandag aften (efter lukketid), istedet for en mail som skulle bekræftes så blev jeg ringet op tirsdag morgen med bekræftelse og tilretning af min bestilling, onsdag morgen kl. 8 var pakken så leveret til pakkeshoppen så jeg kunne hente den og aflevere den til studinen kl. 10.
Tak til Romantiske gaver for den super gode service 💖

4 lipca 2018

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af

Hej Ida. Hold nu fast, hvor er vi glade for din anmeldelse :) Tusind tak <3 Skønt vi kunne hjælpe efter lukketid :)

Overraskende hurtig levering

Overraskende hurtig levering hver gang med DAO365😊

1 lipca 2018

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af

Hej Gitte. Dejligt, at det gik hurtigt :) Tak for anmeldelsen!

Oceniono na 5 z 5

Helt igennem en super betjening

Helt igennem en super betjening, vi fik brug for ringe til jer også der venlig og rar betjening. Og lynhurtige det er i vi bestilte varer mandag formiddag og hentede den på postudlevering tirsdag middag. Venlig hilsen. Ulla

28 czerwca 2018

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af

Hej Ulla. Så dejlig en anmeldelse - Tusind tak :) Hav en skøn og solrig weekend:)

Oceniono na 5 z 5

Dejlig nem og overskuelig hjemmeside…

Dejlig nem og overskuelig hjemmeside 👍😊 hurtig levering 👍😊

24 czerwca 2018

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af

Hej Patricia :) Total seje stjerner - MANGE tak for dem! Rigtig god solskinsdag :)

24 czerwca 2018

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af

Mange tak for din anmeldelse, Maj Britt :) Rigtig god Tirsdag :)

Oceniono na 5 z 5

Rigtig godt sted at handle

Rigtig godt sted at handle - fin betjening - venlige mennesker - og super hurtig levering 👍😊

21 czerwca 2018

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af

Hej Marna! Mange tak for din anmeldelse :) Den varmer på en ret blæsende dag! :)

Rigtig fin oplevelse

Rigtig fin oplevelse. Bestilte lørdag og modtog tirsdag. Det eneste jeg kunne mangle, var en bekræftigelse på at varen var afsendt ☺️

20 czerwca 2018

Odpowiedź od Romantiske Gaver - Gaveidéer til en du holder af

Hej Sacha. Mange tak for din anmeldelse og stjernerne :) Du skulle gerne modtage en mail om afsendelse. Vil du ikke tjekke dit spamfilter om den skulle være røget deri? Rigtig god dag:)

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej